Stolthet!

Detta inlägget handlar om stolthet, kanske inte bara andras utan vilka jag är stolt över!

Naturligtvis är jag stolt över mina barn, Christoffer, Cassandra, Simon och Ella. Det hoppas jag också framgår i inläggen jag gör! Dom gör mig alltid stolta och jag är tacksam för att dom finns och förgyller min dag!

Jag är fruktansvärt stolt över min mamma. Hon har sedan födslen varit handikappad men inte låtit det stoppa henne! Jag tror ingen kan be om en bättre mamma än henne och hon betyder fruktansvärt mycket för mig!

Jag är även stolt över min sambo Linda! som under dopet har tagit hand om det mesta och inte hetsat upp sig alls vid motgångar! hon har också stått ut i en vecka med mina släktingar! vilket ibland kan vara ganska krävande. Inte för att dom är släkt med mig utan för att det alltid är lite jobbigt att ha folk boende hos sig! plus att hon ser mina barn som sina. Hon särbehndlar ingen och alla är lika mycket värda! Och så klart så tar hon hand om Ella helt perfekt! vad mer kan man begära?!

Johanna

Blogg jonsy : Den smala lyckan, För exakt ett år sedan...

För dom som inte vet så är detta min tjej bästis Johanna. Jag och Johanna träffades efter vi gjort operationen för vi har gjort en likadan sådan.

Det är inte ett år sedan Johanna gjorde operationen men 1 år sedan karusellen för henne började. Jag är stolt över henne för att hon har kämpat! Hon har haft det lite jobbigt med att det inte gått så fort å så men det är på rät väg!

Jag vill att Johanna ska veta att jag är otroligt stolt för det du har gjort och gör! Jag är inte bara stolt över din prestation med vikten utan för att du sjunger så otroligt bra! och för att du är min vän!

Så samtliga upptagna här är personer jag är stolt över och beundrar. var och en på sitt sätt och ingen av dom vill jag vara utan för en sekund!

Puss & Kram till er alla
Bengan

Norge resa

I Tisdags så var jag med far till Norge. Där började en sökandes resa... vi sökte å säkte tills vi tills slut hittade det... Farsan hittade sina jäkla fiskkaker eller va faan det heter och jag hittade mina rötter i Norge. Jag fick för första gången veta vart farsan kommer från och var han är uppväxt. Jag vet nu mer vart huset ligger och lite av det han gjorde. Huset finns inte längre kvar utan det är nu teater men hans morbrors hus som låg mitt emot var kvar, liksaså hålet i dörren som han gjorde någongång i mitten av 40-talet så hans katt kunde gå ut och in.

Jag tycker det är roligt och intressant att dom har sparat så gamla hus i Trondheim mitt i bland allt det nya finns gamla skit fina kåkar kvar! bra jobbat säger jag!

Vi såg också fantastiska vyer med vattenfall och hissnande berg och dalar.  Norska språket trodde jag att jag förstog men det var lite krångligt att förstå dom ändå. Vi handlade lite där med. Jag har alltid när jag vart i Norge köpt champagne brus och gjorde även det denna gång. Men en ny gammal vän dök upp som nu för alltid kommer finnas med på listan, Nougatti!! Åhhh denna underbara krämiga gegga med härlig hasselnöt... MUMS!!

Idag har jag vart i stan med Johanna och Ofelia. Vi gick i lite affärer och käkade lunch  med Mickan för att sedan bege oss hem till mig där vi fikade å hade det trevligt en stund. Mycket trevligt och uppskattat av samtliga deltagare!

Här kommer lite bilder från Norge.

   

Här ser ni det röda huset där fars morbror bodde samt öppningen i dörren, den andra bilden är där far har växt upp. Hans hus var vägg i vägg med det gula. Alltså hit åt där glas rutorna är nu.

Tredje bilden är Johanna, jag och Ofelia på en av våra uteplatser idag när vi fikade.

Kram
Bengan

Jag har blivit utmanad!

Av Sara, tydligen ska man skriva ner åtta fakta/vanor som man har och sedan välja ut 8 andra personer som ska svara på det samma. Så jag börjar väl då...

 1, Jag är ruggigt noga med att kolla så att bilen/lägenheten är låst. Är jag inte säker så går jag/åker jag tillbaka för att kolla.

2, Likadant när jag ska lägga mig, jag måste veta att det är låst och allt avstängt det kan bli ibland upp till 3-4 vändor innan jag är klar.

3, Jag var enormt sprut rädd men jag kom på ett botemedel själv. Om jag blir blodgivare så kanjag ju omöjligt vara sprut rädd sen... och det hjälpte!!

4, Jag kan vara rädd för småkryp ibland, för av någon underlig anledning det skulle vara typ en tjej som är otroligt rädd och skriker så har jag inga problem alls med att ta bort dom? vet inte varför men det kanske är alfahanen i en... hahah

5, Jag har tydligen fått enligt min sambo en dålig vana att alltför ofta snacka nåt annat språk ibland. Som typ tyska, engelska eller finska.

6, Kan absolut inte leva utan min mobil! det går bara inte.

7, Jag har ett grymt ha begär! senaste tekniken gör mig mer pilsk än en brunstig älg tjur!

8, Efter operationen har jag blivit otroligt få fäng, jag spenderar mer tid vid spegeln än vad Linda gör!

Jag vet inte om detta var så himla roliga fakta men ändå sanna!

Bilder från Norge idag kommer sen

Jag utmanar:
Suss, Johanna, Magda, Siolia Sen vet jag inte mer....

Kram
Bengan

Dopet!

Ja nu var dopet över.. inte för att det var dunder jobbigt men lite jobbigt har det vart runt om. Inte nog med att det bott 9 extra pers här utan vi utfodrade 22 st i Lördags också. Vi är ju inte direkt vana vid att det går åt så mycket mat här längre men i Lördags morse fick vi snabbt erfara att vi hade alldeles för lite mat hemma, det gick åt 1,5 limpor till frulle bara?? det 'är vi icke vana vid. Så affären nästa!

Johanna... så fantastisk röst hon har!! hon sjöng så fina låtar och jag är verkligen glad för att hon ville sjunga på dopet!! TACK så jätte mycket Johanna!! Jag kan säga att väldigt många har berömt dig för din sång och jag tror nog att du ev får ett par uppdrag längre fram från personer som var där!

Helgen för övrigt har vart ganska så jobbig. Jag måste ju liksom vara på alerten hela tiden fall någon av dom som bor här vill ha nåt eller så. Inte för att jag egentligen behöver det utan mer för att jag är n väldigt bra värd... hahaha

Vad jag vet just nu så kommer jag slappa i morron och åka till Trondheim på Tisdag. Men jag kommer uppdatera så fort jag vet nåt...

Bilder från dopet kommer nu.

             

  

Helgens händelser

Ja i helgen så var man ju ut med syrran och Magda. Det vart inte så jätte roligt faktiskt... det kunde ha vart mycket roligare men ändå kul att visa syrran hur man går ut här i stan. jag skulle iofs hellre gått till nåt annat ställe men det blev inte så. Syrran är ju lite tråkig också med det där å sen så hade vi knappt några cash heller tyvärr. Så det fick bli det billigare alternativet helt enkelt.

I söndags var det den stora baksmälle dagen... faan va jag mådde dåligt och ska nog inte inta sådana mängder alkhol nåt mer. Det lönar sig dagen efter...

Vi har inte gjort så mycket annat... jag har grym ångest för helgen fortfarande och vet inte hur allt ska gå ihop. 65 pers på ett dop är för mycket kanske... men det ska bli kul samtidigt! men det är en hel del att stå i!

Och en hel del som ska bo hemma hos oss. Men jag ser fram emot det också. förutom dom stunder man ska utfodra alla. det kan bli tufft värre att få det att gå ihop! hahah
Men det löser sig alltid!

Kram
Bengan

Fredag å Grillning!

Idag är det som bekant Fredag, en skön bris av välbehag stiger i kroppen för varje sekund som går. Snart är jag ledig i ett par dagar igen.. YEHAA

Syster yster är mer än lovligt desperat över att gå på krogen i helgen... hon vill väl ut här uppe nu när hon är här men va faan. Hon vill ut både idag å imorron? det har jag inte råd med. Men iofs kan man ta det soft idag å dra på i morron! det låter som en god idé! får se om den håller ända fram bara!

Jag har även en liten fundring idag.... jag undrar vilka det är som läser min blogg egentligen.. så lämna gärna en kommentar! ingen blir så glad som jag av det! Funkar inte det kommer jag beordra att lämna kommentar... OK!

Idag blir det för övrigt grillningmed Pär & Linda, Syrran, Linda å Magda. Ska bli himla nice.

SKa försöka ta några bilder på det å lägga ut. kanske kan bli hur kul som helst? eller ren katastrof... det vet man aldrig förrens efteråt oftast!

Ha det gott å trevlig helg till er alla!

Kram
Bengan

Syster Yster har anlänt!

Det var ruskigt kallt, han satt  eller snarare låg ner på en bänk inne på centralen. han väntade på sin syster som skulle komma med tåget 21:54 men det var försenat till 22:10. Huvva tänkte han samtidigt som vinden ven i fönstren. Men till slut som kom hon och vi åkte till Mcdonalds och sedan hem. Himla kul att hon är här nu...

Var även på en lunch date igår med Suss, himla trevligt!! snackade på om en massa roliga och mindre roliga saker. Men intressant var det! Tack för igår Suss!!

Igår såg jag även en mycket intressant dokumentär på SVT2 det hör inte till vanligheterna att dom har kvalité och det kan väl disskuteras denna gången också men det var intressant innehåll. Det handlade om en tjej som var rökdykare för brandkåren i Norge. Det kunde vart roligare innehåll med mer Action men man kan inte få allt. Men man såg vad det gick ut på i allafall.

Lite av mitt dröm jobb det där. Brandman! faan va kul det hade vart...  Men det får väl bli bara en dröm. Men man vet ju samtidigt aldrig vad som händer. Ambulansförare hade inte heller vart dumt.  eller polis.

Nåt annat roligt har inte hänt just nu, vad kan man då berätta om? en anekdot kanske... om jag har någon?

nää det hadejag inte... det får bli så här just nu. kanske kommer mer ikväll, vad vet man!

Kram
Bengan

Ännu ett test!

Var in på Saras sida å hon hade gjort nåt test vilken kändis man passade att dejta, tydligen var detta rätt för mig....

image72

Jag kan säga att jag tackar GUD för att det inte visade några av dom som åkte ut, Som Christina Lugn eller Babben Larsson...

Så var det med det!

Dagens inlägg: Avundsjuka!

Idag tänkte jag ta mig an ett riktigt I-lands problem. Avundsjuka. Så typiskt svenskt, det finns i varje liten människa till viss del. Hos vissa syns den mer än hos andra och dom allra flesta kan aldrig någonsin erkänna att det är just avundsjuka dom lider av. Jag lider lite av avundsjuka just nu... ett litet sting som känns som en ilning genom kroppen, men som tur är så är jag också glad. Glad för att denna personen får uppleva alla dessa saker som jag önskar jag fick uppleva.
Jag talar så klart om Johanna, hon skriver om precis sånt som jag skulle vilja se. Egentligen så är det ultimat att åka en grupp på sånt där för då bokar man in saker hela tiden. en annan skulle säkert ha hittat på massa saker också men inte alls i den utsträckningen.
Och jag är verkligen en person som vill se saker när jag åker på semester istället för att supa skallen i bitar! det kan man göra på hemma plan. Mycket billigare så!

Sist jag var utomlands var jag till Tyskland, en snabb sväng med färga för ca 12 år sedan. Faan va jag är gammal!

Gången innan det åkta jag buss till Italien med kyrkan hemma i byn. Vi bodde hos ett gäng nunnor som hade ett vandrarhem i Assissi. Det var nice och massa saker inbokade. precis som jag vill ha det. Men detta var ju då när jag var 12.

andra saken som gör att jag är lite avvis är för att USA är mitt absoluta dröm semester ställe. Jag vet inte varför. Jag skulle kunna tänka mig att åka till New York å massa stora ställen men helst vill jag till amerikanska småstäder. Faan va coolt! Ta bilen genom hela USA hade vart en lyx som jag sällan kan föreställa mig. Så vinner jag några mille någongång ser ni inte mig på en 6 mån eller så. Bara så ni vet!

Jag vill förtydliga det hela. Det är inte alls så att jag missunnar Johanna det här. Och jag vill inte hon ska ramla ut för nån klippa eller bli påkörd av en bil... jag är glad för hennes skull!! men någonstans inom mig så vill jag ta hennes plats just nu. Eller kanske ha åkt med. vilket som hade funkat för mig!

Idag kommer lillasyster också vilket ska bli kul. Hon vill ut på krogen i helgen... får se hur det blir med det. Men det kan väl bli kul!

Kram
Bengan

Tisdagens slöja ligger tung

- Trött som en gris
- Väntar på ett mail från en vän.
- Ont i halsen.
- Billys till lunch
- Lakanen kladdar om natten.
- Hostar som en tok om kvällen.
- Inga Cash på kontot.
- Taskigt väder ute.
- kallt the på mitt arbetsbord.
- 9 timmar kvar på jobbet

så som ni ser skulle det kunna vara bättre... det blir alltid värre framåt natten ska nån ha sjungit och jag håller med men just nu känns det ganska tungt också.

Syrran kommer hit imorron vilket ska bli kul. Hon vill ut på krogen i helgen så om nån som känner mig eller vill känna mig är på G så hör av er!

Kram
Bengan

Dop bla

Igår var vi på victors dop, för er som inte vet så är Victor Simons lillebror på sin mammas sida.
Det var en mycket trevlig tillställning och man fick träffa Simons mormor å morfar. Momma hans träffar jag ganska ofta men inte morfar så det var kul!

Pratade även med Tessan i tlf tidigare på dagen och tydligen... jag vet inte om jag tagit upp det här innan men i allafall, Så är väldigt många som hon pratar med imopnerade med hur vi sköter det här med Simon, att det funkar liksom. Jag å andra sidan är inte förvånad.. bara glad att det gör det.

Vi har inga fasta tider som han kommer utan han får ringa eller så får dom säga till när han vill vara här eller så ringer jag. Så ibland kanske det inte är nåt en vecka för att sedan vara en hel vecka i streck. Det är så olika det där.  Men jag förstår inte varför man ska bråka om sådana här saker. fy va onördigt! jag tycker det är bra att vi kan umgås fast man inte är ihop. Jag tror det är mycket bra för simon också att se att hans föräldrar faktiskt kan umgås.
Sen en mega eloge till Anders som är Tessans nya kille! han har verkligen ett grymt tålamod med Simon och har gjort att han äxt nåt otroligt som person! all heder till han för det! Jag tycker även det är väldigt roligt att när han är ute å springer eller cyklar med Simon så kommer dom förbi å snackar lite skit, det tycker jag är kul!

Idag har jag haft värsta softar dagen och det kommer fortsätta tills jag ska sova. hade inte tänkt göra ett skit idag faktiskt! med stolthet faktiskt till å med!

Kram
Bengan

Konstiga tester!

Jag hittade på Saras blogg ett test som jag tänkte jag också får göra... eller jag vet inte om det är ett test men nåt man ska följa i allafall.. Här kommer den!

Instruktioner:
- Sätt din musik på blanda.
- Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
- Använd sångtitlen som svar på frågan.

1. Hur mår du idag?
I´ll Never stop - N Sync

2. Kommer du komma långt i livet?
Oh what a night - Four seasens

3. Hur ser dina vänner dig?
Sign your name - Vet ej vilka men kommer från not Love album

4. Kommer du gifta dig?
Inte ditt fel - Thomas Järvheden

5. Vad är ditt livs themesong?
Blinded - Beseech

6. Vad är ditt livs historia?
Stuck in the middle with you - Stealers Wheel

7. Hur är skolan för dig?
Bastards of Bodom - Children of Bodom

8. Hur kan du komma framåt i livet?

Forgotten children - Tokio Hotel

9. Hur kommer imorgon vara?
Full time job - Grethen Wilson

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Sex & Candy - Marcy Playground

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Dont go - Starting Rock

12. Vilken sång beskriver dig bäst?

Cant help falling in love with you - UB40

13. Hur är det med ditt liv?

Retaliator - Scar symmetry

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?

Let´s take a ride - Justin Timberlake

15. Hur ser världen på dig?
You´re making me high - Toni Braxton


16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Enter Rain - Pain of salvation

17. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
I need a house - Marie Serneholt

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
The outlaw torn - Metallica


19. Har du en djup & mörk hemlighet?
Do what you´re told - Sebastian Karlsson


20. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
My Hero - Foo fighters

21. Hur kan jag göra mig själv glad?
There must be an angel - Euryhmics


22. Kommer jag någonsin ha barn?
Destiny Calling - Melody club

23. Vad är några tips till mig?
Fuel - Metallica

24. Hur kommer jag bli igenkänd?
ooh aah just a little bit - Gina G

25. Vad är min danssång?
I don´t wanna be - Gavin Petigrew

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... kan någon som känner mig vara snäll å säga fall detta stämmer? för jag har inte en aning! vissa delar kanske å en del är klockren!

Hahah roligt var det i allafall och jag har ca 1540 låtar på datorn å den valde ut dessa... märkligt värre.. Men som tur är för mig så kom det med nån med metallica. Annars hade jag blivit lite sne!

Idag har dagen inte kommit med så mycket. Var nere på stan å kollade lite kläder å ringer samt köpte mig ett nyt halsband. Vet inte vad det är men jag gillar halsband av alla de slag nu för tiden, dock mest sådana som ser ut som en tand typ... Har en både i sten, plats å nu stål. Men jag gillar det... underligt... men ganska nice.
Fick hem ett par nya adidas bralls idag med å hör å häpna men Small passade? ja vad säger man.. trodde faktiskt aldrig det, tänkte att dom skulle vara lite korta i benen men icke...

Fick reda på ett tag sedan att Johanna nu är i Philly... Himla roligt att det verkar gå bra å jag önskar dom all lycka till på färden in the big USA. Såg faktiskt dom på tv idag. Dom är tydligen den första amatör gospelkören från Sweden som åker till USA så dom kanske blir mega känd... vad vet man?! allt jag vet är att dom är HIMLA bra å trevliga allihopa. Man har ju träffat på dom några gånger nu.

Nu ska jag hämta Lindas mobil i bilen för den glömde jag ju där så klart. Sen ska jag se ett avsnitt av 24 som jag spelat in sen är det läggdags för imorron är det dop!

Kram
Bengan


En dag full av allt eller ingenting alls...

Sitter på jobbet just nu, vet inte riktigt hur den här dagen ska börja eller sluta. Men det verkar halvlovande. Det regnar ute men är ganska vart. Tiden går fast dock sakta. Jag mår ganska prima idag vädret till trots.

Jag ska idag hinna med att gå på bio med yngsta sonen och sambon, tänkte vi skulle se nya Harry Potter. Skall även efter jag slutat 16:30 hinna med att hämta biljetterna och hem å äta, hämta simpe, lämna Ella hos barnvakten för att vara tillbaka i stan till 18 när bion börjar.
Ska efter bion som slutar 20:25 eller nåt hinna till Stationen och vinka av Johanna som åker till Atlanta idag. Sen så skulle jag helst vilja vara hemma till 21 då en miniserie jag började kolla på fortsätter. vet inte hur jag ska hinna allt men det löser sig. det gör det alltid... konstigt nog!

Kram
Bengan

Vänner... kanske det bästa som finns!

Jag läste en väns blogg igår. Hon skrev nåt väldigt tänkvärt om vänner. Man möter nya människor varje dag, dom finns på ICA, i skoaffären, på jobbet, i bussen, ja överallt och vem som helst av dessa som man träffar kan om man ha tur bli ens nya bästa vän. Eller i allafall väldigt god vän.
Jag har haft tur med det där tror jag för jag har många väldigt goda vänner, konstigt nog är dom flesta av dom tjejer. Jag vet inte varför men jag tror att det är så att jag kommer bättre överrens med tjejer helt enkelt.
Jag ska ta lite exempel.

Pär & Linda
Ett par som bodde granne med oss tidigare och vi bjöd in någon gång på fika å dom bjöd på fika tillbaka å så höll det på ett tag. Sen flyttade vi och det var nog efter det vi började umgås på riktigt. Och nu är dom väldigt goda vänner! Vänner som jag inte tror jag skulle klara mig utan, och som ger å ger å ger utan att kräva nåt tillbaka. Och nu pratar jag inte om pengar utan upplevelser, känslor och massa annat som jag inte kan sätta ord på riktigt. Även Pärs föräldrar är med på ett hörn här, otroligt fantastiska personer som jag är fantastiskt tacksam för att jag känner!

Johanna
En tjej som jag träffade via operationen som vi bägge gjort för att gå ner lite i vikt. Jag vet inte vad det var men redan första gången jag träffade henne visste jag att vi skulle bli goda vänner. Och det är vi nu. Hon ger mig så mycket och jag försöker ge så mycket jag kan tillbaka. Sen kan hon sjunga... och som hon sjunger! otroliga toner som jag aldrig skulle kunna göra om. Fantastisk person och min bästis!!

Anna
Vi träffades via en jobbarkompis när vi hade firmafest. Det var min jobbarkompis kompis kompis tror jag. För att göra det hela så invecklat som möjligt. Anna var också en som jag kände direkt var speciell, hon har så många kloka ord och alltid värmande SMS. sen så har hon en mycke bra personlighet och alltid lätt till skratt! henne tycker jag om!

Johan
Vi har jobbat ihop för flera år sedan på Videoteket och har sedan dess vart polare. Hur ofta vi ses går ofta i vågor men det är alltid lika roligt att ses! vi har sååå roligt ihop och bägge tycker om film lika mycket så vi har alltid nåt att snacka om. det är bra ibland!

Ja detta var ett axplock av mina vänner som jag uppskattar nåt fruktansvärt! jag skulle aldrig någonsin vilja byta ut någon och jag är för evigt tacksam för att dom korsade min väg genom livet!

Nu till en liten historia!

Jag satt i soffan och tittade på tv. Känslan kom över mig när jag såg det, en ilande känsla som jag inte kunde skaka av mig. Jag försökte fokusera på nåt annat men det var lönlöst. Jag provade med att byta kanal på tv:n kanske om det fanns nåt på den där jäkla burken så skulle jag glömma det jag sett. Ett litet tag funkade det. Sen kom jag till att glida med blicken åt det hållet igen och samma känsla kom åter över mig. Ännu starkare denna gången. Vad skulle jag göra? Skulle jag säga nåt till Linda? Vad skulle hon säga då?

Jag la band på mina känslor och funderade över om jag skulle orka ta diskutionen om det just nu. Jag funderade och funderade, till slut hade jag bestämt mig. Jag skulle ta det med Linda, det fick bära eller brista helt enkelt.
Linda blev som jag misstänkte en aning misstänksam. Frågade om jag menade allvar.
- Jo jag menar allvar. Jag får panik på det här.. du är inte klok eller nåt i den stilen svarade hon.
- Nä kanske inte men jag måste sa jag... jaja sa hon och fortsatte titta lite på tv medans jag gjorde det jag funderat på... och som behövdes. Putsade rutorna kl 20:00 med en trött halvdöd kropp. Jag vet inte varför jag fick denna känslan att jag måste göra det nu, men jag är lite så. Jag funderar ett tag å sedan måste jag utföra det helt enkelt.
Men jag vann helt rena fönster och hjälp av Linda... Inte illa det!

Ja det var min Tisdag kväll.. Nån som kan toppa det?

Kram
Bengan

Denna helg inget nytt...

Ja, nu har jag helt och fullt fått tillbaka rösten iallafall. Det tackar man för! jag har i helgen vart med röda korset och sett till ev skadade vid storsjön runt. Jag måste säga att jag är imponerad över dessa som cyklar 20 mil alldeles frivilligt,å att jag tyckte det var jobbigt att åka bil runt ja... eller ja inte jobbigt men det tar på krafterna att åka 30 mil i bil. Det blir lite mer mil för oss efter som vi åker fram och tillbaka å väntar in osv. Men det var trevligt folk hela vägen och nästan inget hände. Jättebra!

Jag har även denna helg sjösatt en båt, Vart fyllechaffis, vart barnvakt,  cyklat lite själv fast inte entusiasmen var på topp och haft Simpe här, himla mysig helg med andra ord.

Det känns som om mitt liv är så himla innehållslöst, jag täner på en massa jag ska skriva och olika funderingar som jag kan lägga in men gör jag det inte direkt så glömmer jag av det. Kanske ska skriva ner det i en bok eller nåt.

Men för tillfället mår jag toppen! allt är ganska mycket så bra det kan vara!

Veckan som kommer stör mig, jobba... jag vet att man borde göra det men jag har helt enkelt ingen lust. Men jag kommer vara en god anställd och vara där varje dag! Ska ju vara ledig i 1 vecka om 2 veckor så det är väl bara att bita ihop...

Kram
Bengan