Ut med det gamla in med det nya...

Nu gäller detta inte saker eller kärringar om nu någon trodde det utan mer värderingar kanske eller sinnet som aldrig funnits. Många gånger har jag haft ambitionen att skaffa ett sundare alternativ till mig själv och det har funkat så där dom flesta gångerna.

Men av någon anledning som jag inte vet själv så känns det som att jag kommer lyckas denna gången. För kanske om jag bara ger mig faan på att jag ska göra nåt så går det faktiskt!

Som med snusningen t e x, jag har försökt många gånger tidigare men har alltid fallit dit igen. Men nu har det gått en månad och ännu känns det inte alls som att jag ens har hållt på med nåt sådant. Inget sug överhuvudtaget vilket känns märkligt men skönt.

Så om jag nu ger mig faan på att jag ska cykla till jobbet, Jogga lite innan duschen varannan dag och köra lite med hantlarna jag fått av Linda så kanske det helt enkelt blir så? Vad har jag egentligen att förlora mer än en kondition som jag aldrig har haft?!

Så nu ska den pumpas, poleras, smörjas och allt vad det nu kan vara mer man kan göra med den...

Ha det

Bengan


Eliiiit

http://www.youtube.com/watch?v=JSjxPwcSurQ

Löjligt!

Nu är det mycket som händer runt om i världen fast på bloggen står det still. Lite skönt egentligen att nånting är som det ska :)

Idag har vart en lugn dag och jag hade hoppats på att det skulle vara varmt å skönt ute men sällan pinkar en trähäst. Men vi har faktiskt vart ute en sväng å umgåtts med grannarna.
Ganska roliga dom faktiskt!
Ella och två av grannbarnen har lekt som tusan här ute idag medans mammorna snacka skit och vi pappor också för den delen.
Hann även med ett par öl och en liten wirrepinne :) det värmde gott i magen det!

Så här såg Ella, Alicia och Felix ut efter dagens lek och under tiden med så klart.Trevlig helg mina vänner!

Kram
Bengan