Kanarie Öarna!

Ja vad ska jag säga... jag satt strax innan 12 slaget nu å snackade med Mamma å hennes sambo. Vi snackade lite resor och vart vi varit å så. Så kom vi in på att dom ska åka iväg i Mars till Kanarie öarna.
Då såg han lite små lurig ut... Sen bjöd han med mig, Linda och Ella tlll kanarieöarna!!!
Faan va härligt! jag ska utomlands!!! YEHAA!! Nu ska jag bara fixa pass, pengar och semester från jobbet!

Ha det gott vänner för det ska jag ha!

Kram
Bengan

1:a Dagen - Hemkomsten.

Igår var som sagt första dagen hemma i Borås. Som sig bör så ska man försöka trycka in så mycket som möjligt när man är hemma, Det finns alltför många som vill träffa en när man är här för att man ska kunna vila.

Denna gången är dock anorlunda. Jag fann mig själv sittandes i soffan hemma hos morsan den mesta tiden av dagen faktiskt. Jag gnäller inte! det är skönt att bara finnas också.

Micke och hans tjej var här igår. Vi fikade å snackade lite om allt som hänt och lite sånt. Skulle bli någon spel kväll hos han i veckan, Guitar hero 3 och nåt annat spel. Ska bli riktigt kul!

Åkte med dom in till stan och under tiden jag väntade på bussen på vägen hem tog jag lite bilder på ett kallt vintersmyckat Borås. Om nu någon vill se? dom hade även vilket jag aldrig sett innan satt upp så man kan åka skridskor mitt inne i centrala stan?! värsta skridskobanan bara? underligt men bilder kommer på den när det är ljusare ute.

i allafall här är lite bilder.

Borås stadspark och ett hus vid sidan av stadsparken.

       

Micke och en liten bit av hans tjej.
   

Å nu kommer Sandhults kyrka... centrala byn sent ....sent igår.. Muhaa haaa ahaaa och Lukas i morse samt en bild som visar hur solen går upp utanför mors vardagsrums fönster

   

Tja så här mina vänner ser det ut i Borås just nu. Mer bilder kommer så klart och jag uppdaterar om det nu skulle hända nåt kul...

GOTT NYTT ÅR!!

Bengan

Borås

Hej alla!

Just nu är jag i Borås, jag och min mamma har intagit middag och jag väntar på att Micke och jag tror hans tjej skulle följa med också å fika lite.

Det har vart en hård natt och jag fick iofs lite sömn men jag är stel typ överallt. Men man kan inte få allt. jag hade hoppats på att få ett eluttag så jag skulle kunna kolla på film på vägen men det va fet kört. Sen hoppades jag på att platsen bredvid mig skulle vara ledig.. det gick inte heller så bra. Men men man kan som sagt inte få allt som man säger. Men NÅT i allafall.

Kom fram till Borås 10,11 och bussen till Sandhult där min mor bor gick 12, YEHAA!! ensam, övergiven, vilse med djävulens packning fick jag sitta där jag satt för att vänta på att bussen skulle komma. Livet är surt ibland!

Men som sagt nu är jag framme å jag ä in´t bitter!

Fick precis ett samtal från en vän Sofia i Sthlm som sa att hon hade sett en bild av Jim Carrey å tydligen är vi ganska lik varandra. Jag har bett om bilden så när jag får den ska ni få se. Kanske kan det vara så att det är mitt hemliga kall... jag kanske ska vara body double för han. Coolt!
Men under tiden får jag vara underbetald statsanställd skulle jag tro.

Var nere å kollade på det jag trodde var resterna av den byggnaden jag gick i 1-3:an i och det var inte det minsta kvar av den. Typískt... så lätt är det för barndommen att försvinna.

här kommer lite bilder på Ella och kanske kanske är jag eller Linda med på någon oxå!

Dagens fråga: Vem är Ella mest lik?

    

image136

GOTT NYTT ÅR!!!

Kram
Bengan

Åhh lyckans dag!

Njae inte vad gäller allt. Va på jobbet idag och det var inte allför upphetsande, så här i mellandagarna så var vi ganska underbemannade och ja det märktes kan man säga... dagen kändes som den aldrig tog slut. Men en dag kvar sen jävlar drar jag till morsan en vecka!! YEHAA!!

Köpte med pizza hem och märkte ganska snart efter jag kommit hem att Ella blivit ännu mer förkyld. stackarn är helt igensatt nu och snörvlar å hostar som aldrig förr.

Pär och ronja var förbi och hon å simpe lekte för fulla segel. dom trivs bra ihop dom två små.

Ringde mamma å kollade hur resan hem har gått och det hade vart lite incidenter men det hade ändå gått bra, märkligt det där att flygbolagen aldrig lär sig hur dom ska göra när handikappade åker med dom. Hur svårt kan det vara egentligen.

Ringde mamma ännu en gång lite senare och då var hon lite på lurven men det är bara roligt! jag tänkte jag skulle fråga mamma hur mycket dom hade tänkt lägga på bilbarnstol till Ella för vi har snackat om det innan, hon undrade vad den kostade och jag sa att den vi har sett ut kostar  2500kr. Hörde Kent i bakgrunden säga att det va bara att handla den så finns pengarna på kontot lite senare...  så nu ska vi iväg och handla den imorron. Faan va skönt!! det har hängt som ett mörkt moln över en det där med stolen. 2500 är inte små potatis och det tar en stund att få ihop men man vill ändå att hon ska ha det bästa.. så är det ju! Så mamma å Kent... TACK!!

Nää ska kolla färdigt på filmen jag börjat på å gå till kojs sen!

Ha det gott mina vänner
Bengan

Och vad händer nu?

Ja det finns bara en sak kvar att göra dagen innan jul.


GOD JUL mina vänner!!! Ät inte för mycke julmat men se också till att njuta av all god mat och trevligt sällskap som jag hoppas ni har.

Kram
Bengan

Julkonsert i Hammerdal!

ja ikväll va vi i Hammerdal och kollade på julkonsert med Bystämman gospel och gäst artist va Cyndee Peters. Hon va verkligen bra på att sjunga och få igång publiken.
Jag hann också med att snacka med Johanna och hennes mamma Åse. Det va trevligt! Gick även efter konserten och snackade med Johanna efter det när jag kom tillbaka till Linda och hennes mamma så stog det någon anna där... vilket skådespel.. Jag var tvungen att ta kort fort fort så det blev inte det bästa...

image134

Inte så illa, Jag kan säga att det visade sig att hon är näst intill löjligt förtjust i småbarn vilket syntes! Men oj oj va
trevlig hon va!!

Nu ska vi se på film och dricka Whiskey!

Ha de

Kram
Bengan


Lite bilder

Här kommer vad som hänt eller kommer hända idag med bilder!

Först var vi på Coop där Kent köpte Getost
 å sen va vi på systemet och köpte några flarror vin.

Och en   Sen till jul kan jag tänka mig det blir det som blir kvar av den samt snaps av den här flaskan


Å så här glada är jag och mamma efer middagen


Trevlig helg alla

Kram
Bengan

Vad finns kvar fram till jul att göra?

Ja vad har jag kvar att göra?
Igår va jag å Kent och inhandlade julmat så det är klart. har baral ite små grejer kvar av det som tur är. Jag blev faktiskt smått chockad över att det inte var så många på Coop igår när vi var där. iofs var det ganska nära stängningsdags men ändå.

Idag ska jag försöka fixa dom sista julklapparna till Linda och nån mer, har ingen jätte koll på vem just nu. Men det löser sig tills dess.

Annars så är det lugnt faktiskt. svårt att tro men så är det! Men det känns såååå skönt och jag kan inte göra så mycket i köket nu under julen heller eftersom jag inte för blöta ner vänster handen. Hade tur/otur att få en tid för att fylla i tatueringen för nån dag sen och ja för att den inte ska bli lika dassig som innan så måste jag hålla den torr. Det var ju andra gången jag fyllde i den nu och slipper helst det en gång till faktiskt.

Men det är väldigt trevligt och mysigt hemma nu när mor är där. Simon tycker det är skitkul att träffa farmor också och håller igång mest hela tiden.


Nää  höres senare kanske!


Kram

Bengan


Jag är utskrattad!

Idag så följer Måndagens och tisdagens synder med mig. Det går inte att komma undan och alla som ser mig skrattar. Jag går som en 80- årig gubbe som skitigt på sig! Jag har ont i benen så jag kan inte lyfta dom utan jag hasar dom fram. Armarna kan jag inte än idag räta ut ordentligt utan dom ligger tätt mot kroppen som i mitella kan man säga.
 
Jag förstår inte idag hur jag kunde vara så dum å luras in i träningens värld... en värld som jag sett och vill ha vinsten av det men inte plågan! jag kan inte ha så här ont mer för då vet jag inte vart jag ska ta vägen!

Igår var det lite inhandling som stog på schemat till mor å Kents framkomst. Sen bar det av till rödön å kolla på bil med Joel. Han köpte den efter många om och men och det var en Subaru impreza. Inte den värsta man kan få tag i men bra fin!

Efter det åkte vi hem och kikade på film, drack kaffe å julmust samt intog oss lussebullar, mackor och negerbollar. Himla nice! mor skulle komma runt 00:30 men var hemma runt 01:00 sen ville dom ha macka å kaffe å lite sällskap så jag har sovit nästan 4 timmar i natt. Känns lite som man kan vara mör av det också men jag vet inte. det är det minsta bekymret nu faktiskt.

I eftermiddag middag med facket å sen hem till mamma!

Ha de
Bengan

Idag.. åh vilken dag!

Idag vet jag inte vad jag ska säga.. eller om jag ska skratta eller gråta. Faan jag kan knappt böja benen, jag kan inte rätta ut vänster armen och det värker i nästan hela kroppen.  Men detta är det pris man får betala för att bli hunk.. eller nåt. Men det är inte roligt att vad man än gör så skakar både ben och armar. Jag kanske inte är gjord för sånt här helt enkelt!

Ikäll kommer mor min och hennes sambo på besök. Det ska bli fett nice! Jag har saknat mamma så klart som den lilla morsgris jag är och ska se till så hennes besök blir ypperligt på alla sätt!

efter jobbet idag ska jag till Simons skola för dom har disco där idag. Det ska bli kul å se hur det är där å va med han lite.Han är värsta mysgossen den där Simon!

Sen ska vi handla och sen kommer mor runt 00:30 inatt. det blir kul när man ska upp å jobba imorgon. Men men så är det ibland.

Over and out
Beng-a

Åh gode gud hjälp mig!!

Jag är som alla som känner mig inte det minsta religös av mig. Men idag efter träningen nu så vill jag inte finnas mer. Vi körde inte bröst utan ben.

Jag skulle köra hem idag efter träningen och hela benet skakade som man kopplar med. Faan va jobbigt. Jag kan inte böja nåt ben utan att det känns som om jag ska falla ihop. Och det bara timmar efter jag tränat. Tänk då imorron? varför GUD lät du mig göra detta?!

Jag har också efter mina 2 dagar på gymmet hamnat i nån ja jag vet inte. Men det är märkligt. Jag tror jag hamnat i en ny kategori av människor... eller rättare sagt hittat en ny grupp. Folk hejjar på en på träningsstället, dom snackar med en å ger en goda råd. Dom förstår att man är nybörjare och klankar inte ner på en utan visar hur man ska göra. Trots att Eddie va med.
Han känner iofs en hel del av dom så det kan bero på det men samtidigt är jag glad över att passa in. Man vill inte se vilsen å övergiven ut utan vara en del i detta gäng. Och jag kunde nog inte följt med en bättre snubbe än Eddie för det. Han är min tränings guru eller gud om man så vill.

Men mina ben kommer hata Eddie i morgon det vet jag. Jag kommer nog vara för upptagen med att ha ont för att bry mig.. men detta är mitt nya liv och ja det är bara att hänga på å se glad ut. En dag ska även jag klara av det dom stora grabbarna klarar.

Men det såg jävligt löjligt ut. Eddie la på 300 kg i benpressen, när det var Bengans tur va det 5 kg... alltså en 2,5 kilos på var sida... Eddie hade sex 25 kilos på var sida. nu ska man säga att denna tingest väger typ 30-35 kg utan vikter också så det var tungt... särskilt eftersom vi hade gjort flera övningar innan också... men löjligt det var det! rent bildligt talat alltså.

nog för idag... ska se fall jag tar mig ner för trappen nu eller om jag ska åka på skinkan ner...

Kram

BodyBuilder Bengan

Första träningspasset.

Ja efter mycket ångest så befann jag mig till slut på en av Östersunds träningshak. Jag har aldrig och vet inte om jag någonsin kommer att bli nån som uppskattar träningens ädla konst. När jag steg in där så kände jag mig mest missplacerad... gick efter Eddie som en vilsen hund, flackandes med blicken orolig och alldeles ensam ben get i en värld full av upp pumpade monster eller vältränade fotomodeller.

Han visade väldigt pedagogiskt alla övningar och gick igenom och sa precis vad jag skulle göra... himla bra! men han tog bort en väldans massa kilon mellan mig och han.. iofs kan jag förstå det eftersom han tränat 10 år och jag 1 dag.  Men man vill gärna klara av mer än vad man gör. Jag har aldrig vart speciellt stark det vet jag. Det är en av alla dom downsides som finns med att tycka träning är bland det tråkigaste som finns.

Men jag hoppas detta är en vändpunkt. En nya tid som börjar för Beng-a en tid då jag kan komma att se bra ut till beach 2008. Jag har aldrig kunnat med att gå med baröverkropp. ytterligare en sak som alltid styrt hur jag är som person och som jag alltid skämts över.  


Missförstå mig rätt, jag vill se upp pumpad ut jag också och jag är GRYMT impad av Eddie och han är en av dom skönaste snubbar jag känner. Men jag skulle mer vilja vakna upp en dag å ha alla dom muskler som skulle vara precis lagom för mig. Inte allför stora men lagom.

Idag har jag grymt ont armarna på nåt konstigt sätt. Vi tränade ryggen igår men det är mest armarna jag har ont i? underligt... Idag blir det bröst vi ska träna och i morron är det sabbats dag. Tors armar och fredag axlar.... Gud va jag kommer vilja gräva ner mig på Lördag skulle jag tro!!

Livet är ibland inte rättvist men i sommar är det jag som är kung över beachen!! Hoppas jag!

Kram
Bengan

Julfest!

ja i Fredags var det då dags för den underbar julfest som vi skulle till med jobbet. Vi höll till på arctura här i stan vilket är ett vattentorn kan man säga fast i form av en mega termos. Längst upp ligger då denna reastaurang som heter Arctura.

Alla på jobbet hade sett fram emot det här och det börjades med lite grundning lite varstans vid olika tider. Jag gick upp till jobbet efter att han haft en annan tjänst på eftermiddagen vid 16 för att se Johan slå kroppslyftar rekordet vilket han gjorde! hela 17st. Bra jobbat!

Men sen börjades det förfestas vid 16. Vilket betyder att vid 19 när det var matdags var man i fin form! Men alla hade skitroligt och ja det blev en helt underbar kväll! Jag avslutade den antagligen lite tidigt men med tanke på att jag var i bra form och att jag skulle på kurs dagen efter så tror jag att det var ett bra beslut så här i efterhand.

I Lördags hade jag då kurs i Defibrilator med Röda Korset. De gick himla bra och vi hade trevligt som alltid. Dom är så smidiga dom där maskinerna för dom säger allt man ska göra så det finns inget som är oklart.  Det kommer förhoppningsvis bilder av det också lite senare... det finns faktiskt världens roligaste film på det där när jag kör på som bäst på ett kanske lite udda sätt..


Jag får fixa in bilder sen...

Ha de
Bengan

Lite bättre

ja idag känns livet bra mycket roligare än igår. Jag har julfest på jobbet och spriten bara väntar på mig i kylskåpet.
Ska bli rätt skönt men jag ska ta det lugnt. Man vill inte bli helt borta och inte heller ha några roliga timmar i morgon bitti. Men det ska nog gå bra. har köpt lite Xider bara med rabarber och granatäpple. Har ni inte smakat denna läckerhet så tveka inte att prova!! den är grym!

I morgon ska jag upp tidigt för att gå på utbildning i Defibrillator med Röda Korset. Ska bli himla intressant då jag aldrig testat en sådan innan. Man får lära sig mycket nyttigt där!

Annars ska jag bara ta det soft i helgen. har bokat Simpe idag med till att ta han på bio. Bee movie eller vad den heter. Han har tur den gossen som nästan har folk som slåss om att få ta han på bio. hahah men så ska det vara tycker jag. Han är värd det!

Snart bär det av till Borås också. 2 veckor kvar bara och det kommer säkert gå rasande fort. ska bli kul att träffa alla vänner och släktingar igen. har inte ens träffatmin kusins lille Albin än så åjag får passa på när jag är nere.

Nää jobbet kallar!

ha de
Bengan

Helvetet måste vara bättre än det här....

