Faan va du man är!

Finns det någon som vill ha en bättre begagnad cykel?

Idag tog jag fanskapet till jobbet och trode ärligt efter 200 meter att jag skulle få en hjärtinfarkt! att jag hade dålig kondis visste jag men så här jävla illa... oj oj oj.

Men om det som sagt är någon som vill ha skiten så säg till :) Men säg inget till Linda, är skiten borta kan man inte cykla helt enkelt. :P




Imorgon ska vi ner till stan och kika lite. Ibland måste man dit å kolla till det hela. Är väl nere i centrum av stan ca varannan månad annars skulle jag tro. Inte så himla upphetsande direkt. Man har sett det förr...

Idag fick jag bamsekram av Ella när jag hämtade henne på dagis. Mycket trevligt!!

Nu är min kropp så sliten å uttröttad att jag kommer stupa i säng om 5 min, så vi höres helt enkelt!

Vad som hänt med blogg helvetet förresten vet jag inte. Jävla skitblogg ställe skulle jag tro!

Ha de
Bengan

Stephen Hawking

Vad märkligt det är ibland. Jag har aldrig riktigt funderat på Stephen Hawking innan, klart att man vet vem han är och lite vad han pysslar med å så men inte som dom senaste dagarna.
Allt började med att vi snackade om nåt hemma hos Lindas mamma och sen kunde jag inte släppa det.

Och idag läser jag att han åkt akut till sjukhuset. Det har inte stått om han i tidningen på gud vet hur länge men NU kommer det?!



Vad betyder det? ska jag ta hans plats och leta efter en ny teori om Big bang? Ska jag lika vilse som han leta i nästan en hel livstid efter något som jag aldrig ändå kommer få veta om jag har haft rätt eller fel?

Saken är ju faktiskt den att han är en fantastisk person som är smartare än få. Nåt annat som är otroligt är att han har överlevt så länge med den sjukdomen ha har. Han har en typ av ALS samma typ som hon Karin ??? på SVT hade som gick bort på mindre än ett år. Men Stephen har klarat sig väldans många år nu.

Nää jag vet inte vad det beror på att jag har han i huvudet men det kanske ger sig.

Jag har också fått veta att kolhydrater INTE har med minnet att göra. Jag ska höra efter lite om det här så får jag helt enkelt återkomma. Nåt som är säkert i allafall är att biverkningarna efter denna operationen har visat sig för vissa vara långt större än vad någon kunnat tro. Samt att många faktiskt har tappat närminnet efter op.

Kram
Bengan

Sanningen om livet.

Är att jag har inte haft så mycket tid för att skriva här, känns som om det är lite på gott å ont. Skönt att man har annat än datorn att sysselsätta sig med men trist att inte uppdatera.

Idag var jag till medicinläkaren, jag skulle egentligen ha varit där för en månad sen men missade den tiden:(

Men idag var det dags, naturligtvis hade datasystemet på sjukan tagit VAB idag så hon visste inget alls varför jag var där utan fick skriva recept på måfå. Känns lite lagom busigt. Undrar vad som händer nu? Stoppa i sig tabletter som hon tror kan hjälpa kanske eventuellt... hmm  Men jag tror att hon hade ganska bra koll och det är inte några starkare grejer direkt utan järntabletter som jag tydligen väl behöver.

Tvärr så har jag inte världens bästa minne särsklit inte efter operationen och jag har hört nu efter att en kompis som gjort samma operation för bara några veckor sen att det kan vara så. Tydligen så var hon hos en dietist som sa att eftersom hjärnan inte får så mycket kolhydrater kan man tappa en del av närminnet. Jag tycker det verkar stämma in helt på mig!

Linda kan säga en sak som jag sedan säger om några minuter senare. Hon tror att jag inte lyssnar på det hon säger medans jag inte har den minsta aning om att hon sagt det?! snacka om att hamna i onördiga konflikter. Så nu får jag jobba lite på det där.

Idag har jag varit hos Pär och kollat på Robinson. Det har blivit tradition att se den med dom så vi kollade på ett inspelat avsnitt.

Idag har vi även haft utbildning i Telecoaching på jobbet. Mycket lärorikt måste jag säga! Hon var bra den där Lovisa.
Det vi fick lära oss var lite om ord som kan uppfattas som negativa och hur vi ska styra samtalen på rätt sätt. En hel del annat gick vi igenom också men som sagt minnet är inte vad det har varit. Får nog återkomma om det där :)

Linda har gått och lagt sig och jag försöker födriva lite tid vid datan och tv:n. Imorgon ska Linda till metropolen Sundsvall på utbildning i Administration. Hon ska bli ansvarig för det på sitt jobb nu och vi önskar henne lycka till med det så klart!

Sov gott!

Kram
Bengan

Pirate bay

Ja nu har domarklubban fallit för dom stackars Pirate Bay snubbarna. 1 års fängelse och över 30 mille i skadestånd! Det är inte dåligt det. Finns det verkligen ingen som tänker på att det inte ens finns en sportlig chans att dom kan betala tillbaka det här under sin livstid?

Det är lika löjligt som i USA där man kan få 5 livstidsdomar? Hur gör dom då? återupplivar dom snubbarna 5 ggr eller får dom sitta i sällerna i en uppskattad period efter dom dött?

Idag ska vi till svärmor och hämta Ella som legat ute på entreprenad där i en vecka. Ska bli skönt att få hem den lilla dockan. Men samtidigt lite skönt att få rå om sig själv en liten stund.
Fast tydligen så sover hon mer och mer oroligt för varje dag som går nu i det sista. Får se fall det kanske går över när vi kommer :)

Idag var jag hos kirurgen och min tid fanns kvar? otroligt haha

I allafall så såg allt så bra ut så och jag kunde till å med sluta använda gördlen nu om jag ville, jag tror att jag mest haft den av ren rutin nu i det sista. Sen så har det blivit rätt skönt också...

Men nu ska jag ladda inför helgen!

Trevlig helg mina vänner å sköt om er!

Bengan

Håller med...

Jag säger som Mike, Pinnbröd is da shit... WORD



Mmmm Pinnbröd!!!

Sov gott
Bengan

Påsken

I påsk hade vi besök av Ellas ena fadder. Vi väntade ivrigt på att Linda skulle sluta jobba under aftonen så att vi kunde åka till Lindas mamma.
påskdagen spenderades mest ute där vi grillade pinnbröd, korv och gjorde toast. Mycket trevligt och itroligt fint väder. Till och med så fint att man kan sova en stund.







Och som om inte den grillningen var nog grillade vi också hemma hos Lindas syster Jenny och hennes sambo Erik.
Ella tyckte väldigt mycket om en hängstol eller vad det nu heter.



Och nu barn lediga som vi är hade vi tänkt ta en fika å bara slappa och känna hur krafterna återvänder till våra späda kroppar. Kan behövas eftersom på vägen hem igår blev det en del starkdrycker hos Lindas kusin i Bräcke. Got men man fick ta sig en liten till nyktringsrunda när vi kom hem... hahah

Jo fikat kommer här.


Ha det gott
Bengan

Faan va smart jag är!

Test på Expressens sida. Man kanske kan en hel del ändå?

Du fick 10 rätt av 10 möjliga



8740 personer har gjort testet.


Facit Djurparken är känd för sina vita tigrar. Har ett eget fantomenland samt en nöjespark:: Parken Zoo
Balder, Flumeride och Evert Taubes värld - var är jag nu?: Liseberg
Har fostrat talanger såsom Ingemar Stenmark, Anja Pärsson och Stig Strand men är också en populär sommarpärla för vandring, fiske och jakt:: Tärnaby
Hemstaden för Absolut Vodka är också ett riktigt mecka för glassälskare:: Åhus
Utomhusarenan i ett nedlagt kalkbrott. Robert Wells med sin Rhapsody in Rock är en återkommande gäst på scenen:: Dalhalla
Har kallats Sveriges största pissoar. En slottsruin vid E4:an:: Brahehus
Del av Torne Älv i Norrbotten där man i århundranden fångat sik med långskaftade håvar:: Kukkolaforsen
I år är det 150 år sedan författarinnan Selma Lagerlöf föddes. I denna ort ligger super-spat som bär hennes namn:: Sunne
Ta dig över Herr Stens botten på hög höjd med linbanor och hängbroar. Men vad heter gruvan:: Sala silvergruva
Camilla Läckberg har satt den lilla västkustbyn på kartan genom sina deckare. Vad heter byn?: Fjällbacka



Bengan

Ella sjuk

Nu har det hänt igen, lilla Ella bella har fått sjukdomen över sig. Snorar som en tok och hostar som om hela lungorna skulle hoppa ur henne när som helst.

Antagligen så har hon fått det från mig å Linda. Jag har hostan och Linda snuvan.

Idag har jag å Ella faktiskt vart iväg en sväng å hämtat sommardäcken jag köpt. Behövdes nya. Man kanske tycker det är konstigt att jag är hemma och vabbar med Ellaoch har henne ute?
Nja inte egentligen, nu vet jag inte hur det är med andra barn men Ella blir HEMSK om man inte aktiverar henne på nåt vis. Testar gränser på ett helt nytt sätt varenda gång. Och det orkar man inte med så då blev det en sväng ut och se världen å innan det var vi ute på gården och höll på lite.

Mycket utav snön håller på att försvinna nu som väl är så vi väntar väl på det helt enkelt.

Imorgon vabbar jag till 11 sen vabbar Linda resten av dagen. Dom hade tydligen nåt akut på hennes jobb som måste göras, hon skulle egentligen vart ledig men så kan det gå.

Ha det
Kram
Bengan

Vad har man gjort sen sist?

vad har jag gjort? Ja som Mike skulle sagt... Jag har white trashat mig ännu lite mer. Min väg ser allt med spikrak ut till just den trailerpark jag aldrig trodde jag skulle hamna i. Bild ses här nedan.



Och enbart för att jag är så himla generös ska ni få se två bilder på en toksnorig Ella också. Så ni stillar chocken lite.
Idag har jag varit fantastiskt bakis inte riktigt i GC stil men inte långt ifrån.





Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram
Bengan

Utmaning!

.Jag blev utmanad av Johanna så jag kör väl på det. Utmaningen var som följer.

Gör så här:
1. Gå in på Google.se (använd bildsök)
2. Sök på datumet du fyller år.
3. Ta den andra bilden du får fram på Google och ladda upp.
4. Den bilden är din framtid.




Ja hon ska på nåt vis vara min framtid då? Men vad hon har med den att göra vet jag inte?
Det är i allafall zooey deschanel.
Vem är då hon undrar samtliga, tydligen så är hon skådis och varit med i Almoust famous och Weeds. Sjunger ska hon tydligen också göra.

Så om detta betyder att jag ska bli sångare eller att jag ska börja knarka vet jag inte... Men jag ser på det som att jag ska bli Almoust Famous. Eller ja jag är ju nästan där, Hur många känner inte Bengan liksom!! Hahahah

Nu ska jag ibväg å göra nåt JÄVLIGT roligt, bild kanske kommer sen eller imorgon. Johanna du vet ju redan så säg inget.. :)

Kram på er
Bengan

Helg!

Idag så tar jag helg för denna gången, livet kanske ser lite ljusare ut om jag inte har en massa krav hängade över mig i en dag extra :)

Imorgon hade jag hoppats att jag skulle få sovmorgon men LInda börjar jobba kl 6 istället för 10 så det ser mörkt ut. Inte för att Ella är så himla jobbig men skönt om man kunde sova en extra timme eller så.

Igår hämtade Linda och Ella mig på jobbet och vi åkte med ilfart till COOP, Ella har börjat bli riktigt riktigt jobbig nu med att inte vilja åka bil. Så nu gäller det att visa henne att hon bestämmer inte och kommer aldrig att göra det! Så det så!

Precis innan vi var hemma så ringde Pär, bara det är ett smått mirakel för han har verkligen aldrig med sin mobil. Men nu stog han utanför oss hemma och väntade. Inte så illa dels ringde han precis när vi åkte in på plan och han hade till å med fikabröd med sig! Himla sjysst!

Efter Pär & Ronja gått åkte jag en sväng till ett möte Johanna rekommenderade och sedan till Röda Korset. Det var nästan ett år sedan jag var där sist men det kändes som förra veckan. Himla sköna snubbar där! Och en hel del nya och det är alltid kul.

Ikväll vet jag inte vad som händer, simpe är hemma och vi skulle visst vara barnvakt åt Ronja ett tag också.

Hade
Bengan

Same same.

Det har inte blivit något bättre sen sist. Kirurgen lyser med sin frånvaro och jag tycker själv att jag är ganska lätt irreterad nu för tiden.
Jag har inte ork att hålla på med massa grejer just nu, egentligen skulle jag börjat studera nu men jag har inte ro att hålla på med det och jag orkar inte heller för den delen. Det är för mycket annat helt enkelt.

Igår va Virre och Nova hemma på middag och fika. Det var mycket trevligt! :) Linda hann till å med hem å fick sig lite mat hon också!

Jag vet inte vad jag ska komma med annars. Ella är himla rolig och tråkig nu för tiden. Rolig för att hon kan nästan hur alla dom vanligaste djuren låter, och tråkig för att hon har ett himla humör.

Förhoppningvis kommer det att ge sig med tiden och hon blir den lilla glada Ella vi alla älskar så himla mycket.

Idag blir det jobb, middag, soffa å sova. Och imorgon gör jag helg :) Ledig Fredag alltså...

Har förresten fått tid till Plastikkirurgen på Måndag kl 10:20. Wish me luck!

Ha de
Bengan