Syster Yster har anlänt!

Det var ruskigt kallt, han satt  eller snarare låg ner på en bänk inne på centralen. han väntade på sin syster som skulle komma med tåget 21:54 men det var försenat till 22:10. Huvva tänkte han samtidigt som vinden ven i fönstren. Men till slut som kom hon och vi åkte till Mcdonalds och sedan hem. Himla kul att hon är här nu...

Var även på en lunch date igår med Suss, himla trevligt!! snackade på om en massa roliga och mindre roliga saker. Men intressant var det! Tack för igår Suss!!

Igår såg jag även en mycket intressant dokumentär på SVT2 det hör inte till vanligheterna att dom har kvalité och det kan väl disskuteras denna gången också men det var intressant innehåll. Det handlade om en tjej som var rökdykare för brandkåren i Norge. Det kunde vart roligare innehåll med mer Action men man kan inte få allt. Men man såg vad det gick ut på i allafall.

Lite av mitt dröm jobb det där. Brandman! faan va kul det hade vart...  Men det får väl bli bara en dröm. Men man vet ju samtidigt aldrig vad som händer. Ambulansförare hade inte heller vart dumt.  eller polis.

Nåt annat roligt har inte hänt just nu, vad kan man då berätta om? en anekdot kanske... om jag har någon?

nää det hadejag inte... det får bli så här just nu. kanske kommer mer ikväll, vad vet man!

Kram
Bengan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback