Borta...

Nu har jag försvunnit härifrån igen? visst är jag konstig!

Men ibland händer inte så mycket och hellre skriva inget än en massa skit. Ibland kan jag ha värsta scenariot i skallen som jag vill skriva ut, men oftast då sitter jag på bussen, är på jobbet, handlar på Willys eller gör nåt annat kul.

Det har som sagt inte hänt så mycket mer än att Linda å Ella har åkt till svärmor och kommer hem Tors-Fre. Ganska skönt att kunna lägga mig i soffan när jag kommer hem å bara vara. Inte ofta det händer!

Mamma har åkt till Danderyd i Söndags för att prova ut en ny track. Ska tydligen vara bra på det där. Jag vet inte alls jag men det får man anta.

Det har börjat vandra en känsla i kroppen nu också. en märklig känsla som man inte känner så ofta nu för tiden. Jag har börjat längta.. längta till sommar, bad, värme, grilla, morfin, gräsdoft, altanen, cykla, brännboll....

Ja vårkänslor redan? gud va konstigt?

Men saken är den att denna våren/Sommaren kommer gå till historien som den bästa någonsin!
Jag kommer att för första gången i hela mitt liv kunna gå på badhuset eller stranden utan att skämmas!!

Jag kom på det för nån timme sen att jag kan ju snart åka å bada med barna! vilken härlig känsla som spred sig i kroppen då. Och den kommer jag ta tillvara på. Jag tror inte att det bara kommer vara så att ta av sig men lättare hoppas jag i allafall.

Ha de
Kram
Bengan - Badar´n


Operation!

Som jag har väntat, ganska exakt 3 år har jag längtat till dagen då jag ska få operare bort all överskottshud jag har på magen. NU äntligen idag så ringde dom och sa att den 19:e Februari är det dags!

Det ska bli riktigt riktigt skönt att hinna bli av med det till sommaren så jag kan bada med ungarna!! herre jösses va jag ska ta med Simpe och Ella å bada!

Tyvärr så blev det veckan efter jag skulle gjort taturingen men va fan, den får vänsta nån vecka till. Det är det faktiskt värt!

Bengan - Glad som faan

Dagarna går...

Man märker ganska snart på bloggen att dagarna går överaskande fort. Man försöker hålla det uppdaerat men sällan går det bra verkar det som.
Jag har nog samma som innan, för lite insperation för att skriva milslånga inlägg om meningslösa saker man gör på dagarna. Just nu ser det ganska enformigt ut och jag tror inte det är så kul att läsa om faktiskt.

Men man kan göra ett försök iofs att komma ihåg vad som hänt i veckan.

I Måndags hade Linda gjort en ljuvlig ananas paj som jag intog tillsammans med glass och Linda, Linda, Ronja Simon och Ellas sällskap. Det som blev över tog vi igår medans vi kollade på nåt dåligt program på tv.

Det är ganska otroligt va mycket skit som visas på den där burken egentligen. Men vad annat kan man göra när Ella lagt sig. Någon måste vara hemma när lillan lagt sig och oftas är det vi båda.

Man skulle iofs kunna pyssla hemma lite grann och det försöker vi nog med. Jag fick nåt ryck att damma hela bokhyllan å hålla på i helgen för det är inget hög prioriterat område tyvärr. Annars så sköter man bara det mest grundläggande.
Jag vet inte heller vad som hänt riktigt med mitt sinne för ordning och reda. Innan var jag otroligt pedant men med åldern kommer kanske latheten jag vet inte. Nu är det rent hemma men långt från som jag vill ha det tyvärr...

Och skulle man väl få det som man vill ha det så kommer Ella eller någon annan och gör det som jag inte vill ha det igen. Runt runt går det i en evig dans av inget alls.

Så det var det jag gjort.

Just ja... Syrran tog körkortet idag! GRATTIS!! Så ni i Varberg se upp nu för eran säkerhet är kraftigt hotad!! hahah

Ha det
Bengan - Lite mer vaken.

Vad har jag gjort då?

Ja det kan man undra. Helgen har vart löjligt lugn för våran den förutom natten till idag. Faan ta dessa grannars jävla ungar!
Det började rean vid 23 tiden med ett jäkla liv från grannarna med gap å skrik å spring i trappen. Ella sov oroligt och jag började bli mer och mer irriterad.
Tyvärr är jag inte personen som går över och säger till utan sitter och muttrar för mig själv. Vid 03:30 hade  det fortfarande inte slutat men då jag jag å la mig istället. Tod en stund att somna men till slut gick även det.

Jag och Ella har haft hela helgen för oss själva på dagtid eftersom Linda har jobbat. Men det har gått bra och idag hade vi middagen klar när hon kom hem. Potatisgratäng med fläskfilé. Och efter det kom Pär och Ronja på fika med nya fyrhjulingen dom köpt. Himla flådig liten maskin det där.

Jag förundras över hur jäkla bra jag är ibland. Eller lat det beror på hur man ser det. När vi va nere hos mamma sist så slogs jag än en gång av tanken vilken smart grej dom hade köpt för ett ganska bra tag sedan. Jag var naturligtvis tvungen att köpa det jag också.
Det är kontakter som man sätter i vägguttaget som man sedan kan stänga av med en fjärrkontroll. Så jäkla smart. Så nu slipper vi leta fram kontakter till dom lamporna vi brukar ha tänt, och tänder dom med fjärren i stället. Lite lyxigt känns det men skönt att slippa gräva bakom bokhyllor och skänkar!

Idag har jag som alltid på Söndagen ångest över att det är Måndag imorgon igen. Faan helgerna går för fort, jag hinner inte med....

Men det har vart en bra helg och jag får god lunch imorgon så det ska nog gå bra ändå.

Dags att sova nu tror jag!
Kram på er

Bengan- Smart eller lat? smartlat!

Märklig idé

Fråga mig inte hur jag har fått den men jag har i allafall varit och hämtat ansökningspapper idag.

Nu ska Bengan studera! Jajjemen, Det har tagit tid att komma fram till detta för jag är helt övertygad om att jag är helt obegåvad. Alltså inte när det gäller vanliga grejer men studerande grejer som adverb å pronomen å sån skit har aldrig riktigt legat för mig att kunna. Och helt ärligt vet jag inte vad man ska med den kunskapen till heller. Spelar roll anser jag men inte dom som vill anställa. Man måste ha papper på skit som ingen jävel kommer ihåg i allafall. Underligt men sant.

Så nu ska minsann hjärnan friteras på ett sällan skådat slag. Mest troligt början på 50 % redan nästa måndag. Det ni!

Idag ringde Johanna mig i vild panik nästan och ville jag skulle köpa häftkuddar och lämna dessa på sjukhuset. Fråga mig inte vad det ska vara till för så långt vet jag inte. jag tror det är till Vitfebruari men det är endast en vild gissning.

Men jag har gjort det nu i allafall och allt verkar frid och fröjd!

Efter detta åkte jag och Ella till mitt jobb som hade Afterwork och umgick tills Linda slutade å då hämtade vi upp henne och åkte hem. Slö kollade på datan och Let´s dance. Linda lade sig vid 22 kanske och jag har kollat på en film nu och kl är 01:30. Alltså en helt vanlig dag här hemma kan man säga.
Bengan vaken - Linda sover. hahah

Men nu ska jag också i säng faktiskt!

Sov gott alla monsterdiggare!

Bengan

Vad skulle jag göra med 110 miljoner?

Jag vet inte exakt vad jag skulle göra men jag vet vad jag INTE skulle göra.

  Köpa 2 miljoner Big Mac & Co

  Få 1,4 miljoner dagens rätt på en lunchrestaurang

  Göra 3 600 lyxresor till femstjärnigt hotell i Thailand

  Köpa 190 splitternya Mercedes Benz 280 T

  Köpa 27 500 bärbara PC-datorer

  Betala Zlatan Ibrahimovics månadslön i Inter och ändå ha 15 miljoner kvar

  Köpa 2,8 miljoner exemplar av boken "Gömda - en sann historia" av Liza Marklund

  Gå på 1,1 miljon biobesök

  Få 220 000 biljetter på de bästa platserna på Råsunda Fotbollsstadion i allsvenskan

  Köpa 6 miljoner par strumpor

Kanske nåt av ovanstående skulle man gjort men inte dessa mängder som sportbladet listat.

Jag skulle absolut slutat jobba. Sen när jag hade vart ledig i 1-2 år skulle jag kanske köpa mig eller starta et företag som gör nåt jag tycker är roligt.

Ny bil, skoter, dator, villa, å lite lull lull men inget överflödigt. Sen skulle jag tagit min dröm semester.. bila genom USA med en fet jävla cadillac cabbe. Det hade vart nåt det.

Vad hade ni gjort med 110 miljoner?

Kram
Bengan


Oj va tiden går.

Ja tiden går och vi med den. Jag vet att jag är urusel på att uppdatera här nu men jag vet inte hur jag ska hinna allt. Egentligen har jag inte så mycket för mig men ändå så räcker inte tiden till.

Igår var en ganska rolig dag faktiskt. Jag hade i förrgår fått en vän förfrågan på Facebook från en gammal gammal vän Lotta . Jag kände både henne och hennes syster Madde när jag var yngre. Så igår ringde jag till Madde och vi snackade i hela 2 timmar! Så himla kul att höra av dom igen.
Man har ju undrat hur det var med dom och hur det är å så länge. Så nu ska vi ses i sommar! faan va kul säger jag!

En annan rolig sak som hände igår va att jag fick kontakt via Facebook med Katarina. Katarina är en tjej som jag hade förmodligen en av världens kortaste sambo förhållande med. Vi bodde ihop i hela 10 dagar?!
Det va lite kul å höra vad hon gjorde nu för tiden och hur dom mår.

Det är väl det som är lite roligt med ju Facebook att man kan hitta sina gamla vänner å hålla kontakten.

Just nu så snöar det här igen. Det är en ganska trivsam bild att ha utanför fönstret när man jobbar. Annars har man inte så himla mycket att titta på faktiskt. Känns ganksa skönt att det snöar lite nu med tanke på hur halt det har vart ett tag. Inte alls kul.. Men men man får väl härda ut antar jag.

Vi röjde undan julen igår också. Känns sååå skönt att bli av med skiten ett år till! Linda tycker det är lite tråkigt att jag är så anti julen men det är så det är just nu. Kanske ändras det kanske inte. Anledningen är väl ganska enkel egentligen. Det går inte att tycka om nåt som det är reklam om eller talas om i flera månader innan det händer. Innan det hinner bli julafton är man ju så less så man kan kräkas på skiten, tyvärr!

Kram
Bengan - The Grinch

Hemma igen!

Nu sitter jag hemma igen efter att ha varit i Borås. Efter att ha kommit hem och funderat lite på tiden där nere så slår det mig varje gång att det är för sällan jag är nere!

Jag borde verkligen se till att försöka komma ner oftare. Det är förjävligt egentligen att det ska behöva gå 6 mån mellan man ser mamma, Kent å syrran.

Vad har vi då gjort där nere?

Jo Raffa å syrran kom på Nyårsafton och Raffa sa ganska fort att han inte var riktigt som han skulle i kistan. Dagen efter blev Ella magsjuk med feber å kräktes. Hon åt nästan inget alls på 5 dagar. Drickandet var lite bättre men inte alls så mycket som hon behövde.

Efter henne kom Linda som kräktes en natt ganska vilt och mådde inget vidare. Sen kom Sofi med magsjuka och feber och sist Simon.

Jag, mamma och Kent klarade oss udan verkar det som just nu. Men det är inte över än.

I Söndags var jag och fikade med Linda, en gammal vän som jag inte sett på 15-16 år kanske. Det var himla roligt att snacka å lära känna henne och hennes dotter Celina på nytt.
Senare samma kväll hade vi en viktop träff med Katja och Pingo å hans tjej. Också väldigt trevligt!

Måndag var jag iväg och träffade Sebastian igen. Han och Simon går verkligen bra ihop och vi fikade å handlade julklappar till honom. 

Mamma mår väldigt mycket bättre nu och man ser att hon blir bättre. Men hon har fått ett jäkla humör och säger vad hon tycker. Till viss del kan jag förstå henne så klart men ibland kan jag tycka hon går lite för långt.
Mamma tyckte det skulle bli så tyst nu hemma efter vi åkt. Klart att det inte är samma sak när man har 2 kottar som springer runt och gör ofog hela tiden. Nu blir det lugnt å skönt i Sandhult igen. Men jag vet att hon tyckte det var trist att vi åkte. Och det tycker så klart vi också!
Nåt annat roligt var att Ella verkligen tog Kent till sig och ville han skulle bära runt med henne lite nu å då. Tror Kent gillade det också!

Mike, Lilli å Sporre hann jag med att träffa i Tisdags på en fika och det är alltid kul! Man har alltid roligt i dom gossarnas sällskap, naturligtvis Lilli också! Jag har inte glömt dig så klart! Til sommaren tar vi grillfest i vanlig ordning!


På vägen hem hände det inte mycket. Vi var i princip själva på vägen efter Mora så dt gick ganska fort hem. Skönt när man kan tuffa på lite som man vill och ha extraljusen på å slippa bilar framför.

Såg bara en bil som åkt i diket å 2 älgar vid Åsarna annars inga djur och inga olyckor som väl är.

Lägger ut några bilder senare.

Kram
Bengan - Hemma igen

Magsjuka

Ella har vart magsjuk, Raffa fick det också. Sen trodde vi det var över. Men det visade sig i natt att Linda verkar ha fått det och syrran och en av assistenterna till mamma.

Nu väntar man på nästa som ska insjukna i denna hemska mardröm. Fast å andra sidan kanske det är över nu om vi har tur. Men Simon har visat vissa tendenser på att det kan bli nåt där med kanske.

Annars idag har jag fikat med en gammal gammal vän Linda och hennes dotter, mycket trevligt! nu ska jag snart in till stan på viktop träff.

Kanske uppdaterar jag senare.

Kram
Bengan

Typiskt!

Detta året började inte som jag hade tänkt mig.

Syrran och Raffa var här igår och Kent hade gjort värsta nyårs middagen med Förätt av allt möjligt konstigt. Det var rostat bröd, salami, inlagda champinjoner, pickles, feta ost och massa annat. Till varmrätt var det potatis med fransyska och en riktigt god sås. och efterrätt Flarn con nata. Eller som det heter här.. Brylépudding.

Raffa var taskig i magen igår och spydde i morse. Vi trodde alla att vi klarat oss men ICKE! Ella är det som har åkt på magsjuka verkar det som. Får intebehålla någonting och har idag spytt ner Sängen och Linda 3 ggr. Nu låter det som att jag inte har haft hand om henne alls men det har jag. Jag hade bara turen att hon inte gjorde det under tiden hon va hos mig.

Just nu ligger hon och sover så vi får se hur länge det håller. Hoppas det går över fort för hon är verkligen dålig.

Det konstigaste är att ingen annan av oss har känt av nåt.

Kram
Bengan - Frisk än så länge.