3 Dagar kvar!

Idag har jag faktiskt ännu inte fått resfeber men jag skulle tro att det infinner sig ganska så snart.. om inte blir jag förvånad och glad!

Kan svara på Kents inlägg också att det blev 5 gäddor och Simpe fick 6 abborrar när han pimplade alldeles själv! Har jag tur blir han lika galen i fiske som en annan. Och vi började hinka sprit efter fisket. Iallafall det mesta.

Idag har vi haft Tina på middag.. Mycket trevligt! vi pratade om allt mellan himmel och jord och åt gott!
Hon är verkligen en toppen tjej Tina och jag är glad som har henne som vän!
Det blev apelsin och rosmarin marinerad kyckling med couscous. Inte helt fel och kyckling blev perfekt! Har aldrig gjort det innan men lyckades gjorde jag allt.

Vet inte vad jag ska hitta på nu riktigt. borde packa men Ella sover så jag tror inte att det blir något packat idag. Kanske lika bra det. Tar det när jag kommer hem i morgon i stället.

Hur skönt känns det inte att ha sista arbetsdagen imorgon på lite mer än 1 vecka.... Jo det känns JÄVLIGT bra!

Inget mer har hänt i livet faktiskt tar det mest soft och ja väntar tills kanarieöarna.

Ha de
Bengan

Vad har jag gjort?!

Vad har jag gjort sen sist? tja frågan är lika lätt som det låter.
Jag har inte gjort så mycket. Tagit det lugnt å bara varit som det ska vara när man är lång ledig.

Jag har ännu inte fått resfeber heller och hoppas att det uteblir det här gången. Det är ganska kul med resfeber men också jobbigt. Iofs håller det förväntningarna uppe och det är inte fel. Men orka va typ nervös hela tiden.. huvva

På långfredagen var vi ute å anglade. Vi körde tjejerna mot killarna och redan från början visste vi alla hur det skulle gå. Tjejerna fick t o m välja hål först men tydligen var det fel tjej som valde... vad vet man?

Så här såg det ut och vinsten va en 70cl Tullamore. Tävlingen slutade 12:00 och innan det gått en timme var den slut kan jag säga. Delad på 7 st. Jag vart dragen innan kl slog 13 den dagen... hahah
image204

image205

image206

Kram
Bengan

32 år idag faktiskt!

Ja idag fyller man år. Känns som vanligt. Inga presenter än och ingen tårta. En hel del GRATTIS hälsningar iofs och det är alltid trevligt!!

Nä jobba på är det som gäller! varför kan man inte få vara ledig den dagen man fyller år? Det skulle jag införa som staminister! eller vem som nu bestämmer det?

Kram
Bengan

OJ oj oj

Känner mig halvdöd idag! har inte riktigt hämtat mig än från alla intryck och händelser och nya vänner. Men roligt har jag haft och mycke har man vart med om.

Jag har en miljon saker att skriva om men jag vet inte vart jag ska börja. Just nu snurrar allt bara runt som en stor sörja!

Lite bilder ska ni få iallafall.

image196

       

Här är bilder från början mitten och slutet. Snubben jag är med är Ringblom och vid festen är det Mårtensson, Samuelsson Jag och Rolfsdotter. Först en veckas allvar sen fest. Mer bilder kommer säkert sen.

Ha de
Kram
Bengan

Grupp 4 - uppställning!

Det har jag hört till leda nu i 1 veckas tid. Jag sa till mig själv att jag aldrig mer vill se et militär plagg igen! vare sig i verkliga livet eller på tv.
Men nu i efterhand kan jag inte annat än at sakna alla snubbar man lärt känna. Jag har vart borta en vecka men det känns mer som 6 mån. Jag känner flera stycken lika bra som om vi hade vart med varann ett halvår. Underligt att det kan gå så fort!?

Förnamn finns inte för dom utan det är efternamn som jag kallar dom för. Jag vet inte varför men det har väl med det militära att göra. Jag har faktiskt knappt en aning om vad dom heter i förnamn heller så.

Jag saknar redan:

Windefjord - En tjej från Alingsås och min vapenstridspartner samt att vi delade säng. Våningssäng alltså. Och hon kör stridsvagn på fritiden? inte illa!

Samuelsson - En tjej från Uppsala som jag troligtvis aldrig skulle snackat med om det inte var för just det att vi hade militärkläder på oss så man inte såg dom privata klädern innan.

Ringblom - Kallar han alltid vid fel efternamn men faan vilket lirare!

Lundqvist - Super skön tjej som jobbar på McDonals i Eskilstuna annars.

Hedberg - Honb livade uppstämmningen många gånger med sitt härliga skratt och sköna stil.

Löjtnant Gebrat - Den han sa gällde. Man säger inte emot en snubbe om är född militär och har en blick som jag faan tror kan döda... huvva

Löjtnant Sjöberg - En av dom absolut trevliga & Roliga personer jag någonsin har träffat!  Faan  va  jag gillar han!

Kapten Pettersson - Menade alltid väl men var ibland löjligt förvirrad! men rolig som få men kan bita ifrån om han vill.

Nää nu orkar jag inte mer.. lägger kanske ut bilder i morron!

Nu vet ni att jag är hemma i allafall och lever... men gått ner i vikt har jag nog gjort.. en hel del. tyvärr. Ibland fick man vänta mellan 7-10 timmar på att få äta som mest 13 tim. Inte alls bra


Hade
Kram
Bengan

Inte mycket..

Idag har jag som sagt inte så mycket att säga. Jag har vart hemma från jobbet, tvättar, packar å ska sedan som jag redan gjort nästan hela dagen lägga mig i soffan å bara vara.

Ella har det bra hos svärmor men jagkan inte annat än sakna henne.. mer än jag trodde var möjligt. Att inte få träffa henne på 2 veckor känns tufft. Får ta igen det sen för om jag har tur är det pappa ledighet som gäller efter jag kommit hem. Linda ska på intervju på Fredag och ja det ser lovande ut. Så hoppas hoppas....

Såg en Seagal film idag... det är märkligt med den karln.. man kan se en film med han och man vet vad man får men dom är inte bra alltså. Men han levererar det man förväntar sig. En och annan bruten arm och taskigt skjutande när det väl gäller osv osv...  Skådespeleriet skulle t o m jag kunna göra bättre och va jag vet är jag ingen film stjärna...

Kaffe nästa, softa å bara vara.

Sköt om er.
Bengan

Lite bättre

Ja nu är det lite bättre...

Jag satt på jobbet igår å tokskrattade... det skulle jag få ångra idag. Eller igår om man så vill. Det började med Linda å slutade med mig. Man ska aldrig få vara riktigt nöjd med livet verkar det som.

Jag kom på igår att denna veckan va enda hela veckan på jobbet under hela mars. Ganska fantastiskt.

Nästa vecka är det TFU-G utbildningen. detta är då en sorts mini lumpen kan man säga.
Veckan efter fyller jag ju år å då är det också påskveckan vilket betyder att som stadsanställd slutar vi 14:30 skärtorsdag och ledigafredag å sen måndagen veckan efter.
Och samma vecka den 28 på Fredagen drar vi ner till Borås för att sätta oss på flyget till Kanarieöarna på Lördagen.
Gud va skönt det kommer bli att bara dra ett tag skita i allt å bara vara! sen är det April å Maj sen är jag ledig 3 månader. Eller ledig å ledig jag ska ta hand om Ella men vi ska hitta på massa kul å busiga saker.

Lite roliga bilder har jag hittat ockå.

Första bilden är allra första kortet jag tog på Linda när jag hälsade på henne för allra första gången i Borlänge. Snart 5 år sedan
image194

Farmor med Simon
image195

Fy Faaan

Ja som ni vet har Ella vart dålig. Igår va det Lindas tur att börja snacka med Ulrik ganska många gånger faktiskt..  Jag trodde i min enfald att jag skulle klara mig men ICKE. 3-4 inatt började jag må dåligt. Inte så att jag kräktes eller så men värsta frossan å feber å skit. Som väl är så kunde svärmor komma å hämta Ella så hon är inte hemma med oss nu. Känns tomt men bäst för hennes del eftersom vi är inte i stånd till att ta hand om någon liten just nu.

detta är va jag orkar med idag.

Ha de
Bengan

Magsjuka

Jag vet inte om det kan vara så att Ella har magsjuka för att hon är sjuk eller för att det är schlager idag. Men magsjuk det är hon. Det är synd om henne. Det enda hon gör är att vara loj å orkeslös till tusen och hon kan inte säga vad hon vill eller vad som är fel. Det enda positiva med att hon är dålig är att hon är fruktansvärt kelsjuk. Det önskar jag hon kunde vara lite oftare men av en helt annan anledning!

Christoffer åkte hem idag och ja det känns redan tomt. Man vänjer sig fort vid att barna är här så det är allt lite jobbigt. Men han kommer snart igen om han fick bestämma sa han.

Schlager... det va som Linda sa att idag är det ett tungt start fält. Tyvärr har jag inte hunnit sätta mig in i vem eller vilka det är som sjunger idag så jag kan inte komma med vilka som går vidare hit eller dit. Men det blir väl skit som vanligt skulle jag tro.

nu ska jag ta Ella igen...

Ha de mina vänner!
Kram
Bengan