Intet nytt under solen.

image21



Här är jag och min kusin Alex på min mosters begravning. Vi hade faktiskt under omständigheterna det ganska trevligt. Det är faktiskt bra länge sedan man träffade många av släktingarna. Och det är alltid kul att se dom!
Det var som Alex sa... varför ska man träffa släkten bara under tråkiga förhållanden? kan man inte ses 1 gång om året? det hade vart löjligt nice!

Idag har det inte hänt allt för mycket i mitt liv. Har vart på möte på jobbet, slutade 14:40 och åkte till föräldragruppen som var himla trevlig tillställning idag. Härligt!!

Har väl sjunkit in lite mer det här med att Stoffe ska flytta men det är fortfarande jobbigt. Jag vet inte heller hur jag ska tackla det hela men det kommer väl ordna sig. 

Jag har också denna veckan fixat så jag ska få börja gå hos en kurator. Mest är väl anledningen att jag ska förstå själv att jag är så liten som jag är, för det tror jag ju inte. Vikt mässig sett alltså. Men det kommer säkert lösa sig det med... allt ordnar sig med tiden som nån smart jävel kom på nångång på 1800-talet.

Ser fram emot Lördag! ska på middag då hos en bekant som gjort samma operation som jag, Ingela! himla trevlig tjej, så vi är ett gäng som ska ses där! YEHAA! Jag ska hjälpa till att laga maten tror jag. Om jag nu uppfattat det rätt.. men det har jag nog.

Ja ma råkes!

Bengan  

Livet - ingen Ljusning!

Ja idag vet jag faktiskt inte vad jag ska Det har vart turbulenta dagar och nu har det visat sig att äldsta grabben Christoffer efter låååångt samtal kommit på att han vill bo hos sin mamma, jag kan inte tvinga han att bo kvar hos mig även om jag skulle vilja det. Så nu går flyttlasset i sommar ner dit. Jag vet ärlig talat efter det här inget alls, känns tomt bara... så idag har livet inte behandlat mig rättvist alls.

Igår var jag i Strömsund på moevisning, det var en annorlunda upplevelse av sällan skådat slag. Men lite roligt ändå. Mycket fina kläder får både unga och gamla... Min goda vän johanna sjöng som en näktergal över näjderna så vackert....

Fick också reda på av henne att allt är klart för mitt framförande av mig själv på mångfaldsfestivalen i Strömsund som är i April. Känns lite jobbigt att veta att jag ska hålla föredrag för en massa folk om saker som jag inte alls än så länge har förberett... hur kommer detta att sluta? förmodligen hur bra som helst men kanske även i katastrof... hahah i värsta fall. men allt ordnar sig som man säger.

Nää nu skiter jag i det här för idag!

Ha de
Kram
Bengan

Begravning och hemkomst!

Torsdag

Idag var det en fantastiskt jobbig dag! Det började med att jag var alldeles uppe i varv å kände att allt skulle gå åt skogen, Syrran och jag vart hysat irriterade på varandra och ja det blir väl så när det är jobbigt helt enkelt.
Vi åkte sedan hem till mor för att där möta upp med resten av släkten. Det var många man inté hade en aning om vilka det var men trevligt fast det var av en tråkig händelse.
När vi kom till kyrkan vart det faktiskt otroligt jobbigt, jag hade inte känt så himla mycket innan konstigt nog men när man stog i kyrkan där framme vid kistan kändes det otroligt tungt! Men GUD så fint det var! och det var så mycket blommor och kistan var otroligt fin!
Begravningen började med piano och Candle in the wind, för at övergå till Gabriellas sång och lite psalmer å så. Det var jätte jobbigt och ja jag vet inte. Sen gick vi ner till kyrkogården och där var det om möjligt ännu jobbigare. Att ta ett sista farväl och lägga ner en ros på kistan var det jobbigaste jag gjort hitills! fy tusan!
Vi samlades efter detta i Fösamlinghemmet i Sandhult och åt lite mat och snackade lite allmänt med hela släkten. Det kändes ändå ganska bra då. Som et värdigt slut liksom. Det var otroligt fint och värdigt tycker jag!

Resten av helgen var ganska lugn. Jag var med mamma, Syrran o mammas gubbe Kent på Beck i Fredags, ganska ok film men ganska lagom! kunde vart lite bättre men men...

Lördag gick förbi ganska snart och vi var på fest hos en av syrrans barndomskompisar som fyllde 25.
Annars så har jag mest fikat å tagit det soft medans jag vart i Borås. Umgåtts med mor min har jag också gjort en hel del.

det gick faktiskt också förvånansvärt lätt att åka både ner å upp med bil. Fast man körde själv hela den långa biten så gick det bra. I Tisdags när jag ställde mig på parkeringen utanför syrran kört 94 mil på en dag. Det hade så klart tagit på krafterna men var inte så himla jobbigt som jag trodde.
hade också vart nere i Göteborg denna dag och träffat en gammal vän Líza, vi käkade lite sallad och kollade en film! det var 9 år sedan jag såg henne sist och det var himla kul att träffa henne och hennes ena dotter!

Ja det var väl allt kort sammanfattat!

Kommer kanske mer sen

Kram
Bengan

Är nu i Borås!

OJ oj oj efter en lång färd med bil igår så befinner jag mig nu i Borås hos min mor! Jag var lite hemlighetsfull mot dom igår och sa inte att jag skulle komma ner en dag tidigare, så man kan säga att dom blev ganska chockade. Den första jag var hos var min syster därjag sov i natt. Sen åkte vi till mamma idag mitt på dagen för att hälsa på lite. Hon hade ringt mig vid 09:40 för att kolla hur det gick. Då fick man allt dra en luring. För att sedan 2 tim senare stå i dörren! alltid kul att överraska!

Resan ner var himla fin! det började hemma med klarblå himmel och massa snö för att sedan övergå till massa sol å härligt vår väder utan snö. Gick faktiskt förvånansvärt bra att köra 94 mil igår. Jag var nämligen en sväng till Göteborg och hälsade på en gammal vän Liza. Vi käkade mat, fikade å kolla film en sväng innan jag drog vidare mot Borås. Himla trevligt! var 9 år sedan jag såg henne sist å det var jätte skoj att se henne och hennes ena dotter.

Idag har jag vart och handlat skjorta till begravningen som är i morron. Har också åkt förbi kyrkogården och sett att dom har grävt graven nu. Märkligt det känns. Jag har ännu inte fått in det riktigt att hon är borta, min moster. Men jag anatar att i morgon kommer det att komma som ett slag i ansiktet. Det blir nog väldigt verkligt under begavningen skulle jag tro.

Idag hade vi tänk att ta med mor och hennes sambo på middag å kolla bio men morsan tyckte att det var bättre att vi tar med mat hem och hyr en film istället så det får helt enkelt bli så!

Förresten igår under resan ner så ringde Johanna. Det visar sig att allt är klart för att hålla föredraget och att jag ska vara med i någon bilaga till ÖP om just mångfaldsfestivalen så nu är det allvar!
jag å Johanna ska ses nåt nu snart och göra i ordning inför denna stora händelse! det kändes väldigt jobbigt och nervöst där ett tag men jag tror det kommer bli hur bra som helst! vi ska ju som sagt förbereda oss ordentligt! vilket man så klart måste göra! och det ska bli himla kul! ska se fall jag hittar några sjyssta bilder hemma hos mor nu som man kan visa. Tänkte jag skulle börja från barndommen och gå framåt... det blir bullans det!

Nää nu måste jag kila men skriver kanske mer senare eller i morron! om jag orkar efter allt som är då vill säga.

Kram till alla!
Bengan


Nu har man fyllt år, Igen?

     
Åsa & Uffe                 Mickan                 Ingela & Annelie

                          
Bengan, Johanna & Annelie             Bengan & Johanna


Detta är lite bilder från Fredagens eskapader, var då ute en sväng på det välkända etablisimanget Captain Cook här i Östersund. Jag hade dagen till ära både skjorta och nykterheten på. Men jag kände draget i tarmen nästan hela kvällen. Jag måste säga att dessa personer är bland det trevligaste jag har träffat och vi har alltid fruktansvärt roligt ihop! så även denna alldeles magiska kväll. Som säg bör så slutade denna kvällen på tok för sent. I allafall för två av oss. Jag var hemma runt 3 nånstans på morgonen och la mig vid 4 och skulle sedan upp 6 för att skjutsa Johanna som hade slaggat hos oss till bussen. 2 timmar sömn är för lite!! man är inte 15 ännu även fast kroppen gärna vill tro det! Men hur roligt hade vi inte? jo vi hade så kul så det kommer dröja innan det blir så kul igen!!
Tack för en underbar kväll till alla som var med!!

Lördagen gick förbi utan att det hände nåt större, förutom att jag innan hade blivit bjuden på fest, så jag och Linda som hyfsat trevliga personer vi är tog oss till denna fest och hade jävligt roligt i 2,5 timmar ca innan vi åkte hem. Vi hade tvätt i tvättstugan och grabben var hemma så det var en kort visit vi gjorde bara. Men vad vi hann med grejer.
Jag hann med att dricka en alldeles för stark grogg, sjunga karaokee och äta en massa cheez balls. Eller vad dom nu heter. Karaokeen som blev var.. I natt i natt är det du är det jag, kom å dansa med mig du är allt jag vill ha. Ingenting som vi gör är tabu... inget stoppar  oss nu! Så den sjung jag och Anna så det stog härliga till. Men jag vet inte om vi sjöng eller skrattade mest!! Men tack Anna det var skitkul!! det gör vi om!



   

Här kommer bilder  ifrån dagens bravader... Idag blev man då alltså 31 år gammal!
gud va det känns jobbigt! jag som inte trodde jag skulle bli äldre än 25 märkligt va?
Så vi gick  ut en sväng idag med kompisarna Linda & Pär med dottern Ronja och åkte lite skoter. det var inte alls dumt. Stoffe & Simpe var så klart också med. Så för första gången i livet så körde simpe en skoter alldeles själv. Naturligtvis inte en stor en utan en barn skoter! det gick inte bra i början men senville han aldrig sluta... hahah

Efter det så gick vi hem till oss och åt tårta som Linda & Linda hade hämtat på Tages. Mycket gott, Violtårta var det dessutom!! Och vad fik jag då?

Ett silver armband som är riktigt brett och flådigt.
En Adidas T-shirt som var grå med oranga detaljer, Mycket snygg!
Ett irish coffe set.

Allt mycket uppskattat och fantastiskt sällskap! vi bjöd även över Simpes mamma men hon är ibland lite lat så vi åkte till henne istället! det var som alltid trevligt att snacka lite med Tessan! Sen kom hennes sambo Anders hem och då vart det nästan ännu trevligare, i allafall tills han gick å kollade på hockeyn... hahaha

Jag känner mig faktiskt väldigt mör ännu, men jag tänkte gå å lägga mig i hyfsad tid idag så jag är pigg i morron. hade tänkt se fall jag kan få ledigt på Tisdag från jobbet också nu tills jag ska ner till Borås... hade tänkt ta med mor med sambo på middag och bio på onsdag. Morsan fyller den 26:e och hennes sambo den 28:e.

Men nu ska jag ta det soft en stund i soffan tills det är dags för John Blund att ta med mig till hans land!!

Kram till er alla som hjälpt mig göra denna helgen helt underbar!!! Ni betyder fantastiskt mycket för mig allihopa!

That´s the ways this cookie crumbles!!

Bengan signing out!

Dagens bravader

Idag har det vart jobbigt som faan på jobbet. Bara en tredjedel som jobbade halva dagen. Det var möte och ja då får vi andra jobba desto hårdare, men jag vet att i morron är det jag som är på möte så det är OK.

var iväg på första dagen av föräldrakursen idag, var ganska spänd inför detta och se vad dom andra tre paren var för en snubbar, men dom verkar ganska trevliga fast vi inte pratade så mycket. Kändes lite som att han som har pappa gruppen riktade in sig mycket på mig eftersom jag var den enda som har knoddar sen innan. T o m fler än han!! men vad ska man göra?  det var lite jobbigt men samtidigt ganska OK faktiskt. Jag har ju vart med förr och kan man hjälpa till så varför inte?!

Har även vart nere på Dressman idag och handlat ett par svarta kostym byxor till  begravningen, kändes ganska ok det men det var när jag kom hem det blev jobbigt. Hade beställt en Borås Tidning eftersom mosters Dödsannons var med. Kändes märkligt att se hennes namn på ett ställe jag absolut inte ville se det.. men livet går konstigt nog vidare ändå. Jag kom lite att tänka på det att när min mor går samma öde till mötes så kommer jag nog inte överleva det! jag vet att man kommer över det och att folk faktiskt har gjort det i alla tider men jag kan inte tänka mig ett liv utan mamma! tänk att se någon annan bo i det huset vi haft i 25 år?! det skulle inte funka... jag kommer faan behålla det som minnesmärke! kosta vad det kosta vill... men jag hoppas så klart att det kommer dröja 100 år till innan jag behöver oroa mig för att det ska hända.

Jag ser också fram emot i morron!! andra träffen med snubbarna som har gjort samma operation som jag!! YEHAA dom är så jävla sköna allihopa!! vi ska ha det såååå trevligt!

Idag har jag faktiskt också rensat ut gamla T-shirtar med storlek XXXL å XXL ur garderoben. Tror inte jag kommer använda dom nåt mer ändå! så vad gör dom där då? och varför ska man ha kvar dom undrar min sambo? ja bra fråga men frågan är om man inte har användning för dom senare? om en så där 40 år eller nåt? då måste jag spara... sån är jag! tyvärr... var även ute i garaget och hämtade dojjorna jag ska ha på mig till begravningen å nåt annat par jag lagt där ute som jag tänkte använda nu på vårkanten!

Har även igår kommit in i en helt ny branch! ska gå mannekäng tydligen för sportkläder. Det är min vän Johanna som är med i en kör som ska till USA och för att  få ihop lite pengar så kör dom ett sådant race med sånna här saker. Tycker det kan vara ganska kul... jag kom även på förslaget att man kanske kunde ta å sälja min späda kropp... men vi vet ju inte om gensvaret kommer bli så himla stort. Tanken var ju att eftersom dom behöver ha in pengar så kan man som typ i Amerikanska filmer sälja ut karlar till en middag eller så. Å ja det var min idé, kan man få 300 spänn så är det ändå 300 spänn extra liksom... men om ingen bjuder hade det vart löjligt jobbigt!! så jag vet inte... vi får se vad ledningen tycker om det men ganska rolig idé tycker jag det var ändå!

På Söndag fyller man år också... får se om man får nåt roligt. jag har önskat ett armband och presentkort på Jack & Jones det är det enda jag vill ha!!

Nää nu ska jag återgå til Metallica rock m ring 2006 som jag kollar på just nu!! måste ladda till JULI!!


kram till er alla
Bengan

Helvetet är här!!

I helgen så vaknade man upp till en nyu verklighet! en verklighet jag vetat ska komma men som man förträngt! Min moster dog i Fredags kl 21:08, jag tror inte jag har tagit emot det fullt ut ännu men det kommer det är jag säker på. Det känns märkligt. I hela mitt liv har hon bott i samma hus i byn jag kommer från, hur märkligt kommer inte det bli att gå förbi där och se andra som bor där? hur märkligt kommer det inte att bli att vara hos mamma och hon aldrig mer kommer att komma förbi som hon alltid gör? ja jag vet inte. Men det lär bli konstigt, det är ett som är säkert!

Sen har jag bråkat lite med egna problem i helgen som jag nog inte ska ta upp här men jag har tagit tjuren vid hornen och det känns bra! jag gjorde det bästa jag kunde helt enkelt och jag mår ändå dåligt för det har sårat flera personer som står mig nära! men det var för det bästa! och man får se det så. fast att det var jobbigt som faan och är fortfarande jobbigt.

Ha de
Bengan


Härliga helg!!

Nu är det full fart mot helgen som gäller!!! Idag mår jag prima! som en fisk som ser vatten efter en låååång ökenvandring!! härligt med andra ord! kanske ärm det för att jag slipper vara på jobbet ett litet tag eller så är det helt enkelt så att jag har kommit tillfreds med mig själv! har haft lite problem med det i det sista men idag är det på topp som sagt!

Det börjar i kväll med en träff av vänner från vikop, det brukar alltid bli himla trevligt! och sen i morgon kommer Johanna med familj hem å ska kolla schlager! så det är på topp helt enkelt!! YEHAAA

Det känns himla skönt att man har fått övertag över demonerna som kretsat som hungriga gamar över en ett tag. Det har nog vart hårdare det här än vad jag insett. Men nu går det spikrakt uppåt... i allafall vad det känns som idag, gäller väl bara att inte bryta trenden nu då!!

Kanske om jag har tid å kommer på nåt mer så uppdaterar jag denna idag annars så är det så att jag inte har mer att säga just nu!

Take care!
Bengan

Underliga vändningar!

Igår tog jag och gjorde slag i saken, en sak som har stört mig ett tag. Inte som jag funderar på dagligen men som jag har tänkt på lite då och då. Och igår var det då dags!
Jag har en kusin som jag inte har snackat med på 20 år säkert, och vi lekte en hel del när vi var små. Jag har tänkt ta kontakt med henne så himla många gånger men det har aldrig blivit av. Förrens just igår. Letade upp henne nummer på Hitta.se och ja skickade ett mess helt enkelt. Och nu efter 20 år har vi kontakt igen!! Så jäkla roligt det var! fick reda på hur hon har det nu å vad hon gjorde och lite sånt där. Nu gäller det bara att hålla i den här kontakten! Men det är nog ingen fara!

Igår var jag också och fikade med dom gamla arbetskompisarna! det visade sig bli precis så trevligt som jag trodde det skulle bli! tiden gick alldeles för fort! innan man visste ordet av var det dags att gå hem för dom stängde stället vi var på!

Annars igår gjorde jag inte så mycket faktiskt, tog det lite slappt i soffan å så.

Jag funderar på förändringar nu. jag vet inte vad det skulle kunna vara men något måste jag ju till att göra. Alltdi detta dilemma vad man ska hitta på å inte. jag vet bara att jag vill ändra nåt. egentligen vad som helst men nåt måste bli som det inte vart. hmm får fundera lite till på det där.

Sen har jag faktiskt för någon dag sedan tagit kontakt med en kär gammal vän, Tina! vi har känt varandra i 7-8 år nu nånting och hon är verkligen en bra tjej! vi försöker nu ihop att få tag i Metallica biljetter för att vi är ju lika galna bägge två i dom! jag kan inte tänka mig nåt som skulle förgylla tillvaron så mycket som om att få tag i biljetter dit!
jag har ju vid en annan födelsedag fått biljetter och resa till Metallica av min sambo Linda så kanske kan man få det igen? vad vet man! men dom är så dyra denna gång! men dit ska jag!! kosta vad det kosta vill!!

Men i allafall åter till Tina, Jag har nu sagt till henne att jag tycker hon ska komma upp i påsk så vi får se om hon kan det, det hade i allafall vart hur roligt som helst om hon kunde komma upp! det var några år sedan vi sågs nu! och det hade vart så himla trevligt om hon kunde komma, snacka lite skit å så!! Så Tina kom hit nu!!!

Igår va jag även på Clas Ohlson detta mecka för män!! så jäkla mycket grejer dom har där som man inte tror man behöver!! men i allafall jag var där igår å köpte ett minneskort till digitalkameran, hela 2 Gig!! Yehaa va bilder man kan ta nu, ca 1600 med den upplösningen jag har och som räcker alldeles ypperligt!! faan va skönt!

annars ser jag jag just nu fram emot helgen!! Då kommer Johanna och janne hit å vi ska gå på Gregori marknad och kolla Schlager! det kommer bli hur kul som helst!!

Kom på en sak till.. som är lite märklig, jag har blivit sen jag gått ner i vikt ganska fåfäng?! hur kommer detta sig?
jag förstår det inte riktigt själv men jag kan nästan inte alls klippa naglarna? bara en sån sak liksom, kanske var det så att i samband med att jag fick operationen så kom jag på att jag ska sluta bita på naglarna vilket har funkat klockrent! men jag kan inte förmå mig själv till att klippa dom nu? underligt!! sen så har man ju blvit mer petig med kläder, jag tycker inte jag har några kläder alls att ha på mig å det man hittar duger ju så klart inte?!
nästan lite för mycket tjejigt över det, men det kanske är på det viset att man bryr sig mer om det nu på nåt vis. Min vän Johanna sa det förra helgen att hon aldrig träffat en kille som bryr sig så mycket om sina naglar som jag?! och den kommentaren vet jag inte om jag tycker är bra eller dålig.. Men jag förstår henne och tycker om henne lika mycket ändå!!! så det är lugnt Johanna!! jag är bara glad för att du inte var hemma när jag filade på dom härom dagen!!! hahah

Kanske är det så att allt har ändrat å därför så blir jag anorlunda också? jag hoppas verkligen inte jag har ändrat mig som person men det vet jag att jag inte har, jag är väldigt noga med det. men det blir väl mer intressant nu att se på kläder å så, det är väl roligare också att se bättre ut nu än innan. Sen finns det ju ett himla mycket större utbud av grejer! Jack & Jones är nya favvo butiken!! YEHAA för dom säger jag!

ha det gott tills vi hörs igen!

Bengan

Kanske nåt nytt roligt!!

Idag är jag ganska upprymd, idag kanske är början på ett nytt roligt och spännande liv! jag vet inte men det känns som om det är dags att ta tag i mina gamla demoner och försöka gå vidare, jag vill ju inte må dåligt å jag vill inte fundera hela dagarna på sånt jag inte riktigt kan göra nåt åt! Men ändå som en trogen fisk jag är så dagdrömmer man sig bort till dagen då allt liksom är klar´t å beta´t!! Men så är det sällan...

Men i allafall det som gör min upprymdhet samtidigt som det är en enorm fasa för mig personligen är att jag har snackat med en vän om att vi ihop ska börja att kanske hjälpa andra som har problem med vikten. Och det ska vara helt annat än det som finns. Liksom som en sorts coaching eller ja vi har inte riktigt kommit på hur vi ska utforma det ännu men både hon å jag vet ju saker som få har inblick i när det gäller det här grejerna. Så vi ska se vad vi kan hitta på!! hon hade nån idé om att jag skulle hålla nåt föredrag för det tyckte hon jag passade att göra, och jag kan känna att det hade vart riktigt roligt samtidigt som jag är livrädd för folk!!  alltså jag är ju hur social som helst men just snacka framför folk är SKRÄCK på hög nivå!

Men ändå... det känns skönt!! å jag tackar henne för att hon hjälper mig med det här och framför allt för att hon VILL göra det!! Johanna... DU ROCKAR FETT!!

Det känns inte alls kul på jobbet idag. Inget alls funkar och ja vad ska man då göra? vi kan ju svara men inte så mycket mer.. så blir det ibland.. men jag hoppas det kommer igång snart!

uppdaterar säkert under dagen...

And that´s the way the cookie crumbles för nu!

Grillfests bilder

image11image12

Här ser ni skillnaden mellan 2005 och 2006 det är en hel del och grabbarna som är med är mina barndomskompisar Jonas & Mikael, vi har kännt varann sedan dagis ungefär... Härliga grabbar det där. Och vid varje årlig grillfest som är så tar vi ett sådant här kort!

Lite av allting

image10

Här ifrån är jag!! denna stolta byggnad är jag döpt i samt att jag konfimerade mig i den samma. den ligger Ca 1 mil utanför Borås i ett samhälle som heter Sandhult. Precis bakom denna kyrka ligger det 2 radhus, i det ena av dom bor min mor kvar och är där jag har bott i ca 15 år. Alltså rötterna till min existens!

Sandhult, vad kan man säga om denna håla? jag vet inte alls.

Hela min släkt på mammas sida har ju nästan alltid bott här, min morfar var bland dom första som byggde hus här mitt i byn. Mamma och hennes syskon har gått  i skolan som jag och min syster har gått i. Innan så hade en av mina morbröder hus här också men nu är det bara 3 av mina mostrar en kusin och min mamma kvar av släkten.  Men det som är kul är att en moster köpte morfars gamla hus för ett par år sedan. Roligt att se vart mamma har haft sitt rum när hon var liten å massa minnen från när hon spydde som en gris som 15 åring på gräsmattan å lite sånt där.

Jag har miljontals med minnen men ingen jag kommer på som är riktigt bra. jo kanske... varje gång jag skulle till en av vännerna jag hade som barn så var jag tvungen att gå förbi kyrkan, å det man inte ser på bilden är att på höger sida om kyrkan ligger en kyrkogård till. Så det går alltså en väg mellan kyrkan man ser rakt fram och en kyrkogård som ligger till höger.
Men i allafall, då denna dag eller natt som det hade blivit hade vi kollat på Poltergeist. inte den filmen man vill se när man är 14 å ska gå hem mellan 2 kyrkogårdar! man kan spela hur tuff som helst men i det läget är man inte stor, jösses vad jag kutade!
Vad har jag gjort mer... jo hölass, hur många sånna har man inte åkt förbi denna kyrka. hur många gånger har jag inte stått bredvid denna kyrka å väntat på bussen som ska ta mig till högstadiet eller gymnasiet?? ja jag vet inte men mer än en miljon gånger känns det som, men det är det ju så klart inte!

Jag återkommr alltid på nåt vis till denna by, det är som en sorts hatkärlek man har till den. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att bo där som det känns men samtidigt så undrar man ibland om man ska flytta dit. Men det är ju också så som i alla byar säkert att dom gamla stofilerna finns kvar men det kommer också nya som man inte har en aning om vilka det är! och det är livets kretslopp.

Det var dagens bakåt blick å nu åter till dagens bravader.

Idag har det inte hänt så mycket alls. Som vanligt känns det som. man kan ju inte mer än att skratta åt sitt tråkiga liv men vem annat än jag kan göra nåt åt det? jag vet inte?!

Jag ser just nu fram emot morgondagen då jag ska fika med gamla jobbarkompisar!! dom kan alltid få en på ett humör man inte trodde fanns! det ska bli himla kul...

sen blir det att få tag i Simon idag för han fyller 7 idag å det ska så klart inte gå obemärkt förbi!

Ha det gott
imorron ....
same Bengan webbpage
same Bengan uppdatering!!

Svart vitt ny

22651-9

Helgens bravader!

Ja allt började på Fredagen, redan när jag åkte till jobbet sattes standarden på denna dagen. Vi skulle ha afterwork denna dagen och jag glömde parfym och spriten hemma? hur går detta ihop? Men jag fick åka hem på lunchen å hämta det helt enkelt. 
Sen strax efter vi slutat var det bara att börja hinka sprit! det vart inte så jättefarligt men man är ju hyfsat lätt påverkad nu för tiden. Drog sedan ner till dom andra man jobbar me för att äta lite landgång och den var verkligen inte mycke att hänga i granen men det gick ner, Mer drinkar så klart. å sen kom någon på att vi drar hem till en av jobbarkompisarna å sitter där å snackar lite skit å så! sagt å gjort! jag å Cilla å birgitta drog hem till Cilla helt enkelt, där var det också redan två kompsar till Cilla som väntade, Anna och Gisela, detta visade sig vara två riktigt trevliga tjejer!! så vi hade det himla trevligt och satt å drack å tjatade som man brukar göra när man är lite på tura. 

Sen blev det utgång och Captain Cook för hela slanten! där var det ganska lugnt till en början men vi höll oss mest för oss själva där så det var trevligt! snackade på om allt möjligt! och drinkar i överflöd, kan inte påstå att jag vart så himla full förrens jag reste mig upp vid 2 tiden på natten då kom allt på en enda gång! fyy faan va det slog till som en slägga! så när sambon hämtade mig var jag glad att jag stog upp. Men efter 1 glas rödtjut, 2 starköl å 8-9 drinkar borde man vara ganska bra i gasen.

Lördag:

Vaknade av all ångest komma som en tjur race i skallen, men det gick över ganska fort när jag kom på att jag kommer ihåg allt å inget konstigt hade inträffat mer än at man var hyfsat bakis. 
Visste inte vad jag skulle hitta på denna dagen men vi kom på att vi åker till Strömsund, sagt å gjort!
under tiden vi åker dit så kom jag på att va faan jag ringer Johanna strax innan vi kommer dit så jag får se hur reaktionen blir?! det är det bästa jag vet att överaska folk! det blir så roligt på nåt vis!
Och reaktionen blev sjukt rolig! herre jösses. Vi körde om en tjej på vägen dit som jag känner också som dessutom skulle till Johanna hon med. Så vi svängde upp samtidigt till Johannas butik å hon bara skrek ut när hon såg mig... hahah å jag sprang in å gav henne en kram så klart! det var kul det!
Sen fikade vi å åkte till Dollar store med Janne å kottarna å Linda å Stoffe å allihopa, sen vart det middag, Kyckling som var hur go som helst! härligt med lite nya influenser till mat!! det behövs alltid och gott som synden var det!
Sen vart det lite lirande på Xboxen för att sedan bli avhunsade å fick i stället kolla Schlagerfetivalen men det var OK det med. 

Söndag: 

Idag var det kalas för hela slanten hemma, minsta grabben Simon fyller 7 år på Tisdag så det vart till att ha ett litet kalas för han. Lindas mor, far syster md kille å Lindas kusin med familj var där. Mycket trevligt! så man fick tårtkvoten fylld med råge!

Idag Måndag:

Jobbigt värre idag! vet inte vad det är med mig idag men idag är en dag då man bara vill dra täcket över huvudet å hoppas att morgondagen aldrig någonsin kommer! jag vet inte vad det är med mig å dåliga dagar men dom verkar komma tätt just för tillfället, det är ju inte så att jag går runt å deppar hela dagarna men det känns inte bra i själen, iofs har jag ju en hel del at tänka på nu för tiden, med moster å grabben osv. Kanske tar det ut sin rätt nu mer än innan.  Å man måste ju få ha sina dåliga dagar också så klart! Men det är jobbigt när dom kommer å kommer tätt.

Samtidigt idag så slog ångesten ner som en slägga, ställde mig på vågen idag å jag får hoppas att detbara är tillfälligt men för första gången på en jävla massa år så väger jag under 70kg! det värsta är ju att jag vet att jag inte skött mig men det var ett tag sedan, det borde rimligtvis inte visa sig nu. Men jag får försöka rycka upp mig lite mer maten antar jag, just för tillfället känns det som om jag skulle kunna skita i å äta alls! jag har absolut inget alls till övers för mat. Tycker bara det är ett nödvändigt ont som djävulen själv har kommit på för att jävlas med folk!

Jag har alltid tyckt om at laga mat innan men nu skiter jag i vilket, för min del kan det vara makaroner å köttbullar mest varje dag för det spelar ingen roll bara man får nåt i sig. Å det funkar ju inte! jag vill vara den där som kommer på nya matgrejer att göra, han som liksom tycker det är kul med mat som jag gjort innan. Men den killen verkar vara borta för all framtid känns det som just nu i allafall. Men det kanske ger sig längre fram.

Vad ska jag göra mer idag? jo kolla på anna Pihl, 24 å Prison Break så klart. konstigt att dom lägger allt bra på samma dag, som väl är på olika tider men ändå! egentligen känns det inte som jag orkar det heller idag men tja va faan i brist på annat så kan det vara skönt att se att andra har det jävligare än en själv!

Ta det soft!
Bengan