Stockholms resa.

Nu har jag landat både psykiskt och personligen. Psykiskt av den anledningen att jag börjar ta till mig det där om för kort ben. Det känns inte det minsta roligt men det är väl bara att göra det bästa av det. Vad annat kan man göra? jag tycker inte om det varken på det viset att det verkligen är så och ingen har upptäckt det innan eller på det viset att det gör så himla ont i ryggen.

Personligen så kom jag hem precis för en timme sen från en resa till sthlm med facket. Skönt att vara hemma igen och skitkul att träffa andra unga förtroende valda. Fick jättebra kontakt med en tjej som heter Sofia så vi ska höras sen å hon kan höra av sig till mig om det är nåt. Hon har precis blivit förtroende vald så hon behöver lite stöttning.

Idag har det även visat sig att det är ytterligare fel på bilen, samma sak som förra året när den bara la av och motorlampan börja lysa vid motorbromsning, då var det tomgångsmotorn som lagt av nästan och troligvis samma sak nu. som väl är har man ju garanti på grejerna så jag ska ringa om det i morgon.

Annars har jag mest vart med facket idag, strosat runt i sthlm på NK och sergelstorg ens sväng. har även suttit i bil kö ca 3 timmar. först 2 timmar in till stan och en timme hem. inte allt för roligt men så är det ju i storstan.

Va nere i hötorgshalln å kikade lite också. Det är ett mecka för mat intresserade verkligen. faan va kul det va, dom hade riktigt fina råvaror där. ibland saknar jag det här uppe att man inte kan göra så här också. ha en slaktare som säljer kött, grönsaks handlare, ostställe osv. alltså ställen som är specialiserade på ett område och som man kan be om att få det slaktat på speciellt sätt osv. hade vart nice!

I morgon är det Fredag igen, Zandra med gubbe å barn kommer på kvällen och stannar hela helgen. Ska bli kul!

Nä efter att ha gått upp kl 5 är det nu dags att gå ner igen, alltså kojsa

Trevlig helg mina vänner!

Kram
Bengan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback