Ångest

Denna helgen har gått alldeles för fort. Som vanligt nu för tiden. Veckan smyger sig fram i en takt som sällan skådats. Nästan lika långsamt som pensionärerna på ICA.

I Fredags var det partaj med jobbet, det var vår forne chef Johan som bjudit in oss till fest på mässen med hela Arbetsförmedlingskontoret i stan.
Det var ganska roligt men alldeles för hög pensinärsstämmning tyvärr. Men men jag höll mig till dom i min ålder och som jag kände så det gick ok. Va hemma vid 22 igen. Lagom länge alltså.

Igår var vi hos en jobbarkompis Cilla, både jag och Linda var där och några till från jobbet. Det händer inte ofta men igår hade vi faktiskt barnvakt av Lindas syster Jenny å hennes kille Erik. Det var grymt snällt gjort det!! och väl behövligt. Vi hade jätte skoj! Tack Cilla!!!

Idag var man kanske inte på topp för spriten flödade i ådrorna igår men ändå ganska lugnt. Vi åkte i allafall till Jula å Coop å kika lite.

Jag har världens ångest nu också. Jag har en fundering. Jag vet att det finns andra hål att stoppa pengar och att det kanske behövs mer. Men jag har sån lust att köpa en platt TV. Jag har hittat en 42 tums plasma som jag vill ha. En som jag har hört mig för om noga och som jag frågat flera om. Det är dessutom ett riktigt bra pris på den.

Min fundering runt det här är ju att dom pengarna som jag fått för det som den snubben gjorde förra året hade jag tänkt använda till det här. Och dom pengarna hade jag ju ändå inte haft om det aldrig hänt. Då kan man lika gärna göra nåt roligt känns det som.

Vad tror  ni om denna??


Annars lugnt som sagt!

Kram
Bengan - Lika vilse som en gasell i Paris

Umeå.

I helgen som var va vi i Umeå. På vägen dit så stannade vi till i Örnsköldsvik å fikade å gick på Star wars utställning. Den va inte alls lika bra som jag trodde men ändå ganska ok. Man fick se lite hur dom gjort filmen och en hel del av dräkterna dom hade.
Hon är ganska kort den där Natalie Portman.

Nedan Simon & Ella kollar på folket som går förbi i Ö-vikSimon med en storm trooper.


Ella någon helg innan vi åkte men det va en så skön bild att jag va tvungen att visa den.. Koncentrerad värre...


I Umeå var det himla trevligt och vi blev mycket väl omhändertagna må jag säga. Trevligt sällskap och god mat! TACKAR Zandra och Nicklas för det!!

På Fredagen tog vi det ganska lugnt å spelade buzz, nåt movie quizz. Jag hade banne mig vunnit om inte alla stal poäng av mig... Morr.... Men jag fick geni pokalen i allafall.

På Lördagen var vi hos Nicklas föräldrar och tja gjorde lite allt möjligt. Vi hemfärden så gick jag och lLinda medans barna fick åka Brandbil!! Med blåljus och sirener. Iallafall en liten bit.

Simon och dom andra såg ut att tycka det va kul.

Anledningen till detta är att Nicklas far är brandman och hade bilarna hos sig eftersom vägen till brandstationen hade rasat ihop på nåt vis. Inte alla som har sånna fordon på gårdsplan.

Blev en annan buzz frågesport på Söndagen och då gick det banne mig sämre. Jo vi kolla på en film på Lördagen med. så var det....

Nu idag återstår bara sängen och sooooova tills jag vaknar ca.

Ha de gott vänner!!
Kram
Bengan - Ditt levande ljus dessa mörka höst nätter.

Otroligt!

Jag fattar det inte?! nu har folk insett att det är så här... det här har i allafall jag vetat länge!

Aftonbladet idag står det: Killarna: Vi vill bli uppraggade!

Ja det vet jag väl att vi vill?! vi har faktiskt också känslor, vi är inga avelstjurar liksom. Men det verkar det som vissa tjejer har trott bra länge.

Vi killar hade inte heller haft dåligt ryckte om det vart så att vi sluppit ta kontakt hela tiden. Det är därför vi uppfattas som desperat på krogen. Vi är ju dom enda som tar kontakt! Desperat... Nä, bara pratglad!

Mer om helgen och Umeå resan senare, med bilder!

Bengan - Nästan som pirret i magen efter en kall öl på krogen

Ella sjuk igen

Nu har Ella vart sjuk igen i 2 dagar men jag är nu tillbaka på jobbet. Verkar som om jag kommer vara borta därifrån mer än jag är där i år men men så är det ibland.

Annars idag och sen sist har det vart ganska lugnt. Har inte hänt så mycket. Jag har köpt Call of duty 4 till datorn bara och naturligtvis fastna jag direkt! ska detta vara min nya drog tro? skulle tro det!

Men visst är det skönt att få försvinna från verkligheten en stund. Bara slappa å känna sig fri.. eller ja men i allafall fri från vardags bekymmer som vad man ska ha för mat osv.

Sista dagen jag jobbar imorgon för denna veckan för sen blir det Ume å Starwars utställningen med Simpe... faan va KUL!!

Nää dags att sova...

Bengan - Så nära perfektion man kan komma

Hur skoj som helst!

Ja det är roligt när man går in på sin blogg och märker att Mike har ändrat igen. Den senaste kreationen va faktiskt nästan bättre än den förra! Kanske skulle man anställa Mike till att ändra lite titt som tätt för han verkar bra på det där!

Än en gång Mike TACK!!

Igår va jag ute med jobbet... eller ja vi började med middag på Jack rabbit slims för att sedan inta Boda Borg. Vi trodde inte vi kommit så högt upp i listan men 2:a är inte fy skam! Och kul som faan hade vi.

Efter detta så mötte jag upp Anna och Erik och sedan kom också Tina och Ulf. vi hade det hur kul som helst tills jag var tvungen att ta bussen hem. På bussen var det naturligtvis en obegåvad faan som var tvungen att kräkas... not så nice, men det gick väl ändå ganska bra.

Idag ska jag på viktop träff och Linda bakar för fulla segel. Simon ska på disco men vägrar dansa. Undrar vart han fått det ifrån?! känns märkligt bekant det där.

En super bra bild på Anna och Tina nedan.Trevlig helg mina vänner!

Kram
Bengan - Din halsduk om hösten

Fy hundan

Ja... Ella har ju vart sjuk som ni vet sen i Måndags. Igår var det min tur, faan va dåligt man kan må av en liten förkylning. Men jag tror inte det bara var det, hade feber, ont i halsen osv också. Nu verkar det som Linda den vägen vandrar.
Jag hopas på att bli frisk ganska snart men natten som gick var hemsk!!

ska gå å sova nu å hoppas att det försvinner för flera månader framåt!

Ha det

Bengan - Ditt täcke om natten

Stackars Ella

Ella denna lilla varelse har fått en förkylning som heter duga, det rinner konstant segt snuskigt slem från näsan, hon hostar och rosslar och på all det här har hon feber.

Det är inte annat än at man tycker synd om henne. Men allt går över till slut har jag hört.

Har även fått reda på att det börjar närma sig hemåt färd för Mamma Muu vilket känns bra. Tydligen ska assistenterna börja utbildas nu på fredag. HÄRLIGT! inte minst för mamma som ser ett slut på vistelsen på sjukhuset nu skulle jag tro. Hon har vart där alldeles för länge och ingen blir gladare än jag om hon får komma hem snart.

Denna veckan vet kag inte mycket om vad som kommer hända. Lördag hoppas jag äta middag med en arbetskamrat och hennes familj, Fredag släpper Metallica sitt album plus att det är firmafest på jobbet! inte illa.

Ha de
Kram

Bengan - Inte bara en dröm utan också en verklighet.

Helgen som kom och gick...

Vädret här i Östersund har vart sinnessjukt bra denna helgen. Vi har vart ute en del och njutit av solen som antagligen försvinner fortare än kvickt snart.

Igår var jag och Ella ute och gick en sväng. Tänkte vi skulle möta Linda när hon cyklade hem från jobbet. Drog en liten luring så Ella fick spatsera runt själv medans jag gömde mig. Skulle se om Linda kände igen henne men det gjorde hon så klart.

Simom kom hem å kollade på film igår och Joel var också med. Han var inte riktigt i form eftersom hans kompisar krockade innan på dagen, en lindrigt, en allvarligt och den sista livshotande. Hoppas det går bra!

Fader fora fyllde år igår med GRATTIS!

Idag har Ella åkt på feber så imorgon blir jag hemma från jobbet. Va iofs uträknar redan för så här blir det alltid när dom börjar på dagis. Den är en period man måste gå igenom helt enkelt.

Sov dags snart.

Ha de

Bengan - Gör det goda godare.

Jag... Stamkund?!

En otrolig händelse inträffade precis som jag bara måste få ur mig.

Jag har fått den åtråvärda titeln stamkund hos min tatuerare Mia. Det är minsann inte alla som kommit dit!

Så nu väntar två nya tatueringar på att bli gjorda den 30/9 efter 17. Vad det är får ni se sen. Och dyrt va det inte!

Trevlig helg!

Bengan - Lyckligare än få.

Jag fattar inte...

Jag sitter ibland och undrar vad jag ska skriva här när jag kommer hem. Men alltid när jag väl är här så blir det  platt fall. Jag kommer inte ihåg nåt alls.

Det är inte heller så roligt att skriva så som det är. Jag menar hur kul är det att höra om att alla dagar är lika nu igen. Man är på jobbet, kommer hem, äter, myser en liten stund med Ella, Ella lägger sig å sen kollar man på tv tills man är så trött att man stupar i säng. Alla dagar lika, nästan...

Som imorgon då är det Fredag igen och vi är bjudna på middag hos underbara Tina och hennes karl Ulf. Det ska bli sååå kul!  Nu spånar jag helt fritt här men jag tror det blir nåt vegetariskt. Anledningen är väldigt enkel, Ulf äter nästan bara fisk å jag äter det inte. Veggie är alltså ett ganska smart val. Men vi får se.

Jag och Linda har kollat på en cykel till henne idag. Men det va bra dyrt det! men hon behöver en. Den hon har går på övertid nu. Får väl se hur det blir till våren sen.

Har försökt få tag på mamma muu idag också men det va ingen som ville svara på hennes rum?? får testa imorgon igen.

Over and out.

Bengan - En liten del av världen

Lång rolig resa

Jag var som bekant med Pär till Kil och hämtade en bil. Snubben som hade den va löjligt pedant, polerade bilen ca 5-6 ggr om året. Oj oj oj där ligger man i lä.

Men det va trevligt, dom bjöd på frulle och kaffe å vi snacka en hel del om allt möjligt.

På vägen hem åkte vi förbi Cassandra å Christoffer. Dom vart ganska förvånade över att se oss där vid 8 på morronen...Hhaha

Vägen hem va ett rent helvete, bilar som faan och ingen att snacka me. Man hade kanske kunnat ringa en vän men jag hade inte mycket batterier heller så jag sparade det lilla som fanns.

Men Pärs nya bil gick hur bra som helst. Ska fixa en bild senare. När kl va närmare 17 va vi väl hemma tror jag. Vi hade då vart uppe i 33 timmar och det kändes.

Det underliga är att både jag å Pär va ovanligt pigga idag. Hur kommer de sig tro?!

Ella och Linda kom hem nu på kvällen och Linda la Ella på mig där jag låg i soffan, tydligen så hade jag somnat... inte så konstigt kanske.

Första dagen på jobbet idag va inte alltför jobbig. Känns både skönt och jobbigt att vara tillbaka. Det roliga är att träffa alla arbetskamrater. Det trista är att jag knappt vet va jag håller på med. Men man kommer säkert in i det löjligt fort.

Höres!

Bengan - Mer trött än stött