Inspirationsdag & Lite bilder på Ella

Den förste som föreläste för oss var Tomas Fürth http://www.kairosfuture.com/sv/foretaget/medarbetare/thomas-furth
Denna karl såg ut och lät som en riktig mysfarbror. Han var framtidsforskare men egentligen mer historiker. Han hade forskat i hur samhället har förändrats under åren och lite om hur det skulle kunna bli. Men det är ju ganska svårt eftersom ingen vet vad som händer i framtiden som väl är!

Den andra killen som föreläste hette Jan Gunnarsson http://www.vardskapet.se/jannessida/
Han var mer inne på valen som man gör varje dag och vilken person man väljer att vara varje dag. Men även om hur man ser på sina medmänniksor osv. Mycket intressant!

Den siste att föreläsa var Lou Rossling http://www.lourossling.se/  hon fick jobba lite i motvind till en början för vi trodde inte det kunde bli bättre än dom vi sett redan under dagen. Men hon va riktigt bra! Det var nästan så man grät faktiskt.
Det hon pratade om var hur inrutat allt var för och att det kanske inte är så bra att allt är så himla inrutat. Och att man inte ska vara så rädd för förändring särskilt inte när den är bra.

Nu var det mycket mycket mer dom pratade om men det här var en kort historia om det vi fick vara med om.

Nåt mer roligt som har hänt är att jag köpt en Högtryckstvätt. Jag fick den väldigt billigt så det var helt enkelt att passa på. Så nu ska här tvättas minsann!


Tänkte jag också skulle bjuda på lite bilder på Ella. Mycket fina bilder tagna med en kamera som jag aldrig kommer äga. Vissa bilder tog jag men dom flesta tog Reidar. Håll till godo!Bilden med den rosa vippan har faktiskt jag tagit :) Vissa tycker vi är lik men jag vet inte jag :)


Trevlig helg mina vänner!

Kram
Bengan

Skön helg!

Nu börjar jag fundera lite över hur gammal jag är. Jag har vart ledig Tors-Sön och jag minns banne mig inte vad jag gjorde varken Tors eller Fre ?

Lördag där emot var hela familjen hos Reidar och Zandra och hjälpte till med att gräva dike för att dom ska kunna sätta en häck. Det gick faktiskt ganska fort fast att vi inte jobbade ihjäl oss.
Reidar hade arbetsbyxor å linne på sig och tyckte själv han såg ganska manlig ut.. hahah
Så en gammal slagdänga blev använd på ett helt nytt sätt.. Brittans låt. My manliness is killing me... and i work all day.. Woork aaaalll daaayyy!

Men vi fikade lite å sen grillning med lite grogg, vi tog också en hel del härliga kort på Ella eftersom Reidar nu råkar ha en ganska så sjysst kamera!

Tack Reidar och Zandra för en underbar dag på Rödön! Det gör vi om snart!

Idag har jag hämtat grannen på tågstationen och grillar med Familjen och Pär, Ronja samt Emelie.

Det mest intressanta idag var väl att ambulansen var hos grannen och hämtade deras 7 mån gamla son. Vet egentligen inte vad som hänt men någon hörde att han hade lite svårt för att andas. Får hoppas att det slutar väl men när han åkte såg han ganska pigg ut måste jag säga.

Nu har jag så himla ont i skallen att jag ska gå å sova tror jag.

Kram
Bengan

Snart Måndag igen

Helgen har vart ganska lugn faktiskt. Har tagit det lugnt mesta dels av tiden och var hemma med Ella i Fredags. Det gick helt ok!

Var också över en sväng till Pär & Linda, fick ett par tre groggar å lullade sedan hemåt i ganska lugn takt.

Lördag kom Simon och vi försökte väl få igång Ella så gott det gick... Lite blandat resultat på det men det gick ändå rätt bra. Senare på kvällen var jag chafför åt Pär & Linda som sedan bjöd på grogg så vid 02:30 kom jag i säng. Men vi hade himla trevligt!

Idag så var Ella på ett strålande humör och vi var ute i hennes sandlåda ¨lekte lite å kanske har hon fått en ny kompis hos grannen om vi har tur :)
Och även denna dag var jag hos Pär & co som bjöd på blåbärspaj minsann som var hur god som helst!

Men snart blir det kojsa för denna helgen och kanske kommer jag återgå till jobbet. Vi trodde Ella skulle va ganska bra eftersom det gått bra idag men nu på kvällen verkar det sämre. Får hoppas hon repar sig snabbt!

Har även hittat en ny vän i Sthlm som heter Ulrika. Mycket trevlig tjej som gjort samma operation som jag. Det var himla kul!

Ha de
Bengan

The Fakir my new aka, tydligen

Hahaha Mike har gjort det igen men var faaan fick karln tag i bilden? Måste vara gammal!

Men va passande nu när man snart har en spikmatta!

Uppdateringen här har vart helt kass. Men kanske får jag tillbaka lite inpiration snart. Idag fick jag åka hem från jobbet vid 11 eftersom Ella Bella blivit sjuk igen.
Känns som om det börjar bli lite väl mycket sånt nu! Men det är inte lillans fel.

Ska försöka skriva mer imorgon.

Sköt om er!
Kram
Bengan

Snabb resumé av helgen.

Fredag däckade jag framför tv:n efter en hård arbetsvecka.

Lördag var jag hemma hos Pär å Linda på kvällen å hojtade till det lite. Gick å la mig kl 01:30 ca och upp igen runt 06:30 med Ella.

Söndag var jag chafför? när jag å Pär skulle iväg på en auktion som polisen hade. Tänkte hita en cykel till Linda men det tog för lång tid. Så för att inte missa hela Ellas två-års kalas så åkte vi hem ganska snart.

Sen var det som sagt fullt hus med Ella firare här hemma.


Dockan som Ella fick av Kent


Dockvagn av mig och Linda


Uppsättning av Sandlådan hon fick av Lindas familj.


Färdiga resultatet.


Några av gästerna, Ella, Simon, Virre, Nova, Lea och Camilla


Och avslutar dagen med lite grillning! Nice nice

Ja snabba korta drag hur helgen har varit.
Kram
Bengan


Yantramattan!

 Denna fina matta kan man köpa på www.yantramattan.se Ska faktiskt köpa en själv å ligga å små lulla varje kväll. Det hade vart skönt det!

Men man kan också vinna den om man vill på jonsy.se

Ha de
Bengan

Mustasch, Dia psalma och H.E.A.T

Valborg spenerades med Anna, Daniel, Klara, Frida, Tina, Ulf, Dolly, Mats, Linda & Ella. det var mycket trevligt med grillning, mycket prat och Guitar hero samt rally körning som gick så där...

Igår var jag Pär, Jösse och Jan på konsert här i stan. Det var otroligt bra stämming men inte så mycket folk vilket var jävligt skönt. Tyvärr fanns det en hel del som var alldeles för packade men det kommer man aldrig ifrån skulle jag tänka mig.


MustaschDia Psalma

Ha de
Bengan