Kölden biter... Å ännu värre kommer det bli

Oj oj oj nu är det inte bara mörkare utan kallare ute också. Känns så där att gå upp nu. Helst vill man ligga kvar å slappa i varma gosiga sängen men det går ju inte.

Jag har för övrigt köpt mig en dunväst nu! jag funderade bra länge om jag skulle köpa en å har kollat runt lite men till slut hittade jag den. En Helly Hansen, varm å skön! kan bli nåt i höst det!

Har också återkommit till min gamla last Call of Duty 4. himla roligt faktiskt och det är som man aldrig slutade :) Det är mycket mer än bara spela, man umgås också å snackar skit å får ut aggresioner vilket verkligen kan behövas ibland!

Säger även GRATTIS till Mike & Lili samtidigt som vi hälsar Melanie välkommen!

Henne ser jag fram emot å träffa å lära en himla massa bus!

Ha de//Bengan


Inte mycket att förtälja.

Ja det är inte mycket som är värt att säga som händer just nu. Men jag såg i allafall en lite rolig sak som Sjukstugan i Vilhelmina hade satt upp. Klockren tycker jag i allafall!Mer sånt här vid handikappsplatser!

Trevlig helg Bengan


Fotomodell!

Jag vill börja med en rättelse, Zandra jobbar naturligtvis på RödöFIX och inget annat :)

Efter vi hade slitigt vårt hår med Fjöse första gången så fråga jag Reidar om han inte ville ta lite kort. Jag har ju inga riktigt bra kort på mig själv ännu. Och här kommer dom första bilderna. Naturligtvis är även Ella med på några också!

Dessa bilder är så klart lite tillfixade men det kan ju inte vara så mycket eftersom man ser att det är jag än i allafall :)

Bengan