Tiden bara går å går...

Ibland går det fortare och ibland inte fullt så fort...

Idag precis innan rondellen i lillänge så pratade jag i mobilen för jag ska försöka få tag på läkaren som opererade mig. Då i rondellen kommer det bakom mig en ambulans med blåljus å sirener. Som väl är så förstår dom andra teafikanterna mitt dilemma och varför jag är ganska snabbt ut i rondellen så dom väntade så snällt så. Tack för det!

Imorgon är det v Kvar tills Metallica kommer till globen And your truly kommer så klart vara på plats! Kan inte tänka mig en tid när Metallica är i Sverige och jag inte är det?!

På dagen alltså innan konserten har vi idag gjort upp att träffa Joel som bodde här uppe tidigare och hans tjej Karin. Ska bli tevligt! har även bett Joel svänga förbi Upplands-Väsby åt mig å hämta ett 360 jag hitta på blocket. Kan va kul för Simon att ha här eftersom han har ett hos mamma också. Sen så kommer Guitarr hero Metallica snart också. Ett måste i min hylla  i allafall :)

Idag har jag vart på jobbet och hälsat på å snackat lite skit. Man blir ganska isolerad här hemma eller så är det bara jag som tycker det. Jobbigt är det i allafall, så just därför så tar jag mig ut ibland.

Anledningen till att jag försöker få tag i läkaren är helt enkelt att jag inte kan sova. Ska se fall jag kan få lite sömntabletter eller nåt. Är uppe till 2 ibland längre å går upp runt 7 utan problem alls.

Nu är jag ingen som gillar att käka tabletter som en tok men jag måste göra nåt åt det här. Det är ganska så jobbigt att inte kunna sova och njag blir än mer rastlös då också.

Kram
Bengan

Frosseri!

Nu ikväll har jag frossat, jag kände att nu har jag mått tillräkligt dåligt för att få njuta av livets goda. Nåt som är otroligt gott men man sällan köperpga att det är så jävla dyrt är Ben&Jerrys. Denna gången testade vi Cookie Dough. Alltså den va faan bland det grymaste jag någonsin smakat!!
Denna känsla av total lycka när glassen smälte och dom små bitarna av kakdegen trycktes mot gommen går inte att förklara.Jag har idag också lämnat tillbaka "bläckfisken" på sjukan och passade där på att snacka med ett par v sköterskorna där ibland Therese från Motala som var en av dom som jobbade mest när jag låg där. Mycket trevlig tjej och denna gången hade faktiskt lite tid över...

Nu ska jag kolla lite tv sen ska jag försöka sova lite.. får se hur det går. Jag har lite svårt för det sen jag kom hem från sjukan tyvärr. Uppe sent och vaknar tidigt å kan ändå inte sova. Märkligt...

Kram
Bengan

Dagarna går så låååångsamt.

Åhh nu börjar jag bli less på att vara hemma. Det finns så himla lite att göra, eller det finns massa att göra men inte som jag kan eller får ta tag i.

Men jag är nog innerst inne en arbetare, i allafall tror jag det tills jag kommer till jobbet. För när man väl är där vill man som bekant hem igen. Underligt egentligen.
Och man undrar också hur dom på jobbet klarar sig utan mig? Tänk va vilse å tråkigt dom ska ha det... Kanske ska hälsa på dom någon dag. Så dom har nåt kul en dag i allafall.

Idag har jag fått min alldeles egna gördel. Har haft en innan också men den fick jag lämna tillbaka eftersom den varför stor. Så nu har jag en mindre och den sitter faan bra alltså. Vet inte riktigt hur länge jag ska ha den men skulle tro att det är typ 6-8 veckor.

Jag väntar och väntar på att någon ska höra av sig men man får allt klara sig själv. Ensam å övergiven. :)

Men det är ganska bra att vara hemma också, har en hel del filmer jag samlat på mig som jag bara måste se snart så jag hamnar mer i fas.

Ikväll ska jag tillbaka till avd 413K också för att lämna tillbaka låne gördeln en så kallad bläckfisk.

Ha de gött
Bengan

Torvalla daytime...

Ja då är det verkligen inte mycket som händer, man ser en granne lite nu å då. Man hör en bil åka på väg till nåt ställe som jag inte vet vart. Å alla hemma väntar förmodligen på posten som kommer runt 12-13.

Idag har jag vart på jobbet å fixat med sjukskrivningen, jag är en person som vill ha koll på det där och ju fortare man kan skicka in skiten till FK ju bättre. För snabbhet är inte ett honnörsord där inte! Tror inte ens dom vet vad det betyder helt ärligt!

Idag känns livet fullt med möjligheter. Mike gav mig en härlig deal igår... om jag tränar upp mig till den kroppen här under tills Beach 2010 så får jag 1000kr. Det lät väldigt lockande och kan vara en bra morot för att få igång den här bleka spinkiga kroppen! Tack för att du tror på mig Mike!

Ganska konstigt att skriva att man har en spinkig kropp när man nästan hela livet sett ut som en mindre flodhäst. Nu börjar man iofs vänja sig men än kan känslan av overklighet dyka upp titt som tätt.

Idag vill jag också säga GRATTIS till min jobbarkompis Sandra som ska ha en liten i April. Riktigt roligt!!

Sköt om er vänner!

Bengan - Mer rörlig än ett kylskåp

Det går framåt

Idag känns det riktigt bra faktiskt, jag är mycket rörligare än vad jag skulle kunnat tro och det känns toppen!

Nu gäller det ara att man inte gör bort sig. För även om det känns hur bra som helst så är det ännu fara på färde så att säga. Det går inte på ett par dagar att läka ihop en hel mage.

Det som är tråkigast med idag är att Linda jobbar till 7 så hela dagen är jag själv. Men det ska nog gå bra det med. Jag har en del filmer som jag kan kolla på som väl är.

Nu väntar bara Beach 2009 eller ev 2010. Men jag har sett en bild på hur jag skulle vilja att det såg ut men vad vet jag... kanske kommer jag dit kanske inte.Ja vad tror ni.. kommer jag komma hit?

Kram kram
Bengan

Snabbt hemma

Om man skulle tro det jag trodde så skulle jag vara kvar på sjukan nu. Men jag hade en underbar tur när jag kom dit och fick ett eget rum.
Tyvärr varade inte lyckan längre än till igår. Så istället för att dela rum med en gammal farbror som pratade med sig själv å stånkade så valde jag att åka hem.

Naturligtvis hade jag inte gjort det om jag vetat att jag inte skulle klarat det men det har gått skitbra! Bättre än vad jag har trott. Sen operationen har jag tagit smärtstillande 2 ggr. En gång i förrgår för att se om spänningen i såret släppte och igår för att förebygga att kunna röra mig lite mer på vägen hem.
Tradolan kan verkligen göra huvudet såsigt alltså. Så jag tror jag lägger ner det för gott faktiskt.

Det enda jag har problem med annars är att jag inte är så snabb, det dra hela tiden lite granna i såret och jag kan inte riktigt sova. inatt sov jag kanske mellan 23-04 sen vaknade jag å somnade om flera gånger. Lite jobbigt. Å då har jag ändå tagit sömntabletter.

Men på det hela taget kan jag inte säga att det är så himla farligt. Har inte alls så ont jag trodde jag skulle ha och jag har inga svåra problem med nåt.

Klart att man ska ha lite ont och det vore väl faan om man inte hade det. Nu ska jag bara vänta å se hur sluresultatet blev. Ska på återbesök till läkaren på Onsdag den 25:e

Hon hade tydligen vart lite nervös läkaren för mig efter operationen för när dom skulle sy ihop mig hade det tagit över en timme för att få mig sluta blöda, men till slut så.

Idag väntar jag besök av Johanna och Janne. Ska bli skitkul för jag har inte sett dom på länge.

och Virre ska ringa medans AC/DC spelar Thunderstruck på konserten ikväll... kan en dag bli bättre?

Kram
Bengan.

Hej

tänkte bara skriva att jag lever. allt har gått bra.

kram
Bengan

Slice & Dice

Äntligen kan jag meddela att Operationen blir av på Torsdag. Skriver in mig i morgon 09:00.

Faan va JÄVLA skönt!!
Skriver kanske mer ikväll, Nu måste jag smälta det här lite.

Kram kram
Bengan


Gud va jag är less....Så här ser det nästan ut minst en gång om dagen på min tallrik den senaste veckan. Jag kan inte med ord beskriva hur less jag är på Blodpudding just nu. Men OM det nu är så att jag kommer få operationen på Torsdag så kommer jag inte att gnälla. Men just nu vet jag inte hur det ser ut.

Appropå det så är jag otroligt nervös för det här nu. Tänk om jag inte kommit upp tillräckligt i blodvärde? Tänk om det inte blir nåt? Vad gör jag då? Hur less å besviken är inte jag då?

Men man ska tänka positivt och det gör jag också! i allafall oftast. Men det finns ändå en gnagande känsla inom mig om att det kanske inte kommer gå så bra.

Det som är bra är att vid den här tiden i morgon så vet jag om det blir nåt eller inte och jag kommer skriva in det här så fort jag hinner eller orkar. Skulle tro att ju längre tid det tar desto osäkrare att jag fick den.

Helgen var mycket trevlig måste jag säga!  Pär, Ronja, Svärmor, jag och Ella var på storsjön och grillade på Lördag förmiddag. Otroligt bra väder och trevligt sällskap!

På kvällen var jag å Linda hos Anna på partaj eftersom hon fyllde år. Mycket trevligt!

Kram
Bengan

Faan va jävla less jag blir!

Ju mer jag funderar på det ju argare å mer irreterad blir jag!

Det visade sig idag att när jag lämnade blodprov igår så hade jag ett blodvärde som inte var bra. Mitt ligger nu på 113 och det måste minst vara 120 tydligen.

Vad jag har höt nu så är det inte helt ovanligt att dom som gjort den här operationen har dåligt blodvärde. Då kan jag tycka som glad amatör att det faan är upp till sjukhuset eller kirurgen att se till så att man får ta prover så långt innan operationen så jag kan ha en chans att påverka den och förebygga det som ev kan vara fel.

Nu har jag alltså mindre än en vecka på mig att få upp mitt värde och enligt min hälsocentral så är den enda chansen till det att få en blodtransfusion. Och ärligt talat hur troligt är det att man får en sån?

Men jag är ivrig och SKA ha den här operationen så nu gör jag så gott jag kan med Mivitotal Flex, C-vitamin, Apelsinjuice, blutsaft, broccoli, Leverpastej, Blodpudding osv. Detta måste funka!!

Det finns inte en chans i HELVETE att jag tänker vänta tills Mars- April innan det är dags nästa gång!

Så nu Micke har du rätt... jag är MYCKET surare än genomsnittet.... Hahaha

Kram
Bengan

Värsta farhågan....

För en vecka sedan tänkte jag att det värsta som kan hända nu är att jag blir sjuk. Det hade vart just typiskt om jag får operationen när det är tänkt så ligger man nästan i koma av feber.
Men jag ligger ICKE i koma men jag har ont i halsen, marginellt med feber och hosta. Allt detta ska BORT tills nästa vecka så jag går just nu på olika kurer för att bli av med faan skapet.

Jag tror inte det är någon fara men man oroar sig alltid lite för mycket på nåt vis.

I helgen har det kommit strax över halvmetern medsnö så det finns ganska mycket sånt att ta av om någon vill ha?

Berget på våran gård här ute är nu strax över 2meter högt med snö....

Det känns lite som när man var liten i Stor byn Sandhult. Där fanns det alltid gott om snö för 25 år sedan ungefär lika mycket som här nu.
Här kommer också en bild på Ella när hon är ny badad och en på Sebastian och Simon på Espresso House i Borås.

Nu ska jag sitta här i min ensamhet och vänta på att Linda ska komma hem så jag får lite sällskap i 30 min innan hon lägger sig... Hahhah

Kram
Bengan - Bitter... Näää ja ä ínt bitter

Konstig!

Jag måste bara tacka Mike än en gång för bannern! men är jag verkligen så himla sur? å ser jag så ut då?

Ser nästan ut som Gollum tycker jag på den där bilden... hmmm

Bengan


Snabba vändningar!

Nu ser det ut som att det blir operation den 19:e i allafall. Mycket märkligt men det känns så klart skönt. Håller tummarna denna gången då.

Ella har idag haft 40,0 i feber som mest och kan inte äta nåt alls. Det enda hon får i sig är fil, välling och blåbärssoppa.

Nu ska jag kolla lite på tv.

Kram

Bengan

Skit!

Det känns lite som att jag mest skriver om saker som inte är bra... och så kanske det är. Dom bra sakerna glömmer man gärna bort medans dom dåliga besudlar ens sinne till den grad att det är det enda som finns där och man känner sig som en bitter jävel.

Men den här gången kan jag anse mig som att jag har all anledning att vara bitter!

Operationskoordinatorn Birgitta ringde i Fredags och meddelande att det mest troligt inteblir någon operation den 19:e för mig. Det var ett barn som hade förtur som skulle få min plats om jag har otur. Vilket jag så klart kommer ha! Iallafall är det bäst att tänka så tills gåsen flygit över huset.

En annan rolig händelse var att Ella kräktes ca 7-8 ggr i natt, vilket då gör att jag kommer vara hemma å vabba igen då... Faan dessa ungar va :)

Nu verkar det inte vara nåt fel på henne men vi får väl vänta å se. Kanke är lugnet före kräkstormen?

Jag såg en sväng av Benjamin Butons bla bla bla Den va inte helt fel hittills. Det är ingen action direkt men gillar man filmer som går trögt men ändå har ett budskap så tror jag man gillar den.

Jo ang Morfin i förra inlägget så snackade vi om det på jobbet att det är så härligt vid operationer att man blir hög som en giraff av morfinet så därför längtade jag till det helt enkelt! ibland förstår jag dom som blir beroende av det där... inte för at jag skulle bli det men när man får det så där ibland så ja härlig känsla...

Var hos Pär igår också... vi tog ett par tre ingen aning och tyckte livet va ganska bra ändå... fast härligast hade det vart om det bara small till så var det dagen efter å man inte riktigt visste hur man kom dit eller vilken väg.. Men å andra sidan med tanke på vad som hände Ella i natt är jag ganska glad för at det inte inträffade...

Ha de
Bengan - Vabbar´n