Passiv

Oj oj vad det känns som om jag mer och mer håller på å lägga ner den här sidan. Jag hoppas inte det kommer bli så men ibland ser jag ingen menning med det egentligen.

Just för tillfället sitter jag och kollar på Some kind of monster (Metallica) var ett tag sedan nu och det kändes liksom dags. Jag är också hemma sjuk för andra dagen, har haft feber men idag är det bättre. Är väl antagligen skit vädret som gjort det.

Jag förstår mig inte på vädret? Ska det inte vara sommar nu? det bara regnar å regnar och jag är så jävla less på skiten! Men om ca 3 mån kommer nog första snön så då är ordningen återställd ;)

I Onsdags åkte Linda till sin mamma med Ella och jag och Simon åkte dit i Fredags.
Torsdag var jag skademarkör med Röda korset åt Räddningstjänsten i hallen. Var ganska stort pådrag faktiskt. Det var en bil som hade kört av vägen och låg med sidan åt ett träd. 3 pers i bilen var av jag var en av dom.
Sammanlagt var det 18st dom fick ta hand om. ett par hade blivit påkörda av bilen, några chockade, en gick ut i sjön, vittnen, grannar osv. Så dom hade fullt upp.

Tack till Daniel och Fredrik på jobbet för att ni hängde på!

Lördag tog vi det ganska soft och jag var chafför på kvällen åt Erik. Söndags åkte vi hem men på vägen stannade vi till i Bräcke och hälsade på Ulla & Lennart och Fredrik å Anna. Mycket trevligt!

Det enda roliga jag kan komma på som händer i helgen är väl sommarfesten på jobbet på Fredag. Kanske återkommer med bilder på det om ni har tur!

Ha de å Trevlig Sommar
Bengan

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej!!!!!!!!!!

Här regnar det oxå..har varit i stan en sväng idag.

Köpt lite tilbehör till Pelle(katten) så det är inte bara där uppe som det regnar..ni får ha det så bra..kram ifrån

Mamma.

2009-06-10 @ 17:30:00
Postat av: Ulrika

Hej killen:) Näää lägg inte ner sidan, kul å läsa :) Kramar

2009-06-17 @ 14:02:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback