Värme!

Faan jag vill inte vara den som klagar och kommer inte vara det heller. Men GUD va varmt det är. Jag vet inte riktigt vart jag ska vara eller va jag ska göra för att inte rinna bort.

Laga mat idag gjorde jag med en enorm kraftansträngning och jag kan lätt och snabbt bli irriterad när det är så här varmt tyvärr.

Idag har jag och Ella vart nere på stan å kikat. va som vanligt så det va inte mycke att ha

Sen ha vi nog mest tagit det soft. Hon klämde ett av sina fingrar idag i en klädnypa, det är nog dagens största händelse.

Imorron kommer syster Sofi, Raffa å Stoffe. Ska bli kul att få lite folk här hemma. Men som man säger... skönast är det när dom åker hem... får se om det stämmer denna gången. Naturligtvis är det inte så att vi inte vill ha besök utan mer att det faktiskt tar på krafterna att ha främmande hos sig, hur roligt det än är.

Man har ju ett behov som människa att behaga, eller roa kanske man ska säga. Och det trycket känns allt för tungt att bära just nu. Men jag har förberett dom på att här kommer det ICKE bli roligt. Eller ja vi kan inte hitta på så himla mycket som kostar nåt eftersom kassan är tom. Som vanligt alltså.

Jag tycker det är skönt med stabilitet... och med kassan tom jämt så är det ganska stabilt. Man vet att man har inte råd eller ork att göra nåt. För samtidigt som pengarna försvinner gör orken det också... underligt att det går hand i hand.

Kanske är det ren överlevnad som gör att det är så. Eller tankarna som alltid finns där på pengar så man orkar inte göra annat än att drömma om lottovinsten. Va vet jag.

Skit samma
Bengan


Sällskap

Jag har inte vart mycket till sällskap här inne sista tiden. Men det är sånt som går lite upp och ner. Man skulle kunna tro att jag har all tid i världen på mig att sitta å skriva här... och det har jag också kanske.

Men det finns tyvärr helt ärligt andra saker jag hellre gör.

Just nu håller jag på å kollar om jag kan ändra om något till det bättre här hemma. Lite förändringar är gjorda och andra kommer senare.

Ella är löjligt förtjust i att vara under trappan med Lindas grejer som hon stickar, virkar å håller på med. Detta är inte så bra med tanke på saxar osv. Så nu har vi flyttat på det så hon kan gå som hon vill där under. Och sen dess har hon inte vart där?!

Idag har vi tvättat... Ellaverkar tycka mina kalsingar är extra roliga av nån anledning jag inte vet så hon satte dom på huvudet? vi försökte få en bild på det men det gick inte.

Igår skulle jag tagit det lugnt och vara hemma va tanken men jag hamnade hos Karin (fd sambo) det kändes ganska bra att kunna umgås som vanligt folk. va ett tag sedan och det har väl känts lite konstigt när man setts å så men igår va det trevligt.

Hamnade sedan på krogen och åkte hem lagom full. Det roligaste som hände var väl att Tessan hade möhippa på samma ställe som vi va på. Det va skoj värre att få va med om det!!

Träffade också en massa gamla jobbarkompisar och ett pucko... han som hoppade på mig för ett år sedan ca på krogen. Men han va inte i sitt esse ... tönten spydde som en gris när han gått av bussen.. hahahSå som det ser ut ovanför brukar det se ut när vi ska tvätta... ellt ligger i olika högar som Ella älskar att springa runt i.

Ibland får man också anstränga sig lite för att få en puss av henne... detta var under tiden vi busade lite mellan vällingen och läggdags idag.

Kram
Bengan

Utedag

Idag väntade jag länge och väl på att en vän skulle höra av sig. Men icke! Jag försökte få tag i personen i fråga men även det utan framgång. Jag kan tycka att man iallafall kan höra av sig när man kommit överens om något. Besviken... Ohh ja.

Men dagen blev himla bra ändå, vi va i Björkbackaparken med Veronica, Nova och Daniel sen for vi vidare till badhusparken där glass blev dagens höjdpunkt. Men det regnade å åskade nåt så in i helvete och vi fick byta plats annars hade vi blivit dränkta tror jag.

Sitter just nu å kollar på Grilla på 4:an och dom grillar spädgris. Det ser himla makabert ut faktiskt men jag har hört att det ska va himla bra kött...

Har försökt att hitta någon sorts bagagerumsmatta till bilen men det verkar vara svårt. Ska ringa jemtbil i morron och se vad dom har i orginalväg. Men det lär väl kosta hur mycket som helst.... fast original är oftast snyggast.

Snart kommer Stoffe och Syster yster med karl upp... bara en vecka kvar nu. Bäst att bunkra upp matlagret för Raffa äter som en förvirrad elefant i grönsaksaffären.

Ha de
Bengan

Nya bilen

Ja då var det dags att visa upp den nya bilen. Den är lite yngre än den gamla och har gått bra mycket mindre också...Så ser den ut. Varken nytvättad eller jo den är vaxad faktiskt.. första jag gjorde så klart.

Ang tatueringen förresten för er som undrar så verkar det vara som så att jag har en viss överkänslighet mot färgen som dom har använt. Men det kommer tydligen att gå över om några månader. Mmm undrar hur man ska klara några månader med detta kliandet.

Dom har också tagit bort denna färgen så ingen annan kommer få den mer i från dom i allafall..

I helgen har vi vart hos Lindas mamma och hälsat på. Ganska trevligt var det.

Har inte så mycket nytt att komma med just nu. Kanske i morron.

Ha de
Bengan

Det blev ingen renault

Nää och ingen octavia heller men väl nog en Mazda 626 kombi, Med farthållare, drag, ac och en massa annan lullul.

inget har faktiskt hänt sen sist. Känns som om det går ganska trögt nu, livet... men lite stilla ska det väl vara ibland. Ganska skönt också. Jag å Ella hittar på lite bus om dagen och städar en del när andan faller på.

Vi fastnade igår på E14 för det va en bil som kört in i räcket så det va lite halvsegt att komma förbi men till slut så. Ingen vart allvarligt skadad som väl är. Kan gå rätt illa det där om man har otur.

Kram
Bengan

Grillat är godast!

Igår hade vi stor främmande, det va Tina och hennes kille Ulf som var här samt Pär, Linda, Ronja å Emelie. Samt samtliga medlemmar av vi som bor här.

Det blev en otroligt trevlig kväll och Tina å Ulf gav sig iväg ca 01 men jag hade velat dom stannade en stund till men vi va ganska trötta i luvan. Det slutade aldrig att pratas om allt mellan himmel å jord. Precis så det ska vara.

Idag har vi vart å spanat på ny bil och imorgon ska vi åka å titta på en Skoda Octavia. Ska se hur den är, våran har ju gått ganska långt nu och det börjar bli dags för ett byte.

Octavian hade gått strax över 10 000 och  Reanulten inte ens 10 000 så det verkar bra. Det som var fördel med Renaulten va att den hade både drag och ac vilket hade vart skönt med tanke på när vi åkte på semester sist och det va så hett  i bilen så man överlevde av ren tur.

Jag ber till gud nu att vi får låna lite pengar!

Ha de gott
Kram
Bengan

Mycket Ella...

Det har vart lite mycket Ella här senaste tiden, eller ja senaste året kanske man ska säga. Men det faller sig naturligt eftersom det är hon jag är med hela dagarna när man inte jobbar osv. Men nu ändras det en liten stund.

Simon ska få sin tid i rampljuset. Jag tyckte hans mamma skulle klippa han för ett tag sedan men nu tyccker jag inte det längre. Han är fan hur söt som helst i den frillan han har och han passar sååå bra i den. Eller va säger ni?Det har handlat mycket om klippning i slutet ska försöka komma från det...

Idag har Ella badat i en pool och ätit glass bland annat. Båda sakerna uppskattades enormt! Alltid kul att göra henne glad.

Imorgon ska jag å Pär iväg å fixa hjullagret på bilen, bra att få det fixat men trist att behöva betala så in i helvete för det! men vi ska ner till Borås i mitten på aug igen så då vill man ha en fullt fungerande bil. Då blir det bara jag å Ella å Stoffe som åker. Stoffe kommer upp med syster å hennes kille i slutet av Juli för yran. Det ska bli kul.

Kram
Bengan