Sthlm & sjuk..

Ja, det är lika roligt som det låter. I Sthlm hade jag det alldeles perfa faktiskt!!

Kom dit Onsdag kväll och hade den enorma turen att Joel som jag skulle bo hos hade en polare Tobbe som liksom av en ren tillfällighet var i bromma och skulle till barkarby precis då jag kom dit :) Ödet är bra underligt ibland...

Som att dagen inte kunde bli bättre så kollade vi på AC/DC och drack Corona kvällen lång!!

Torsdag
mötte jag upp Pär, Olle och Ronja någonstans vid karlaplan å sen gick vi på Skansen i några timmar. Efter det droppade vi av olle den äldre och Ronja den yngre till Maria som är Pärs syster som bor där.

Senare den Eftermiddagen så träffade vi på lite andra kompisar på stan å satt bra nog länge å drack kalla öl å njöt av solen samt tittade på studenter som var mer än lovligt galna!

AC/DC kan jag meddela gjorde inte en jävel besviken utan levererade hits på löpande band och med sådan fart att man nästan inte hängde med! Ångrar inte en sekund att jag åkte dit faktiskt!Efter konserten lämnde jag motvilligt över Pär till Sthlms tunnelbana för att han själv skulle ta sig hem. Pär är allt bra på att skruva å hålla på men Sthlm är nog inte hans grej riktigt... :)
men han klarade det allt galant!

Jag själv höll på att få en mindre infarkt av den enkla andledningen att jag inte fick tag på Joel. Jag hade frågat han lite snyggt om han inte kunde hålla sig lite nykter så han kunde köra mig till Bromma Fredag morgon och det skulle han försöka med sa han.... Det försöket tog slut fort! När han ringde var han dyngrak!

Jag var helt död och ville hem vilket Joel så klart inte ville :(

Men jag fick vara med om nåt jag aldrig trodde jag skulle få uppleva...

Jag vimmlade runt på Stureplan som jag inte gjort annat. Inte för att jag visste vad för ställen jag var på men har hört att det ska vara bland det hetaste just nu, vad det nu betyder...
Vi var iaf på East, Hotellet och Solidaritet. Kan säga att ingen av dom gjorde så värst stora avtryck och kommer inte grina om jag aldrig kommer att återvända, men roligt det var det!
east minns jag int så mycket från faktiskt. Hotellet hade grym Mojito samt att Solidaritet hade ganska hyfsad skumpa faktiskt!

Sen har jag återupptäckt den lilla liraren Slash! Faan va hans nya platta är grym! tror bestämt jag är lite små frälst...Så summan av detta inlägg...

AC/DC rockade fett.
Slash är grym.
Och Bengan har blivit en Sthlms brat... eller inte!

ha de
Kram
Bengan