Jag visste det!!

Dagen idag började lugnt.. ganska skönt med sådana dagar. Dom inträffar alltför sällan. Men sen kom den Bengan som jag uppskattar ibland, han som blir alldeles tokig och drar fram som en orkan.. han som kanske borde komma fram lite oftare fast som ganska sällan syns till. Jag har faktiskt tidigare i mitt liv vart fruktansvärt pedantisk!! svårt att tro nu jag vet... men så var det. Bästa kommentaren jag fått någonsin var av en kompis lillasyrra, Hon sa att hon aldrig har vart hemma hos en singelkille som har det så städat som jag! det kallar jag komplimang!!. Nu var detta iofs för ca 8 år sedan men den värmer än idag.

Simpe limpe är hemma idag med och vi har haft det ganska trevligt. Och eftersom han var här så passade vi på att ta kort till tidningen idag. INte alla dagar han är här så man får passa på.

  

Och som jag har nämnt tidigare här så visste jag att dagen skulle komma... dagen då W880 kommer finnas i min ägo. Jag fick över Linda på min sida efter att ha lovat att efter jag var slut med snusdosorna som är hemma så ska jag lägga ner det, bara jag får denna vackra tingest! Åhh va manlig jag känner mig!! men jag fick ju det jag ville.... så lite nöjd är jag allt!

Kram å sov gott
Bengan


Sjukhuset och Gräsklippning...

Jag tänkte fortsätta lite på spåret från igår idag, Vad gör en speciell?

Jag har vart med min bästistjejkompis ett tag idag, Johanna. Vi pratade om lite allt möjligt men vi kom in på det att i Strömsund där hon bor känner ju nästan alla till henne, vilket i sig kanske är ganska kul men ibland kanske inte så kul. Hon är ju väldigt van vid det medans andra kanske inte är det.

Men jag skulle vilja ha det som så här... Om man ägde en typ lanthandel i skogen någonstans och alla vet vem man är då är det ju kändis på ett vis. Och det viset skulle jag kunna tänka mig att vara känd på. Man vet det att orginalet Frans kommer in varannan dag å köper aftonbladet och 2 liter mjölk, 3 mazariner å nån folköl. För så har det alltid vart och kommer alltid vara... Det hade vart nåt det... jag gillar idén med lanthandel, tyvärr är det en filosofi som håller på att dö ut och det ska tydligen bara finnas stormarknader nu för att folk ska bli nöjda!

Men i allafall... idag har jag vart på sjukhuset med Johanna, samt fikat med Johanna, och bara tagit det alldeles soft med Johanna. En bra dag helt enkelt!

När jag kom hem var det andra saker som behövde göras. Tog bla ner julbelysningen som var runt dörren ute, och klippte gräset på baksidan... allt detta är man ju faktiskt tvungen att göra ibland å idag var en av dom dagarna!

Nu ska jag gå å göra suvade makaroner, inte fullt så upphetsande kanske men ännu en syssla som måste göras... Kanske återkommer jag med nåt mer livbejakande senare idag... jag har lite sådana tankar i dag känner jag. Märkligt!

Jag måste fylla på lite... hade tydligen några frågor i saras blogg som hon tyckte jag skulle svara på... kanske tycker andra om dom med??
Här kommer dom i alla fall och svaren:

1. Vad är total lycka för dig?
     At t veta att någon tycker om mig, särskilt mina barn!

2. Vad förvånar dig mest med ditt vuxna liv?
     Att jag inte har mer frihet än jag har samt att jag ALDRIG i min ungdom trodde jag skulle säga det jag ganska ofta säger nu för tiden: Det var bättre förr!! för det var det faktiskt!

3. Mitt liv skulle bli lättare om?
     Jag hade mer pengar och mindre problem.

4. Min hemliga last?
Tror inte jag har någon hemlig en, men jag är sjukt förtjust i choklad, men det vet ju alla, och dricka tydligen!
    
5. Vad i ditt utseende är du mest nöjd med?
     Ögonen skulle jag tro...

6. Oanad talang?
Jag har ingen talang, men jag kan jonglera
    
7. Världens viktigaste fråga just nu?
     Jag vet inte, Bensin priset kanske?

8. När drar du en vit lögn?
     Sällan, men kanske någongång om det är absolut nödvändigt.

9. Vilket var ditt första jobb?
     Sommarjobbade på HP Färg, nu mer Flügger färg.

10. Vad är det bästa som kan köpas för pengar?
       Ny Mobil? ha ha njae jag vet inte...

11. Vilken egenskap är du mest nöjd med hos dig själv?
        Jag har alltid sett mig själv som en bra vän, säger någon nåt till mig så stannar det ALLTID hos mig. Och jag gör vad som helst för mina vänner, När som helst!

12. Mitt bästa köp?
       Bilen tror jag, men den är ju Lindas så jag vet inte.

13. Vilken pryl kan du inte vara utan?
       Min mobil
14. Vad bjuder du på om du får oväntat besök?
       Sällskap, Kaka å kanske kaffe

15. Vad får dig att inte vilja kliva upp ur sängen?
        Vad som helst

16. Vad är du mest stolt över i ditt liv?
        Mina barn.

17. Vilka vill du ska svara på dessa frågor mer än du?
       Johanna, Magda och Siolia


Kram
Bengan

Jag undrar jag....

Idag har jag precis läst en väns blogg. Den handlade om man var speciell eller inte.. jag vet att jag tycker att hon är speciell för det är hon! Hon är en mångtalang när det gäller saker som jag absolut inte förstår mig på! och allt det hon kan är hon fruktansvärt bra på... så Johanna du är speciell så är det bara!!

Men jag kan hålla med om hennes tanke. Hon tog upp en sak som fastnade. Om man sitter på ett tåg så ser man sig omkring och man ser kanske nåt som fastnar.. och man undrar vem personen är och vart dom ska. Kanske till å med att man undrar vart dom vart. Har han/hon kille eller tjej?, har dom i så fall barn?, vad jobbar personen med? ja kanske ännu mer frågor om jag inte har en aning om nu. Men ni vet tanken i allafall...
Jag jobbar efter idén att alla är speciella. För så är det ju. Ingen är ju om någon annan hur man än vrider på det hela så blir ingen den andra lik. I alla fall hoppas inte jag att folk ser mig å tycker jag är som den eller den. Jag vill vara Bengan och det ska folk veta liksom. Så om någon känner mig och säger mitt namn så vill jag att om det är någon annan där som kanske vet vem jag är säger, ja men det är ju han det ja... Så visst jag har lite längtan över att också vara speciell!! men vem har egentlign inte det.... men det är nog svårt att se det mellan jobb, blöjbyten och snoriga näsor.

Jag har även vart och hälsat på Simpe idag. Känns som om det var så länge sedan jag såg honom, han tycker nog jag är lite löjlig. Jag menar han är ju ändå 7 år nu och jag kramar å pussar på han som om han vore en bebis. Men det får han ta! han är pappas kille och då är det svårt att låta bli! Men jag tror han tycker det är lite roligt i allafall..

Idag har jag också behov av att få den där W880 men det har stillats lite... men det finns där ändå... jag ska nog kolla lite mer på det innan jag tar ett beslut... Det är ju ändå 5000 liksom. Och problemet nu är.. ska den vara svart eller silver? ja det vet jag icke!

Kram till mina vänner och alla andra!
Bengan den kanske lite specielle?

Kärlek vid första ögonkastet!

Idag var jag konstigt upprymd, jag vet inte varför... eller jo det vet jag. Jag har hittat kärleken! Men som vanligt när det gäller mig så är den utanför räckhåll. Hur ska jag kunna få denna underbara, vackra, sensuella med så otroliga linjer... åhh bara man ser formerna så får man ståpäls. För sån är jag!! ännu en gång har kärleksruset och ha begäret tagit ett fast tag om min späda kropp. Denna gången krävs det ca 5000 för att stilla detta begär. Har jag dom pengarna? Nä så klart inte... Vill jag ändå ha denna vackra tingest?! Ehh JA!! vad kan det då vara som fångat mitt intresse.. tja det är omnämt innan i bloggen och det kommer en bild här nedan!
Vad ska en kille som jag göra åt detta? jag vet inte men tankarna snurrar för att fixa fram dessa pengar! Kanske avbet till å med... visst är man dum, Men gud va jag skulle blivit lycklig om jag kunde fått hålla en alldeles egen sådan i min hand.. känna den vibrera i fickan! Åhhh jag vill, jag vill, JAG VILL OCH SKA!!!

image42

Kram
Bengan

Grillfest, Motormässa & Morsdag

Ja vad har man inte gjort denna helgen? Det har vart mycket på gång hela tiden men ändå känns det inte som så mycket har hänt. Underligt!

Lördag:
Idag tänkte vi ta det lugnt men det visade sig att det fanns andra planer för oss. På förmiddagen kom Pär & Linda förbi med Ronja och så klart fikade vi en sväng!
Senare p åeftermiddagen kom Johanna, Janne, Saga-Lii och Ofelia på besök med Stooora chokladkakor ( Tydligen var dom äkta Amerikanska chokladkakor från Coop) inte illa säger jag! och som om inte det var nog så hade dom med sig cocosbollar och Vienetta! Allt var för sig är ju fantastiskt men ihop var det som en dröm.. en dröm fylld av socker! hahah nä det var fruktansvärt trevligt, roligt och alldeles alldeles underbart! Johanna hade också gjort presenter till Ella Scrapboking, om det nu stavas så. Men en otroligt fin låda man kan lägga massa grejer i och fantastiskt vacker tavla. Allt stod det Ella på hur många gånger som helst. Jag vet ju att Johanna är otroligt begåvad när det gäller sånt här och det visade hon verkligen med dom här sakerna! TACK JOHANNA!! 

Efter dom hade åkt så åkte jag en sväng till Coop för att handla mer kaffe å lite grejer, precis när jag kom hem kom första gästen till grillfesten, Veronica samt hennes hund Ragg, Coolt namn säger jag!
Sen började vi göra ordning lite lätt inför kvällen så kom Henrik, Katarina och Axel. Allt blev mycket trevligt och avslutades 22:30 ca. Vid den tden hade vi hunnit få i oss Grillade karé, paprika, champinioner, sparris och tomat. Till allt detta hade vi klyft pärer samt sallad som Henrik gjort, han kunde det kan jag säga!
Efter allt detta och vi lugnat oss lite så kom kaffet samt jordgubbar m grädde fram. Det var inte heller dumt!
Helt perfekt kväll kan man säga!

Om det inte vart så som det blev. Jag fick otroligt ont i magen strax innan alla gick, jag vet inte vad det var eller nt sånt men ont hade jag! på nåt konstigt sätt.. kunde varken sitta ligga eller stå alls. Huvva, och hela magen hade jag ont i. Men som väl är och som det oftast är så efter jag snackat med sjukvårdsupplysningen så gick det över. Inte direkt men efter ett tag. Tur säger jag!

Söndag:

Idag började jag att rubba bilen, så innan vi åkte till stan hade jag hunnit med halva bakluckan! himla stiligt. Efter vi kom hem hann jag med ända till bakdörrarna så imorron blir det väl resten antar jag.
Vi skulle ju abitiös som man är köp förlängningskabel så vi kunde klippa gräset idag men Clas i sjön ville inte ha öppet idag? typsikt!
Men jag hittade på Joel på stan som hade fribiljett till motormässan så där var vi en sväng, Jag skulle ALDRIG betala 100 spänn för att gå in på den där mässan. En del coola bilar fanns det men inte så det var värt den summan!
En av mina blivande bilar såg jag där och den kommer här nere!Ha de gott!
Kram
Bengan

Fredag och helgen kommer!!

Man har gjort en hel del idag, BVC har vart här och informerat, Ibland undrar jag om dom tror man är korkad? men iofs så måste dom väl göra det för alla.. dra samma saker alltså. Men vissa grejer var faktiskt lite väl. Men det var OK.

Jag har också snackat med min bästis Johanna, vi har ju inte haft någon vidare kontakt på ett tag med tanke på att det tar en hel del av hennes tid det här med företaget men det verkar som om nya vindar är på väg!! Inte mig emot! Jag har saknat henne!!

Efter det gick vi till Pär & Linda å kolla på Talang 2007. Vet inte om jag kan kalla det för vidare talanger men killen som var sist var grym!! faan va han kunde trolla! Han hoppas jag vinner i allafall.

Ella har vart hyfsat gnällig nästan hela dagen men det finns väl sådana dagar också...

Det har visat sig denna månaden att cashen inte rullar in men om jag har en otrolig röta nu så kommer det att ordna sig i allafall.. ska vänta tills nåt öppnar på Måndag för att kolla ordentligt... men annars så är det som det brukar.. alltså inte värre än vanligt och det får vi verkligen hoppas på!

Jag har ju alltid sagt i hela mitt liv att allt ordnar sig. Så om det gjorde det denna månaden också så visar det ju på att jag ännu en gång hade rätt!! hade vart rätt skönt! Jag tycker om när jag har rätt.. vilket händer ibland så där...

Nu ska jag se Captain Alistre eller vad den hette.. nån ny rulle med Viggo Mortenssen...

Ha de gott alla
Kram
Bengan


Mat & Bakdag

Ja idag har Linda bakat här hemma grova frallor... mums!! Jag gjorde värsta grymma mat rätten som tog minst 3-4 min att göra.. allt som behövdes var en kastrull och en burk Soldatens ärtsoppa samt lite vatten! Det var som jag sa till Linda... fick jag någon gång valet mellan ärtsoppa och oxfilé hade det lätt blivit ärtsoppa!!

I en annan form är det också mat & Bakdag. På tv visar dom massa härliga matprogram idag samt Leila bakar, Hon kan iofs vara lite påfrestande med sitt löjligt uppåt sätt mn det inspirerar lite också.

Så idag ska jag botanisera med tanken på att orka göra det som jag vill!

I mina ungomsdagar var jag faktiskt en hejjare på att laga mat och baka! idag har tack vare en del tråkiga omständigheter allt det försvunnit... Jag är en kille som tycker om att göra saker så länge jag inte blir tvingad, Så när jag bodde med äldsta barnens mamma så var jag tvungen att laga mat efter jobbet annars blev det ingen mat. Där dog första delen.
Andra delen dog nog när jag gjort en alldeles förträfflig middag som tagit mig 2-3 timmar att göra och det jag får tills jar av henne jag var ihop med då fick höra att det var bland det äckligaste hon smakat! Saken var den att det inte var det utan det var bara det att hon inte tyckte om just det.
Sen tredje delen som har lite med det att göra är nog att Linda är lite kinkig med maten, Jag får inte göra sånna utsvävningar som jag vill. Jag ÄLSKAR stark mat och gärna med ingefära å rosmarin å massa andra konstiga grejer... men det gör inte Linda i allafall inte i samma liga som jag. Men alla kan inte heller vara lika.

Sen är jag sådan att om det går åt helvete så är det bara att äta  iallfall, man vet ju hur man inte ska göra tills nästa gång. Sist jag fick insperation var när jag lagade mat med Magda, Faan vi hade det roligt då! Jag tror till å med Linda såg att jag faktiskt fick tillbaka den där glöden för mat som jag har inom mig. Jag kan inte förklara det men vid rätt tillfälle och jag kommer igång så kan inget stoppa mig på nåt vis, jag kan få dom mest underliga ideér om hur jag vill ha det och det blir sååå bra. I just love it!!

Men nu ska jag gå tillbaks till att se på tv och alla härliga program!!

Kram
Bengan

Livet och dess biverkningar

Jag är vad jag tycker en hyfsat normal snubbe, jag vet inte kanske har jag fel eller så är jag en typisk Fisk. Jag dagdrömmer nog en hel del. Men å andra sidan vem gör inte det? det tror jag alla gör på ett eller annat sätt.

Men i allfall på senare tid har jag funderat mycket på livet. Och det har ändrat en hel del nu i det sista. jag ser på Ella och det enda som finns i min kropp är kärlek. Hon ger mig ett lugn som jag inte kännt på länge. Hon är en helt underbar liten flicka som gör mitt liv komplett på nåt vis. Hon har inte funnits länge och jag kan inte tänka mig ett liv utan henne. Åhh jag är såå stolt!

image40

Jag har heller som jag säkert nämt innan aldrig sett mig som en kille som är sjukskriven, jag har alltid jobbat och jag trivs med det. T om när jag har semester har jag vart inne på jobbet och längsta tiden jag vart ledig i ett sträck är 2 veckor. Så det känns som en  ny verklighet nu när jag inte behöver gå till jobbet på ett bra tag. Men jag känner redan nu att jag inte orkar gå tillbaka när det är dags. Kanske är jag mer fuckt up än jag tror ller så vet jag inte alls vad som händer. Märkliga ting!

Faaan det är så mycket jag vill skriva som jag inte kan sätta orden på, hur jag känner och vad jag vill... Det snurrar liksom runt i huvudet som värsta tromben men jag vet inte hur jag ska få ner det här.

Jag känner mig glad, tillfreds, utmärgad, vilse, lugn, klaustrofobisk, galen, tråkig, normal, rastlös, trött, negativ, lycklig

ja ni ser ju... jag vet inte alls vart det här ska leda mer än åt helvete... hahah

Ha de

Kram
Bengan

Första dagen denna veckan....

Ja idag har det vart en typsik måndag tror jag. Vi skulle gå en liten promenad med Ella täkte vi så Linda matade henne till bristningsgränsen och sedan tog vagnen och åkte iväg... tyvärr blev det inte långvarigt för Ella bestäme sig för att hon inte ville med! Hon skulle bäras och det funkar ju inte riktigt, så hem å byta till bilen eftersom vi hade gjort upp tid att fika med en tjej som gick i samma föräldragrupp som oss. Men väl hemma hos Katarina & Axel sov Ella som ett litet barn ( Öhh konstigt annars?) Henrik var på jobbet men vi hade det hur trevligt som helst! Skorpor, digestive och lagrad prästost... vad mer kan man begära. 

Det blev en ganska lång stund där tror jag fast att det gick så himla fort.. sen var vi tvungna att åka hem för att ta tvätten och jag skulle besikta bilen. Så klart gick den igenom!! det är ju en Opel!
Men jag fick bra att veta på att ljuddämparen läcker så den ska bytas samt bromsbeläggen fram men det är ju slitdelar så det får man ta.

Just nu sitter jag å käkar ballerina och dricker Capuccino... hur gott som helst och vill bara att det ska bli varmare ute så jag kan sitta på verandan med det samma istället!  

Fredag & Lördag

Igår var Therese, Anders, Alice här med nya medlemmen i deras lilla familj här på besök. Dom vet inte vad han ska heta än den lilla gossen men det lutar åt Viktor. Kan vara ett sjysst namn. Simon var hemma hos momma så han var inte med. Men jag tycker det är sjysst att vi kan umgås som vilka andra som helst. Det är skoj att det funkar som det gör, har hört en del som är lite impade över att vi fixar det så bra men jag menar varför ska man bråka? roligare att umgås å träffas och komma överrens särskilt när man har barn ihop. Och varken jag eller Tessan är ju svåra personer att umgås med å det är skönt! Anders ska ha en stor eloge för at han har så bra hand med Simon! Tack vare honom har nog Simon växt enhel del som person faktiskt och när Anders är ute å springer eller tar en promenad brukar dom komma förbi så man får träffa Simpe en sväng... jag kan inte säga hur glad jag är över det!  All heder till Anders!!!


Idag har jag å Linda krattat på baksidan för det såg lite illa ut, alla andra hade redan gjort det av grannarna så jag var tvungen att ta tag idet idag. Sen har jag fixat altanen lite grann ockå så nu kan man sitta där ute i lugn och ro när solen nu väl dyker upp.. men faan vet när det blir. Det känns som om det ligger lååång bort...

Jag mår faktiskt ganska bra idag, har inget downfall eller nåt alls vilket känns bra. Men jag har inte haft någon ork att göra nåt alls nästan, visst jag har fixat lite ute men det finns så mycket mer man skulle kunna göra men jag skiter i det idag. Skulle ha gått utbildning med röda korset idag egentligen men jag gjorde inte det, ska nog lägga det på is ett tag. Har så mycket annat för mig nu och Ella tar en hel del tid.

Sen igår visade det sig att Stoffe har eldat på sin Klockradio?? hur kan man komma på en sådan märklig idé?
Jag förklarade så klart att så gör man inte och förklarade vad som kan hända. Han har ju redan vart med om en lägenhetsbrand som jag också var med i. Iofs var han inte så gammal men det borde finnas kvar, den hemska känslan!! det värsta jag vart med om utan tvekan!!!

Jag har faktiskt helt glömt av det mn jag vill ge Sara ett stort TACK ör att hon hjälpte mig med min blogg så det är helt hennes förtjänst att den ser ut som den gör... TACK SARA!!!!

Ha de
Bengan

Kristihimmelfärds å ingen värme!

ja nu sitter man här på Krisithimmelfärdsafton och vet inte riktigt vart man ska ta vägen. Jag vet ju att jag ska till polaren Pär och hans sambo snart och det är OK, dom är sååå roliga så det blir nice!

Svärmor å svärfar samt Lindas syster Jenny var här idag och hälsade på Ella och hade med sig lite ut fina kläder dom köpt. Samt en sån där reggskylt som Lindas syster Sara med kille köpt. Himla trevligt.

Mamma hennes gubbe Kent samt Faster Sofi hade igår skickat en otroligt fin blomma! kommer bild nedan! Dom andra bilderna är Ellas första bad, Första gången vi såg henne suga på tummen samt första gånge storebror Simon höll i henne.

        

Jag har sån där konstig känsla i kroppen idag, liksom som om jag inte har den ro som jag vill ha. Jag vill ha ut mer av dagen än vad den gett mig, idag är en sådan dag som jag känner mig snuvad på tillgång till nåt att göra. Märkligt. Och nåt annat som är märkligt är att jag äter hela tiden! jag förstår liksom inte vad som händer men det går inte lång stund förrens jag är tillbaka i kylen eller skafferiet för att hämta nåt att tugga på. Undrar vart det här ska leda? men ändå fast jag gör det och det inte alltid (knappt aldrig) är nåt nyttigt jag stoppar i mig så går jag ICKE upp ett gram, ytterst underligt.

Jag har även fått meddelande via bloggen att Nettan och Anna läser här, Kul!! det tycker jag ni ska göra och Nettan det är helt OK att du fortsätter läsa!

Nu ska jag till Pär Å Linda som sagt... Linda börjar gå fram å tillbaka här nu... Ella har inte vart jätte näll idag, lite grinig å så där men det är väl en sådan dag helt enkelt. Var förresten å köpte en babysitter till henne idag! det ska bli kul att testa den sen!

Kram kram
Bengan

Måndag och första natten med Ella är över...

Ella kom hem igår... det var himla roligt att få se henne hemma och det gick hur bra som helst!! Hon sov mest hela tiden och ja verkade tycka livet var perfekt, man har ju hört skräck historier om hur dom blivit lite konstiga efter byte av miljö men Ella verkade inte vara en av dom. Tills på natten, Hon var vaken från 22-23 nånting till 04:30. Det kunde ha vart roligare... men jag förstår henne, klart det känns märkligt att vara på ett helt nytt ställe och så. Jag höll mig tyvärr inte vaken hela tiden utan 01:30 ca däckade jag. Stackars Linda men hon tar det bra! nästa gång är det min tur!

lite nya bilder på Ella!

         

Idag har vi haft första besöket på BVC, det gick bra och hon har gått upp lite. Sen var vi hos Tessan, Simon och Alice och fikade lite. Simpe å Alice momma Iris var där också och Ella fick en jättefin Sovdräkt utav henne och Conny å av Tessan fick hon en tjusig bodie. Himla nice!
impe han var väl lite "på" men det kan man förstå också, det är stort att få en lillasyster! men han är samtidigt väldigt go med henne. Hon fick en gosedjurs älg av han... det tyckte han hon skulle ha.

Jag har fått ett brev idag från Nordic BattleGroup. Jag blev inte uttagen denna gången. Men det känns bra. Jag måste nog hitta mig själv innan jag kan hjälpa andra. Och sen så har jag ju lillan nu så det känns inte alls så aktuellt längre. Men någongång vill jag till Kosovo eller nåt sånt ställe. Jag tror alla behöver se och vara med om nåt sånt. Jag tror man växer både som person och människa av att hjälpa andra utsatta och se hur illa det faktiskt kan vara.

Ska förresten försöka slappa så mycket som möjligt idag samtidigt som jag har tvättstugan... man vet ju aldrig om det blir en likadan natt idag som igår...

Ha det gott vänner

Kram
Bengan

Lite uppdatering om Ella.

Ja ni som läser min blogg vet ju att jag inte har vart den killen som har haft det roligaste att säga i det sista! Jag ber om ursäkt för det och har väl egentligen inget försvar mot det mer än att jag har mått jävligt å då menar jag JÄVLIGT dåligt! Jag har funderat på livet och vad det vill ha ut av mig?! vad mer kan man önska av livet än det jag har eller hade på gång?
Kan det vara så att man aldrig blir nöjd? iofs så vet jag svaret på det men frågan kommer ändå... ska man hela livet leta efter något som är bättre? nu pratar jag nödvändigtvis inte om tjejer, jag är en person som är fruktansvärt prylgalen. Jag menar verkligen galen! jag vill ha allt! Ny bil, motorcykel, Mobiltelefon, Ja vad som helst bara jag får tänka på hur fin den prylen jag precis köpt är. Och hur lycklig den gör mig. Men ibland så stannar jag upp. Som precis nu och undrar helt klart varför?? varför måste jag ha en ny mobil när den gamla funkar? Varför måste jag ha en nyare bil när den gamla är perfekt?
Ja ombyte förnöjer heter det och så är det nog. Men jag vet också att nästa gång jag ser den där jävla Sony Ericsson W880I så kommer jag vilja ha den! Jag vet det å jag vet också att jag kommer till slut att köpa en. För så är jag! 

Men i alla fall, jag ber om ursäkt för min tråkiga framtoning här och ska försöka bättra mig! Det känns som om jag är en  ny människa nu sen Ella kom, kanske behövde jag någon annan att tänka på eller så var jag mer nervös för det här än jag trodde. I vilket fall som helst så känns det som om jag är på väg åt rätt håll!! Och bloggen också hoppas jag. Men man vet ju aldrig. Jag kan ju bli mer snurrig än vanligt eller så blir jag kanske tråkigare. Men det sista hoppas jag inte på. Nää mer rolig i så fall!

Idag har jag pratat med Johanna, vi snackar inte alls lika ofta längre och det gör mig ledsen! hon betyder mycket för mig och nu känns det inte som vi är lika tight som innan. Men jag ska råda bot på det! och känner jag henne rätt så vill hon hjälpa mig med det! Nu kör vi Johanna!!

Ella!! denna lilla guldklimp!

Jag vet att jag sagt det innan men jag säger det igen. Jag vet inte hur livet var innan henne! Det känns som om hon alltid funnits och alltid kommer finnas. Hur skulle världen annars se ut? ja jag vet inte! hon är så vacker!
Hon håller sina små händer runt mitt ena finger och når knappt runt! men gud vad jag älskar denna lilla tjej. Hon har satt griller i huvudet på en redan. Jag sa till Linda att jag aldrig kommer handla nåt rosa. Sen bad Linda mig åka å köpa några bodies som hon kunde ha. Visst säger jag å kommer hem med 2 bodies, 2 mössor, 3 Par strumpor och 3 dressar. allt så klart i den förnäma färgen rosa! i alla fall nästan.

Saken var den att jag skulle kunnat gjort av med tusentals kronor, men ack vad jag fick lägga band på mig, men jag drog fram som en tromb i affären... hungrigt och målmedvetet... märkligt. det har aldrig hänt innan! men kul.

I morgon ska jag tydligen vara fylle chaffis åt Pär å Linda. helt ok! kan bli kul det... hahaha


Jag har fått en dotter!!! Ella ska hon heta!

Jag har inte haft direkt tid att sitta här i det sista men jag gör ett försök nu.
Jag och sambon Linda skulle in på förlossningen igår för att göra en koll, Linda hade inte känt att det rört sig på ett par dagar så för säkerhets skull ville dom vi skulle komma in så dom fick göra denna kollen.

Det visade sig vara helt normalt och jag tänkte att snart får vi åka hem så jag messade Magda å sa att snart var vi reda för fika på stan, livet tog en drastisk vändning efter att jag köpt på mig ett par drickor och frallor. Dom hade gjort en koll medans jag var nere och sett att Linda var öppen 3 cm och det var dags nu. Dom hade även gjort så vattnet gått. Underligt... Både jag å Linda satt där å undrade när vi skulle få gå, vi insåg någon time senare att vi går nog ingenstans alls, varken vi vill eller inte så kommer den lilla nu.

Förlossningen fortskrider som den ska men ganska snabbt, allt händer hela tiden. Linda får lustgas som hon inte tycker hjälper, jag påpekar detta och det tar väl 40min till 1 timme innan hon får ryggbedövning. Men efter den är hon nöjd.
Sen visar det sig bli problem. med 1 läkare på plats och ett värde på lillan som inte är bra så vill dom ta ut henne snarast.  Han bestämmer at dom ska ta sugklocka, vilket i sig inte är farligt men gud va Linda skrek. Han var inte den som var direkt snäll heller. Han forcerar allt för att få klockan på plats. Man ser svetten lacka i pannan på han å desperationen lyser i ögonen. Klockan lossnar och han säger att funkar det inte nu är det akut kejsarsnitt som gäller. Han drar å sliter medans Linda skriker!! allt detta gör att jag står och skakar jämte Linda, Barnmorskan är helt övertygad om att jag kommer ramla ihop när som helst så hon ber mig sätta mig ner men det är lugnt sa jag. Det var det inte! men jag klarar att hålla mig på benen tills Ella kom.

Barnläkarna tog henne direkt och jag följde med. Linda fick se henne  ca 5 min medans jag var med henne i 3 timmar.  Hon hade av någon anledning blodbrist. vi har inte fått reda på varför ännu och hon fick blodtransfusion så nu mår hon bra men ligger fortfarande på barnavd.

Jag förstår inte hur man kan binda sig till någon man inte känner så snabbt? hon är verkligen det finaste jag sett på länge. Kanske är det att jag och hon fick tid för oss själva i början av hennes liv. eller just det att hon kanske inte skulle överleva som gjorde det... jag vet inte... men gud vad jag älskar denna lilla krabat!!

image30
Ella någon timme gammal.


image29
Ella nästan 1 dygn gammal


Helgen

Ja i Fredags vart det lite halv fest var det tänkt hos Magda men icke, vi var duktiga och höll oss från sprit av alla de slag och sjöng i stället till singstar. jag var som jag trodde helt värdelös men kul var det. Däckade på hennes soffa och ringde Linda 6 på morronen och undrade om hon kunde hämta mig lite senare, så var vi på coop.

Idag har vi haft Lindas kusin Anna med familj på besök. Himla trevliga! dom hade med sig bullar å grejer... Nice!

Simpe är här en sväng nu och spelar med Stoffe. Ska väl ut å cykla med han sen. Han gillar att vara ute Simpe och det ska man ta vara på!

Annars idag blir det tacos och väldigt lugnt. Känns bra!

En grej jag skrev igår tror jag det var.... om stundens allvar..


Vem är jag,

Vad är jag.

Jag är ett tomt skal,

Av den jag en gång var.

Känns som om jag aldrig kommer bli mig själv igen.

Jag är en förstörd människa,

En till i statistiken.

Som knaprar piller.

Jag är less,

Less på att tänka.

På att vara jag.

Mitt nya jag,

Jag vill tillbaka till den jag en gång var.

Var finns han?

Vad gör han nu?

För den han har blivit kanske alltid kommer finnas kvar.

En sorglig typ som knappt lever.

En som skulle välkomna döden.

Idag när jag läser den så känns det sorgligt. Men det var så jag kände mig igår. hade massa konstiga funderingar igår som jag aldrig haft innan. Får kanske rycka upp mig lite.. känns inte bra det här. Men det kanske är ytterligare en del i den process man går igenom nu.

Ha de gott

Kram
Bengan


Tisdag å Bakis?!

Ja det är inte ofta man får uppleva känslan att vara bakis en Tisdag, jag vet inte om jag ska ta tillvara på den eller om jag ska bli lite skrämd?

Var på Survival igår. vilket hak! inte alls min typ av folk men ganska trevligt ändå, var där med Magda å hon kände bandet som lira där så vi träffade dom å fick hänga lite backstage. Inte ofta man får den äran!
Men det var trevliga killar allihopa och kanske får man träffa dom igen!! vad vet man....

Idag har jag gjort rent fälgarna på bilen för dom såg så bedrövliga ut. Har vart hos Pär å Linda å fikat samt hyrt 2 filmer. jag kommer inte ihåg namnet på nån av dom just nu men det verkade ganska OK.

Linda ligger uppe å läser, Magda sover tror jag å Stoffe håller på med sinradiostyrda bil. Känns som denna dagen kommer bli otroligt lugn, vilket passar mig utmärkt!

Känner också av dom där tabletterna jag fick av läkaren tror jag. Har vart på så konstigt humör dom senaste dagarna. Känner mig underlig, less samtidigt som jag måste göra nåt. Lessen samtidigt som jag är glad. och ibland bara allmänt nerstämd så inget funkar alls. Hoppas det går över snart för så här kan jag inte ha det!!

Jo någon kanske undrar varför Magda ligger å kojsar här? hon har för tillfället ingenstans att bo så hon har fått låna ett rum här tills dom fått lägenheten. Jag tycker det är kul att hon är här och hon får mig att må lite bättre! Sen vet hon en del om det jag går igenom och ibland behöver jag snacka med någon och hon förstår mig och kan förklara på ett sätt som hjälper mig! 
Hon är bara för goer!! Heja Magda säger jag!

Har hört en del misstänksamma grejer om nåt hemma i Borås också... så det måste jag kolla upp... får se vart det slutar!

Ha de

Kram
Bengan