Kommer det gå framåt nu??

Idag har vart en ganska surrealistisk dag. Vi har vetat vad som ska hända sen igår men ändå så har man kanske blundat för det. Man vet men låtsades som att man inte gjorde det på nåt vis. Samtidigt som man absolut visste vad som skulle hända.

När jag skrev här igår kändes det som att jag inte kunde skriva det... och idag känns det självklart eftersom det har hänt och inget kan ta bort det.

Mamma har pga en väldigt Aggressiv bakterie vart tvungen att amputera bort sitt vänstra ben.

Mammas ansiktsyttryck när läkaren sa det igår kommer jag aldrig glömma. Det va som om hon stod öga mot öga med Djävulen själv. Rädslan i hennes ögon var så påtaglig så det va skrämmande.

Naturligtvis har detta vart tufft för oss alla och vi försöker hålla modet uppe. Jag har sysselsatt mig med att hålla på med lite pille grejer med bilen, vad annars kan jag göra.. jag måste få bort alla tankar på nåt sätt.

Vi kom hit i förrgår till Borås och jag har redan frågat Kent om vi ska olja altan, Klippa gäset, byta panel på huset, Kolla taket. Och säkert en hel del till. Jag är så sjukligt rastlös så jag måste ha nåt att pilla med hela tiden.

Det är väl lite det som gör att man känner sig lite konstig. Lite "on the edge" så att säga.

Jag vill göra nåt samtidigt som jag inte orkar göra nåt...

Så har jag det... hur har ni det?

Kram
Bengan

Ännu ett bakslag....

Har i brådrasket fått åka ner till mamma igen. Var tänkt att vi skulle åka ner på Söndag men det blev snabbt ändrat. Hon har åkt på en extremt aggresiv bakterie i benet och det verkar inte som det blir någon lösning på det. Jag har idag sett såret och jag har ALDRIG sett nåt jävligare i hela mitt liv!

Jag har vart hos mamma ganska mycket idag vilket inte är allt för konstigt och hon verkar tycka att det är ganska bra men jobbigt med den här situationen. Jag förstår henne verkligen.

Känns ändå skönt att vara här nere för en del tunga saker kommer förmodligen att inträffa snabbare än vad vi tror. Tyvärr!

Ella Sken ikapp med solen idag!! vilket väder dom har har nere! Man blir verkligen avvis men nu kommer vi vara här ca 2-3 v så vi får nog våran del av vädret... vi är ju ändå i Borås och då kommer det blir regn när som helst! För så är det här nere tyvärr.... Jävla stad!!

Var å kollade på Pinoccio idag... vilket jävla as till staty, fattar inte vad dom ska med den där till!!?? helt sinnes sjukt!

Johanna... min vän, jag är ledsen för det snabba ändringarna i schemat men jag hoppas du förstår varför. Jag har verkligen ångest för jag hade sett fram emot det! Men som läget är hade jag inget val.

Sofia... Vi kommer förbi på vägen hem istället! jag ringer dig om det när det är dags! Hoppas det gick bra i kungsan!

Kram mina vänner!
Bengan

Nya tag... nya ideer.

Jag har kommit på att man kan spara pengar om man till en början lägger ut lite. Som att köpa en EU-moppe t e x. Sen sparar jag ju pengar varenda månad när jag åker den tll jobbet. 40-50 kr i veckan. perfa!! Men så ska man ha cash för att köpa in den. Jag har kollat marknaden å sett att det finns sjyssta för en 5000 ca. Billigt och bra!

Men det får vänta. Nu är det ner till Borås som gäller först och främst sen får vi se....

Idag skulle jag egentligen sett Indian Jonas men det blir imorron istället. Johan kunde inte idag... men en dag mer eller mindre.

Mamma andas 70% själv nu vilket är sjysst! hon skulle visst få sitta upp idag också så jag väntar med spänning tills Kent hör av sig om hur det gick.

Har börjat förbereda Ellas rum nu också. Det ska målas i en lite Latte aktig brun färg till helgen är tanken. Blir nog bra.. om vi kan fixa till det hela på ett bra sätt.

Från och med nu skiter jag också i vad syrran säger... hon får inte vara med på fler kort på denna blogg. Gnäll när man inte lägger ut å gnäll när man väl gör det?

Är det nån som känner igen fenomenet?

Linda var och besiktade våran bil idag... det gick inget vidare. Måste byta spindelled vilket vi hade tänkt fixa på Onsdag med Pärs hjälp.. han är snäll han!

Ja det va i korta drag va jag har roat mig med... va har ni gjort idag??

Kram
Bengan


Börja känna mig som hemma....

Nu börjar man sakta komma in i rutinerna hemma igen. Det har känts lite konstigt ett tag och man har vart lite utanför allt som har hänt.


Men det känns skönt att vara hemma och jag har försökt att träffa lite vänner som man har kommit från lite grann.


Nu kan man hålla lite mer distans till allt som har hänt mamma på både gott och ont. Så klart finns hon med mig för det mesta i tankar eller så pratar jag om henne ofta och gärna.


Jag vill också säga att om det är någon som jag skulle hört av mig till eller så som jag kanske har missat att göra det till hör av er! jag är mer än lovligt snurrig nu för tiden och har en massa tankar om allt möjligt som far runt så tyvärr kan en del andra saker försvinna. Ibland har man den känslan att man ska ha gjort nåt men man vet inte vad och den har jag dagligen nu.... Undrar va det kan vara?!


Syrran undrade varför det inte fanns bilder från sista svängen ner till Spanien så det kommer några här...

image220

image221

image222

image223
En bild endast för dig sofi!

Celebert besök!

Jag har igår haft besök av en fantastisk vän! Sofia hade åkt ända från Sthlm för att komma hem till just mig på en kopp kaffe... Eller ja inte riktigt men vi säger att det va så.

Egentligen skulle hon hålla på med fackliga saker på Länsstyrelsen men jag förutsätter att det va sekundärt! Eller hur Sofia?

Så var vi då här hemma och sedan en sväng på hennes hotellrum där det dracks pepsi och kollades på Eurovisions grejer. Inte för att vi såg så mycket för vi tjatade i mun på varann hela tiden... Innan jag visste ordet av var hon över 12 och för länge sedan dags att åka hem. Men trevligt hade vi!

Mamma har idag fått svar på massa prover. Alla är Negativa (Bra vill säga) och hon andades i Spanien själv ca 30% och nu 60% själv!!! framgång!!!

Det är ganska lugnt hemma annars faktiskt... hjälper Pär & Linda att flytta lite då å då och försöker vara med Ella så mycket jg kan.

En bild kommer här... På mig och Sofia.
image219
Kram
Bengan

Nu är Morsmors hemma i Borås!

Ni som ivrigt följer sagan om elis återkomst kan jag med glädje meddela att hon är inte bara på Svensk mark nu utan även i Borås.

Den blev en dramatisk färd med ambulans från Landvetter till Sjukhuset i 160km/h med blåljus å allt. Även en läkarbil med Kent bakom var följe.

Så nu i skrivande stund håller dom som bäst på att installera henne på intensiven där. Jag kommer så klart att följa upp så snart jag tror dom är klara och har fått lite grepp om händelsen.

Att hon till slut skulle komma hem visste man ju om men att det skulle ta sådan himla lång tid hade man aldrig funderat på. Livet är allt bra nyckfullt och man vet aldrig vad som händer vid nästa möte med en bil eller fotsteg. Märkligt vilka konsekvenser en så annars "liten" sak kan ställa till med.

Jag kommer inom kort att bege mig mot Borås så klart för att där vara med mor så mycket jag kan. Ska även ta med mig familjen så klart. Ella kan nog sätta lite fart på henne hoppas jag.

Sen så är det även på tiden att den årliga grillfesten blir av igen... förhoppningsvis med mamma på ringside plats!

En liten bild på mor innan operationen... Förmodligen kommer hon dräpa mig när hon får reda på att jag lagt ut den men här ser hon ganska pigg ut tycker jag.
image218

Kram
Bengan

Mamma på väg hem!

Mamma befinner sig nu någonstans mellan Kanarieöarna och Spanien skulle jag tro. Hon lyfte från flygplatsen kl: 10:00 Svensk tid och kommer vara framme 17:20 för vidare transport till Borås lassarett och intensiven där.

Känns skönt att hon äntligen är på väg hem! Det har vart en lång resa inte minst för mamma som har haft det otroligt jobbigt där nere. Nu kan hon förstå språket och är på hemma plan för första gången på 7 veckor.

Jag kommer att åka ner så fort jag kan så klart!

VÄLKOMMEN HEM MAMMA!!

Kram Bengan

MAMMA KOMMER HEM!!

Nu har vi äntligen fått klartecken från SOS i Köpenhamn att Mamma Elis Morsmors Wennberg slipper vara kvar nere i Playa El Hell!!

Senast Tisdag kommer hon at befinna sig på Svensk mark igen! Ingen är gladare än jag förutom kanske mamma själv då! faan va härligt. Nu hoppas vi bara att SOS håller vad dom sagt. Annars jävlar!

Kram mina vänner

Bengan

Hemma å försöker få till en vardag igen.

Jag fövånas hela tiden över lilla Ella. Hennes underbara leende är så man smälter som vilken glass i solsken som helst. Vad jag har saknat henne!!!

Hon var med inatt och hämtade mig vid flygplatsen och jag fick världens kram det första jag fick... gud va härligt!!

Idag har jag roat mig med att köpa ett årspresent till henne från mamma å Kent. Det blev ett litet kök som hon alltid har lekt med hemma hos Ronja. Och va hon håller på med detta kök!! springer runt med stekpannan i högsta hugg för att sedan gå tillbaka å tvätta lite. Väldigt uppskattad!

Sen var vi å handlade å fikade hemma en sväng innan vi kollade in Pär & Lindas nya lägenhet. Blir nog himla snyggt när det är klart.

Nu blir det nog så ska det låta eller nåt.

Har även vart på jobbet en sväng och hälsat på. Ska ju tillbaka dit på Måndag igen. Då börjar den riktiga vardagen igen.

Hann även med att åka förbi Anna och sno åt mig en kram... eller var det 3?

Nu kryper Ella omkring och försöker hitta på ofog eller nåt annat roligt... så ser hon på en å skrattar... tror inte hon uppskattar datorer som vi gör.  Och nu ska hon få sova en sväng också.

Hörs sen

Kram
Bengan

Dåligt väder...

Trodde nästan inte det kunde bli taskigt väder här nere men idag har det var till att ha på sig jeans. Ganska skönt faktiskt... man blir lite less på all värme efter ett tag.

Med mamma är det idag lite bättre och hon är piggare nu än igår. Som väl är ska jag säga. Läkarna säger det inte är någon förändring från igår också.

Känns skönt att det kanske blir någon ände på det här nu och hon kommer hem.

Idag har jag köpt 2 saker till Linda och 1 till Ella. Hoppas dom blir glada...men det tror jag. Det är iofs bara små saker men lite fina å roliga är dom allt.

Ska packa allt idag också till hemresan. se fall jag får med allt men man får leta lite å kolla ordentligt så är det nog lugnt.

annars idag bara slappa åka till mamma och ta det lugnt.

Kram
Bengan

Hemresa!!

Resan hem för mig är bokad nu. Så på Torsdag lämnar jag Spanien för att förhoppningsvis aldrig mer återkomma!

Jag vet att jag tar en liten vild chansning vad gäller det här med tanke på hur mamma har det osv. Men jag klarar helt enkelt inte av att vara borta mer nu. Jag saknar dom där hemma så mycket att jag mer eller mindre klättrat på väggarna här.

Så fort jag talat med Kent och bokat resan å även pratat med mamma har det gett med sig och jag är lugnare.

Linda var snäll ocj skickade ner en hel del bilder från kalaset och dom har jag kollat på många gånger och önskat att jag fått vara med. Hon är världens gulligaste lilla Ella. Simon var där också och han åkte inlines... ska jag ta å göra med han i helgen tror jag! Han får nog lära mig det där för han kan det bättre än mig.. han är duktig den killen!

Mamma är för övrigt ganska less nu. Hon har fått ny antibiotika för dom nya bakterierna och det verkar funka bra så läkaren här nere sa att dom hoppas hon kan åka hem till helgen. Men det har vi hört förr och jag tror inte en sekund på det förrens det händer

Mer har jag inte för tillfället

Kram
Bengan

Ännu ett bakslag

Vi hade ställt allt vårt hopp till idag. Enligt läkarna här skulle dom ta kontakt med SOS i Köpenhamn idag för hemtransport. Det grusades då det visade sig att mamma åkt på några bakterier som gör att hon nu istället är isolerad från andra.
Besökare till henne måste ha handskar och skyddsrock. nu säger dom att det kommer dröja en 7-10 dagar till innan  det kan bli tal om hemresa.

Både jag å Kent är lagom glada över det här och frustrationen har idag varit otroligt hög.

Vad som händer nu närmast vet vi inte utan vi kör väl på som vanligt å ser vad som händer.

Det enda jag kan komma på som är nytt här nere är att dom öppnat en Jack & Jones på köpcenrat bredvid hotellet... men va det har för värde i allt det här vet jag inte.

Ha de
Bengan

Underlig känsla

Idag har jag nåt underligt i kroppen. Eller det har jag haft ett par dagar nu. Kanske är det vet skapen eller ovetskapen om jag ska komma hem eller inte som gör det.

Att jag vill hem NU är det väl ingen som kan ha missat och imorgon kommer domen för jag vet inte vilken tur i ordningen. Men vi vågar inte hoppas på det vi vill ska hända. Då blir man bara besviken men jag orkar inte med detta så mycket längre.

Varje dag går till att vänta på nästa besökstid och en evig väntan hela tiden.

Idag va mamma väldigt medtagen å trött. Feber hade hon också så dom har satt på fläkt och kylde ner luften som går från respiratorn till mamma. Hon ville vi skulle hjälpa henne med att ta upp huvud ändan på sängen och då lossnade slangen i halsen från respiratorn.... jobbigt läge! faan va nervös jag blev. Men Kent fixade det och sen kom sköterskorna. Så nu vågar inte jag ändra sängen någon mer gång.

Nu så blir det väl att surfa lite och läsa nån bok och ha nåt tyskt skit program på tv:n i bakgrunden... som vanligt:

Ha det
kram
Bengan & kent

Livet går vidare

Ja... nu är det kalas hemma för lillan, önskar jag kunde vara med! se hur hon drar i allt papper som är runt presenterna och skiner upp som en sol när hon ser vad hon fått.
Jag önskar jag kunde vara där och se när hon börjat gå. Även fast jag inte är där går livet vidare. Känns trist och en aning sorgligt. Samtidigt som jag inte vill ha det på nåt annat sätt.

Klart att även fast jag är borta så måste det som ska göras få göras. Men jag vill va med!

Idag är mamma mer sig själv än på länge. Hon kan inte prata ännu men hon kan göra sig mer förstådd eftersom hon inte har respiratorn i munnen längre. Och idag är hon arg! eller mer trött på hur det är vilket gör att hon är lite lätt irreterad. Vi försöker så gott det går att göra som hon vill men ibland går det inte.
Men vi flyttar ett ben hit eller en arm dit. Allt för att hon ska få ligga som hon vill.

Annars vet jag inte... nåt jag inte nämt är att det är Pride festival här nere. På hotellet där jag bor är det fullt med homo par och även när vi går ut. Igår va det jag å Kent sen 11 andra par som satt å åt.

Varje kväll är det ett jävla liv eftersom vi bor precis bredvid där det är å det håller på löjligt sent! blir lugnt kanske om vi har tur vid 3. Som väl är är det sista dagen imorgon och jag hoppas det lugnar sig lite efter det. Men det har samtidigt vart intressant.

När vi gick hem igår hittade jag en mini DV videokamera. Jag har länge vart ute efter en billig en som jag kan filma lite kommande skol avslutningar med eller födelsedagar eller nåt annat. Denna skulle dom ha 1500 för. En Sony, ganska bra pris faktiskt... vi kollade lite på den å sen vet jag inte vad som hände. Eftersom det va vid stängningsdags och jag inte alls hade tänkt köpa en så kändes lite fel. Men vi fick komma in i affären i allafall och vi fick ett pris på 120Eur. Helt klart överkommligt.

Men sen skulle dom visa oss andra kameror å allt annat skit men jag sa att jag vill ha den jag sagt att jag vill ha och dom skulle hämta lådan. Efter ett tag kom dom tillbaka med pengarna och bad oss återkomma. Sällan! så det blev ingen kamera... både trist å skönt!

Nästa gång får jag nog också snacka med Linda om det så hon får vara med i beslutet. kan vara bra om hon vill ha en eller kanske vara med å välja...

Idag har vi också vart på marknad, Kent köpte 3 T-shirtar och en skjorta och jag 3 boxer. Har dåligt med sådana och ja det va billigt. Annars var det inte så mycket att titta på. Man blir van liksom. Det är samma som på alla andra ställen men mindre yta bara. Sen blir man lite dumsnål av det hela.

Tänkte jag skulle köpt 2 stora badlakan, en till Ella med Nalle Puh och en till Simon med Spiderman eftersom dom bara hade barnbadlakan. Men det va ett grymt pris för dom tyckte jag då. 2 för 25 eur alltså ca 125kr styck vilket faktiskt i efterhand är ganska billigt för gigantiska Disney badlakan.

Väntar just nu på att åka till mamma igen sen får vi se vad som händer. Vill fortfarande hem SNARAST!!!

Kram
Bengan

Fader Vår som är i skåne...

Helgade vare din volvo. Så som i Skåne så och i Väster götland....

Nää jag har faktiskt tappat bort mig. Det är så klart inte bara mina vänner jag ska ge en eloge utan också min familj. Vad vore man utan familjen?

Så härmed tackar jag samtliga medlemmar av min familj! Linda, barnen, pappa med fru samt samtliga medlemmar av allas våra familjer. Det är helt omöjligt att rabbla upp alla men många har ställt upp otroligt bra och jag är tacksam tillsammans med dom andra som är här nere.

Nu ska vi snart dra oss till mamma och se fall hon fått traketomin utförd så vi kan komma hem. Kanske skriver mer senare.

Kram
Bengan

Kanarieöarna suger fett!

Här sitter man nu på kanaireöarna som vanligt den senaste tiden. Det har vart trevligt här nere och solen lyser mest varje dag. Det kunde däremot vara av trevligare osaker man var här nere.


Som ingen undgått är jag här nere pga min mamma. Det hela började med att hon bröt benet och vi trodde det skulle vara enkelt och smärtfritt och det skulle ta max en vecka sen skulle hon vara hemma.


Så blev det inte. Komplikation efter komplikation har avlöst varandra i en outtömlig stid ström under hela denna vistelsen som nu har varat för mammas del i över 6 veckor. Det jag kan komma på nu som hon råkat ut för är:


* Vatten & blod i vänstra lungan (dränerat)

* En omänskligt högvatten mängd i kroppen (som gjorde att hela hon svullnade upp)

* Blodförgiftning (Cepsis)

*Inflamation i bukspottskörtlen

* Vatten i högra lungan (dränerat)

* Njurarna slutade funka

* Hon kan inte andas själv (där av respirator)


Jag kom hem från våran semester till Sverige på Lördagen den 5 April. Och hem till Östersund Måndagen den 7 April. 11 April åkte jag ner igen efter att ha arbetat en hel dag!? (Jag blev sjuk efter jag kom hem). Det jag såg redan då var inte roligt och jag hade onda aningar om att detta inte skulle gå väl. Men efter jag vart här ett tag så började mamma bli piggare och piggare. Sista 2 dagarna var mamma som vanligt och vi såg fram emot att hon och Kent skulle komma hem strax efter mig. Jag åkte hem Onsdagen 23 April.


Så blev det inte. Det uppkom mer saker med mamma och hennes tillstånd försämrades kraftigt. Med facit i hand borde jag aldrig åkt hem förra gången men man visste inte vad som skulle hända. Det var dom sista sakerna på listan över som inträffade då.


Jag jobbade ytterligare en dag innan jag fick samtal från syrran att det nu var livshotande för mamma och att det näst intill är kört. Samma dag pratade jag med Kent som sa att han inte alls förstod va jag sa eftersom han pratat med läkaren som han frågat om han kan ta med sig kaffe, banan och glass till mamma vilket inte skulle vara några problem.


Det är en annan del av denna historian. Läkarna på SOS i Köpenhamn och läkarna i spanien har inte alltid samma information till oss. Ibland hör vi en sak av dom här och en annan av dom i Köpenhamn.

Hur frustrerande det är behöver jag nog inte gå in på. Det finns hundratals olika händelser som man skulle kunna dra upp här men för att inte trötta ut er skiter jag i det.


Men det kan nämnas att under tiden som min syster var här nere och hennes kille som kan spanska så pratade vi med läkaren och han sa till oss att allt är klart för hemresa och allt hänger på SOS. SOS i sin tur säger att dom väntar på resultat från läkarna här nere som dom lovat att höra av sig med om några dagar. Summa summarum olika info.


Jag åkte ner igen 27 April och är nu kvar här tills mamma åker hem. Just för tillfället så är läget allvarligt men stabilt och dom ska idag göra en Traketomi. Vilket betyder att dom gör ett snitt i halsen och sätter respiratorn där istället. Detta ska göra att hon andas bättre och ska kunna prata igen efter nån dag. Just nu förstår vi henne inte och måste ställa ja eller nej frågor så hon kan nicka eller skaka på huvudet om vi har rätt eller inte.


Det som gör saken än värre är att vi rykt ihop inom släkten som det inte skulle vara nog med allt annat som rör sig i huvudet just nu. Men ärligt talat skiter jag i det just nu! Vill dom hålla på så varsågod! jag orkar verkligen inte sjunka till den nivån. Det som är viktigt nu är mamma och allt annat skiter jag blankt i!


Dagarna här nere är inte så roliga som man kan tro. Visst vädret är kanske bättre än hemma men det enda vi gör är att vänta på att få hälsa på mamma nästa gång. Vi försöker få tiden att gå med en del aktiviteter som att gå ner till stranden, åka till olika köpcentrum, åker en sväng till San Augustin men det känns inte roligt. Det är bara nåt annat att vila ögonen på ett tag. Mamma finns hela tiden med en som en skugga. Inte på ett dåligt sätt så men man vill inte att hon ska ha det som hon har det! och det är svårt att ha roligt när man vet att hon ligger där och har skit tråkigt.

Det dumma är också att besökstiden för mamma är 30 min mellan 13-13:30 och en timme mellan 18-19. Det blir en timme förskjutet hemma eftersom tidsskillnaden är sådan.

Jag trodde aldrig jag skulle säga det men jag saknar en vanlig vardag. Jobbet, Ella, Linda, Simon, Pär & Linda å alla andra vänner man har och träffar ofta. Det känns som jag kommer uppskatta allt mycket mer när jag kommer hem. Kanske kanske var detta inte bara dåligt utan får mig att inse det jag kanske haft svårt för ett tag.Att det liv man lever inte är så illa.


Nu menar jag inget negativt mot någon person utan mer det här vanliga lunket man kommer in i. Det är så trist på jobbet å alla dagar är lika osv. Jag skulle ge vad som helst just nu för att få ha det så.


Idag när jag skriver det här fyller Ella 1 år och jag är 6-700 mil hemifrån. Det känns inte bra, samtidigt som jag vet att Linda förstår och Ella inte är så medveten om vad som händer än. Men ändå. Det är en stor händelse i lillans liv. Första födelsedagen!!! Jag har en jobbig dag med det idag. Jag vill hem. krama om de mina och känna doften från Ellas hår. Se hur hon nästan lärt sig att gå och pussa henne massa massa gånger.


Jag har turen att så fort vi kommit hem kommer Linda ner med Ella och kanske Simon så jag vet att jag får se dom så fort det går men det känns ändå tungt.


Alla mina otroligt fantastiska vänner har visat sig vara ett stöd jag sällan kunnat föreställa mig!! jag vet inte hur jag ska tacka er alla men jag vill att ni ska veta att jag är glad som har er!! vad skulle jag vara utan er vid min sida! ni vet vilka ni är för jag tror jag sagt det till er alla! har jag inte det så skäms på mig!! och då kommer jag göra det inom kort!


Anledningen till att jag kan lägga ut lite inlägg osv är att vi innan använde oss av hotellets datorer. men det kostade ganska mycket. Syrran tog med sion laptop som jag nu har lånat och vi hittade ett trådlöst nätverk här som vi nu kör skiten ur! Så nu kan jag vara med i leken lite mer än innan....

Uppdatering: Mamma har idag blivit av med sitt Dränage av bägge lungorna och ska i morgon göra Traketomin. Enligt vad läkarna här säger... å det vet vi ju hur det kommer gå?! Maniana (Alltså nästa vecka nån gång... kanske eventuellt om vi har tid)

Ha de

Kram

Bengan & Kent


Mamma!

Mamma ar val lite battre nu men inte helt ok. Vi vantar pa svar fran prover som ska vara klara pa mandag... vi hoppas naturligtvis att det ar bra svar sa man kan aka hem snart!

Jag skriver kanske mer en annan dag!

Johanna... jag ar ledsen att jag inte kunde fullfolja mitt atagande men jag vet att du forstar varfor ocksa. Jag hade mer an garna vart dar! hala dom i allafall!

Anna... Tack for allt stod & visa ord! det betyder mycket!

Zandra... Tack for att du finns dar! jag uppkattar det verkligen!

Sofia... vi har inte kannt varandra sa lange men dui finns dar och jag kan inte forklara hur mycket det betyder for mig!

Alla ni ar ovarderliga vanner som jag uppskattar sa otroligt mycket! (Jag hoppas inte jag glomt nan?)
Tack for att ni finns och gor mitt liv lite lattare nu.

Kram kram
Bengan