Mustasch i stan

Jag ville ju gärna gå på Mustasch när dom var här i stan. Men med ett konto son skriker efer pengar så var det inte möjligt tyvärr.
Anna hade kommit på den briljanta idén att om man går ner så kanske man blir insläppt senare eftersom alla biljetter va slut. Sagt å gjort. Men in kom vi inte men vi fick höra dom och vi hade en ganska trevlig stund ute på GIII i allafall.
Och döm om min förvåning när jag faktiskt såg Ralf (sångaren) vid baren senare på natten. Jag tog mog till mig och gick fram och hälsade helt enkelt. Anna hade redan snackat med han å fått en autograf till sina döttrar så dören var öppen så att säga. Han va inte alls som man hade trott. Ganska märklig rent av. Men han va också full som en pelikan så det kan ha vart därför. vad vet jag.

Igår va det underligt på ett annat sätt också. Jag å Anna snacka lite om det här med komplimanger å så. Och alla uppskattar det,  det vet man. Men att jag skulle få komplimanger den kvällen va ganska uteslutet tyckte jag. Men så var det inte. Dessutom var det av 2 killar? visst är det underligt?

Den ena av dom va en kille jag jobbade med för länge sen på Tradimus. Han tyckte jag hade vart grym som gått ner så mycke i vikt men tyckte samtidigt inte att jag behövde det. Men han sa att han lärt sig lite av mig. Han berättade om tillfällen på jobbet som jag inte kommer ihåg men det va kul att han gjorde det.Och det var tillfällen då jag tydligen hade vart ganska kaxig men rolig mot några personer. och sagt vad jag tycker som man ska göra.
Sen sa han att han tyckte jag va charmig innan, och nu också så klart?! märkligt egentligen att man kan få höra sånt så där bara?

Sen var den en kille som jobbar på TV4 som reporter som Anna känner sen hon gjorde praktik där som va ganska intresserad eller vad man ska säga av mina ögon? Han sa att jag var som en blandning mellan svärmorsdröm och farlig kille. Och frågade om jag någonsin blev arg? Nja det händer väl men inte så ofta sa jag... Tur tyckte han för man skulle inte vilja dom ögonen kolla surt på en. Hahah
Han sa också att jag skulle passa i en film. Där man först var värsta polaren med Huvudrollssnubben å sedan helt vände. Hahah mycke ska man få höra...

Men det är klart att det värmer. det gör det alltid!!

Men summa summarum är att jag har inte speciellt höga tankar om mig själv. Så är det. i mitt inre är jag fortfarande stor och tror inte att jag duger. Det är nåt som jag tror kommer hänga med mig ganska länge. Och varför man inte duger som stor har jag inte en aning om. Alla har rätt till att vara som dom är men av mina erfarenheter så behandlar man folk olika beroende på storlek. Inte alla men VÄLDIGT många.

Anna gjorde sitt bästa för att jag ska förstå mitt eget värde och klart att jag tog det till mig. Men det är svårt att ta in det när man hela sitt liv varit behandlad på ett visst sätt.

Ni vet... man söker lite kvinnlig kontakt och får nobben hela tiden, hur eller vad man än gör så ser dom en inte.
Bengan du är en jättebra kompis å så men..... Bla bla bla bla bla...

Anna är också en väldigt dansant tjej som gärna svänger sina lurviga. Och hon gör det bra! Hon ville så klart att jag ska följa med å dansa. Jag bävar varenda gång. Jag kan verkligen inte... jag känner mig så himla missplacerad så fort jag är på det där golvet så det finns inte. Men det gick ganska bra igår men jag bad Anna att vi skulle öva någongång hemmahos henne först. Men hon var väldigt bra och väldigt pedagogisk... Tack Anna för ditt tålamod!!

Nu är det helg för vissa och andra har haft helg sen i Onsdag.. hahah

en idol bild också!

image193


Ha de
Kram
Bengan


Onsdag=Semester

Visst är det härligt att ibland ta ut svängarna lite. Jag har idag Onsdag haft semester vilket betyder att jag i Tisdags gjorde helg eftersom jag är ledig nu fram tills Måndag. Faan tänk om alla veckor kunde vara så här!

Jag har också vart med Stoffe å tränat idag. Visade han lite styrketräning på ganska så "basic" nivå. Jag menar han är ju bara 13 så det får komma senare. För det är ju så... även fast man har semester så ska man upp i ottan för att träna! Ingen rast ingen ro!

Ella har ännu en gång blivit förkyld och jag har efter att träffat en gammal polare på stan och fått ett boktips köpt en bok på rean. Faktiskt också börjat läsa den redan, Snabba cash. Verkar lovande och handlar om Sthlm undre värld.  Får se vad den bjuder på för kul.

Jag hade imorgon velat gå på Mustasch men det var slutsålt? snöpligt slut på en annars bra dag.

Imorgon ska jag in å kolla på nya ÖB och åka till svärmor. Känns skönt det där att man kan göra vad man vill nu när man har semester.

Nää nu ska jag lyssna lite på mina nya högtalare till Datorn... vilket drag!

Kram
Bengan

Melodifestivalen- Sveriges skämt?

Ja det kan man undra. Jag hade inte en aning om vilka som skulle va med men Att man skulle ha meden låt i från Bosnien elle vad det va verkar mer än lovligt sjukt! Jag menar Melodifestivalen är svensk! i alla fall här i Sverige och nåt annat är skandal! inte för att jag är rasist eller nåt men i sverige sjungs det låter på svenska å nån annastans på deras språk. Det är väl ändå det som är grejen? eller har jag fel?

Jag hade också kan man säga hyfsat fel i mina antaganden. Men kanske ska man vara glad för det. Sina invanda önster att dom som redan är "nåt" går vidare visade sig vara fel. Förutom BWO å då som jag tycker blir sjukare å sjukare för varje gång man ser dom. Dom låter ganska bra men ser ut som om dom ja jag vet faan inte men i8lla är bara förnamnet! sån är jag.

Stoffe har kommit hem nu också. efter att tåget var försenat i 30 min ca så var det knappt man såg vem det va? han har växt på sig å blivit en redier karl. eller i allafall en bra bit på väg!
Så han å Simpe har spelat Xbox som dom aldrig gjort annat igår och lite idag. kul för dom att umgås lite. Simpe har saknat sin bror nåt grymt. Det märktes inte minst igår när han 200 ggr frågade när han kommer. Lite jobbigt men kul!

Idag ska jag med Pär en sväng till hans föräldrar sen är vi bjudna till dom på lite mat. Både förrätt och varmrätt. Ska bli kul å skönt att slippa det idag!

Sen ikväll blir det nog en rulle med Stoffe å bara slappa tills jobbet å träningen kallar i morgon.

Ta hand om er mina vänner!

Kram
Bengan

Men gud... jag har fuskat?!

Utan att veta om det så fuskade jag fett i mina funderingar om vem som kommer gå vidare... naturligtvis går det inte att patrik Isaksson både går till final och andra chansen.... Så här ligger det till... i sin rätta ordning nu då.

Final: BWO, Patrik Isaksson
2:a Chansen: Ainbusk,  Eskobar


Jag ber om ursäkt för det inträffade och ska se till så att det inte händer igen!

Ha de
Bengan

Fredag... igen

Ja nu var det Fredag igen... Vad bjuder helgen på? ja förhoppningsvis får jag sova lite eftersom det har vart en bristvara i det sista med VM å allt.

Men i morron ska jag hämta Stoffe på tåget så är han här en vecka. Sen kommer tydligen några jobbarkompisar hem i morgon på en Whiskey. Kan bli kul!

Men det jag ska göra mest är som sagt sova ut ordentligt! det behöver jag mer än jag kan förklara!

Jag har förstått att det här med Melodifestivalen är större än jag tror. Jag är för att det visas en gång, man behöver inte överdriva och dra ut på det i oändlighet så man hinner bli så less att man helst av allt vill slänga ut tv jävlen när det visas. Mina tippade till att gå vidare är:

Final: BWO & Patrik Isaksson
2:a chansen: Patrik isaksson, Ainbusk.

Och detta är då från mig som lekman. Jag har ingen som helst aning men svenska folket vet ICKE vad dom sysslar med när dom röstar. Otippade saker kan förekomma!

Så mina vänner och annat löst folk... Vad ska ni göra i helgen?

Kram
Bengan

Bilder från Lördag!

image186
Jag & Anna

image187
Jag & Tina

image188
Linda & Ella

  
Och lite bland kort från andra personer som var där. Hade en himla rolig kväll och ser fram emot nästa tillfälle att träffa alla!

Så vart det idag

Kram
Bengan

Ett tag sedan...

Jag har fått påstöttningar att jag inte skriver så mycket just nu. Och så är det. Men jag har haft fullt upp med VM och haft annat för mig helt enkelt.
Men tänkte lägga in en liten rad så att folk vet att jag lever... annars går det bra å ringa om man undrar!

Lite andra saker.

Mamma: du kommer få dom bilderna sen.
Kent: ja naturligtvis dom i melodifestivalen, men även en del andra. Inga i Sandhult dock!
Anna: Det var ett Jävla röj i Lördags och jag tackar dig för en fantastisk upplevelse!
Tina: Tack för ett otroligt sällskap i Lördags. Jag hade hur roligt som helst och är nog faktiskt lite smartare efter våra samtal! Och jag ser det som att jag har fått en ny fantastisk vän!  

Bilder från partyt i Lördags kommer ev ikväll!

Ha de
Bengan

Världens sötaste!

Det var ett kärt återseende idag när Linda och Ella  kom hem. Känns skönt att få gosa med Ella igen och Linda hade tagit massa fina kort på henne medans dom var borta. Tänkte jag skulle dela med mig av en nu i allfall...

image184

image185

Ahh det blev två! är hon inte världens sötaste så säg!!

Ha de
Bengan

Queen

(I want to break free)
(I want to break free)
I want to break free from your lies
You're so self satisfied I don't need you
I've want to break free
God knows, God knows I want to break free

I've fallen in love
I've fallen in love for the first time
And this time I know it's for real
I've fallen in love, yeah
God knows, God knows I've fallen in love

It's strange but it's true
I can't get over the way you love me like you do
But I have to be sure
When I walk out that door
Oh how I want to be free, baby
Oh how I want to break free,
Oh how I want to break free

But life still goes on
I can't get used to, living without, living without,
Living without you by my side
I don't want to live alone, hey
God knows, got to make it on my own
So baby can't you see
God knows, gods know, gods know
I've want to break free

Lite av min tema sång idag... fast inte om någon tjej eller så utan mer jobbet som är en slags hatkärlek just nu... Man vill inte men man måste helt enkelt, för utan lön... ja ni vet!

Det borde vara mer åt detta hållet kanske..

Adventure seeker on an empty street,
Just an alley creeper, light on his feet
A young fighter screaming, with no time for doubt
With the pain and anger can't see a way out,
It ain't much I'm asking, I heard him say,
Gotta find me a future move out of my way,
I want it all, I want it all, I want it all, and I want it now,
I want it all, I want it all, I want it all, and I want it now,

Listen all you people, come gather round
I gotta get me a game plan, gotta shake you to the ground
Just give me what I know is mine,
People do you hear me, just give me the sign,
It ain't much I'm asking, if you want the truth
Here's to the future for the dreams of youth,
I want it all, I want it all, I want it all, and I want it now,
I want it all, I want it all, I want it all, and I want it now,

I'm a man with a one track mind,
So much to do in one life time (people do you hear me)
Not a man for compromise and where's and why's and living lies
So I'm living it all, yes I'm living it all,
And I'm giving it all, and I'm giving it all,
It ain't much I'm asking, if you want the truth,
Here's to the future, hear the cry of youth,
I want it all, I want it all, I want it all, and I want it now,
I want it all, I want it all, I want it all, and I want it now,


Ha de
Bengan

Skidskytte VM

Ja det handlar det bland annat om idag. Jag var där och igår var det kallt att stå på läktaren... så idag tog jag på mer kläder och hoppades att det skulle hjälpa vilket det gjorde!

Det är ganska br drag på plats måste jag säga. Folk hejjar å tjoar som värsta snubbarna. Vilket är jäkligt roligt för man blir liksom i form även om man kanske är lite låg så ändrar det sig.

Här kommer lite bilder på mina gamla och nyfunna vänner.

       

Första bilden Ako (Uppsala) & Madelene (Valsjöbyn)
Andra bilden Jonas (Uppsala
Tredje bilden Ett gäng elever från Palmcrantz, Johan(Tror jag) Madelene) och tredje vet jag inte alls.
Färde bilden Madelene
Femte bilden Weronica & Kristina 

Om det verkar som om det är många bilder på Madelene så stämmer det Hon var min och Akos praktikant igår och idag var hon åter igen min & Weronicas praktikant.

Hon är inte bara det utan även min nya idol! För på Söndag har hon med sig 2 burkar Nugatti!! YEHAA!!! så lätt är det när man bor 6 km från Norska gränsen och mamma jobbar i Norge... 

Kommer även en ny idol bild på Ella!

image183

Vi var ju ner å kollade på invigningen till VM i Fredags och det var inte dåligt! mycket häftiga grejer på Rådhuset med nåt bildspel jag inte ens kan förklara men det såg bitvis ut som hela huset vibrera?? helt otroligt...

Men det var alldeles för mycket folk på stan för att vi skulle kunna vara i badhusparken med Ella. Folk brydde sig inte och gick bokstvligen över barnvagnen så vi kunde inte ens ha henne där i på tillbaka vägen. Jag fattar inte hur folk tänker då?

Men slutet gott allting gott!

Ha de vänner!

Bengan 

Patetiskt!

Jag vet inte för vilken gång i ordningen som jag tycker att hela grejen med melodifestivalen har försvunnit. Den som en gång var med Herreys å Carola i hög form kommer aldrig någonsin mer tillbaka det är väl så.

Men ska det verkligen vara nödvändigt att ta med 40-50 åriga gubbar som fortfarande tror dom är 25? det enda stället dom kan härja fritt är väl iofs på melodifestivalen men överallt annars så borde dom faan spärras in!

Vikingarnas egen Christers låt tyckte jag var lik en reklam jingel för baerskt öl eller kanske österikiska fjällen... men det är väl i princip samma sak?

Nää bäst idag var dansarna bakom Velvet! Så där lagom dirty på nåt vis! allt annat skiter jag faan i! Tyckte inte det fanns nån som var värd att gå vidare. Diamond va fjortis bra på sin höjd. Och hon med Parkinson iofs men enbart för att man tycker synd om henne och det är ju fel det med. Utstrålning hade hon inte för fem öre.

Nää jag säger som Gösta å Astrid på hemmet Blåsippan strax utanför Tanumshede... Det va faan bättre förr!

Ha de
Bengan

Jobbar på...

Ja nu sitter man i repan på jobbet och jobbar på... Snart kommer Linda & Ella på besök och har med sig fika. Sen efter jobbet hem snabbt för att inta mat sen ner på stan till invigningen av VM. Kanske kan vara kul att se.

Imorgon jobba för Röda korset samma på Söndag. Sen är det som bekant Måndag igen.

Linda åker till sin mamma i morgon så det inte blir så trist för henne att jag inte är hemma. Men även för att Ella ska få träffa mormor så klart. Hon verkar trivas när hon är där lilla Ella plutten!

Nää jobba lite lite till....

Kram
Bengan

Konst?

Jag vet inte jag har försökt att ta lite fler coola bilder men det är ganska svårt att veta vad man ska ta på... jag har letat upp lite saker hemma men det kom en liten sak ivägen hela tiden...

image167

           

ja det får vara allt för idag!

Ha de
Bengan

Sextest

Ja jag gjorde ett test... om det är till min fördel eller inte vet jag inte... Men här kommer svaret i allafall.

Du fick 27 rätt av 30 möjliga


Grattis, du kan massor om sex och har troligen ett genuint sexintresse också, vilket driver dig till att ta reda på mer och mer, och är det något du inte känner till, slår du upp det eller tar på annat sätt reda på vad det betyder. Du hatar att stöta på en sexuell term och inte vara säker på vad den står för. Sen kan du också vara lite av en besserwisser förstås och knäppa folk på näsan med att du kan otroligt mycket om sex. Ibland kanske du har en tendens att teoretisera bort sånt som bäst bara visas med kroppsspråk? Glöm inte att det ibland är bättre med en innerlig kyss, än en knastertorr föreläsning - även om det handlar om ett så spännande ämne som sex.

Tips för dig med avancerade kunskaper:

- Dela gärna med dig av det du kan. Men var inte överlägsen!
- Använd dig av dina kunskaper för att fördjupa den sexuella relationen med din partner. Kanske kan du ta reda på ännu mer till exempel om taoistiska och tantriska sextekniker.
- Beställ böcker via internationella boksajter, där finns mängder av intressant engelsk sexlitteratur om du vill veta ännu mer.

Hahah
Bengan


Ibland ler lyckan!

Jag har ett par dagar här låtit er ta del av en sida av mig som jag inte alltid är så nöjd över. Men som en god vän sa så är det så att man har sina upp och nedgångar i livet. man är inte alltid nöjd med så som livet ser ut alltid. Men efter regn kommer sol och så även för Bengan.

Det scenario som utspelade sig för dryga 2 timmar sen kommer jag aldrig glömma. Jag var ner på kirurgen för att träffa Gunnar, ett återbesök som skulle bli i efterdyningarna av operationen. Idag skulle vi disskutera sanolikheten för en bukplastik som är det sista för att jag ska bli som en hel människa. Eller normal kanske man ska säga. Det finns som några få utvalda har fått se ganska mycket hud över. Men nu är det slut med det snart!! Gunnar ska skicka en remiss till hon som utför dessa och han kan inte se någon anledning till varför jag inte skulle få en.

Faan va skönt det känns nu. Så denna sommaren kvar sen jävlar blir det BEACH 2009!!!

Jag vet inte vad jag ska sriva. Är fortfarande i chock tror jag!

Kram
Bengan

Hur går allt ihop?

Vad definierar en människa? Är det hur många prylar man har? Vilket jobb man lyckats få? Vad man har för vänner? Hur man är som person? Hur man ser ut?


Jag kan säga för min del att man tänker nog lite på allt av det här. Inte för att alla delar spelar roll men i början av det att man träffar en person så kan det slå en olika saker av det man får reda på om just den personen. OM man nu hård drar det hela.


Då kommer jag osökt inpå mig själv. Jag har jobb, ser väl i alla fall hyfsat städad ut vad jag vet. Är skötsam och har jävligt bra vänner!


Vad är det då som gör att jag inte riktigt trivs med hur allt ser ut? Trivs ingen med hur saker och ting är? Jag vet att det går upp och ner å allt är inte lika bra som man alltid hoppas på att det ska vara men faaan! Det är inte så att jag är less på Linda eller Ella utan mer jobbet. Och är man less på en sak blir det lätt så att det går ut över allt annat.


Jag har tagit på mig att jobba under VM också vilket jag redan nu ångrar fett. Jag känner att det är läge att trappa ner bra mycket nu och det antar jag får vänta tills efter VM.


Det är så jävla märkligt. Jag vill hitta på saker samtidigt som jag inte riktigt pallar med att ha för mycket att göra. Underlig kombo jag vet men sån är jag. Har jag inget att göra blir jag less för det å har jag för mycket att göra så är det också fel. Men samtidigt när jag väl gör det jag tycker är ganska jobbigt just nu så är det faktiskt rätt skoj. Märkligt!

Ha de
Bengan


Besviken

Jag sparkade upp dörrarna på min väg bort från jobbet igår eftermiddag. Kände hur blodet kokade i mina ådror. Ett fel ord av någon vid det tillfället hade skickat den till det heliga landet.  

Tyngden från det jag vart med om tidigare under dagen jagade mig som en ettrig iller hela kvällen. Vad jag än gjorde och hur jag än gjorde ville inte det ge med sig.


Efter jobbet var vi naturligtvis tvungna att storhandla. Ilskan hade på inget sätt lagt sig när jag gick runt där och letade efter allt vad man nu kan tänkas behöva. Naturligtvis är man också så less på allt som finns så inget kändes direkt roligt att handla. Man gör det för att man måste inte för att man vill.


Linda försökte tappert med hemgjord semla att få mig på gott humör och det började bra... tills jag hade ätit upp halva och jag blev illamående på ett sätt jag sällan vart med om. Att jag aldrig lär mig att jag inte kan äta grädde!

Kanske var det ett desperat försök av mig att återfå kontrollen över mitt nyfunna patetiska arbetsliv som fick mig att trycka i mig semla som en skadeskjuten brunstig älg. Detta blev som bekant platt fall.


Det enda jag kände kunde rädda mig från mig själv var att gå och sova tidigt.. så med min MP3 spelare i högsta hugg och ett sinne som längtade efter nåt att döva smärtan med gick jag till sängs igår. Besviken & upprörd över vad livet gett mig Tisdagen den 5 Feb -08


Aldrig mer!

Jag vill ALDRIG mer i hela mitt liv ta ett enda jävla samtal... jag kastar in handuken och skiter i det här!

PS, Ringa mig idag vore ett stort misstag! ;)


Konst

Ja vad är konst? jag vet inte exakt... men jag har testat lite nya grejer igen med kameran. Tycker det blev ganska sjysst... bilder finns nedan.

idag har jag fixat en del grejer men jag tänker inte säga nåt än utan det visar sig om det blir nåt.

Har ganska lite att säga idag faktiskt...

Så är det konst elle bara skit?

image164

image165

image166

Ha de
Bengan

Chafför

I helgen har det vart chafförs jobb. Och precis den sorten som man kan tänkas sig.  Jag har kört fulla kompisar helt enkelt. I Fredags var det Pär som skulle avtackas på sitt jobb och bowla lite. Fick även hämta han vid 01:45 nånting bra i gasen.

Igår följde var jag hemma hos Anna och hennes kompis Erik var där med. Sen drog vi vidare ner till Bishops där man träffade en del folk från jobbet faktiskt och efter det Mark Twain.
Det är rätt roligt att vara ute nykter och se alla folk som så desperat och faktiskt helt öppet så gärna vill hitta någon. Antingen att dela natten med eller livet. Så få som lyckas bara. Men man såg nån som fått ill det.. eller så hade dom fått till det redan innan. Vad vet jag?

Idag kommer Joel hit på middag och sen blir det väl en rulle skulle jag tro.

Ella är snuvigare än få och jag ska tillbaka till jobbet i morgon. Jag är fortfarande i valet och kvalet om jag ska träna i morgon eller inte.
Jag har inte kommit igång än och jag har bara missat en gång men det känns ändå inte bra? vem trodde man skulle hamna här? att jag verkligen saknar eller mår dåligt över att jag inte tränar? hade jag inte trott för nån vecka sen. Men kanske har kroppen ställt in sig nu på att det är det här som gäller.

Jag ska i veckan till kirurgen också. Ska se fall jag får remiss till bukplastik. Jag hoppas verkligen att jag får det. Annars vet jag inte vad jag gör. Jag har om utifall att kollat vad det kostar att göra det privat. 35-45 000 och vem har dom pengarna? Men jag SKA göra det... svårare än så är det inte. Frågan är bara hur. Jag håller fortafarande på hoppet att kirurgen skickar mig vidare.

Vad a ni gjort i helgen då?

Och Anna ser du det här... ring mig! jag har försökt nå dig men icke lyckats!

Kram
Bengan