Regn i luften & fiske med fika på sjön.

Idag tror jag inte det kunde ha blivit bättre!!

Jag tog en soft morgon med Simpe å kollade på Tintin, sedan käkade vi frulle och Pär kom och hämtade oss för att åka ut på sjön. Vi hade perfekt väder fast det såg ut som om det skulle bli regn ett tag så klarade vi oss och hamnade på ett ställe där det nästan var helt vindstilla. Vad säger man om det? toppklass!!
Fick en sik som var hyfsat stor i allafall.

Har nog inte berättat om midsommardagen än kom jag på, jag och Lindas Lillasystrar Sara och Jenny var ute med deras gubbar Daniel och Erik å fiskade. Vi hade två båtar med mig, Daniel och Sara i en och Jenny å Erik i den andra. Jag har aldrig vart med om så bra fiske nångång tror jag. Skulle tro att på andra kastet fick jag första aborren och sedan fortsatte det bara. Det slutade med att vi i våran båt hade fått 14 aborrar och 3 gäddor. Naturligtvis var det jag som fick samtliga gäddor! och Jenny å Erik fick väl en 17 firrar som endast var av märket aborre el mört. Sen var det som att passera en gräns. det sten dog. Ingen fisk alls nappade. Så då åkte vi hem!

Senare på dagen kom Pär tillbaka å vi käkade lite glass å drack kaffe. Och efter det snackade jag ett tag med min bästis bästis Johanna! Det var så länge sedan vi snackade som vi gjorde nu och  det gör mig glad att prata med henne om allt möjligt och inget... Tack Johanna!!

Just nu äntar jag på att Pär ska höra av sig så ska vi byta länkarm på hans bil. Får se när det blir eller om vi väntar till i morron... man vet ju aldrig så noga!

Kram
Bengan

Intrigerna tätnar och METALLICA HERE BENGAN COMES!!!

MIdsommar... denna fantastiska tillställning när allas vårkänslor är på topp!! det finns verkligen ingen annan dag vad jag vet där folk faktiskt har vårkänslor över öronen!

Jag och Linda var på midsommarfest hos en barndomskompis tillika ex till Linda. Det var han och hans fru som också heter Linda, deras knoddar Lindas två yngre systrar med resp samt en kompis till Linda (Veronica) och Värdens syster (Marta) med karl (David) och en annan snubbe.

Det var en otroligt trevlig tillställning. Jag hamnade bredvid Marta och David vilket visade sig vara en geni drag senare. Jag började lugnt med en Xider sen blev det en smirnoff ice, Baileys, Grogg, lite mer grogg och avslutades med att jag och Marta delade på en 70:is med Tequila. YEHAA sen var jag i topp form i allafall. Hahaha jävlar va kul vi hade det!

image63

image64


Så här såg vi alltså ut när vi kommit igång!

Tack till alla som var där och gjorde kvällen underbart trevlig!

Har även snackat med en kille som kommer ringa strax för att säga om jag får hansMetallica biljetter eller inte. I så fall så hamnar jag längst fram!!! Ta mig faan att livet kommer bli helt annorlunda efter den upplevelsen!!

Men till Metallica ska jag kosta vad faan det vill!!

Ha det gott å vi höres mina vänner.

Kram
Bengan


Röda korset & Fint väder

image62

Ja så här klan man alltså se ut när man är ute med röda korset. Nu har jag blivit behörig och slipper därmed gå med praktikant skylten på mig! Visst är jag duktig?

denna veckan som har gått har vart otroligt jobbig men samtidigt väldigt lärorik och himla trevlig! Mán har lärt känna många nya personer och det är aldrig fel!

Jag tycker för övrigt att det faktiskt har vart ganska fint väder här i stan i det sista och det tackar man för! Inte för att jag har vart ute så mycket men ändå. Det kanske stannar kvar lite till så jag kan bli lite brun...

Idag var vi på stan å kikade... träffade Sara, min gamla härliga, roliga gamla jobbarkompis. Träffade även Linda & Emelie... dom är då alltså Simpes mormors sambos döttrar. Lite avancerat det där kanske men det funkade hoppas jag!?

Nää CS kallar...

Ha det gott
Kram
Bengan

Det trodde jag aldrig!

Jag hade en svag förhoppning med denna veckan, att jag skulle med livet i behåll komma ur utbildningen med röda korset. Aldrig trodde jag att jag skulle bli godkänd... särskilt inte efter igår när jag la om en öppenfraktur på ett ganska märkligt sätt. Fast å andra sidan så hade vi inte haft någon genomgång på det så det var inte så konstigt.

Men idag så har alla mina tvivel röjts tror jag... och jag tror faktiskt att jag med fanan högt kommer fixa det här! allt idag gick som en dans och jag har vart både skadad och hjälpare idag med stor framgång! Inga fel idag inte! Men eftersom det är utbildning så kommer det ju alltid fram saker som man kan "tänka" på i olika lägen.

Jag har även idag vart på skol avslutning för Stoffe. Det gick bra och han sjöng i kyrkan! sen var det tårta i klassrummet som var hur god som helst! hallon!! kan livet bli bättre?! NÄÄ!!

Nu ska jag bara ta det lite soft i soffan tror jag...

Kram kram
Bengan

Första dagen på utbildningen.

Ja idag var det första dagen på utbildningen till att bli behörig Röda kors snubbe, det var en ganska lugn dag och vi tog det i jämn takt, så överlag är jag himla nöjd med min prestation idag. Nu är det bara 6 dagar kvar tills man är behörig... om jag nu klarar proven vill säga. Men det lär nog vara lugnt.

Har skickat lite bilder till Far också, han är ju så himla tjatig om bilder på Ella. Inte för att jag inte förstår han men ibland har jag annat för mig bara. Men nu är dom skickade i allafall.

     

Ja det var väl i stort sett detta som hänt i mitt liv denna dagen, inte allför mycket mn ändå lite.... jo en dikt har jag skrivit också... till Ella, kommer här:

Vi skulle en dag, ut å fika på stan,
Istället fick vi åka till sjukan.
Vi fick sitta & vänta på läkare och massa annat folk,
dom pratar i så konstiga termer att man skulle behövt en tolk.
Linda blev kopplad till nåt som heter CTG,
det enda jag kunde göra var att sitta brevé.
Läkaren kom in titt som tätt, glad och nöjd,
han sa med stora ord att det här blir frid och fröjd.
När han sedan sa att vi skulle få byta rum,
blev jag faktiskt ganska stum.
Det verkar som att det är dags att få barn,
Nä fan sa jag, jag ska ner på stan.
Linda låg & tryckte i sig lustgas,
när det på värdena helt plötsligt blev knas.
Nu jäklar blev det bråttom att få knodden ut,
så det blev ett hyfsat fort avslut.
Men när hon väl tittade fram,
och hamnade i mammas famn.
Var det en väldigt underlig atmosfär,
det var som hon alltid funnits här!
När jag stog och titade på denna underbara tös,
stod jag och bara rös.
Under tiden jag höll henne i min famn,
kom vi fram till att Ella skulle bli hennes namn.

Jag vet att det var ett litet nöd rim i första raden men va faan det får man ta ibland...

Kram
Bengan

Roadtrip å bränder.

I fredags skulle jag egentligen vart med Röda korset å gått ute på stan och tagit hand om skadade eller kanske fulla studenter. Nu blev det inte så utan jag åkte med polaren Pär till  västerås istället. Han hade hittat en V70 där till bra pris. Och det är ju så att om Pär behöver hjälp så hjälper jag han om jag kan!

Vi hade det riktigt roligt på väg dit, och dom vi kom till var himla trevliga dom också! värsta nybyggda kåken hade dom som hade gått lös på 3,5 milj kr. Och det syntes!! jävlar vilken kåk!

Inte bara kåken var flådig utan dom hade en stor Bayliner bredvid kåken och bredvid den en Camaro. oj oj oj... Till å med kaffebryggaren var designad av Porshe... Vojne vojne

Vi hade det roligt på vägen hem också.. inte för att vi satt i samma bil men vi gjorde lite tecken till varann å så, sen så hade vi faktiskt hyfsade problem med att komma ut från den där jävla stan Västerås... vi svängde fel i en enda korsning och var helt å va helt plötsligt tillbaka där vi började... underligt värre!

        

Det har väl inte undgått så många att badet i Brunflo har brunnit ner? jag har aldrig vart där inne å tydligen blir det inte så heller, men jag tycker ändå det är trist. Jag ska försöka att inte dra förhastade slutsatser men det skulle inte förvåna mig om det visar sig vara tonårs ungar som gjort det!  det är det nästan alltid och jag fattar verkligen inte varför dom gör så?
Helt obegripligt... men vi får väl vänta å se... jag har ju egentligen ingen aning faktiskt.


        


Kram Bengan


Nya möjligheter...

Jag har bestämt att jag ska se nya möjligheter istället för att om nåt inte funkar så gå ner sig. Funkar inte det ena får man ta det andra. Jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp min nya filosofi men det kommer med tiden tror jag.

Jag vart lite halv deppig idag när det gick upp för mig att det inte kommer bli nån grillfest i Ström i helgen :(  jag som sett fram emot att träffa alla goa vänner! Men det finns alltid tid för det någon annan gång då det kanske kommer fler vänner dit. Man får se det positiva i allt.

Igår kommer jag banne mig inte ihåg vad jag gjorde. Jo jag var en sväng till Magda å hälsade på.. det är underligt det där men man är hemma hela dagarna men det känns ändå som dom är full tecknade, å då vet jag att dom inte är det. Men känslan av att veta att jag har något nån dag på efter middagen tex kan göra att jag tycker hela dagen är full.. märkligt.

Idag har jag vart å käkat glass på stan 2 ggr, det är faktiskt få förunnat med den sortens lyx. Men gott var det och varmt har det varit i en vecka nu så glass är ett välkommet tillskott.

Jag har också idag fixat så polisen fick hela snubbens namn som hoppade på mig på krogen och jag har skickat bilder hur halsen såg ut dagen efter samt hur den ser ut idag. Är fortfarande lite öm och har blåmärken på ena sidan. Så nu är det klart!!

Ella har nästan sovit hela dagen idag och bara det är en bedrift... bra jobbat Ella! men jag tror att hon lider väl mer av värmen än  vad vi gör så om hon sover bort den så blir det nog bättre kanske...

Har även vart med Stoffes skola och spelat brännboll, i år hade dom med ett aluminium baseball rack... det var inte dåligt vad bollarna flög... jag tänkte jag skulle gjort om bravaden från skoltiden och fått till n ordentlig smäll... det fick jag också men den gick lågt, rakt på Stoffes smalben. Han hade ett hyfsat märke på benet sen. Men han ställde sig faktiskt ivägen och han haltade bara i  min. Som väl är!

Nää nu ska jag öppna altan dörren och få lite kall luft innan jag dör!!

Kram mina vänner
Bengan

Underbara väder!

jag är nog ganska glad över att det varit så bra väder nu i det sista. Man slipper tänka på skiten i Fredags men samtidigt så tycker jag nu mer att det är ganska lugnt. Han är polisanmäld och i morgon ska jag ringa nån hos polisen för att kolla skadeståndsanspråk. Känns bra! Man ska visa idioterna att dom inte kan göra vad som helst!

Igår så grillade vi med Pär & Linda. Det var himla nice! sen drack jag å Pär sprit! det var också nice, men det blev nog lite mycke kan jag känna idag... men dumhet har aldrig lönat sig!

        

Idag ska det bara bli att ta det soft och jag har sökt ett nytt jobb, bara för skojs skull... får se om jag får höra nåt.

Kram
Bengan

Helvetes jävla skit!!

idag är jag ARG!!

Jag vet att jag är en hyvens kille och jag försöker vara det i alla lägen, tydligen så misslyckades jag idag för jag åkte på däng på krogen! kanske låter lite drastiskt men så var det... Jag snackade med en tjej i all stillhet och vi snackade vikoperationer och om att hon försöker gå ner i vikt osv, helt plötsligt kommer hennes kille från ingenstans å säger att han sett oss kyssas...och drar tag i mig runt halsen och försöker formligen ta död på mig. I alla fall var han nära för jag låg nästan på golvet och luft fick jag ingen... Som väl är så efter ett tag så kom en vakt å slängde ut han! Jag hade absolut inte gjort nåt annat med hans tjej än pratat.. och jag hade tidigare under kvällen hälsat på han också, jag förstår verkligen inte... men svartsjuka är väl på det viset. jobbigt var det och polisanmäld är han! så det så!!!

återkommer när jag är nykter och det har smält in lite...


kram
Bengan