Stockholms resa.

Nu har jag landat både psykiskt och personligen. Psykiskt av den anledningen att jag börjar ta till mig det där om för kort ben. Det känns inte det minsta roligt men det är väl bara att göra det bästa av det. Vad annat kan man göra? jag tycker inte om det varken på det viset att det verkligen är så och ingen har upptäckt det innan eller på det viset att det gör så himla ont i ryggen.

Personligen så kom jag hem precis för en timme sen från en resa till sthlm med facket. Skönt att vara hemma igen och skitkul att träffa andra unga förtroende valda. Fick jättebra kontakt med en tjej som heter Sofia så vi ska höras sen å hon kan höra av sig till mig om det är nåt. Hon har precis blivit förtroende vald så hon behöver lite stöttning.

Idag har det även visat sig att det är ytterligare fel på bilen, samma sak som förra året när den bara la av och motorlampan börja lysa vid motorbromsning, då var det tomgångsmotorn som lagt av nästan och troligvis samma sak nu. som väl är har man ju garanti på grejerna så jag ska ringa om det i morgon.

Annars har jag mest vart med facket idag, strosat runt i sthlm på NK och sergelstorg ens sväng. har även suttit i bil kö ca 3 timmar. först 2 timmar in till stan och en timme hem. inte allt för roligt men så är det ju i storstan.

Va nere i hötorgshalln å kikade lite också. Det är ett mecka för mat intresserade verkligen. faan va kul det va, dom hade riktigt fina råvaror där. ibland saknar jag det här uppe att man inte kan göra så här också. ha en slaktare som säljer kött, grönsaks handlare, ostställe osv. alltså ställen som är specialiserade på ett område och som man kan be om att få det slaktat på speciellt sätt osv. hade vart nice!

I morgon är det Fredag igen, Zandra med gubbe å barn kommer på kvällen och stannar hela helgen. Ska bli kul!

Nä efter att ha gått upp kl 5 är det nu dags att gå ner igen, alltså kojsa

Trevlig helg mina vänner!

Kram
Bengan


Jag hänger mig snart....

Jag vet inte om livet kan bli värre just nu. Att min ekonomi är i botten är inget nytt fenomen. Men jag var hos kiropraktorn nu, mitt vänstra ben är 3-4 cm kortare än det andra. Det endajag ser är $. Detta kommer kosta tusentals kronor att fixa. Och det kommer ta tid. Och min rygg blir inte bättre än på ett bra tag!!
Å om inte det vore illa nog så är Justin Timberlake på radion... FAAAN

//Göte

Förbannad

Jag är irreterad! jag skickade iväg min bärbara daqtor som bekant för ett tag sedan. Dom ringde i fredags å sa att den kommer mellan 16-19, den var här 19:10 kanske inte det värsta som hänt men ändå.

Sen när den väl kommer så kollar man naturligtvis vad dom gjort med datorn och det visar sig att dom inte gjort nåt alls! dom rekommenderade mig bara att inte använda den på mjuka underlag för länge!!! VA FAAAN!!! Som om jag är dum i huvudet!? jag använder den aldrig på mjuka underlag! Irriterad är bara förnamnet på vad jag är just nu... tänk om dom kunde ringa å kolla med en eller nåt.. men nä. Och inte går det att få tag i dom heller.. nötter!

Får väl kolla å se fall det är samma eller blivit bättre som om ett mirakel har skett..

See Ya

Bengan

Middag!

Ja igår hade jag min middag för vännerna från viktop. Vi hade det himla trevligt måste jag säga och jag tackar samtliga deltagare!!

Linda gick hem till Pär & Linda efter hon hade ätit å tagit en kopp kaffe med oss medans vi andra och Ella var kvar hemma. Jag skulle gått över dit när alla hade lämnat middagen men kände ganska snart att det inte var någon idé eftersom Ella var dödstrött. Så jag lade henne i stället och mig själv lade jag på soffan för att kolla tv.

Zandra ringde och var hyfsat i gasen vilket va himla roligt... hon verkade också tycka det var kul men idag kommer hon tydligen inte ihåg så mycket av det... hahah

Idag blir det biff till middag. Jagh har funderat mycket på det där med mat i det sista. man gör oftast nåt tråkigt å nåt som går fort nu för tiden för man anser sig inte ha tiden. kanske skulle man helt enkelt leta upp lite recept å bara köra loss helt enkelt.. hur svårt är det egentligen? inte alls!! faan det ska jag göra på studs!

Å så en glad nyhet... Min dator, den bärbara kommer hem till sin älskade ägare i morron. Jag har saknat den hela månaden (nästan) som den vart borta..

Annars inget nytt.

Over and out!

Kram
Göte (För er som inte vet så kallades Bengan för Göte av Mike och Sporre i tidig ungdom)

Dagens ungdom och Homovigsel

Jag har inte uppdaterat här på länge, och nu när jag väl sitter här vet jag knappt vad som hänt. jag börjar från i Fredags så kanske det lossnar.

Jag och Linda samt Ella åkte till Lindas mamma för att hälsa på. Det blev en ganska hektisk Fredagskväll för så fort vi kom fram bestämde jag mig för att det var lika bra att börja med att byta Bakreljuddämparen på en gång. Det gick löjligt lätt till en början. Men som man alltid vet så går det bra så är det alltid nåt som jävlas. I detta fallet packningen mellan de två delarna. Den förra var liksom fast bränd och fastrostad i den mellan delen så det blev ett jävla massa slit innan jag fick loss det hela. Tog kanske 2,5-3 timmar att fixa det där men när jag kom in hade jag 5 min på mig till Predikaten skulle börja... sjysst tajmat!

Lördag hjälpte jag till att sätta panel på Sara & Daniels hus. Det tog på krafterna. Jag har ju haft grymt ont i ryggen nu i en vecka kanske så det gjorde inte saken bättre att hålla på med husbygge å klättra upp å ner på ställningar å grejer. Men det gick bra så Söndag tog jag det mycket lugnare.

Men även denna dagen var det panelsättning som gällde. Sen kom Zandra å vi fikade å kollade på Jean-Claude Van Damme i sitt esse tills sängen ville vi skulle komma.

Upp ganska tidigt Måndag för att bege oss vidare ner till Uppsala. Hela denna dagen var ett helvete för jag hade så Jävla ont i ryggen. Det var denna dagen jag kom på att jag kan inte ha det så här så jag fick tag på en kiropraktor jag ska till nu på Tisdag. Just nu har jag omt konstant i ryggen. Finns inte en dag eller sekund på dygnet som jag inte har ont. det är bara fråga om mer eller mindre. Värktabletter har jag aldrig velat ta men jag ska testa nu med treo får vi se hur det går. Jag orkar banne mig inte en sekund till. Så är det någon som vet en bra tablett mot ryggont säg till mig!

I allafall, Vi var i Uppsala handlade lite kläder å present till det lyckliga tu och åkte hem tillZandras bror Björn. En himla trevlig prick med lite möbler och skitigt som faan! Men vad kan det annat bli med 3 killar i 20 års åldern som lanat i 2 veckor. Dom hade levt på nudlar å maxhamburgare för 19kr hela den tiden... fattar inte?! jag är för gammal för det där helt enkelt!

Björns ex Sofia kom förbi och detta var en löjligt trevlig tjej! helt i min smak och vi hittade varann direkt... vi babblade på om allt och inget tills tiden var alldeles för mycket för att åka å käka nästan men det gjorde vi. Nåt grekiskt hak som hette Alexander. Mycket god mat med en något bister sevitör. Jag beställde barn sovlaki vilket tydligen var snålt tyckte han men jag åt inte ens upp häften så jag tyckte det inte var värt en hel som jag knappt skulle rört.

När vi kom tillbaka till Björn så dansade grabbarna nån sorts nakendans eller nåt sånt... kände mig hyfsat missplacerad och det var faktiskt en bra bit över min värdigthet att vara där. Men vad ska man göra? vi hade ingen annanstans att ta vägen. Men dom gick rätt snart som väl är så det blev lugnt och jag somnade som en gris!

Tisdag upp tidigt igen för at göra oss iordning för bröllopet. Vi var vid Arlanda runt 10 och tillställningen flöt på bra. Kände mig inte så himla bekväm med att inte känna någon mer än Zandra men alla var verkligen jätte trevliga! det var många som trodde jag var Zandras gubbe Nicklas men det var jag ju inte fick jag säga mer än en gång.

Och vilket hus dom hade, det låg säkert i 6-7 miljonersklassen vid Mälarens strand och jag var grymt imponerad och missanpassad. Man känner sig lite vilse i gräddhyllan. Men dom var supertrevliga allihopa och jag är glad att jag träffat var enda en!

Magnus & Maxmillian som var det lyckliga tu var fantastiska personer och jag tackar så mycket för att jag fick möjligheten att vara med på eran stora dag! All lycka till i framtiden!!

Vägen hem var lång och slaskig med dålig sikt och alldeles för dåliga torkarblad som vi var tvugna att byta. blev en helt annan bil efter det. Zandra slagga hos oss i Östersund och sen drog hon vidare mot Umeå dagen efter.

Idag är jag hemma från jobbet eftersom jag har lite feber och ont i halsen samt att jag knappt kan sitta ner på en stol utan att ryggen nästan dödar mig.

Tack Zandra för en underbar resa och för att jag fick följa med och träffa alla dessa personer jag aldrig annars skulle ha träffat på! Dom var underbara allihopa... eller som din bror Björn och hans polare skulle sagt.. Sjukt fett nice!

Vill också passa på att önska Johanna lycka till med sina framträdanden hon har idag och i morron!

Kram
BenganBra jobbat!

Tjena hej alla Monster diggare.. "Fniss"

(Tänk er värmlänsk dialekt) Tjipp å välkommen till Bengan, Idag ska han skriva om hur det va att jobbe å packe. Å töckeran den där skit´n

Ahh nu blanda jag lite dialekter men skit samma

Idag har jag som sagt packat för att dra min kosa till svärmor i morron sen blir det sätta panel på Saras å daniels hus mest hela helgen.

På Söndag kommer Zandra och ska slagga där och sen drar vi till Uppsala på Måndag och kommer hem igen på Tisdag.

Idag har även brottsofferjouren ringt för jag har snackat med dom innan om rättegången. Vill ju liksom veta hur det går till med det där. Har aldrig vart på nå slikt såman vet ju inte vad som händer...

Va iväg igår och fyllde i tatueringen. Jag va nöjd innan men nu är jag löjligt nöjd!! faan va bra det blev. hoppas det håller i sig även efter det läkt!

Jag vart lite less på jobbet idag me.. Jag skulle lätt efter lunch kunnat dräpa var enda jävel som ringde! huvva!

Igår hade jag jordens ultra pucko. Han skulle säga till att han blev en 30 min sen, för mobilen va tvungen att ladda klart innan han kunde gå hemifrån?! Hur sjuka i huvudet är folk! Jag förstår faktiskt varför vissa är i den sits dom är i! Utan minsta tvekan!

badade med Ella idag också sen va jag hos Simon och hälsade på å fick låna lite kläder till Ella av Tessan... sjysst!

Nääsova ska han  göra nu

Kram
Bengan

Önskelista

vad önskar då jag mig i julklapp? jag vet att jag har kommit upp i en aktansvärd ålder och kanske inte riktigt kvalar in bland dom som ska ha en men man håller ju hoppet vid liv hela tiden!

Så här kommer det:

* GPS
* Pengar till kläder
* Bidrag till en tatuering.
* Ullman underställ.

Det var ego listan. sen finns det en lista för vårat gemensamma hem, men det ska väl inte vara med på min blogg va?

Kram
Bengan


Vad ska man inte få va med om...

Ja Idag kommer Linda och Ella hem igen, jag och Simon ska hämta dom vid 18:45 ikväll. Ska bli himla roligt, har saknat Ella nåt fruktansvärt nu i det sista! Ska ge henne en fet kram så fort jag ser henne! lilla mysgumman!

Sen så har jag sökt ledigt på Måndag och Tisdag nästa vecka. Ska med Zandra till Sthlm när hennes bror gifter sig med en annan kille. Jag har inget alls emot det och tycker det ska bli en rolig och intressant upplevelse. men främst åker jag med för att som jag har sagt tidigare så har deras bil gått sönder och står nu mer och väntar på att skrotas och då ska vi tömma den på lite grejer innan det far vidare till andra jaktmarker.

Så nu är jag fullbokad fram till Onsdag nästa vecka. ibland vet jag inte hur tiden ska räcka till riktigt men det gör den väl alltid på nåt sätt.  Men ibland känns det som jag inte hinner med mig själv utan man är som ett skal som försöker hänga med i svängarna bara.

men det har vart ganska skönt att vara hemma själv en vecka fast man så klart saknat dom två töserna. Men jag har haft gott sällskap av en del kompisar som har ringt å så har jag faktiskt vart hos Joel och Karin i Lördags å Anna igår!

TACK för middagen Anna! den va supergod! och samtalet givande och intressant som alltid!

Kram
Bengan

Saknad!

Idag vet jag inte vad det är, nåt konstigt. Det började nu precis och det känns som om jag skulle kunna lägga mig ner på golvet i fosterställning och inte bry mig om nåt.

Jag har en stor saknad inom mig, Jag saknar någon nåt så fruktansvärt och det gör så ONT!! egentligen är det inte en person. Saknaden av flera kan också göra ont och tredubbla känslan.

Linda och Ella är hos Lindas mormor den här veckan och saknaden efter dom är inte lätt. Särskilt inte efter jag fått en film på Ella när hon går med mormors hjälp. Hon är så skön den lilla tjejen å jag saknar hennes doft. hennes leende,  hennes skratt, hennes händer på mitt ansikte. hennes kramar, ja allt!!

jag saknar också en ny gammal vän Zandra som jag hälsade på här förra helgen, vi hade inte setts på 5 år och nu känns det jobbigt att inte se henne, för jag vet inte när det händer nästa gång. bra vänner växer icke på träd!

Jag har försökt att få till en träff med min kompis Anna men det är ganska svårt att få till det ibland men idag ska det bli fika! skönt för henne har jag också saknat!

En annan person jag saknar är Johanna, hon har mycket att göra och ibland känns det som om hon är på väg bort från mig. Vi ses inte så ofta och för att vara ärlig så är hon ibland inte den bästa på att höra av sig tyvärr!

Sen resten av min familj som inte bor här uppe saknar jag! vad skulle man göra utan familjen?!

Så detta är dom känslor jag har idag... varken mer eller mindre...

Kram
Bengan

Lördagen flög förbi!

Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen, inget alls har hänt å det har vart sååå skönt!

Jag var en sväng igår till Joel, en gammal jobbarkompis från förra jobbet och käkade räkor å kolla på en film. Himla nice faktiskt!

Idag har inget hänt mer än att jag har klivit upp ur sängen å kl är 13. skönt säger jag bara! ibland måste man ha lat dagar.. och idag ska denna vara enormt stor sådan!

Så nu ska jag återgå till att bara ligga i sängen... kanske sova lite eller se om jag kan lokalisera lite navelludd... Gud va livet är härligt ibland!

Kram
Bengan

Dagen som djävulen gjorde till sin!

Jag vet inte vart jag ska börja! dagen igår är faan det värsta jag vart med om på länge, hur kan en man ha sådan otur å allt på en dag?!

Jag tar det från början.

Linda sa en gång för inte allför länge sedan innan hon åkte till sin mormor att det lät som om bilen va en rallybil. Pedagogisk som jag är så sa jag att hon nog hörde i syne för det har jag då inte märkt. Sen glömde jag bort det där. Tills jag faktiskt upptänkte att den gjorde det och vissa folk höll för öronen när man körde förbi. Inte för att jag är speciellt döv eller så men jag tror kanske att denna personen överdrev en del också. Såg inte ut att ha alla hästar i stallet, hissen gick inte ända upp, Alla bestick låg inte i lådan, ljuset var tänt men det var ingen hemma.
Ja ni fattar...

Så igår kollade jag detta och det visade sig vara så att framför bakreljuddämparen hade avgasröret gått av. Inte konstigt att det låter. Och det är så att har bilen gått sönder så är det en kostnad för det där också.. nåt som jag inte har råd med nu innan jul!

Men snäll som hon är så fick vi låna dom pengarna av svärmor att återbetalas när vi blev pensionärer! Det tackar jag svärmor för så ödmjukast jag kan!

Senare på kvällen skulle jag värme en kopp kaffe i micron, då gick den sönder.

Datorn hemma blir efter 3-4 timmar ganska varm och hnger sig vilket jag blivit ganska less på, det visade sig ha nåt med en fläkt i den som gör att den blir överhettad. Så idag blir jag av med den för lagning och gud vet när den kommer tillbaka?

Zandra min vän och mentor med man och 3 barn samt en hund var på väg från Umeå till Uppsala igår kväll samt natt och kamremmen deras gick av. vilket gjorde att till 01:30 ca stog jag på standby för att direkt åka 34 mil och hämta dom. Och tro mig jag hade gjort det! trasig bill eller inte. tar den sig framåt funkar den! så är det!

Det var väl i princip det som hände med viss modifikation, jag sa aldrig nåt om alla små saker som hände. Som när jag skulle ta ner micron å kika om det fanns nån knapp eller säkring bak till som man kunde trycka in fall det var nåt sånt... och det då var så att jag inte tagit ut kaffekoppen å det kan väl alla räkna ut vad som hände då?

Men idag så ska inget få gå emot mig mer... ska till Coop å inhandla allt gotta jag vill ha i helgen sen ska jag lägga mig i soffan för att aldrig mer gå upp därifrån förrens Måndag morron infaller!

Jag massa trevlig käk å Heroes kan det bli bättre? ja kanske men inte just nu tror jag.

Vad hände i morse då? jo vågen som jag har älskat att hata som la av för nån vecka sedan stog inne på dass å hånflina i morse åt mig. faan jävla skit tänkte jag... nu har jag liksom ingen koll på vikten längre och det vill man ha, efter operationen så har det blivit så till min stora fasa att vågen är en av ens bästa vänner. Man älskar den när det står rätt siffror och hatar den när det står fel.

men i allafall så sparka jag till den i morse... tro på faan att den faktiskt funka?! jag förstår det inte. så länge som jag försökt få igång den men icke då! så helt plötsligt bara så ja är den som vanligt igen... frågan är för hur länge? men märkligt det är det! kanske hade den sympati med tanke på gårdagen... kanske ville han än en gång vissa att det är han som bestämmer.. vare sig jag vill det eller inte. vad vet jag!?

Nää trevlig helg mina vänner.

Kram
Göte

Trött...

Det började i måndags. jag mådde inte som en prins direkt, jag vet inte vad det var riktigt men jag var yr  bollen och tappade stegen ibland. men nu verkar det ha gått över ganska bra.

Denna veckan är jag hemma själv och Simpe ska sova över idag. Mysigt! han håller på å spela på cartoon nu på anra datan. han verkar gilla det´...

Idag är jag ganska less. det är inte roligt att vara hemma från jobbet fast man känner att man måste ibland. jag är ALDRIG hemma i onördan. vissa kanske är det men inte denna karl.

jag vill att nåt ska hända, at det ska bli nån ändring på nåt. Men jag har ingen ork att ta tag i nåt heller.

Sen vet jag inte hur det blir efter december. hade tänkt börja träna då å då ska jag träna med en jobbarkompis som har tränat hur länge som helst. jag kommer vara ganska beroende av han ett tag tills jag lärt mig allt och hur det funkar  å så. Han skulle lägga upp ett träningsprogram och så. jag ser fram emot det samtdigt som jag kommer komma 19-19:30 varje dag efter jobbet. hur kul kan det vara?

men förhoppningsvis så blir det som för alla andra som börjar träna... man blir fast. Man måste ha det för att känna sig som folk... det hade vart nåt det? Men antagligen kommer det när man märker att man börjar växa i storlek,,, det skulle vara kul att få lite armmuskler...

Jag har aldrig sett någonanledning till att träna innan, alltså styrketräning... varför skulle jag göra det? vad ska jag med muskler till? det enda som jag har använding av det till är väl när man flyttar och ska bära massa lådor... annars vet jag inte. Men med viktminskning kommer fåfänga. även om man inte tror det så vill man se bra ut. allt från skor till parfym har blivit viktigare än nånsin innan. Konstigt men sant!

Jag har till å med funderat på typ anti rynkkrämer å skit. Vart är jag på väg? less på mig själv?! jo du!!

Ha de
Kram
Bengan

Umeåresa...

I Fredags begav vi oss iväg direkt efter jobbet kl 12 för att fara mot Umeå. Vi var laddade, full tankade, och massäcken var packad till fullo. Inget hade lämnats åt slumpen.

Vi var framme i Umeå efter lååååång tids körning och faktiskt otroligt och nu menar jag otroligt nära en krock. Som väl är så är man ganska bra på det där med att köra bil... eller ja jag hade nog mest tur faktiskt. Men krocka i 120/130 km/h är inte det roligaste så jag fick tvärbromsa. och arg tror jag att han som körde andra bilen märkte att jag blev.

I alla fall vi kom fram till Zandra & Nicklas och fick mat nästan det första vi fick. Sen umgick vi hela låååånga kvällen och natten. Jag och Zandra var tappra och höll ut till 03:30 i Fredags natt. va Halloween maraton på tv4film som vi kolla på. Nicklas försökte hänga på men klarade det inte riktigt.. men han kämpa väl!

Lördags va vi uppe ganska tidigt och gjorde lite allt möjligt, vi åkte bla å kollade på deras två andra hus. Man kan tycka att vissa har tur som har 1 hus. dom här snubbarna har 3!! ganska mycket jobb med 2 av dom men ändå!

Även denna dagen bjöd på god mat och trevligt sällskap! och Fredagen den 13 va det som va maraton denna dag. Vi va uppe till 04:50 jag och zandra för dom andra tackla av en efter en.
Men jag måste erkänna att jag var bra trött.. men roligt ibland att göra sånna här "ungdomsgrejer"
Men måste någongång erkänna för sig själv att man är bra nog gammal och kanske inte hänger med mer i ungomarnas tempo. För hur det än är så blir man inte yngre!!

Vad som hänt den tiden som var innan helgen vet jag inte. Kommer inte ihåg rikigt vad som hänt men va faan så är det....

Joo på vägen hem från Umeå igår mellna landade vi i Strömsund för att fika lite men Johanna och Janne. Mycket trevligt men kort besök! får ta det lite längre sen!

Och Johanna... du kan baka! det var alldeles perfekt allt vi fick smaka på å saftigare tärta än din har jag aldrig ätit tror jag! du kan det där bättre än du tror!

Jo en bild på mig å Zandra kommer här!


image120

Kram kram
Bengan