Vad har jag gjort då?

Ja det kan man undra. Helgen har vart löjligt lugn för våran den förutom natten till idag. Faan ta dessa grannars jävla ungar!
Det började rean vid 23 tiden med ett jäkla liv från grannarna med gap å skrik å spring i trappen. Ella sov oroligt och jag började bli mer och mer irriterad.
Tyvärr är jag inte personen som går över och säger till utan sitter och muttrar för mig själv. Vid 03:30 hade  det fortfarande inte slutat men då jag jag å la mig istället. Tod en stund att somna men till slut gick även det.

Jag och Ella har haft hela helgen för oss själva på dagtid eftersom Linda har jobbat. Men det har gått bra och idag hade vi middagen klar när hon kom hem. Potatisgratäng med fläskfilé. Och efter det kom Pär och Ronja på fika med nya fyrhjulingen dom köpt. Himla flådig liten maskin det där.

Jag förundras över hur jäkla bra jag är ibland. Eller lat det beror på hur man ser det. När vi va nere hos mamma sist så slogs jag än en gång av tanken vilken smart grej dom hade köpt för ett ganska bra tag sedan. Jag var naturligtvis tvungen att köpa det jag också.
Det är kontakter som man sätter i vägguttaget som man sedan kan stänga av med en fjärrkontroll. Så jäkla smart. Så nu slipper vi leta fram kontakter till dom lamporna vi brukar ha tänt, och tänder dom med fjärren i stället. Lite lyxigt känns det men skönt att slippa gräva bakom bokhyllor och skänkar!

Idag har jag som alltid på Söndagen ångest över att det är Måndag imorgon igen. Faan helgerna går för fort, jag hinner inte med....

Men det har vart en bra helg och jag får god lunch imorgon så det ska nog gå bra ändå.

Dags att sova nu tror jag!
Kram på er

Bengan- Smart eller lat? smartlat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback