Viktopträff Borås

Idag har vart en himla intressant  dag.

Tog det ganska soft hela dagen faktiskt tills jag skulle in till stan vid 17 skulle jag ju träffa en massa folk jag aldrig sett. Men jag vet av erfarenhet att snubbar från viktop inte är farliga.
Innan jag gick till Tant grön tittade jag in en snabbis på Jack & Jones. Hittade som alltid ett par jeans som jag naturligtvis köpte, 200 kr bara kan man inte tacka nej till. Vet dock inte om det är min stil men det märks. Lite baggy så där som det ska vara nu tydligen.

I allafall så när jag kom till Tant grön så hade dom flesta som kom dit redan kommit. Det enda som va lite trist va att 6st hoppade av å kom aldrig. Men vi var 6 kvar som hade det himla roligt! kan lätt säga att vi alla blev vänner å ska ses igen!
det är både roligt och intressant att träffa andra som har gjort den här operationen och höra deras historia och upplevelser!

Imorron upp tidigt och hem till Östersund! måste säga att det ska bli otroligt skönt och det första jag ska göra är att tok gosa med Ella! henne har jag verkligen saknat fast jag har fått prata med henne på telefon lite så är det inte samma sak. Hon kan inte prata tillbaks så som man skulle vilja. Naturligvis saknar jag Linda också!

Men samtidigt så lämnar man återigen byn man är uppväxt i och det känns det med. Fast att det vart lite låååångtråkigt ibland så trivs man här. Men det är nog mer folket som gör det.

Nu är det tillbaks till vardagen som gäller och semesteransökan som ska in och en resa som ska beställas. Och jag måste fixa pass... fy va jobbigt. Men helt ok!

Njae nu ska jag sova så jag kommer upp i tid i morgon.

Ha de
Kram
Bengan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback