Nu har jag äntligen yrat klart!

För min del som jobbade för Röda korset hela yran har det vart förvånansvärt lugnt måste jag säga. Jag är imponerad att folk inte skadar sig mer när det är så många på samma ställe och spriten flödar!
Klart att det har varit en del saker så helt fritt från händelser har det inte vart... men med tanke på hur många det va så bra jobbat säger jag!

För min del fick det ett litet tråkigt slut denna gången... Alla trodde jag skrikit mig hes men ICKE! jag har bara blivit tok förkyld så just nu så piper jag bara! Underligaste var att så många tyckte det var rätt skönt?! det fattar jag inte... haha

Man har lite tur också när man jobbar som jag gjorde. Man får liksom komma lite "backstage" så när jag skulle uträtta andra saker så har jag sprungit på en del mer eller mindre kända snubbar.

- Thomas Di Leva
- Timbaktu & Damn
- Martin Stenmark
- Sahara Hotnights

Plus att jag råkade stöta på en full Banarne på radisson som ville prata med mig. Synd att jag var så hes...

En annan sak jag inte förstår är hur stan blir så himla ren så fort?! om folk såg hur stan såg ut runt 4 i morse skulle ni bli imponerade över att det ser helt annat ut när man åker ner några timmar senare. Det är ju som om det aldrig hänt? hur det går till vet jag inte men imponerad är jag!

Jag försökte igår att göra en kompis glad, men jag tror att det blev mer plattfall än nåt bra... hon verkade inte tycka det var lika farligt som jag när jag messade henne senare men ändå. Jag tycker faktiskt hon är jättebra och förtjänar en eloge! så det så!

I fredags var jag och klippte mig igen... Jag sa till frisören sist när hon ville jag skulle börja använda fön att jag faktiskt är man och det går emot mina manliga gener att använda en sån där...  denna gången jag klippte mig gick hon ytterligare ett steg längre att sudda ut min manlighet... hon vill på fullaste allvar att jag skall använda platttång??? jag förstår det inte men jag ser resultatet som jag bara inte kan få till hemma... iofs så är hon proffs och jag tror att när jag nu vill ha min super snygga dunder frilla så får hon fixa det... ska se fall hon har någon jour telefon man kan få nr till fall man har en extrem "bad Hair day"!!
Här kommer frillan förresten!


Idag kommer Ella & Linda hem! det ska bli trevligt men jag kan ju inte pussa på Ella med den här halsen.. kanske hon blir sjuk stackarn å det vill jag inte!

Men men så har jag väntat på att en vän ska ringa man jag är nog bortglömd! jag kan iofs inte prata just nu ändå men inte ens ett sms man fått... Måste säga att jag är ganska besviken!!

Kram mina vänner!
Eder
Bengan

En trötter en.

Idag känns det extra tufftmed det mesta känns det som, inte nog med att man är trött som en ko. Jag börjar nog dessutom att bli sjuk, i allafall känns det som det men jag vet inte... bara att vänta å se antar jag.

Det har vart en ganska hård inledning på veckan. Har jobbat som vanligt plus att jag jobbat med Röda korset på stråket mellan 20-00:30 söndag, måndag. Det gör mig faktiskt inget för man får träffa så himla mycket roligt folk och man har väldigt roligt!
Jag har tagit ledigt på Fredag från jobbet för det är yran nu tors, fre och lör som jag ska jobba ännu mer. På torsdag jobbar jag på mitt "vanliga" jobb mellan 8-16:30 för att sedan börja med röda korset 17:30-03:45 ca. Och den tiden är fre samt lör också. Tur att man är ledig så jag kan sova lite.. hahah men va faan det kommer säkert bli skitkul! alltid är det nåt som händer som man inte trodde. Intressant måste jag säga. Man vet ju liksom aldrig vad som väntar en...

I lördags var jag i Hammerdal bakfull som en lite gnu. Men vi hade sååå roligt. Satt och grillade i godan ro och bara hade det allmänt mysigt. Jag tycker verkligen om alla som man träffat genom operationen. Himla sköna människor som jag inte vet hur jag någonsin klarat mig utan!!

Linda och Ellis kom hem igår. Det var ett kärt återseende och det var så skönt att få gosa med Ella igen! hon är ju för skön den tjejen! sen så hämtade vi Simpe och åkte sedan ner å mötte upp Pär, Linda å Ronja för att äta lite gott. Det var faktiskt förvånansvärt god mat på stråket! så det blev ritktigt lyckat!

Vi hann tillbaks till bilarna precis lagom tills regnet började. Vilken tur va!

Nää nu ska man jobba vidare!

Kram
Bengan

Så det kan bli...

Jag vet att jag lovat guld & gröna skogar här, att Metallica bilderna ska komma upp osv. Det ska dom också... kanske redan nu om jag orkar. Jag får se det efter det här inlägget.

Jag var på stråket i Fredags, tydligen hade jag det väldigt trevligt å träffade folk jag inte hade en aning om dagen efter. Men så länge det är av godo är jag nöjd! man skall ICKE vara otrevlig eller göra nåt annat konstigt.. bara glida med liksom, det är bra!!

Sen igår va jag ju då bakis som jag aldrig vart innan. i allafall inte som jag kommer ihåg. Men det gick bra... efter att fått tryna lite i soffan och sedan försökt få i mig nåt så åkte jag till Hammerdal på grillfest! mycket roligt och jag hade sååå trevligt... synd bara att tiden går så fort och att vi inte kunde stannat längre för det ville jag! Men jag förstår också Anna som var chafför denna afton om hon ville hem. Så det är lugnt.

Jo det var en sak till....

        

Nu orkar jag inte mer idag!

Men tack för igår alla som var där i hammerdal!!

Jag kommer skriva nåt mer om det men jag mår konstigt idag...

Kram kram
Bengan

Lite trött!

Jag vet att jag har vart ganska frånvarande här igen, och jag vet att jag skulle lagt ut Metallica bilder. Jag är en dålig människa! jag har inte haft orken helt enkelt. Det enda jag kan säga är att det måste vara för att jag börjat jobba igen och jag är inte alls van vid det just nu.
Jag är på jobbet och hela dagen saknar jag Ella, så när jag kommer hem så är jag så mycket jag kan med henne. Inte alls så mycket som jag skulle vilja men så mycket jag kan som sagt. Så underbar hon är min lilla mystjej!

Jag berättade för min lillasyster Sofi att hon skulle få vara fadder till Ella vid dopet igår. Herrejösses... hon började gråta som en tok och skickade jag vet inte hur många SMS om hur hedrad hon var över denna stora uppgift.

Vi var även hemma igår hos Pär & Linda, vi hade hand om deras katter nu när dom vart borta på semester. Tänkte vi skulle överraska dom lite så vi gjorde en termos med kaffe, ett fat med mackor och köpte hem mjölk. Allt var färdigt för att förkovra sig i. Det vart mycke uppskattat särskilt eftersom dom kom hem sent på kvällen. Roligt när man kan överraska ibland!

Jag skulle ju slutat snusa också. Lovade Linda det vid ett tillfälle men det har liksom inte blvit av. Men jag känner att det är dags snart... Men än så länge så I´m still going strong.

Jag ska verkligen försöka få ut bilderna från Metallica idag också, eller så blir det imorron. Men dom kommer inom kort!

ta hand om er
Kram
Bengan

METALLICA rockade fett!!!!

Jag hade resfeber redan dagen innan jag skulle på konserten, känslan som satt i magen är svår att beskriva. Som att vara riktigt riktigt förälskad.. det är märkligt att man kan känna så för en grupp?? fast å andra sidan har man lyssnat på dom sen man var 14 så borde det vara så!

jag hade tur som åkte med Tina, lika frälst i Metallica som jag är. Med en underbar personlighet och fantastiskt humör hade vi hur roligt som helst både före, under och efter konserten! Det började med att hon hämtade upp mig i Södertälje. Det regnade nåt fruktansvärt så det såg inte ut att bli det bästa av väder. men fulla av förväntan och ett glatt humör med Metallica i bilstereon så körde vi mot Sthlm. 
Vädret verkade inte bli bättre och vi pratade om att det inte hade vart så himla roligt om det regnade men det spelade liksom ingen roll.... vi skulle ju se dom i allafall.

När vi kom fram till Sthlm hade det slutat att regna och vi gick för att ta oss lite mat innan vi skulle ställa oss i kön. Naturligtvis hade vi kollat in kön innan så vi visste vad som komma skulle. Men som sagt innan vi gick dit så skulle vi få i oss lite mat och köpa öronproppar så man inte blir döv på kuppen.

Vi strosade på ganska mycket innan vi kom på vart vi skulle äta men det var trevligt att få se Sthlm från sin bästa sida. vi var in på Sturegallerian å handlade öronproppar men där hade dom även en tobaksaffär med ett helt rum fullt med cigarrer!!! YEHAA va coolt!

Det blev submarine för hela slanten som var väldigt god men trög personal tyvärr! typiskt stockholmare att prata med varann i personalen istället för gästerna!

Det underligaste på hela konserten nästan var att Elin en gammal jobbarkompis som man inte sett på flera år kände igen mig mitt bland alla folk och även en tjej som jag har träffat sen tidigare som känner Johanna var där... himla trevligt, man tror inte man ska träffa så många man känner bland så många andra.

en annan rolig sak som hände var att under tiden vi gick runt i Sthlm så kom vi till ett helt vanligt torg såg det ut som. Jag frågade då Tina om hon visste vad det var för torg... - ehh ja det är Stureplan säger hon. OJ oj jag är nog ingen bratt i allafall! tur är väl det!

Jag kommer senare idag att lägga ut bilder från konserten.

Men i allafall konserten var strålande bra!! jag trodde inte det kunde bli bättre än -04 men jag hade fel!! helvete vad dom rockade loss! det var lite lite pyroteknik tyckte jag men när One dundrade igång så gjorde även pyrot det! jösses vilket drag! jag var och är fortfarande helt tagen av denna STORA händelse!! detta kommer jag kunna leva på väldigt länge!!

Jag vill Tacka Tina för en underbar kväll och kommer dom nästa år igen som dom sa så drar vi dit igen!!

Jag passade även på att hälsa på min bror Marko när jag var nere. han är ju så cool den karln! vi hade riktigt trevligt och fick en chans att umgås vilket inte händer så himla ofta!! Vi grillade fast att det regnade som faan men roligt hade vi det! och gott blev det! Nu vill jag se er här uppe på dopet... bara så du vet!!

Kram
Bengan 

Resfeber & Ångest!

Sitter på jobbet, har en märklig känsla av att jag inte vill vara här... jag vill att det ska vara  Torsdag kväll, Himlen är så där lagom ljus, perfekt för en konsert. Det regnar inte utan är lagom varmt och formen är på topp, förväntingarna skyhöga plus att fjärilarna i magen är vildare än någonsin.... Nice!

Jag har fått frågan om vad det var för butik jag köpt cykeln, svaret är Söder sport! kommer aldrig mer handla där i allfall! så är det!

Sen måste jag säga att jag är lite besviken... Jag har en del kompisar jag umgås med. en del mer en del mindre. Men det har vart en tendens att dom börjat sluta höra av sig. Men har liksom försökt säga nåt att man vill dom ska höra av sig men ICKE! det kan jag vara besviken på! jag tycker det är synd att det blir någon sorts envägs kommunikation för det vill man ju inte. Jag vet att jag har vart hyfsat tankspridd det senaste å jag vet inte ens varför... men det kommer bli bättre har jag lovat mig själv. Får se hur det går med det!

Sen är jag nervös för hur det ska bli på konserten, jag har aldrig haft ståplats innan och jag har heller aldrig stått längst fram utom en gång. På Anki Bagger någongång under det glada 90-talet... men det kan nog inte jämföras med Metallica?! men det jag undrar är ju om det kommer bli trångt? klarar man av det? kommer törsten att ta död på en? kommer jag klämmas till oigenkännlighet?
svar jag inte kommer veta förrens tidigast i morron natt..

Idag ska jag jobba heldag sedan drar jag direkt efter jobbet mot Sthlm,  så jag kommer därför inte uppdatera här förrens tidigast Söndag och då har jag förhoppningsvis en del bilder också från den stora händelsen... i allafall hoppas jag på det!!

Thats all folks!

Kram
Bengan

Tillbaka på jobbet efter 3 mån

Ja nu är man tillbaka på jobbet igen! jag vet inte vad som är värst faktiskt, ångesten över att jobba eller det faktum att jag nästan glömt vad jag jobbar med och vilka lösen jag har till allt. Det tog en ganska bra stund att komma på hur jag skulle komma in i alla system?!!

Sen har det dykt upp lite frågor här från mig,

- vart har dagens ÖP tagit vägen.
- Hur har jobbar kompisarna klarat att jag varit borta?
- Kan man verkligen glömma vad man jobbar med?
- hur kan min plats se likadan ut som jag lämnade den men ändå kännas annorlunda?

Ja frågor jag säkert aldrig kommer få svar på... men dom finns här i allafall... uppdaterar efter jag kommit hem å reflekterat lite över dagen!

Ja dags för uppdatering!

Dagen var ganska lugn faktiskt, jag hade lovat mig själv att inte gå ut för hårt och det gjorde jag inte så jag måstwe säga att det var mycket lyckat och fantastiskt trevligt att träffa jobbarkompisarna igen!

En annan sak jag stött på idag som är mindre rolig... Jag köpte en cykel förra året, tanken var ju att jag skulle cykla till jobbet vilket jag också gjorde ett tag men jag var inte lika bra på det som jag trodde. Men åter till problemet.
denna cykel var redan mnär jag fick den besudlad med Inkomptens! dom hade inte ställt in växlarna och inte heller gjort så bromsarna funkade. så vad dom egentligen har gjort vet jag inte. Den har vart sen jag köpte den inlämnad kanske 7-8 ggr vilket jag tycker är på tok för mycke! redan när jag fick den första gången ville jag inte ha den å än mindre nu. Är saker besudlade med inkompetens från början kommer den alltid vara det!! nu skulle jag hämta den idag för dom påstår sig ha fixat punkan jag haft bak sedan jag fick den och inte nog med det så ville dom ha 200 spänn för att ha gjort nåt som alltid vart fel!! ALDRIG sa jag! så då slapp jag betala. Men i allafall så när jag kom till bilen så visade det sig att det fortfarande var punka! faan säger jag å muttrande går man tillbaks till butiken. Så nu skulle jag få ett nytt däck för att se fall det funkar då. Men det tror jag ju inte! Jävla skit företag!

Kram
Bengan

Utsliten men glad!

Fredagen:

Detta var dagen då vi var hos Johanna, jag å Linda, för att hjälpa henne att fixa till i butiken. Jag tyckte faktiskt lite synd om henne att hon måste fixa allt själv så jag kände att jag ville hjälpa till. Och sen ville jag ju gärna träffa henne också. Det gick hur bra som helst men jag kan känna att det kanske var lite ostrukturerat i början men så är det väl ibland. Men efter en Latte på Jojo som man hört så mycket om så var det hur lätt som helst att fixa butiken nästan färdigt.
Jag måste säga att rycktet som latten på Jojos har på intet sätt överspeglade sanningen! den var helt enkelt hur god som helst!

Johanna och janne bjöd senare på tacos som vi med god aptit slevade i oss tillsammans med lite alkohol haltiga drycker, ja alltså i små mängder och inte alla.
Sen vart det hemfärd och Kaffe hos Pär & Linda, inte alls dum dag!

Lördag:

Jag var tvungen att idag gå upp tidigt för att åka å jobba med röda korset på storsjöcupen. Det var en ganska lugn dag och jag tänkte den skulle vara så men det visade sig att Första hjälpengruppen i Strömsund behövde hjälp på dundermarknaden så dit åkte jag å Peder vid 17:00 ca.

Där regnade det och folk verkade vara på ett glatt humör, inget större inträffade faktiskt under hela kvällen. Inte för oss i allafall. Ungefär när Melody club började spela ringde telefonen, det visade sig att Bästis johanna och Janne var utanför och ville jag skulle komma dit, vilket jag så klart gjorde så fort jag kunde.
Johanna var ganska så rund under fötterna och bitvis skrattade som en liten fjortis. Vilket är just det som är charmen med Johanna. Hon är så himla skön och sig själv och ja helt enkelt väldigt speciell! På ett bra sätt förstås. Naturligtvis var det inte bara detta hon gjorde utan hon frågade mig 7 ggr tror jag vad jag gjorde där.  Men det är lugnt Johanna och du har inte gjort bort dig! 

Så efter att ha jobbat 22 timmar denna dag så fick jag äntligen stupa i säng! trött som en babian!

Höres kamrater!

Kram
Bengan

 

Jag har bara en sak att säga... YEHAA!!!!

Nu har det då äntligen hänt.... jag ska leva 100%, eller vad faan det nu var den där dansbands tanten en gång sjöng. Jag har väl iofs alltid levt 100% men nu blir det liksom lite extra grädde på moset. Har idag införskaffat mig biljetter till METALLICA!! Världen i särklass bästa grupp alla kategorier. Och ja dom var dyra och ja det finns bättre live band men det skiter jag i! har man lyssnat på dom sen man var 14 så gör inte det nånting att man går på en fjärde konsert! så det så!

image65

Jag vet att jag varit hyfsat frånvaru i denna del av cyberspace ett tag men man kommer å går som det heter. Särskilt nu under semester tider... inte för att jag gör nåt speciellt utan för att jag INTE gör nåt speciellt, precis så som det ska vara när man har det ledigt å tar det soft!

Imorgon är det Måndag igen... inte för att jag har den minsta aning eller bryr mig om vad det är för dag men det är det har jag hört! och dagen till ära tänkte jag göra ett besök på jobbet. Och casha ut min å Pär miljonvinst! faan va nice... tänk om man har en lott i fickan som det faktiskt är en vinst på 2 mille på eller nåt?! varför har jag då gått med den i fickan hela helgen? och varför sitter jag här när jag kunde beställa en ny bil? eller åka ner till Morsan? ja frågor vi aldrig kommer få svar på men som ändå finns där... märkligt va?

Jag måste bara lägga en kommentar om mitt välbefinnande... jag har inte vart på topp på länge... och jag har inte haft någon större lust att gå tillbaks till jobbet alls... kanske aldrig till å med. Men nu känner jag att det är dags för mig att återvända! det är dags för Team Elit att skåda att Bengan still going strong! det är min tur att visa som jag alltid har gjort vart skåpet skall stå! Nu jävlar tar vi dom!
ja det är skönt när jag känner att mitt gamla jag faktiskt finns här. Det var ett tag jag trodde att jag aldrig skulle komma tillbaka. Men nu är jag här och den enda skillnaden egentligen är att jag är en massa erfarenheter rikare!! och tack gode gud för att det är så!

Johanna ser du detta... call me!

Ha de gott

Kram
Bengan