HH = Höst & Helg

Idag när jag åkte hem från svärmor så slog det mig vad vackert det faktiskt är ute just nu! Färgerna skiftar i oändligt många färger och det är en fräch doft som ligger över landet just nu!
Jag kommer nu stänga sommarkapitlet och öppna höst kapitlet i livets bok 2007, visst låter jag djup nu? Men saken är den att jag känner mig ganska väl till mods idag. Jag känner kmig harmonisk. Skönt!

Jag var på svärfars begravning igår.. kanske är det just det att det är avslutat som gör att jag känner mig tillfreds lite mer. Men jag tror inte det. Jag var och såg honom i kistan. Jag hade förberett mig på det värsta men jag hade aldrig kunnat föreställa mig hur det faktiskt var! jag ångrar det inte men det var fruktansvärt jobbigt!

I helgen ska jag ut med Viktop gänget, faan vilket parteii!! men det får ni höra om efteråt. Det kommer ett gäng hem till mig inna vi ska ut! lajbans säger jag!

vad händer annars... ja jag vet inte. jag försöker komma på saker att skriva men har faan inte en susning om va det skulle vara... Nu drar jag till Pär & Linda en sväng men innan det ska jag fylla på Glykol i bilen... roligt vetande på hög nivå!

TRevlig Helg å sköt om er i trafiken!

Kram
Bengan

Fika å klippning

Idag har jag gjort ganska mycket... i allafall saker som har tagit en hel del tid. Va på stan från 12-16 nästan och hann med att fika med Anna och hennes mamma, testa kläder till Linda inför begravningen på Torsdag, hittade ett par jeans och klippte mig.

Efter jag kom hem så kom det direkt en tjej som heter malin från lindas gamla jobb å fikade och även en granne vi har som jobbat med dom och Linda & Pär. Simpe har vi hämtat så han sover som en björn uppe nu.

Ganska mycket med andra ord. Jag har dessutom snackat med polisen idag så jag ska in på förhör inom kort om misshandeln 1 Juni. Inte en dag för sent om jag får säga det själv!

Jeansen förresten... såååå snygga. mörkt mörkt blå med en stänk av guld som dom glimmrar i i ljuset! snyggt som attans och kommer bäras första gången på Lördag!

Bild på klippningen nedan!

image101

Kram mina vänner!
Bengan

Vad ska det bli idag?

Idag har jag inga förhoppningar alls om dagen. Var hemma själv med Ella igår. Det började som jag inte hade hoppats... hon skulle sova för natten men ville det ICKE, samtidigt som hon var så trött så hon inte kunde vara vaken... barn i detta tillstånd blir således hysteriska. jag försökte hålla modet uppe hela denna traumatiska upplevelse men vissa gånger var det svårt. Dock lyckades jag galant. Ingen Ella eller något annat åkte ut genom fönstret... hahahah Närå jag är ganska lugn av mig så trots att hon skrek  i närmare 2 timmar konstant så gick det tillslut bra och hon somnade som en björn.

Jag hade lagt ut en annons på blocket för att se om någon ville BYTA telefon, trots detta hörde flera av sig om priset på den? jag ville BYTA inget annat. Fick ett ganska bra deal med någon men tog det inte. När jag väl lagt ut annonsen visste jag inte om jag ville byta eller inte... sån är jag. Men nu har syrran köpt en sådan telefon jag vill ha så jag får väl se då. För hon ville byta... K810i...  får väl tänka på det lite....

Idag blir det Pizza hos Pär & Linda... ska bli trevligt opch senare ikväll CS hoppas jag på...

Konstiga saker börjar hända med mig nu... jag vet inte vad det är men Yrsel kommer och går hela tiden. Kanske har jag taskigt blodtryck eller så käkar jag för lite... ska nog testa äta mer fast det blir svårt det med iofs. Ordnar sig säkert... sån är jag också. mitt största motto i livet...

Allt ordnar sig, Blundar man ser man det inte är en annan grej jag brukar köra med... mer sällan nu i vuxen ålder dock.

Nä nu skiter jag i det här!

Ha de
Kram
Bengan

Förjävligt!

Idag läste jag i Aftonbladet hur 2 personer hade gjort brutit sig in hos en handikappad kille och tagit hans plånbok, mobil och guld medans han var hemma. Dom hade även bundit hans assistent med silvertejp.
Hur kan man ge sig på försvarslösa människor, visst jag förstår väl att dom är lätta byten men VA FAAN!! någon hejd måste det finnas på det egna samvetet ändå.

Jag då som har en mamma som är handikappad vet ju att hon skulle inte ha något att sätta emot om det hände henne. Men jag blir också extra förbannad just efter som det ligger mig så nära. Skulle jag få tag i dom där... OJ oj oj säger jag bara! UCH!!

Nu i veckan har jag kommit igång med att spela CS igen. Det var ett tag sedan nu och ja det är ganska kul. fick dock utöka bredbandet hemma något för att det skulle funka ultimat men det var OK. Innan jag började denna gången så började jag väl kanske spela för några månader sedan men innan dess var det flera år sedan. Så man kan lugnt säga att jag ligger efter dom jag lirar med men man blir väl bättre med tiden hoppas jag.

I helgen blir det nog till att ta det lugnt och samla sig inför nästa vecka. har även igår med hjälp av Pär satt upp en hylla i vardagsrummet där jag ställde upp alla DVD eller ja större delen och sedan en hylla som Ella kan ha sina grejer på i sovrummer. Blev himla bra måste jag säga. Skönt när man har folk man kan låna Hilti av!
Det är ju ändå klart bäst när det gäller att borra i betong.

Linda & Ella kommer nog till jobbet idag med tror jag och hälsar på. Ska bli kul. Annars ser man Ella så korta stunder när man kommer hem från jobbet, hon är ett snällt barn som somnar vid 20-21 nånting för resten av natten. Men sover oftast när jag kommer hem också. sen är hon vaken ett par timmar.

Ha det alla vänner!
Bengan

Finns det nåt sötare?

2 frågor har jag brottats med under dagen... för det första finns det någon sötare liten tjej än Ella? nää jag tror inte det.. bevis kommer nedan sen.
När hon ler mot en så smälter man inombords. Och jag är ju en sådan sorts pappa som vill vara myspappa liksom, inte den taskiga jävla gubben! Så jag försöker oftast få mina barn vilka nu oftast bara är Simon och Ella, iofs är det inte så bara men ändå. Simpe säger ibland... pappa du är tokig! det gillar jag! då har jag på nåtvis uppnåt det jag vill vara... och det är underbart!

Sen undrar jag över den här Ramadan, jag förstår inte liksom syftet att svälta sig en hel dag. och om jag har förstått det hela rätt så får man varken äta eller dricka? Mycket märkligt. Varför får man inte det? vem är det som kommit på dessa konstiga regler? jag vet det inte men jag ska försöka sätta mig in i det lite mer i morgon men om någon vet kan ni ju höra av er!

Här kommer Ella!

image98

image99

image100

Ha det

Kram Bengan

Vuxenpoäng?!

Jag läste precis på Johannas blogg om vuxenpoäng. Jag vet inte om jag har samlat på mig så jätte många sådana, i allafall inte innan jag funderade lite. Så vad är det då som jag tycker samlar vuxenpoäng som jag har gjort...

- Jag har flyttat hemifrån, men det var så länge sen att jag knappt minns det.
- Jag har varit gift, men det var också i ett annat liv.
- Jag har 5 barn.
- Jag har körkort, vilket tydligen är ruggigt många vuxenpoäng!
- Jag jobbar på en statlig myndighet, vilket för mig är grymt vuxet!
- Jag har ett radhus, eftersom jag har tok fobi för att äga ett eget hus!
- Jag tvättar mina kläder alldeles själv ibland!
- Jag får köpa hur mycket sprit jag vill på bolaget!

Sen kommer jag inte på mer... kanske kommer.
Vad kan då dra ner det här?

- Jag spelar CS
- Jag spelar Xbox
- Jag sjunger gärna konstigt nog i falsett?
- Jag är löjligt förtjust i att titta på bilar eller lastbilar och drömmer just nu om att få köpa en 4-hjuling.
- Jag vill gärna själv påstå att jag har barnasinnet kvar.

Och du Suss.... GRATTIS till körkortet!!

Kram
Bengan

Oh my god, It´s a ladies man!

ja vad ska man säga om helgen... Det var en hel del slit med att bygga samt riva ett hus. Vi byggde upp utbyggnaden och rev ner ena sidan som det var plåtfasad på men som det ska bli panel på igen. Det var himla roligt men också så in i helvete jobbigt. Dock har jag ingen träningsvärk idag som jag trodde jag skulle ha.

Det kommer lite bilder här!

 
Här sätter vi upp reglarna

 
Här är jag i slutskedet av att riva bort vägen... å håll i er brudar för här finns en blandning av vägarbetare/ militär... är man inte en riktig karlakarl så säg... hahah

Ha de
Kram
Bengan

Insperationen saknas!

Jag är ledsen mina vänner men det verkar verkligen som om ni får vänta lite på uppdateringar om min flådiga liv!
Jag har verkligen noll lust att sitta vid datan just nu.
Kanske är det inte så konstigt eller vad vet jag. på nåt konstigt sätt så känner jag mig mer nerstämd när jag skriver om det än annars.

Har lovat Linda att jag ska göra mat åt hela familjen på Lördag. kan vara skönt att tänka på nåt annat. Hade ev tänkt göra Johannas amerikanska köttbullar så om du ser detta Johanna så maila mig A.S..A.P! eller så ringer jag dig helt enkelt... kanske är smartare det vad vet jag?!

Men ta det soft så ska jag se fall jag kan leta upp lite insperation på COOP i morron!

Kram
Bengan

Tribute!

Det har vart några jobbiga dagar denna veckan! Men samtidigt väldigt trevliga. Vi har pratat mycket om allt möjligt, både om vad som helst och om Kalle.

Jag har fått tala ut om några minnen  jag har av kalle vilket jag kände att jag behövde. Och jag har hört andras minnen. Det var himla kul!

Jag kommer ihåg att nästan alla gånger jag ville ha hjälp med bilen så hann jag inte komma upp på Lördagen innan han nästan var klar. Jag bad han många gånger att vänta men Kalle är av en rastlös natur så han väntade så länge han kunde sen började han, oftast runt 07-08 nånting. Och en annan vill ju i allafall sova till 9 på helgen.

Bland det sista Kalle gjore var att hjälpa sin mellan dotter Jenny att byta bromsbackar på bilen. Han var väldigt medtagen och inte alls så stark som han en gång var men hans svar på om han skulle göra det eller inte var så typiskt Kalle... Så länge jag kan bära pallen, så länge kan jag hjälpa till också. För bara pallen är på plats så klarar jag mig.

Här nedan kommer några bilder på Kalle.

image89

Detta  är en så typisk bild på mig å Kalle. Så här kunde det se ut egentligen vilken helg som helst som jag var där. Vi sov gärna på middagen både jag å Kalle.

image90

En väldigt bra bild på Kalle efter han blivit sjuk. Detta var kalles stol som han gärna satt å kollade på tv i.

image91

Sista bilden som är tagen med både Kalle och Ella!

image92

Jag hittade en bild på Kalle när vi är på väg till Liseberg. Detta var innan Kalle blev dålig.

Jag kommer sakna och saknar Kalle redan nåt fruktansvärt! Han var en otrolig person som jag är glad och stolt över att fått lära känna!
Jag är också glad över att Ella har fått träffa sin morfar och att hennes morfar fick träffa henne.

Kalle du kommer alltid vara saknad!

Vila i frid

Bengan

Sorg!!

Jag vet ej när jag kan uppdatera här nästa gång.

Jag har hela helgen varit hos svärfar Kalle på sjukhuset i Sundsvall. Idag sedan 06:05 finns han inte längre med oss.

Höres Bengan

Helgen... sjuk förmodligen

Ja nu verkar det vara dags igen för mig att bli en av dom som ligger som ett kolli i sängen och kippar efter andan. Jag vill inte alls det men jag väljer det knappast själv heller.
Jag vill inte vara sjuk mun just nu så blänker ögonen, näsan rinner och jag hostar som om lungorna kommer följa med upp när som helst! Huvva!

Ett sorgligt avslut på denna veckan... och även det med att Pavarotti har avlidit, inte för att jag är ett större fan av han på nåt vis men han var faktiskt en av, kanske t o m den bästa i världen på det han gjorde. Jag har aldrig vart på riktig opera så jag vet inte exakt vad jag tycker om det eftersom jag aldrig sett helheten i det hela. Men det hade vart kul att få göra det.

Igår beställde jag tid för att tatueras ännu en gång. Inte lika stor som sist utan nu ska jag tatuera över dom fula luffarprickarna jag har på handen. Dags att ta tag i det där nu för det har stört mig mycket! iofs så har dom haft ett visst nostalgiskt värde eftersom kompisen som gjorde det är död nu. Men det är dags att gå vidare. Hitta nya saker som influerar och inspererar. Men vad vet jag icke än så länge. Jag har satt min vän Johanna på att lösa det... eller snarare göra nåt sjysst mönster. Ska bli fruktansvärt intressant att se vad hon har för ideer!

Ella verkar just nu har kommit på att det är himla skönt att sova på golvet... vilket jag inte kan förstå men så länge hon gillar det så är det helt OK för mig! Kör hårt Ella säger jag!

Ella och Linda kommer förresten och hälsar på på jobbet idag så ska vi ta en gemensam tur hem sen med denna härliga uppfinning kallad buss!!

Trevlig helg mina vänner och alla andra!

Kramar
Bengan

Kärlek!

Man kan ha kärlek till många personer eller saker på olika vis. Jag har så klart kärlek till mina barn, min sambo, Min familj med mamma, syster, pappa osv. Jag har också kärlek till mina vänner. Nåt man är dålig på är att faktiskt säga till sina vänner att man älskar dom, varför ska det vara så svårt? särskilt för oss män till andra män tror jag det tar emot. Det har kanske nåt med Gay fobi eller nåt att göra.
Jag ska verkligen och har tidigare försökt att säga det till mina vänner. Men nu ska jag göra ett nytt försök!

Det finns även kärlek till saker. Jag är ju ett enormt fan av TV, DVD, Mobiler framför allt! och allt annat jox jag kan komma på. Men på senare tid har jag även mer eller mindre blivit besatt av detta!

image86image87image88

Boss Selection har jag redan men dom 2 andra vill jag ha, och sedan nån kromad variant av Boss In motion.

Vad finns det mer för kärlek?

jag får fundera på den ett tag... eller så kan ni göra inlägg så kan jag ta upp det! bra idé säger jag!
Jag tar upp eran vinkling och sedan min... coolt!

Jag har också idag börjat bli ordentligt förkyld... igen! jag är hopplös detta året med det verkar det som. Men jag vill inte vara sjuk! Det är ju bara så jobbigt och man blir alldeles matt å ynklig, i allafall jag för jag är man... å då blir man det har jag hört.. hahah
När man sitter på jobbet är det lite jobbigt det där när man börjar bli sjuk, jobbar man med rösten så anstränger man den ju extra mycket hela tiden. Vilket då gör att man lätt blir hes som en tok. än har inte detta fenomen hänt denna gången men det kommer säkert.

Kram
Bengan

Världsproblem

Idag har jag faktiskt kommit på ett världsproblem som stör mig!

Jag är fullständigt okontrollerat mycket emot våldtäkter! Jag skulle med lätthet faktiskt (i tanken just nu eftersom jag inte vart med om det) kunna döda någon som jag ser håller på att utföra en sådan! Och jag skulle gå med huvudet högt in i fängelse om det skulle gå så långt!

Jag har läst om dom här "stureplans snubbarna" och tycker personligen att större kräk får man leta efter! sådana as ska bara låsas in om det nu är sanningen överrensstämande som står i tidningar, sånt kan man aldrig veta men jag blir så förbannad! Hur kan dom inte få nåt straff när det uppenbergligen finns bevis?
Svenska rättssystemet är bland det största skämt som finns! det finns faan ingen rättvisa alls överhuvudtaget i det här landet! Och det finns hur många exempel på det som helst!

Att lagarna är från tidigt 1600-tal gör inte saken det minsta bättre heller.  Dom borde i det snaraste se över alla lagar som finns och uppdatera dom! så det så!

Ja det var det jag störde mig på just nu!

Ha de gott
Bengan

Rastlös

Idag har andra känslor tagit över från igår, jag är rastlös. Deen är en miljard myrror som springer upp och ner på mitt trötta högerben. Jag vet inte vad det är som gör att denna hemska känsla hemsöker min kropp men jag hoppas den går över fort!

Jag var igår och handlade en bokhylla. Jag vet att jag sagt att jag inte har pengar och de thar jag fortfarande inte men Linda och jag har ju var sitt sparkonto där vi har lite pengar fall vi skulle absolut behöva det. Inte mycket men lite grann... så när vi hittade en billy igår för 150 kr kunde vi inte låta bli. ska bli skönt att få bort böckerna från vardagsrummet... det var väl mest därför vi köpte en sådan. Vi måste hitta ställen att förvara alla våra grejer. Är så less på att det ser så smockat ut överallt!

Det är jobbigt att vara på jobbet igen också. Har man vart hemma en vecka med ella så blir det ju lite abstinens när man inte får se henne hela tiden! Denna lilla undebara oskyldiga varelse som alltid kan få en att le. UNderligt egentligen. Att man kan känna så för en så liten krabat!

Jaghar ju som jag tidigare sagt också börjat åka buss till jobbet. Det var faktiskt inte så illa som jag trodde. Bussen har ju nya turer nu och hör å häpna men den stannar precis utanför jobbet? kan det bli bättre? jag tror inte det. Sen har jag kommit på den briljanta idén att bli lite med kulturell på vägen. Så nu har jag med mig min MP3 full laddad med ljudböcker! framför allt Camilla Läckberg just nu! Hon är himla bra författare faktiskt!

Kram
Bengan

Förväntan och pirr i magen.

Idag vet jag inte vad det är, men en skum känsla av lite pirr i magen har infunnit sig. En känsla som är ganska skön faktiskt. gör mig glad och ser ljust på framtiden!

Jag känner att jag vill börja med nåt idag också, nån kurs kanske i språk eller dans. Jag har ju alltid velat kunna dansa för det kan jag inte alls. Och jag är otroligt intresserad av språk. Frågan är ju bara vad man ska välja?? och sen när man valt vilket språk eller dans ska man då ta?

Ja dessa frågor med ångesten över att ha ca 200 kr kvar denna månaden brottas jagmed just nu... men jag känner mig ändå ganska behaglig. Underligt men sant!

Jag hade tänkt ta upp nåt världsproblem idag som jag funderar på men jag kommer inte på nåt nu. Kanske för att jag känner mig så behaglig så kommer jag inte på det eller så har jag inget jag grubblar på just nu...

Kram
Bengan

Åska & ångest!

Idag har det åskat nåt grymt här i stan... Inte för att jag är rädd för det utan jag tycker det är mest mysigt. Det jag gjorde under denna tiden var först att hjälpa polaren Pär med att ta in sit nya inköp i lägenheten vilket jag är rysligt avvis på!! en splitter ny 40 tums SONY LCD tv. Faan va jag vill ha en sådan!!! sen fikade vi och hade det almänt trevligt tills åskan hade lagt sig och montering påbörjades. Efter det så blev det kalle Och choklad fabriken.
Jag måste säga att komma hem å se på tv efter den där var det som om vi har en 14 tummare. Hur kul är det? Så jag sa till Linda att vi ska skaffa en sådan fortare än kvickt... vilka pengar säger hon då? ja jag vet inte... men jag ska ha en!

Jag ringde även mamma igår å kollade hur stor chans hon trodde jag hade att få låna 80 000 av hennes sambo? men det visste hon inte. Jag och Linda eller i allafall jag fick för mig att det var dags att byta bil å jag hade hittat en V70 på blocket som passade mig som handsken! dock passar den ju inte plånboken tyvärr. Så det fick vara för denna gången!

Jag och Pär var förresten med hans tjej och 2 kottar idag och kollade på nya V70 på volvo... himla roligt... men ett litet missöde. Jag försökte på det mest manliga av vis som vi män måste göra visa Linda som Pärs tjej också heter,  hur man startar dessa nymodigheter. Naturligtvis hade jag inte tänkt starta den utan bara visa! Men av någon outgrundlig anledning så startar ju bil jävlen mitt i salongen!!
Det är ju nya grejer med dom nu för dom som inte vet att man sätter in nyckeln i ett litet fack så att säga så trycker man bara på en knapp medans man så klart håller in bromspedalen eftersom detta var en automat. Jag hade aldrig tänkt att trycka på knappen men "kom åt" den av misstag i all iver antar jag.  Så då strtar den så himla snyggt å prydligt... FAAAN är det enda jag får ur mig medans jag i vild panik stänger av den för att sedan övergå till att titta på inredningen som om det ovan nämnda aldrig har inträffat! vet ej om det funkade men ingen kom å va arg i allafall... Oj oj vilken röta!

I morron är det kraftig ångest i min späda kropp igen, för första gången på jag vet inte hur många år så hade jag tänkt att åka buss till jobbet, jag vet inte när jag gjorde det sist nykter ens. huvva! Men mitt nya mer ekonomiska jag har sagt at detta kan vara bra å låta bilen stå lite. Inte nog med det så får jag ju en promenad varje dag till jobbet.. skitkul! ända tills den dagen det börjar bli neråt -20!

Ja det var väl en hyfsat hyvvens resumé av livet som det ser ut just nu.

Kram å ta hand om er alla vänner!

Bengan