Löpsedlar å dunka dunka!

Idag har det inte heller hänt så mycket roligt mer än att jag fick tag i 2 löpsedlar till från pressbyrån?!
det var faan inte alls dumt! känns som om det är kul att man kan ha en sådan och ja familjen vill ju ha också så klart. Inte ofta man hamnar där som sagt.

Idag har grabben vart hemma från skolan, hade 39,2 i feber så det kanske var bäst det. Han som aldrig är sjuk annars har vart det 2 gånger nu på kort tid. Märkligt. Men det går nog över snart!

Jag var nere på stan idag med på friskvården, passade på att gå en vända där så man ser nåt annat bara, kollade in en sväng på Guldfynd för jag vill ha en lite fetare sorts armband. Hittade en till det ohyggliga priset av 698 kr? tyckte faan det var mycke för lite silver ja... men det är klart att det är väl just det som gör de...  men ska man va fin får man betala som ett svin! så är det.

Messade lite med syrran idag också! hon och jag mår väl lika bra ungefär över det här med moster. Känns bra att hon mår bättre men inte alls bra att man vet vad som komma skall. Jag kan ju just inget alls om det där så man står ju på barbacke så att säga. Det enda jag vet är att det är kört! å jag står hela tiden i valet å kvalet om jag ska åka ner eller inte?! än har jag inte kommit på svaret på frågan. men det dyker väl upp. antingen förr eller senare.

Det var ett himla bra program på tv igår om viktoperationer! tyckte dom vinklade det bra från alla synvinklar. Dom som har gjort det å är nöjd och dom som tvekar och dom som det inte gått så bra för. Och jag tycker det är rätt att man tar med allt inte bara det som är dåligt eller det som ä bra!

nää ska nog kolla lite 24 nu!!

Ha det gott friends!

Tjipp Tjopp

Bengan

Underligt!!

Det allra märkligste av saker inträffade idag. Jag fick ett sms från en arbetskompis som hade vart nere på sjukan hos läkaren, och det visade sig att jag var på löpsedeln till Aftonbladet här i Jämtland. Jag visste inte hur man ska reagera på det!! det känns bara underligt att inse att man var en av dom snubbarna på "löpet"? Så vad gjorde jag det första jag gjorde efter jobbet? jo åkte till ICA så klart för att få tag i en av dessa löpsedlar. Jag menar när kommer detta hända igen? mest troligt aldrig någonsin! så det är klart att det är en stor händelse! som väl är så förstog dom nog det på ICA så jag fick ta en direkt! Sjysst lirat säger jag!

vad har hänt mer? jo jag såg dokumentären på tv om dessa operationer! det verkar som om det finns dom som inte haft samma tur som jag.. men det visste jag redan. Jag har ju haft det jävligt lätt, kanske t o m för lätt! men det känns bra. jag kan både förstå och inte förstå dom som tvekar till att göra det. Men jag skulle gjort det direkt idag igen om jag haft valet. alltså om jag inte gjort den innan. men nu vet jag ju hur det är iofs.

Annars idag har vart en ganska lugn dag. man har jobbat på å inte gjort så mycket annat!

Yngsta grabben Simon är här idag.. härlig kille det där. Vet inte vad jag skulle gjort utan han egentligen. Av han får man alltid dom roligaste kommentarerna! Idag frågade jag han vad han ville ha när han fyller år för det är i helgen. Det visade sig att han  vill ha Star wars spelet till xbox men jag sa att han inte riktigt åldern inne med det där. Men kanske när han  var 7 tyckte han då så klart eftersom han fyller just 7! njae lite mer sa jag att han får bli. Då visste han inte vad han ville ha.. får nog spåna vidare med han imorron.

Ja  så mycket roligt har hänt idag... synes!

Kram
Bengan

Vilken dag!!

Helt sinnes sjuk dag har det vart idag, men ack så härlig!! Det började med att jag har haft det lite tungt nu ett tag, så jag tog ledigt idag för att helt enkelt ta det soft å ladda om batterierna lite och det var inte helt fel att få vara ledig idag!

Såå vad har jag gjort hela denna dagen?
Jo det började med att skjutsa sambon till jobbet så jag kunde ha bilen hemma! sen försökte jag få tag i Metallica biljetter!! helt omöjligt! men det skiter jag i!! jag ska dit!! så nu blir det till att hoppas på en kompis tjej eller blocket! Är det någon som har en biljett eller två över så hör av er!!

Sen efter jag blivit less på det åkte jag in till stan med en god vän på en shopping spree! faan va vi hade det roligt! kändes skönt att bara släppa allt liksom å bara vara! jag tror inte jag uppskattat att gå i affärer så mycket som just idag. Jag är ju som sagt en ganska enkel kille och jag vet oftast vad jag ska ha när jag går in i en affär. Inte som tjejer som går in å inte har en aning! men det var kul på ett konstigt sätt! det liksom gick så fort allting. Innan jag visste ordet av så var dagen på stan slut å det vardags att komma tillbaka till det vanliga "livet". Och t o m jag fick tag i 2 tröjor för endast 160 kr?? sjukt billigt och sjukt snygga! YEHAAA!

När vi gick som bäst där på stan så ringer Aftonbladet?? jag blev lite små chockad liksom å undrar vad dom ville mig! men det visade sig att för ett tag sedan så hade jag mailat en kille där som gjort ett reportage om en tjej som gjort samma operation som jag och jag har då sagt att jag tycker det är bra att dom tar upp det å så där samt berättade lite vad jag vart med om via min operation. Så nu i morgon så kommer väl jag vara med i Aftonbladet ser det ut som?! helt sjukt. Jag har ju vart med i ÖP alltså Östersunds posten om samma sak men detta är ju rikstäckande! svårt att tänka sig! men ändå himla roligt!
Det är ju det jag vill.... att folk ska förstå att det hjälper människor!! att det faktiskt är ett helt nytt liv som börjar och att det inte går så himla lätt! bara för att jag hade turen att få denna operationen och att det gick så bra betyder inte att den gör det för alla! Men som jag sa till reportern att skulle jag stå inför samma val igen skulle jag gjort det utan att tveka en halvsekund! så är det!!

och han som var här och tog korten! Henrik... vilken trevlig kille! vi snackade en bra stund och jag tror nog att han tog en 50-60 kort och jag hoppas ju att det är något bland dom som tar fram min goda sida.. hahah men det tror jag nog, han verkade vara en kille som förstog det där. och noggrann som få var han också.

Sen idag är det säsongs början på både 24 & Prison Break!! Halleluja!! jag är ingen kille som använder mig av heliga ord men det här är verkligen ett ögonblick då ja jag vet inte... skönt värre!!

Så det var lite om livet som det sett ut idag!

Kram
Bengan

Kollage av Bengan


Nice... nice.

Ja Lördag igen... jag kan tycka att dagarna går allt för fort. I allfall gör dom det på helgerna. Varför kan man inte få jobba 2 dagar i veckan å vara ledig 5? mycket roligare!

jag är så trött på att det enda man gör är jobba och när man inte gör det så ligger man utslagen i sängen eller soffan å undrar om det verkligen är så här livet ska se ut? jag tror ju inte det! jag är helt övertygad om att det måste finnas nåt bortom all denna ångest och frustration över min otillräcklighet!
 det måste finnas nåt sorts ork som man kan plocka fram när alla andra krafter är slut! en sorts
Nä-nu-jävlar-ska-du-inte-vara-trött-mer-din-idiot-ork.
Men det kanske inte finns nåt sånt, det kanske är ett av dom här knepen alla nötter som håller föredrag om livets goda... det är dom som trycker i oss lögner om att det faktiskt är rosenrött!! ingen annan i hela världen är trött för utom du ditt pucko!!! så vad ska du göra åt det? renovera ditt badrum? sätta in klinkers i hallen? eller kanske bygga ut garaget!! allt för att få det lite mer roligt i livet! Yehaaa.

Nää jag vet inte. Jag kan tycka föredrag är ganska bra men kan det verkligen vara så lätt som dom säger. Iofs tror inte jag att dom är gladare människor än resten av oss men det kan ju faktiskt vara så att dom kommit på knepet till evig lycka?! eller så är det helt enkelt så att varj snubbe får hitta sin egen väg till egen lycka. Jag menar vem säger att min väg är samma som min granne eller syster ska ta?

Igår var jag och Linda (min sambo om inte det framkommit) hos några vänner. Eller ja först bjöd vi dom på tacos å sedan kila vi hem till dom för att kolla schlager å Dricka ingen aning, för dom som inte vet så är ingen aning en drink med följande saker!
- Mortlad Lime
-Krossad (helst riven) is
- Farin socker
- Vanilj vodka
- Ginger ale!

Den är så jääävla god! så  det drack vi oss nästan redlösa på. nja inte riktigt men onyktra i allafall. Men det är trevligt! det är skönt att ibland bara komma iväg å få vara med folk som känner en!  det är nice. Och pär å Linda som dom vi var hos är ju himla trevliga. Men allt var nära på att sluta i katastrof. Jag glömde Limen? som om inte det räcker... när jag hade kommit tillbaka från att ha varit hemma å hade jag glömt ginger alen också? faaan vilken ångest! det finns inte ord som kan förklara hur snurrig jag var igår. redan innan spriten hade forsat genom mina ådror! huvva.

Jag är med på en  community här på nätet för folk som har eller vill eller ska göra en viktminskningsoperation. Där har jag nu lagt ut bilder på före å efter den här operationen, Jag tror inte själv jag insett hur det faktiskt har gått till eller hur jag ser ut? jag vet ju så klart att jag har gått ner i vikt, det är liksom svårt att missa med tanke på kläder å allt det där. Men ändå så finns det en viss konstig tanke om at man fortfarande är stor. Men jag vet ju nu efter att ha kollat miljarder gånger på bilderna är jag är ju liten. Jag ser ut som en benget t o m. Jag skull lätt kunna gå upp 10 kg mn ändå är jag livrädd för det!  det
kanske är så att man tror det är första steget till att bli den jag var innan! den som jag ALDRIG vill vara igen. Jag är ju å klart den jag är å det ändras inte av att man är större eller mindre och det är jag den första att hålla med om! Men denna bisarra lycka som infinner sig när man kan handla kläder i vanliga affärer är helt sjuk!! känslan att folk vänder sig om när dom ser en eller att dom bryr sig om vad man säger. Ja det är faktiskt så det är. Alla kanske inte har den insikten eller erfarenheterna men det hade inte jag heller tills efter jag gått ner. Då märker man skillnaden, den skillnaden man inte trodde fanns men som faktiskt fanns där!

Men nu ska jag ut snart å åka lite skoter och sen ska jag till byggmax! ska köpa några hyllor jag ska sätta upp snart. Så man får undan lite grejer. Eller så blir det omvänt!

Lite uppdateringar. Jag vart lite stressad sist jag skulle skriva så jag hann inte med allt. Det går inte att stressa ett geni heller!! hahah

Idag blev det inget byggmax. Det blev i allafall lite skoter. Har en kompis som jag nämnde här ovan som köpt en Ski-doo MXZ 800 RS, hyfsad skoter till att gå, vilket jävla as ärligt talat!! jag bara måste ha en skoter någongång annars vet jag inte vad jag gör! För folk längre neråt landet förstår jag att dom inte kan eller vet hur det känns men det är en fantastik känsla!! den går inte att beskriva helt enkelt!
det är precis som att åka motorcykel fast ännu bättre! appropå det. jag måste ta hoj kort snart! känner det varje sommar att det dra i tarmen! då blir det en Kawasaki ZZR 1300 stenhårt! sen blir det Europa semester för hela slanten! ska försöka få ihop ett gäng som kan tänkas vilja åka, kanske inte denna sommaren men någongång. Precis som jag nångång ska åka genom USA antingen med en Cadillac eller med en HD det spelar egentligen ingen roll vilket bara det blir av!

Annars i livet så har jag sett något konstigt! Sexinspektörerna! vad är det där för nåt?? hur kan folk frivilligt vara med i något liknande? jag hade hellre dött ärligt talat. Men alltså jag förstår grejern men varför visa det på tv? Jag skulle aldrig visa om jag nu hade suttit i köket å dragit i snabeln liksom??!! underligt värre...
Men det verkar ju som att dom blev nöjda vilket är huvudsaken egentligen! 

Ha det gott!
Peace love and understanding!
Bengan

Ännu en vecka till ända!

ja denna veckan har ju visat sig vara allt annat än roligt! Men den slutade i allfall så bra som den kan sluta!
en liten gamersnight hos en jobbarkompis! vad kan man mer begära när det är tungt å trist än en bra vän och lite CS? ja jag vet inte! 
Jag skulle iofs kunna komma på nåt annat men det känns inte som om det hör hemma här riktigt!

annars idag så har jag snackat med chefen och sagt att allt är inte på topp just nu fall dom undrar om jag går i lite andra tankar eller nåt. Vilket dom tyckte var bra att jag sa till och förstog! det tackar man för!! det är som sagt inte alla som har så bra chefer som en annan! Ni är GULD värda!

Jag hade ett litet snack med en tjej på jobbet idag. en tjej som jag har jobbat ihop med dom senaste 6 åren.. hon såg på mig att jag var lessen för hon sa det att - Bengan hur är det med dig? du har alltid så länge jag känt dig haft den där gnistan i dina bruna fina ögon men nu är det borta? du ser så himla lessen ut? Ja sa jag å så fick jag förklara lite kort vad man vart med om sista veckan å då klarnade det för henne att allt kanske inte var så bra! Men det kommer vända. Hon sa också något mycket bra som jag tänker dela med mig av, som ett dagens visdoms ord typ... det var: Vi lever inte så länge här på jorden så varför ska vi gå runt och vara ledsna? kan man inte vara glad över det som man har och allt man får vara med om? och är man inte glad så får man göra så man blir det!
Mycket bra sagt!

annars så är det mest deppigt jag kan ´komma på att skriva om just nu så jag låter bli helt enkelt.

Back to gamers night!!

Over and out!
Bengan 

Ångest!

Idag har ångesten tagit tag i min späda kropp, som en slägga rakt ner i huvudet small det bara till vid lunch tid, eller ja efter det. Jag fick reda på igår att min moster som alltid ställt upp inte mår alls bra. Men man trodde ju som man alltid gör att det går över. Att det kommer ordna sig. Det trodde jag även denna gång. Men det visade sig vid lunch idag att jag hade fel. Hon kommer inte bli bättre. Hon kommer enligt läkarna aldrig komma hem igen! eller som dom hade sagt, hon lever på lånad tid! säger en läkare det så är det inte bra! så mycket har jag lärt mig.
Sen satt jag i möte med soc, jag går in mer på det senare. Men i allafall. Min syster ringde mitt under det mötet å jag la på för jag var ju i möte?! men hon ringer upp igen och det brukar vara ett tydligt tecken på att det är nåt viktigt. Alla skulle komma in till moster nu för det var liksom dags för ett sista farväl! å här sitter jag 95 mil därifrån och vill bara åka dit! men det går ju inte. Man vet ju inte när det kommer hända. Jag kanske kommer för sent i vilket fall och vad ska man göra då? åka hem igen för att återvända en eller ett par veckor senare. Ja vad vet jag! har kollat vad det kostar med tåg  i nästa vecka i allafall. Får se hur det utvecklar sig. Ringde mamma också men hon kunde inte prata. Inte för att jag inte förstår henne så jag bad henne ringa senare.

Mötet med soc ja, det var ang äldsta grabben! Han har sina upp och nergångar. Mer ner på senare tiden har det visat sig och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Jag har ju inte sett han växa upp eftersom han bott med sin mamma, men han har bott här i 4 år nu men vi känner inte varandra ännu. Jag kan inte förklara det men det är nåt mellan oss som inte klickar riktigt. Jag har försökt att få han till att prata om det men han är så inåt vänd.
Läget har helt enkelt blivit så kritiskt att vi ännu en gång ska börja gå på BUP för att se om det kan ge nåt. Göra så att våran relation växer och blir bättre! Men det är svårt. Men det är nu jag måste göra det. Han har ju problem med att han inte har några vänner och dom han har tycker inte jag han ska umgås med. Det är inte rätt att man måste åka in till stan som 12-åring för att köpa snus för att vara med i kompis gänget! då är det faan fel kompisar man har hittat! och dom ska han inte umgås med, så är det bara!
det måste finnas bättre vänner än så att hitta! Men jag förstår ju så klart att han tar dom vänner han får, eller som visar intresse. Klart att man måste ha kompisar! det är ju nu hans formas till den person han kommer att bli, så allt måste helt enkelt klaffa! men hur ska man som förälder fixa det här! 

Jag var ganska ung när han kom till världen bara 18 och jag kan tycka att det var alldeles för tidigt. Inte för att jag ångrar barna utan för att jag helt enkelt inte var mogen för det! 
Och hur jag ska gå vidare nu har jag inte en aning om. hur ska jag göra nu? 
Jag hade ett samtal med han igår om just det här att detta är helt fel, och det är helt fel att han mår så dåligt. Så det jag kom fram till i samråd med hans mamma var helt enkelt att det bästa kanske var att han flyttar hem till henne. Det vill jag ju så klart inte men om det kan hjälpa han så måste det ju vara bättre än att han bor  här och mår dåligt! så måste det ju vara!!
men hur ska man lösa det? vem är jag att bestämma hur han vill ha det? det kan jag ju så klart inte. men jag måste se till hans bästa. Men naturligtvis ska han inte göra nåt han inte vill. Men han har alltid pratat om att han vill flytta hem till sin mamma och det måste han ju få göra! om det nu är det han vill. 
Mycket vill i den här texten... vill hit å vill dit! Faaan!!!

Han har ju faktiskt inte haft den bästa av uppväxter hos sin mamma så är det ju, men det verkar som om det har lagt sig där och jag måste ge henne en chans! kan hon göra så att det blir bättre så är det bra! och just nu känns det bara som  om det är det enda som betyder nåt. Att han mår bra! svårare än så är det inte!

Allat annat som håller på att snurra i skallen får ge vika för det här idag. Det få helt enkelt vara så att jag skiter i allt annat idag för att just vara lite ego å fundera på det som hänt idag.

Jag ska till skolan i morgon Inte för att jag tycker det är så himla upphetsande men göras det ska det. Jag vet ju redan att dom kommer hacka på en för att man inte gjort vad dom tycker är rimligt.

Han sköter sig inte riktigt på skolan så det är därför jag ska dit. för att snacka lite om vad som kan ligga bakom att han beter sig som han gör. Så klart vet dom ju lika väl som jag att han mår dåligt kanske t o m bättre för där verkar han prata mer än han gör hemma. Jag är inte arg för det. jag skulle mer se att han pratar om saker hemma, men här drar han sig undan. Jag vet inte varför heller. Så kan man reda ut det med BUPhar man ju kommit en bra bit på vägen!

men nog om allt detta nu.

Hörs  imorgon skulle jag tro!

Kram
Bengan

Sann Lycka!!!

Idag spred sig mina mungipor mer än vanligt inför det faktum att Metallica kommer till Le Sweden!! YEHAAAA!! det var som om hela himlen öppnade sig och visade att här Bengan här är det du är skapt för. Jag har bara vart med om en sådan helig upplevelse innan och deet var inte alltför länge sedan mendet tar jag ICKE nu!
I alla fall åter till Metallica! jag ska ju dit kosta vad det kosta vill! så är det ju, men jag har ju vart på 3 konserter redan och det var inte alls illa!  kan förresten sammanställa lite för den som är intresserad!

1992 Bengan 15 år gammal ska gå på sin allra första konsert å dra på trissor, det var Metallica! det var det året dom intog scandinavium! jag hade hoppats på att någon av mina vänner ville hänga med men Ick sa nicke. Så alldeles själv åkte jag dit, eller ja farsan skjutsade mig i sin då alldeles nya 245:a men ändå. jag var på konserten alldeles själv! stooor händels! fråga mig inte vilk förbanden va för det vet jag inte. Men jag kan säga att killn jämte mig var ca 9 år kanske, han fyllde år den dagn visade det sig och hans pappa ville ge han nåt riktigt i present! jo man kan ju inte annat än att säga att det lyckades han med!

1999 har jag för mig det var då jag var på Globen och kollade på dessa giganter nästa gång! jag var där denna gång lika ensam som sist! men jag hade en kompis till min dåvarande sambo med mig men hon satt ju på andra sidan globen så man kan säga att jag var själv.
Men jag träffade denna kväll ena riktiga snärtor!! jösses vilka puddingar som satt bredvid mig och naturligtvis så var det den ena tjejens lillasyster jag råkade hamna jämte. Hon var väl en så där knppt byxmyndig och ja lite äldre som man var så försökte jag ju visa känslorna man måste ha för dessa giganter! jag tror faktiskt att hon vart hyfsat impad! hennes syrra där emot vart inte lika impad.. men man kan inte göra alla till lags heller! förband denna gång... Monster Magnet! Dave Wyndorf i sitt esse. om hans namn nu stavas så vet jag icke men bra ser det ut i allafall... det som irriterade mig mest med denna konsert var att jag såg ju min dåvarande sambos kompis innan konserten och hon hade med sig en rullstolsbunden kille... och efter konserten så väntade jag ju på dom..det var nästan tomt där inne eller i allafall hade det gått bra lång tid innan jag ser den här killen... och han var helt slut! faan va han var utslagen.. det var bara att rusa dit å ge han ett handtag! jag frågade vart den här tjejen som han var med hade tagit vägen men hon hade vart tvungen att åka? då lacka jag ur fullständigt!! helvete!! jag är arg på henne än för det där. etersom min mamma är handikappad så kan det vara så att jag har lite mer respekt och mer insikt i hur det faktiskt är, jag vet inte. Men lämna en kille så där det gö man bara inte!
Jag hjälpte han ut till sin bil i allafall och allt slutar väl.

2004. Metallica intar Ullevi!! YHEAAA det var väl det jag kommer ihåg bäst. mest för att jag är så himla glömsk... för det kan man lätt säga att jag är!!  Denna gången hade jag ganska bra sitt plats. och det var en kille 2 rader ner som hade friskat till sig ganska bra. Han hade däckat innan förbanden hade kommit och vaknade till liv lagom till det sista förbandet. han började se lite underlig ut och helt plötslig så händer det, han vrål spyr!! usch va jävla vidrigt... det var u som väl är någon klok snubbe där som ropade på en vakt, som gick å hämtade sina kompisar och sedan så bar dom iväg med han. under tiden som en annan snubbe kläckte en underbar kommentar! Jävla amatör!! det gillade jag!
denna gången var det i allafall Slipknot som var förband men det lät helt bedrövligt! jag hade sett fram emot duality! men det enda som lät var trummerna.. typsikt! men som Aftonbladet skrev! Magiskt Metallica! och jag bara ler när jag tänker tillbaka!

Annars idag har det vart gansk lugnt förutom om man ska räkna med två samtal från äldsta grabbens skola. det visade sig att han igår hade haft med sig snus in på klubben, det är som fritids typ. och han är ju bara 12 liksom. Så det fick han en känga för.
Sen hade han vart ganska så oföretagsam nui det ista på lektionerna mest inte gjort nåt alls faktiskt. Och det går vi inte med på! så det var en liten genomgång av det också. och även av det att han inte har några vänner. Det är underligt det där att killar i den åldern har så svårt för att hitta någon. Det borde inte vara det! det ska vara lätt som det var på min tid. men det är väl kanske mer prestige nu eler nåt jag vet inte.
Jag snackade med hans mamma för han är en ganska vissen liten gosse och jag får liksom inte till det. Så han ska få testa över sommaren här nu då att bo hos mamma och kanske lytta till henne. vi får se helt enkelt.

Nu ska jag kika på nya Beck - Advokaten!!

Ses i morgon hoppas jag!

Kram
Bengan

Fackligt möte!

ja då har man haft hand om sitt första fackliga möte idag då! det gick faktiskt förvånansvärt bra och jag är riktigt nöjd med resultatet måste jag säga. Det enda som vart lite trist var att vi inte hann klart riktigt och måste göra det igen snart. Men det är bra det. Då får man träna lite. Det är inte det lättaste att vara förtroendevald och det är tur att jag inte gör det själv får då vet jag inte alls hur bra det hade gått.. Camilla som är den andra förtroendevalda är ju en riktig klippa på det där med att snacka! bara fylla ut tomrum liksom... iofs är jag ju ganska välsignad med kraftig munläder också men ändå.

Vad har hänt mer?
Jo ångesten kom över mig precis nu.. Allra sista avsnittet av Livräddarna gick precis! så typiskt, så fort det kommer nåt kul på tv så går det så fort, innan man vet ordet av så är det slut? märkligt det där va?
men jag har ju fortfarande Heroes som jag kollar på så man får vara nöjd med det.. Hyfsat jävla bra serie det där!Vojne vojne!

Vad har jag gjort mer idag...hmm ja det är väl mest jobbet jag har vart på, vilket inte alls var dumt.. man är ju lite av en självutnämnd flowermaster på jobbet och idag fick jag en stor jävla jukka palm precis bredvid mig!! vart jag nöjd då.. JAPP det vart han så nu leker livet ordentligt faktiskt.

Och eftersom jag vart på möte så himla länge idag så blev det pizza till middag men det vart ju så där så klart. Det smakar på nåt konstigt sätt alltid bättre innan man köpt den? vet inte varför men så är det.

Simon minsta grabben som är 7 nästa månad ville komma hem idag, lite taskig tajming med tanke på möten å allt så vi sa det att han får komma imorron istället. Han var ju här igår också! himla rolig lite kille som jag uppskattar att vara med. han har världens absolut skönaste kommentarer till allt!
- pappa ska jag säga...
- mmm
- Nää ach jag kommer inte ihåg...
- ok Men du får säga till när du kommit på det! OK
- MMM
- Pappa ska jag säga....
- Ja..
- Jag är lite sugen på macka.

så kan det se ut.. Tex, men ibland så kommer han helt enkelt inte på det å det är OK det med.

Jo men visst... fick en låt önskad till mig på radion idag!! bara det liksom! Tackar för det...

Men nu jäklar ska jag hitta på nåt annat än att sitta här...

And thats the way the cookie crumbles!

Ska bli bättre!

Hej hej!!
Ja det var ett tag sedan man var här å skrev!
jag ska verkligen göra mitt yttersta för att det ska bli bättrre med uppdateringar från mitt liv. Det har vart ganska hektiskt nu ett tag... ska försöka sammanfatta det hela.
- Börjat i röda korsets första hjälpen grupp
- Ska bli far igen för 5:e gången nu i maj
- Har träffat någon som jag tror kommer bli den allra bästa vän jag har haft!
- har börjat nytt jobb. (Eller ja det var snart ett år sedan men ändå)

ja det var vä li pricip det av värde som har hänt.. men för att gå in på det hela lite mer så ska vi se vad vi kan hitta på å skriva.

Röda korset kan vi börja med.
Jag såg dom på stan här i östersund för ett bra tag sedan men på den tiden vägde jag ca 142kg och utsatte mig inte för onördiga risker med att få gliringar från nötter som inte förstår bättre. alltså inte dom i röda korset nu alltsåp utan allmänheten. Man vet ju hur folk kollar på en osv.
Men nu när jag har fått en viktoperation för16 mån sedan och gått ner halva min vikt så har jag gått med och tycker det är mycket roligt! Det har vart många roliga uppdrag och fantastiska männiksor jag har träffat. Både dom som jobbar som röda korsare och dom som inte gör det.
Jag har vart på Joe Labero & Robert Wells julshow, VM i skidskytte, SM i längdskidor och nu dom senaste 2 helgerna i Åre. Åre det var en klass för sig det. Vilken otrolig tillställning! helt makalöst hur dom får till allt å allt att funka!? jag är impad! Himla kul! Tack till alla som var med där!

Att bli far igen för 5:e gången.. hmm skrämmande! hyfsat nervöst! å ja kul!
jag har ju haft barn så länge jag kanminnas men inte bott med barna så himnla länge av olika anledningar. Men jag har ju vart där förr om man säger så så det är inte det. Men det är väl just det att jag alltid har haft barn som gör att jag tycker jag är för gammal fast jag bara är snart 31. Märkligt!
Men kul ska det bli!

Min vän Johanna!
Jag vet inte ens vad jag ska skriva. jag har inte ord som kan säga vad jag vill säga. Hon ställer alltid upp. Hon finns där när jag behöver henne. Och jag finns där för henne. Jag tror aldrig jag har hittat en vän så fort någon gång. och aldrig tror jag att jag har haft en vän som är så lik mig själv. på alla sätt. Vi har samma humor, samma inställning till saker, samma allt liksom. Som om vi var som Bill & Bull, Humle & Dumle, Piff & Puff, Tintin & Milou, Roxette, ja alla som på någotvis alltid hört samman och som alltid kommer att höra samman. Märkligt men sant!

Och jobbet.. Man har blivit Statstjänsteman minsann, det trodde jaga ldrig. Jobbar på det fantastiska stället kallat Arbetsförmedlingen! fruktansvärt uppskattat ställe! inte illa! men jag trivs bra. Mina jobbarkompisar är fantastiska och cheferna är dom bästa jag haft! ja det känns bra helt enkelt

Nää slut för denna gång!
Until we meet again!
Ha det gott
Bengan