Då var det dags.

För en liten uppdatering igen.

I Fredags fick vi spendera större delen av kvällen på akuten med Ella. Vet inte riktigt vad det va som gått fel men hennes tunga svullnade upp och hon fick vita blåsor på främre delen.
Mycket underligt! Det visade sig vara ett "virus" men det är ganska vanligt förekommande svar när läkare inte har nåt vettigt att säga. Som förälder eller vad man nu än har råkat ut för så vill man ha ett svar. Inte ett "ja vi vet inte" Troligen ett virus?!
Troligen hade alla mått bättre om vissa inte blev läkare helt enkelt!

Men för övrigt är det bara bullans här i Torvalla skogen.

Simpe Limpe Lumpe Klump har hälsat på sen i Söndags och det har vart mycket roligt! tror Ella har haft det rligast av oss alla å simpe mindre roligt. INte för att jag tror att han inte trivs eller har det bra, utan mer för att Ella inte låter han ha en lugn stund. Hon jagar den stackars gossen hela tiden och ger han gärna en kram å puss.
Fast Simpe är inne i den åldern där ömhetsbevis inte räknas så högt i skalan över trevliga saker.

Nästa helg drar vi iväg till Linköping, det är dags för årets Jyskparty och jag å Linda ska vara  framkant vid den tillställningen. Ganska härligt faktiskt att hennes jobb bjuder henne och mig på resa, hotell och en jäkla fest helt gratis! Sånt uppskattas verkligen! Iallafall av mig.

2 Veckor efter det bär det av mot Finland. Jag har aldrig varit där tidigare så det ska bli intressant värre. Det blir jag å Linda med hennes två systrar och deras sambosar Erik & Daniel. Kan bli intressant, ska se vem som somnar först. Jag gissar inte på mig själv faktiskt... :)

Imorgon ska det löneförhandlas på jobbet. Har inte så stora förväntningar eftersom det brukar inte gå åt mitt håll av någon anledning. Att man går på jobbet å gör det man är anställd för räcker tydligen inte av någon jävla outgrundlig anledning.
Man ska va top of the line om man ska komma någon vart. Men ärligt talat så vet jag inte hur mycket man ska kunna utveckla det vi gör om man inte blir robotar. Och det blir man ju aldrig! Insane säger jag!

Har börjat lite smått att träna med grannen Janne nu också. Ska försöka få upp konditionen lite grann och Linda har köpt en Orbitrekk. Kan nog bli ganska bra att stå på den där ett tag om dagen.
Har även börjat lite smått med hantlarna jag har fått. Har man tur kanske man hinner bli lite mer fit till Beach 2010. 2009 gick ju åt helvete :)

Nu har jag nog inte så mycket mer att säga för tillfället.

Lovar icke att uppdatera den närmasta tiden....

Kram
Leu Bengan

Trött & Less...

Ja som ni märkt så är jag en flitig uppdaterare på bloggen :)

Men just för tillfället är jag ganska less på å skriva här. Kanske kommer det tillbaka men just nu pausar jag nog en stund. Vet inte vad jag ska skriva heller. Händer inte så mycket i mitt liv just nu utan alla dagar ser likadana ut.
Skulle vara trist att bara kopiera allt...

Men idag åkte Linda med Ella till Momma å hälsar på å återkommer på Onsdag så nu har jag lite kvalitetstid för mig själv :)

Känner mig rastlös idag... märkligt.

Ha de
Bengan