Valborgmässoafton!

jaha här sitter man nu hemma å kollar på Metallica videos!! härligt värre. Full börjar man bli också. jag vet inte om det kommer bli bra eller dåligt om man blir det redan vid 19:30 men jag tror det är bra ja!! YEHAAA

Ha det gott

Bengan

Sjukhus å fika....

Idag har jag vart på sjukhuset och hälsat på Johannas mamma Åse, hon mådde bra efter operationen och verkade ta allt med ro. Härligt att det gick bra och lycka till säger jag!!!

Det fanns tre tjejer till där jag träffat innan som gjort operationen i Måndags och 2 mådde inte jättebra, det var t om så att en av dom skulle om opereras nu i eftermiddag. Inte alls roligt men jag tror det kommer ordna sig! den tredje var lika pigg som Johannas mamma, så det var kul

annars idag har jag vart fruktansvärt less. Ända tills Magda ringde å sa att jag kunde hänga med ner på stan på fika med henne å Sara, Så det gjorde jag!
Sen gick vi i 300 affärer och hittade nästan inget alls, tills vi var tvunga at sätta oss ner å bara fundera över livet. Sånt kan vara bra i bland, att stanna upp å se vad som händer. Jag har kommit på det idag fakiskt att man borde göra det oftare. Man missar så himla mycke annars, om man inte tar sig tiden att se det!

Nu ska jag till tandläkaren med Stoffe!

Har vart iväg en sväng och cyklat idag, var faktiskt ganska skönt. lagom varmt och jag bara lät vägarna föra mig dit dom ville. På vägen hem därifrån så hälsade jag på Simpe limpe! han var som alltid himla glad å se mig och man fick en bamsekram! gud va härligt. Sen försökte han visa när hans lilla syster skulle gå men det gick inte så bra. Jag vet inte vad det är men hon tycker inte riktigt om mig. Måste jobba på det där.

Ha de
Kram
Bengan

Inget nytt att rapportera...

Ja jag har faktiskt inte så mycket att komma med idag. sjukskriven å är hemma å tar det soft.. men lite bilder tänkte jag lägga ut i allafall....

image25

Ja å Min mamma! Hon är världens bästa underbaraste mamma som finns!! Och ja, jag är en morsgris! Och stolt över det!

image26

Så här ser en Moccachino (ursäkta stavningen) ut i Borås. Faan va jag är sugen på en sån!

image28

Å så här såg man ut nånstans utanför eller runt om Mora på väg hem från Borås sist jag var där....

Over and out!

Bengan

Föreläsning... Inte alls som jag trodde....

Lördag och jag klev upp tidigt för att slippa stressa, utan bara ta det soft. jag vet hur jag blir när jag stressar och den killen är inte rolig att ha med att göra!
Hämtade videokamera hos Pär Å Linda, hämtade även Stefan på Frösön. Sen gled vi iväg mot Strömsund. Kom fram bra nog i tid. Sa tills snubbarna där att jag var på plats å fick ett band som jag kan ta mig in med.

Åkte hem till Johanna å Janne, var ju inte riktigt meningen att störa dom på hans födelsedag men vad skulle jag göra. Jag behövde verkligen Johannas stöd i det sista. Inte för peppning just utan bara snacka med någon lättsam person som känner mig. Jag var SÅÅÅÅ nervös så herre min gud. Jag skakade som en plattfisk i öknen.

Men vi kom dit i allafall fikade lite och bara samlade mig lite. Skönt att ta det lugnt precis innan liksom.
Men när det var en 5-10 min kvar gick vi in. Det hade redan börjat komma lite folk och jag kände mig mer nervös än någonsin tidigare. Ville bara sjunka genom jorden!
Johanna fick hjälp med att koppla in datorn och fixade det sista medans jag fixade det sista med "fusklapparna"

- Du kanske skulle köra??

Säger Johanna och jag funderade allvarligt på å köra en Peter Bengtsson!

( Förklaring: Peter Bengtsson, En peter Bengtsson är när man i en trängd situation gör det enda bästa, Man hoppar genom fönstret rakt ut i snön i strumplästen och springer hem till mamma.) 

Men i allafall, jag hälsar välkommna tror jag?
säger vem jag är berättar lite vart jag bor å kommer från, sen ringer min mobil?! Så jävla obegåvat!!
-Helvete säger jag å ler medans jag försöker få upp den där jävla telefon!
lägger telefonen på bordet där johanna har datorn och hennes dotter Saga-lii sitter å dricker Hallonsoda. Som hon i samma sekund välter ut över bordet så jag är tvungen att springa ut å hämta papper!
Inget mer kan verkligen gå åt helvete nu. Men det blev en ganska lugn stämmning efter det. Det var ca 15 pers å kollade.

Men jag var inte helt nöjd, jag glömde mycket å rabblade nog bara en massa strunt massa gånger. Men jag var så himla nervös och jag hade inte gjort det innan. Så jag hoppas ändå att dom som var där tyckte det var ok!

Det var också en hel del frågor och jag tror att dom flesta faktiskt ställde någon fråga och en dietist som var där ställde en väldans massa. Jag tyckte det var himla bra och johanna hjälpte till att svara också. Hon har gjort precis samma sak så hon vet vad det handlar om hon också. 
 
Skönt med hennes hjälp!! Helt ovärderlig faktiskt!!

Vi stannade och snackade med en tjej som också gjort samma operation samtidigt som Johanna och hon mådde inte alls bra. Jag tyckte att hon skulle ta upp det med Gunnar som är kirurg för den andra kirurgen som hon har verkar inte bry sig.
Det är bra att det kommer upp bägge sidor av en operation, både jag och Johanna och dom flesta jag vet har det gått väldigt bra för! och  det finns faktiskt dom som inte har samma tur!

Jag förstår inte vad som hände under föreläsningen men nu efteråt så inser jag att det var en himla massa som jag glömde säga eller skulle ha sagt. Men det var helt tomt i skallen bara när jag var där. Jag kom inte på nåt alls.
Pinsamt... men när det är första gången så vad ska man göra? kanske gör jag det igen kanske aldrig någonsin mer! jag vet inte.... så bra var det ju faktiskt inte, det tycker inte jag i allafall...

Kommer hem, käkar å dör på soffan. Faktiskt somnar jag inte direkt men jag var himla trött! och somnade hyfsat tidigt tror jag.....


Ha de
Bengan


Herre jösses!

Idag känner jag at jag kanske inte har den inspirationen som krävs för att kunna skriva en riktigt bra blogg text. Men då kom frågan upp så där bara, har jag någonsin det?
Det snurrar så mycket konstigt  i tankarna nu så det är märkligt... huvva

Jag har igår efter 1 månads väntetid fått gå till läkaren, en mycket trevlig karl i övre tonåren, eller ja kanske övre medelålder till å med... men han visste sina grejer och förstog mitt problem till fullo! sådana dagar när det går som man vill tycker jag om!

Jag har nu i veckan kommit på eller snarare känt mer än innan att jag inte orkar mer. Att all min kraft liksom är helt uttömd. Jag vet inte hur jag på ett bra sätt ska förklara så att ni förstår men detta är väl så nära jag kan komma.
Dels har det att göra med att jag faktiskt har gått ner en hel del i vikt och inte riktigt förstår det hela själv än, för det är inte roligt att varje dag se någon i spegeln som man inte förstår vem det är. Klart att jag vet att det är jag samtidigt som jag inte ser mig så som jag ser ut nu.
Sen är det en del andra saker med som jag icke tänker gå in på här.

Idag har jag trott att det skulle bli lugna puckar eftersom det är första heldagen på sjuksrivningen. Men det vart det icke så klart.
Var först på jobbet och hämtade pappren till sjuksrivningen, sen till kuratorn efter det mötte jag upp Johanna och hennes mamma Åse och var med dom ett tag innan det var dags att åka å hämta Linda för att gå föräldrautbildningen. och nu är jag hemma å har käkat, kl 18 ca.
Jag som trodde i min enfald att det skulle bli lugnt när man var sjukskriven men tydligen inte för alla... hahah

I morron ska jag till Kirurgen för att ta B12 spruta och till dietist för att få lite mat hjälp å nåt närings tjossan.

Ska försöka att bara ta hand om mig själv under sjukskrivningen. känner att det behövs. Jag sa till läkaren att jag aldrig någonsin trott att jag skulle bli det, jag har aldrig vart ledig från jobbet mer än 2 veckor i sträck. och även om jag har semester så är jag inne på jobbet. Jag klarar inte av att inte jobba helt enkelt. Och det är väl på både gott å ont. cheferna är säkert skit glada men man kommer väl kanske till denna punkten någongång då när man helt enkelt inte klarar mer.
En punkt jag skäms över att ha kommit till. En punkt jag vill ska försvinna så att jag kan bli jag igen!!

Sen håller jag på med det här föredraget också. det går ganska bra och jag har skrivit 2 A4 nu så nu är det bara resten kvar. Tar det ikväll eller mest troligt i morron. Orkar faktiskt inte idag även om jag borde. Men som jag sa ovan. Punkten för ändring är här så nu gör jag tvärt emot vad jag borde.

Kram kram
Bengan

Trevligt besök, 24 å Prison break

Ja dagen visade sig inte alls bli som jag hade tänkt, mest möten på jobbet, vilket är fruktansvärt härligt!!
Sen skulle jag ner till Qudaför att se om det fanns något jag kunde köpa för mitt presentkort jag vunnit. Fanns massa kläder men till svindyra priser! dom var ganska trevliga dom som hade stället men det var inte riktigt min still i kläder eller plånbok. Men jag hittade efter mycket om å men en T-shirt för en 5 hunka. Jag tycker det är lite över pris, men det är klart att om kvallen är bra så kan det ju vara värt det. Ganska snygg var den ju i allafall.

Sen vart det lite besök, av Magda... himla mysig å go tjej det där! vi hade det faktiskt himla trevligt å det blev inte så mycket tittande på serierna som jag brukar följa. Men det gör det samma! hellre trevligt sällskap än tv säger jag!

annars så har jag en ganska härlig känsla i kroppen just nu, kanske är det vår känslorna som bubblar i en eller så är det nåt annat. Man kan ju aldrig så noga veta med det där. Och jag är den person som är sämst av alla att veta vad jag har för nåt. Själv kännedomen är helt värdelös hos mig. Men jag verkar trivas ändå! Jag har inte den blekaste aning om jag har ett blodsockerfall eller vad det nu kan vara. Det kan ju vara så att jag helt enkelt inte bryr mig, vad gör det för skillnad om hundra år liksom? jag vet inte... och ingen annan heller tror jag.

Denna dagen ska jag åter till min goda vän Johan. Härlig lite kufisk gosse det där!! ska bli nice som alltid!!

Har även bokat upp sista April då jag ska med Magda på Survival, inte riktigt mitt place att gå till men man ska ju vidga sina vyer har jag hört. Och jag har ju Magda med mig som backup om det skulle krisa sig, får nog hålla mig till henne tror jag för Bikers är hårdföra typer som ingen borde umgås med... hahaha

För övrigt så börjar nu ångesten krypa på mig inför vad jag har gett mig in på nästa helg. Jag har fortfarande inte en aning om vad jag ska snacka om riktigt men det ger sig. tänkte sätta mig med det där i morron ordentligt! så det blir så bra det bara kan!

Ha det got alla vänner!

Kram
Bengan

Strömsund och vackert väder.

Fredagar är faan härligast! man vet att man slipper jobbet i två dagar och man kan bara ta det slappt. i allafall efter arbetstid. Det var en ganska lugn eftemiddag på jobbet och det är skönt! inte allt för ofta det händer så man får ta tillvara på dom stunderna.

Fredag åkte jag också till Strömsund! jag var med Johanna och hennes mamma ute och nattvandrade lite, det var kallt men trevligt! Jag tycker det är stort gjort att faktiskt bry sig om andra och visa att man finns där för att hjälpa om något skulle hända! sen är dom är ju så himla härliga dom tjejerna så tråkigt har man aldrig i deras sällskap! vi gick runt i lite olika delar av staden där och jag fick veta vart diverse fyllor och andra saker har inträffat under tonårstiden. Tänk att alla har sina platser man har gjort lite underliga och suspekta grejer på. Men det är roligt att få en historia till platserna man är på. Jag hade inte mycket att tillföra det ämnet eftersom jag aldrig vart på just dom ställena innan. Men om 20 år när jag kanske kommer tillbaks dit med mina barn kan jag berätta om just denna fredagen och vad jag gjorde. Och cirkeln sluts. Märkligt...

Lördag.

Jag kände mig bra nog trött denna dagen för det hade blivit lite film dagen innan och upp tidigt för att Johanna skulle till butiken och vi skulle fixa med Föredraget.
Solen lyste från nästan klarblå himmel och vi satt inne och var frustrerade över att vi inte riktigt fick ihop det hela. Den var lite trögt i början kan man säga men sen lossnade det, vi fick det färdigt och nu väntar bara texten som jag ska skriva till. Det ska jag fixa idag eller i morron. 

Jag kan inte TACKA Johanna nog för denna ovärderliga hjälp jag fått! hon är en klippa på det här och har så många bra tankar om vad man skulle kunna göra och forma det hela. Jag är helt novis i allt som har med upplägg, utförande och allt det där men hon hade ideér hon! Hur ska jag kunna återgälda det här? det går liksom inte.
Men jag vill att du ska veta det Johanna att det här betyder så mycket för mig! Du är min mentor, min förebild och allra bästa vän! så det så!

 
Var även hos Johannas far som fyllde 49 denna dag. Trevlig familj har hon allt och ja vi hade det bra roligt tills jag åkte hemmåt igen.

ja vad hände sen, kom hem laga mat, slappa å åkte till Magda å hennes kompisar. Hängde med dom på Mark Twain och hade det inte allför roligt. Bredvid vårat bord satt det ett gäng 40-45 åringar som trodde dom var 18, sånt är inte nice. Snarare Patetiskt!! fyy faan!!
Körde hem dom efter väl behövlig inköpt mat. och vad händer?  vi kommer dit, käkar, slappar å snackar skit i soffan å alla somnar? men dra åt skogen va jag blev stressad efter att vakna 04:30 i soffan där. Tok skynda sig hem å sova för att kl 07:00 hämta Stoffe på tåget.  Linda tyckte jag såg hyfsat trött ut och som manliga förebild å förespråkare av att jag aldrig ser trött ut sa att: Nää jag är inte trött alls. Men jag var tok trött så klart.
Det är precis som om någon ringer en mitt i natten, så frågar dom sover du? Nää faan säger man alltid men det tror faan man gör det mitt i natten. Varför kan man inte säga det? Varför står man inte för det att man faktiskt sover? underligt är det!

Söndagen grillade vi med en nyinköpt grill. härligt! The Season has begin!! faan va härligt det är att grilla! det blir gott utan att man gör nånting nästan. det går liksom inte att misslyckas! så jävla bra!!

Ja så är det...

Ha de
Bengan


Möte i Sthlm och härligt väder!

Jag gör som vanligt och samlar ihop et par dagar nu när jag inte vart i närheten av någon dator. 

Onsdag morgon, jag tänkte att detta kommer ICKE gå väl. Det blåste så det var inte klokt i denna staden då. Man vart lite orolig för at det faktiskt inte skulle bli någon resa till Sthlm. Skulle planen lyfta överhuvudtaget i storm?

Planet var dessutom 30 min sen vilket aldrig är ett bra tecken. När vi sedan gick ut till planet så blåste det nåt fruktansvärt. Fick stå ett litet tag å vänta på trappan upp till planet och det var så jag trodde jag skulle blåsa bort. Men allt gick väl, lite skumpig resa men helt ok ändå.  

Vi kom fram till Sthlm och allt vart frid å fröjd. Taxin kom och det var helvete vad dom kör, man har ju sett det förut men det var ett tag sedan och man är inte direkt van vid förfarandet dom har där. Dom kör som stollar! Men dom vet vad dom gör på något konstigt sätt.  
Men vi var ju sen till mötet så klart med ca 30 min men det var OK ändå. Satt sedan i möte fram till kl 19:30, efter det så hade vi lite samkväm med god buffé och trevligt sällskap.

Jag å Tommy gick efter det ner till hotellet och tog någon drink å hade det allmänt trevligt. 

Det hade kunnat sluta i ren katastrof på hotellet för Stockholms tjejer är INTE roliga! För vuxna 4 åringar! Huvva. T om om dom jobbar i en reception så är dom snorkiga!! Jävla pack! Nu ska jag inte dra alla över en kam, jag kan bara ha haft otur men det kändes inget vidare! Uch. 

Dagen efter var det hotell frulle i vanlig ordning, och som vanligt fanns det så mycket att välja på så man hade ingen aning om vad faan man skulle välja. Det fanns hur mycket som helst att välja på.. Huvva vilket ångest! 

Och som brukligt är så hade vi en masa föreläsningar denna dagen för att ja avsluta den med ett härligt fika! Jag ska inte gå in på detaljer kring vad det handlade om för det gör säkert ingen glad men trevligt hade vi det!  

Det var ett underbart Sthlm som visade sig för oss på Onsdagen, det blåste lite grann men det var ljumna vindar och soligt å fint. Man hade ärligt talat ingen större lust att vara inne alls utan ta vara på det fina vädret. Tyvärr gick dt inte men så är det.  

Köpte även en ny parfym på Arlanda. Boss Selection! Har vart ute efter just denna ett längre tag och nu hittade jag det för ett löjligt bra pris! Så det var bara att slå till. Taxfree är härligt!!! 

Ja det är väl det som har hänt i livet just nu? annars glider man mest runt å tar det piano för tillfället. Ganska skönt det med.  

Trevlig helg!!
Bengan

Depression fortsättning...

fortsättning....Bitter,

Svag.
Ojämna andetag,
Döden väntar,
Väntar på dig.
Kommer,
När du minst anar det.
Lurar bakom huset,
Huset du ser,
Men inte vet finns där.
Som en dröm,
Du inte trodde var sann


Natten är stilla,

Månen lyser.
Lyser upp vägen,
Vägen jag går på.
När kommer jag fram,
Kommer jag komma dit jag vill.
Till ett hem,
Där jag vill slå mig till ro.
Där känslan av hemma,
Kommer finnas för alltid.
Eller kommer jag för evigt,
Vara vilsen.
Irrandes runt,
På mörka månbelysta gator.

Lite samlade deprimerande dikter.

Ja nu tänkte jag att det var dags att dela med sig lite av det deprimerande material jag skrivit. Vet inte exakt vad det handlar om alla gånger men det känns skönt at bara låta orden flöda ur en på nåt vis, jag vet inte om det verkar märkligt men så har jag det.... nån som känner igen sig?

Dimman blir tätare,
Växer sig större.
Äter upp allt i sin väg,
Hungrigt.
Drar sig snabbare framåt,
Mot sitt mål.
Att få allt dimhöljt,
Suddigt och oklart.


Flickan på gatan,
Så ensam.
Övergiven av sina närmaste,
Utslängd som skräp.
Ligger hon på bänken,
Frusen.
Jagad av sina demoner,
Inhämtad av sina psykoser.
Springer hon,
Bort från allt.
Vart som helst,
Bara det onda försvinner.


Känslan av ensamhet,
Drar genom rummet.
Kall och hård,
Forcerar den allt.
Tar ingen hänsyn,
Brutal och känslokall.
Ser den inte,
Hur liten jag är.
Att all min kraft,
Redan är borta.
Den fortsätter sin väg,
Rakt in i mitt hjärta.
Jag försvinner bort,
Bort från allt.

Old friends reunion week!!

 Nu sitter jag här på en måndag och funderar över veckan som gått.. det har hänt en del fast det inte känns som det, visst är det underligt att man tycker man har ett ganska tråkigt liv men det händer ändå en del om man bara tar sig tid att upptäcka det. Man borde kanske göra det ibland istället för att fokusera på det som är tråkigt. Visst lät det bra?! jag är en av världens sämsta på att göra just det. I alla fall nu på senare tid. Jag vill att saker ska hända hela tiden nu för tiden.
Men jag kan också känna att jag har för mycket. som nu denna veckan. jag kommer vara hemma imorron hoppas jag med Simpe och Ons-Tors är jag i STHLM med facket, för att på Fredag åka till Strömsund och göra klart allt inför föredraget som är helgen efter som jag också kommer vara borta. Jag kan ju på nåt vis förstå varför Linda blir lite less. Men jag ha sagt det till henne och jag intalar mig själv att det bara är ett tag nu det kommer vara så här. För inte kan man väl göra saker hela tiden? hela min image kommer ju förvinna då.. Eller jag vet inte om jag har någon image iofs. Men det känns samtidigt skönt att träffa folk. Jag är en hyfsat social kille och trivs med massa folk runt mig. Sån är jag! Men jag har dagar då jag bara vill dra täcket över huvudet också! det ska ni veta!

Men  iallafall. Nyligen berättade jag om Liza som jag inte sett på 9 år men som jag nyligen har träffat igen.
När jag och Linda var å fikade förra helgen träffade jag på Mattias som jag inte sett på 1 år.
Och nu i Torsdags så träffade jag Magda som jag inte sett på 4 år.
Och Sara min gamla jobbarkompis som jag inte hört av på jag vet inte hur länge skrev ett inlägg  i min blogg. Så henne ska jag försöka få tag i... Bara så att du  vet Sara! eller ser du det här kan du leta upp mig på hitta eller nåt!!

Idag har vi även släppt av Lindas kompis Veronica vid tåget. efter det skulle vi ta en glass på Douglas men det missade jag, efter det så kom jag på att vi kan köpa en på Coop nära i centrum då. det körde jag också förbi?? men herre jösses? hur gick det till? hyfsat tankspridd man har vart... men vända går det faktiskt att göra även med en Opel så det gjorde jag och 5 min senare spred sig en fantastiskt skön glass arom i gomen.

Jag har även vart ute å prov cycklat min ny servade cyckel. Det gick som en dans. och i centrum träffade jag även på min gamla vän Magda och hennes kompis Laila, Så vi kila hem till Laila å fikade en sväng. man ska aldrig underskatta lite gott kaffe!! gud vad det satt fint! men på vägen hem drog jag på lite väl med hojjen tror jag för det va helvete vad jag blev trött, å frös om händerna som en galning! Vantar ON säger jag tills nästa gång! måste komma igång med att cyckla lite nu innan jag ska börja hojja till jobbet! man vill inte börja med att hojja 2 mil om dagen. Nä trappa upp tror jag är bäst!

Annars tror jag livet är ganska lugnt för tillfället... i alla fall kan det tyckas som det. Men det händer säkert nåt som ställer allt på ända... eller har det redan hänt?  ja det vet inte jag å inte någon annan heller tror jag.

That´s the way this easter cookie crumbles!

Bengan Signing out!

Påsk, myt eller helvete?!

Torsdag 

Slutar tidigare på jobbet idag, föräldrautbildning direkt efter jobbet. Linda och hennes kompis Veronica från Borlänge hämtade mig på jobbet. Ganska stressigt men vi kom i tid och det var lugnt. Inget va som det skulle där. Kaffekokaren var inlåst och inga nycklar till att kolla på film, så det blev en kort dag, kändes skönt för jag var helt slut! Vet egentligen inte varför för jag slutade tidigt på jobbet å var inte direkt sen att kojsa dagen innan. Märkligt.

 

Kom hem vid 16:45 och det var bara att börja laga mat direkt. Testade nåt jag aldrig gjort innan, tjocka revben späckade med färsk vitlök å timjan. Samt att jag hade på lite rosmarin på den också å salt och peppar förstås. Gjorde även klyft pärer med lök, paprika, vitlök å tomat i ugnen med rosmarin och flingsalt. Himla uppskattat och gott.

 

Efter det tänkte jag bara softa å sova tidigt det gick icke! Det visade sig att en gammal kompis som jag inte sett på 4 år tyckte jag skulle komma förbi för hon var i staden. Så efter att jag lämnat Stoffe på tåget som var nästan 45 min sent , så åkte jag hem till hennes kompis för att träffa henne! Magdalena, det var hur kul som helst att träffa henne igen!!

Hon var som hon alltid varit, glad, sprallig, rolig och ja Magda helt enkelt. Men en sak var annorlunda, hon hade poppat till frillan hyfsat mycket. Vilket passade henne perfekt!!

Men i alla fall, jag hade lovat att köra hon och hennes polare Laila å Sara till krogen så det gjorde jag. Men dom ville jag skulle hänga på in med så efter lite övertalning gjorde jag det. Blev kvar där tills dom stängde och efter mycket strul med mat osv så kom vi dit vi skulle.

Men jag hade hur roligt som helst!! Vilka tjejer!

 

Jo jag var hemma 04:15 lite väl sent känner jag idag.

 Fredag 

Idag har vi åkt ganska tidigt hemifrån för att ta oss till Torpshammar först för att hämta Lindas syster och sedan åka till IKEA, helvetet är nog roligare tror jag. I alla fall om man var så trött som jag. Huvva! Men det gick ändå ganska bra, direkt när jag kom dit käkade jag en räkmacka å blåbärspaj! Hur gott som helst. Sen var det att traska runt där å efter vi kommit ner till nedervåningen så ville min kropp inte vara med nå mer. Han ville sitta å slappa. Men icke att han fick göra detta. Det var om att bära runt på 2 30 kilos betongsäckar att gå sista biten. Fyy faan.

Vi åkte även hem till Lindas systers nya lgh som hon flyttat till. Himla fint hus och lgh. Ny renoverat kök å badrum i yttersta toppklass! Helt OK!

 

Annars nu så är jag nära kollaps så jag säger klart slut för idag.

 Lördag 

Är fortfarande i Torpshammar. Har idag firat Kalle som fyller 60 på Tisdag! Det är en stor dag minsann, han fick 2 saker till att sätta pärer med. Vet inte riktigt vad fast jag är en bonnpajk men han verkar ha uppskattat det väldigt mycket vilket är roligt. Vi la ihop till dom där sakerna för det är inte alldeles billiga prylar.

 

Jag fick även min present i form av ett presentkort på Jack & Jones!! Ni som har läst här innan vet hur mycket jag uppskattar just det stället! Så nu kan man lugnt säga att jag ska dit. Fortare än blixten nästa vecka.. eller nåt. Var även på J & J i Sundsvall. Och jag kan ju inte riktigt gå in där utan att handla så även denna gång. Så det blev en kortärmad skjorta. Himla nice. Tryck både bak å fram. Jävligt snygg måste jag säga. Kan t o m vara så att jag tar den ikväll när vi ska iväg. Men jag vet inte ännu.

 

Har även käkat middag alla åt fisk utom jag för det äter inte jag så det blev pizza för mig. Och det va sååå gott. Man ska aldrig underskatta det gudomliga hos en riktigt god pizza heller.

 

Ska även iväg senare till några kompisar till Linda och hennes systrar. Ska bli trevligt!

Dricka lite cider å snacka skit.

 

Annars idag har jag vart hyfsat rastlös faktiskt. Det liksom kryper i benen på mig och jag vill göra nåt samtidigt som jag inte riktigt orkar ta mig för att göra nåt. Mycket underligt!

 

Imorron har jag sagt till Linda att jag vill åka hem i tid. Ska fixa bilen, Byta olja å oljefilter samt tvätta den lite. Kan behöva lite omvårdnad och visa den lite uppskattning!

 

 

Kram alla vänner

Bengan


Oanade möjligheter!

Idag känns det som en dag full med möjligheter, jag har fått en konstig känsla av att allt kanske ordnar sig. Och det känns faktiskt ganska skönt! Eller JÄVLIGT skönt måste jag säga. Det har vart en del tunga grejer som hänt och nu kanske, kanske ljusningen är på väg.

Har som sagt fått kontakt med kurator,
Att Stoffe ska flytta har börjat sjunka in, sakta men säkert.

Ja nåt mer kommer jag banne mig inte på nu. står liksom lite still i kroppen. Men jag har en ro i kroppen som jag inte haft på ett tag nu.

Och en sak till... Min gamle gode vän Sara hörde av sig, faktiskt via denna bloggen så henne ska jag försöka jaga lite för att få träffa. Få se fall hon vill fika eller nåt lika mycket som jag. Sara är en gammal vän som jag faktiskt lärde känna på mitt förra jobb. Hon var en person som gjorde livet lite lättare och gjorde faktiskt arbetsdagarna en hel del roligare precis som firmafesterna! Har saknat henne! en hel del. så är det!

Mer som hänt idag är att Lindas kompis Veronica har landat i stan och kommer hålla osss sällskap till på Måndag tror jag det var. Himla trevlig tjej som jag ser fram emot att umgås med!!

Glad Påsk till alla där ute!

Kram
Bengan

Tävling i Radion & Ny frilla

ja nu har man vart med i en tävling på radion där man skulle motivera varför man skulle få 500 kr i presentkort på en ny öppnad klädaffär. Jag fixade ju det där lätt tydligen sa han killen i radion, ingen var i närheten av mig tydligen.
Hyfsat coolt... Min motivering var att jag gått ner 72 kilo å behöver nya kläder så klart, samtidigt som jag lite senare skickade in  en ramsa eller dikt var det nog snarare. Tyvärr så skriver jag det här hemifrån och dikten är på jobbet men jag kan om ni vill skriva in den här!

Har också skaffat mig en ny frilla, är så less på att alltid klippa mig kort så jag sa till frisörskan där att:
Jag har alltid  innan klippt mig kort, suprise me!
Och det första hon gjorde var att hämta en kollega som tydligen skulle vara en fena på suprise frillor, vilket hon faktiskt var!! jag var inte helt säker på att jag gjort rätt där ett tag men ångrar inte en sekund att jag gjorde det nu mer!! YEHAA!! ibland blir man överaskad av sin egen dumhet på ett bra sätt! frippan finns att se här nedan!Förresten kan inte någon skriva nån kommentar någongång? hade vart kul å se vilka som läser det här.å kanske få lite feedback på ens liv.

Sa jag föresten att jag vart hos kuratorn i Tisdags? det gick ganska bra och hon tyckte att vi hade en hel del att reda ut så jag ska dit nästa Tisdag igen. Sen vet jag inte hur ofta jag kommer gå där men lite nu å då skulle jag tro... eller så blir det en gång i veckan eller nåt.  

Käkade wok idag, inte den mest intressanta av rätter kan sägas men med lite chilli, sparris å Sweetchilli sås så blir et kanon, ju mer sås ju bättre! kan inte få nog av det konstigt nog, skulle lätt halsa en sån flarra faktiskt!

Nää dags att se vad som är på dumburken...

Ses i morron!

Bengan

Tom och innehållslös

Ja mina kära vänner.

Dagen idag har vart rätt bra, men jag känner mig tom idag. Tom och innehållslös. Det känns idag som ens bästa vän försvunnit för att aldrig återvända.
Jag vet egentligen inte varför jag känner så, det bara är så helt enkelt. Och ibland får man ta det.

Jag funderade på den här bloggen för ett tag sedan och kom på att jag är ju ganska nerstämd här ofta. Och jag har inget bra svar på varför. På nåt sätt känner jag att här kan jag få ut mina riktiga känslor, här måste jag inte hålla en fasad uppe. Jag vet inte... kanske låter det löjligt men det är min teori.

Imorgon är första besöket hos kuratorn. jag ser fram emot det med lite skräck blandad förtjusning faktiskt, Jag vet att jag behöver det mer nu än någonsin innan i livet... frågan är om hon vet vad hon kommer få handskas med, jag tror inte det och hade hon vetat så hade jag nog inte fått komma dit alls. Hahah så jävla sjuk i huvvet som jag är..

Nää nu orkar jag inte mer...

En dikt från dagen...

Jag är tom och övergiven,

Som oljefatet som står där bakom ladan.

Som alltid stått där,

Och alltid kommer stå där.

Ingen vet egentligen vart den kommer från,

Och ingen bryr sig.

För man ser den,

Samtidigt som man inte ser den.

Så känner jag mig,

Jag både finns och inte finns.

Jag lever,

Samtidigt som jag är död.

Ha det
Bengan

Mark Twain och äppelkaka

Fredagen flöt förbi ganska snabbt och den avslutades hos ett par vänner Pär & Linda, Med härlig äppelkaka och Så ska det låta. Hade också tvättstugan så det vart lite kort men ändå...

Lördagen började med att ta det ganska lugnt för att sen åka ner till stan och lämna Simon med sin mamma och sedan direkt gå på lunch med Johanna & Janne samt Saga-lii. Mycket trevligt!! Efter det åkte vi hem för att vila innan middag hos Ingela som jag hjälpte till att göra. Blev en Thai gryta med räkor som var mycket gott. Och herre jösses vilket trevligt sällskap!! Ingelas syster och bror var där samt några kompisar till henne och en del som också opererat sig som vi. alla var på topp och det var en underbar afton! som det alltid är med det jänget!

Söndag var jag och Linda nere på stan å småhandlade lite och fikade, å mitt i fika kön kom en gammal polare som jag inte sett på 1 år så det var himla roligt och trevligt!!

Annars ikväll lär det inte hända allt för myket var ute i vimmlet igen i lördags å bilden kommer finnas här nedan!!! man är faan kung på å va med på vimmelbilder nu för tiden. Tjejerna som är med är Lisa och Ingelas lillasyster Ann  Fruktansvärt trevliga tjejer!!

image22

Ha det gott tills nästa gång!

Bengan