Den sista tiden har jag vart en bitter person. Jag försöker ta mig ur det å göra det bästa jag kan men det vill sig inte. Mest är jag bitter under tiden jag är på jobbet. Jag vet inte vad det är som gjort denna bitterhet eller varför den hänger sig kvar men bra är det inte!

När jag kommer hem är det bättre men inte helt bra. Jag har Ella och ibland Simpe som håller mig uppe i humöret och Linda. Tur är väl det...

Nu är snart julen här och julstämning har jag ännu inte fått nån fast det var lucia på tv idag.. skönt.. ju senare den kommer ju mindre less blir jag!

fortsätter hemma sen om jag orkar...

Södag... en tid av eftertanke.

Idag har jag insett flera saker som jag inte vetat innan. Jag kollade på nåt program som AL Gore hade om globala uppvärmingen på 4:an och insåg att när som helst kan det faktiskt gå åt helvete. Man tänker inte på det för det ligger så långt bort tror man. Men sanningen är att det är INTE långt bort. han hade otaliga exempel på att det inom 50 år kommer kinte alls vara lika roligt att bo här på jorden. Hur blir det då?
Hur kommer det vara i lilla "skyddade" Sverige när det kommer hit+ kommer vi ha en ny istid? kommer det finnas tornados? kommer vi få massiva översvämmningar? ja vem vet. Men Sverige är INTE skyddat från det här. frågan är bara när vi kommer få ögonen för det?!

Jag såg också slutet på Fab5 nåt jag aldrig kollar på men ja tv:n fastnade där i allafall. Där var det en kille som antagligen vart nere i Irak eller nåt sånt område och fastnat under en lastbil med 2 andra polare. en polare gick där ifrån ganska oskadd. en kille dog och den här killen var så nära döden så det fanns inte. Han satt i rullstol och dom gjorde om huset åt han så hans skulle slippa bo i källaren. Sen i slutet när dom har ja bjudit in massa folk å allt det där så kom den här snubben som hade överlevt ihop med han och läkaren som räddade han. Jag blev grymt sentimental och var nära att gråta? det händer inte ofta och jag blev lite chockad faktiskt... vart kommer alla känslor ifrån?

Jag har också rensat min garderob och hängt upp saker som jag vill ha det. druckit kaffe och inte slagit på mobilen förrens runt 14. ibland är det skönt att bara vara och idag är min dag att vara så härligt fri!!

Ska nog allvarligt börja leta nytt jobb nu med... klarar inte mycket till av allt det svarande jag har på jobbet. 80% av mig vill inte gå till jobbet alls. men dom resterande 20 vill ha pengar så då vinner den minsta delen... som väl är!

Jag följer också slaviskt den sjuka delen av mig. att kolla vad som händer ute.. eller vilka som är ute.. då är ostersund.cc skit bra! jkag vet dock inte varför... det är antingen samma folk eller pensionärer som är ute. och dom flesta ser otroligt dumma ut... man är inte bättre själv det vet jag.. särskilt inte när man ska vara på bild i fyllan men ja jag förstår mindre och mindre varför man ska gå ut. ett tag hade jag att jag var tvungen att gå ut. Nu vet jag inte varför och det var inte särskilt roligt då heller.. men det var väl en period då jag kände att det var läge. Nu kan det vara kul ibland, kanske 1 gång eller 2 om året... men inte mer.

jag är bara tvungen också att lägga ut lite mer bilder från Umeå besöket... dom är ju sååå bra!

     

Ella badar... och en grym när bild....

 

Ha de
Bengan

Förbannad!

Idag är jag arg! kanske mer arg än jag borde.. och jag vet inte ens varför. Jag kanske är utbränd igen eller så är det bara en sån dag helt enkelt.

Idag ska vi få äran att jobba över.. på en Fredag?! vi ska lära oss konflikthantering å sånt på jobbet idag. Inte helt fel att kunna men lägga det på en Fredag? nja inte så värst impad över det men vad ska man göra.

Jag har också märkt till min stora fasa att jag inte skriver så bra på tangentbordet längre. Jag missar bokstäver och kastar om dom hej vilt. Underar vad det beror på?

det har stått mycket i tidningar nu om ICA å deras jävla köttfärs. Ingen ska inbilla mig att ingen annan gör det också... kan sätta pengar på att det inte finns ett enda vinstdrivande företag som slänger varor för flera tusen rätt i sjön! så är det bara. hade vem som helst av oss vanliga dödliga vart i deras sits hade vi gjort precis likadant...

Men som konsument kan jag tycka det är bedrövligt men samtidigt så går det faktiskt att kolla på varorna innan man tar hem dom. För det syns om det är för gammalt!

Men skulle jag vara den som råkar dö av för gammal köttfärs så må det vara hänt.. Who gives a shit!?

I helgen ska jag passa på att ta igen mig. Jag måste få sova mer timmar än det finns på denna helgen men det ska nog ordna sig. jag vill vara pigg till morsan å dom kommer om lite över en vecka. ska bli kul! ser fram emot det!

Men som vanligt kommer det säkert bli så att man försöker helt i onördan hålla sig uppe för att se ett program eller film som man helt glömt bort dagen efter. och vad är då nyttan? denna vecka har jag försökt att skita i allt det där å lagt mig i tid men det har inte funkat så bra. Måndags lyckades jag... men inte mer...

Vi ses å hörs mina vänner...

Bengan

Jag bäst... Äch!

Ja så började denna dagen... Chefen kom förbi och sa, Faan Bengan bra jobbat! riktigt imponerad!
anledningen till denna vackra kommentar är att jag igår paserade 500 gränsen i tagna samtal under en dag. Jag kan ha gjort det innan också men nu har jag det på papper! T o m  en bit över 500, 560 nånting... men gud va trött jag va i luvan igår!

Jag var i förrgår och rättade mitt å pärs lottospel också. Våran jakt på miljonerna går ganska bra. Har vunnit nu dom senaste veckorna när vi kört vårat eget gjorda spel. iofs bara 21-24 kr men ändå. Det är inbland det lilla som räknas. Hellre vinna lite än inget...

Jag kikade lite på Leila Igår. Jag kan bli störd på överhurtiga fruntimmer ibland.. men igäår va hon ganska lugn... tur det..

Idag är det ett av mina favorit program på tv också. Som jag följer slaviskt!!

  Japp kustbevakarna!

Snart börjar ett nytt sjysst program om stridspiloter också. Inte helt fel som man säger. Manligt!! hahah

Jag ska se fall jag kan få ut fler bra bilder eller kanske en film på Ella när hon tokskrattar... vet inte riktigt hur man gör men det kanske ger sig.

Idag har jag försökt att sova ut så jag ska vara pigg som en mört men det går så där. Jag ska försöka ta det lugnt till jul nu och vara med barna å sambon lite på helgerna. Kan kanske vara uppskattat hoppas jag.

Ska se fall jag kan lägga ut nya bilder på mig också. kanske kan vara kul. Det är inte så lätt nu närman inte har vanliga datorn hemma och ska jag använda den andra får jag lätt ont i ryggen. Faan jag är sååå gammal!

Ha de
Bengan

Jul bilder

Tänkte bara lägga ut lite bilder på en julig Ella och en bild där hon rycker grodor.

image121

image122

Det måste tilläggas att jag ALDRIG sett en sötare tomtenissa!

Kram
Bengan

Besök från Umeå

Ja nu var även denna helgen till ända. Jag vet inte om jag gjort så himla mycket men jag har haft det väldigt trevligt!
Vi hade stor främmande av bekanta från Umeå, Det var fullt hus här kan man säga med 5 pers till så sammanlagt var vi 10 pers och Pär och Linda var här en hel del också.

I fredags tog vi det mest lugnt. Vi försökte kolla på en film men ingen orkade vara uppe tills den va klar. Vi gick iofs ut hårt med Sagan om konungens återkomst "Förlängda versionen" och ingen pallade vara uppe 4 timmar.

Lördag var vi uppe ganska tidigt och alla utom jag och Zandra gick till pulkabacken. Vi åkte tillCoop och Barnens hus för att in handla diverse prylar.

Sen vart det fika, åkande med 4-hjuling, snack, middag, tv-tittande, spritpimplande , kortspel och sedan sova runt 2. Himla trevligt faktiskt Pär som vanligt idag var han inte alls på topp för det räcker den stackarn kollar på en öl så blir han backis. Men han repade sig inpå eftermiddagen. Då åkte Umeå-borna hem och vi köpte pizza å bara slappa resten av den här dagen.

Himla nice!!

Så nu halvdöd som jag är ska jag gå å kojsa.

Höres
Bengan