Mobiltelefoner

Jag har hittat på nätet nåt som mobiltillverkarna verkligen skulle behöva utveckla. Det hade vart hur bra osm helst om man hade haft i allafall ett par av dessa anordningarna!

1. iMamma - Denna applikation skickar automatikst ett gulligt och kärleksfullt sms till mamma - Precis innan hon ringer dig och frågar varför du aldrig hör av dig. Denna applikation finns även som iLove och fungerar på samma sätt, men är anpassad för att hålla nuvarande partner glad och lycklig.

2. McNoNo - En GPS-funktion och motiveringsapplikation i ett. McNoNo känner automatiskt av när ditt blodsocker har börjat ta hissen ner till bottenvåningen och samtidigt befinner dig alldeles förnära ett snabbmatsställe. Varnar och påminner dig om att mat från gyllene måsen är just No-No.

3. JefeGPS - Ännu en GPS-applikation. Denna håller koll på chefens status och position, vilket ger dig tillräckligt mycket tid för att hinna stänga ner Facebook, World of Warcraft och den där kontaktsidan som vi inte ska prata om innan chefen uppenbarar sig vid ditt skrivbord

4. Weissmüller - Är tänkt att användas ihop med McNoNo-applikationen. Talar om hur snygg du är och hur bra du mår för att motivera dig till ännu ett pass i den där svettstinkande och pretentiösa lokalen som du betalar en dryg femhundring i månaden för att aldrig besöka.

5. Wakywakyhandsofsnaky - Väckarklocka Extraordinaire. Egentligen ett vanligt mobilalarm, men med en liten extrafunktion. För att stänga av det behöver du slå in en tiosiffrig kod samt läsa upp hela åttans multiplikationstabell. När du är klar med dessa två är du garanterat vaken och i tid till jobbet eller vart du nu ska.

6. iPhyllo - Kanske den allra viktigaste applikationen i den här listan ihop med nummer ett och nummer sju. iPhyllo är en utandningsanalysator som känner av om du är berusad. Om man försöker ringa efter midnatt och har promillehalt över 0.5 stänger mobilen automatiskt ner under 8 timmar.

7. SMSNjet - Samma typ av applikation som iPhyllo. Efter midnatt går mobilen in i safemode. Det innebär att att den läser av alkoholhalten från dina svettiga fingrar och om den är högre än 0.5 promille så stängs mobilen automatiskt ner i åtta timmar. Båda dessa mobilsocialasäkerhetsfunktioner har som uppgift att se till att du inte ringer de där jobbiga samtalen till exet eller chefen på fyllan. Som en liten bonus så får en avstängd mobil även ner onödiga och pinsamma booty calls till ett absolut minimum.

8. iStalker - Är en smidig liten finess som kan användas på två olika sätt. Antingen så kan man konfigurera upp programmet så att det håller koll på var någon som du verkligen vill träffa befinner sig. Detta är bra eftersom det då blir så mycket lättare att springa på någon av en slump om man vet var den personen är någonstans. Den andra inställningen fungerar på samma sätt fast tvärtom. Applikationen låter dig hålla koll på var människor som du inte vill träffa befinner sig. Perfekt för den som inte vill träffa kaninkokerskan eller psykoexet på krogen.

9. TimeBuddy - Denna lilla smidiga applikation håller ordning på dina möten och saker som du ska göra under dagen. Dock har den en liten extrafunktion. TimeBuddy känner av om du kommer att bli sen och manipulerar sedan tiden så att du ger dig av något tidigare än beräknat. Detta gör att du kommer att vara där precis lagom före utsatt tid. Visst hade det varit coolt om den hade kunnat manipulera tiden på riktigt, det får bli något för version 2.

10. iZen - Sist men inte minst är en mycket intressant mobilapplikation. Själva tanken bakom iZen är att du ska få lugn och ro. Applikationen känner automatiskt av när du behöver vara ifred från störande samtal och sms. Inkommande samtal möts av ett inspelat meddelande som talar om att du just nu inte kan nås/sitter i ett viktigt möte/inte har någon täckning eller något annat intetsägande och för stunden passande. Denna applikation är mycket populär under fotbolls eller hockey-vm samt då Manchester United eller världens bästa Zlatan spelar.

Kram
Bengan - Ibland riktigt grym.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback