Snö & Blossa glögg

Ja nu har det kommit snö här uppe. Det ligger faktiskt kvar ännu och det snöade ännu mer igårkväll. Lite roligt är det allt men kallt!

Igår ringde dom till mig från Kil där Stoffe går i skola. Tydligen har han 70% frånvaro i skolan och ingen av hans lärare har hört av sig och informerat mig om det fast jag har bett dom?! Jag har bett om att få mail om något händer eller det är nåt annat. Det funkade väl i nån månad sen har jag inte hört nåt mer. Märkligt att det ska sitta så långt in?!

Snart är årets glögg här också den ska jag se till att lägga vantarna på... jag har ju 2 andra årgångar kvar hemma så man kanske ska börja samla eller nåt? snygg flaska va det i allafall



Ja de va nog allt

Ha de
Bengan - För glöggen i tiden

Skotran å Sthlm

Ja för det första så skulle jag ju lägga ut bild på Pärs nya skoter. Nu är det inte denna men en EXAKT likadan!



Idag hade jag STORA planer igår! men idag blev det platt fall. Jag hade lovat Ella och framför allt Simon att vi skulle baka bullar idag. Men det kändes grymt avlägset efter att ha vart på jobbet. Jag frågade Simon lite snällt om vi kunde ta det en annan dag och det gick bra!

Jag och Linda har kommit på att vi gör för lite saker ihop, detta stämmer men är en fruktansvärd underdrift! I allafall tycker jag det.
Vi har kommit in i nåt man kallar vardagen och stannar gärna där, tror jag?! en tillvaro där allt ser likadant ut. Man byter gardiner men dom ser ändå lika ut.

Nu har vi som sagt kommit på att vi ska iväg till Sthlm å kolla på My fairlady med Tommy Körberg och Helen Sjöholm. Jag har aldrig förr sett nåt liknande och ser fram emot detta! Ska nog t o m slå till på att bo på hotell också.

Jag eftersom det är första gången tänker ICKE nöja mig med dåliga biljetter så Parkett är det ända som gäller. Ska se hur lätt det är att fixa.

Men kul ska de bli!!

Idag blev det istället lite mys i soffan tills Tessan hämta Simon.


Nä sova nu tror jag!

Kram
Bengan - Bakad men inte rakad ;)

Jaha...

Nu va helgen snart slut igen, och vart tog den vägen denna gången? Jag vet inte och jag bryr mig inte heller. Antagligen där dom andra helgerna håller till. Vilket är där jag inte är av någon anledning.

Idag var jag med Pär i Jäschpaa som man säger här men det står tydligt Järpen på skylten. Vi kollade lite på pärans nya skoter och jag hittade ett par täckbyxor vilket jag köpte. Ganska snygga faktiskt... Eller va tycker ni?



Jag funderar just nu på vilken jacka jag ska ha till om jag nu ska ha någon till.. Men va tror ni A eller B

A
  
B


Till saken hör att det är Halvarssons vilket betyder ganska så dyrt! Men å andra sidan så kan jag tycka att lika bra att köpa riktiga grejer direkt istället för skit man får byta ut varje eller varannat år.

Pärs skoter får ni se imorgon om ni har tur!

Sov gott!

Bengan - En liten bit längre från att va en isbit

Faan jag är kass!

Nu har man inte uppdaterat på ett tag igen.

Igår hade vi möte på jobbet, det va vilka mål och riktlinjer vi ska ha för vxl. Låter inte så upphetsande och det va det inte heller. Men det gick bra och dom flesta är överrens.

Igår hade jag och Linda besök av en tjej som jag träffat genom vikop. Melinda hette hon och va himla trevlig. Hon övernatta hemma hos oss för att idag bege sig ner till Sala och familjen.
Jag vet inte exakt hur många gånger hon tackade för att hon fick sova hemma hos oss och vi fick  t o m en Alladin ask. Inte helt fel!

Imorgon ska jag med Pär till Järpen och hämta hans nya skoter. Ska bli intressant å se hur den ser ut, men ännu mer roligt å testa den i vinter :)

Snart har jag läst färdigt en bok jag fått låna av Johanna här på jobbet. El choko. den som inte läst den rekommenderar jag den till!  Handlar om en svensk kille som hamnar i lite klameri med rättvisan i Bolivia och får sitta i fängelse där en massa år. Och det är dessutom en sann berättelse!

Trevlig helg mina vänner!

Bengan - som sammet för ditt sinne

Metallica eller AC/DC?

Ja jag vet inte... antingen så kommer jag att försöka få biljetter till det ena eller det andra. AC/DC hade nog vart lite roligare eftersom jag aldrig vart på en konsert med dom. Men samtidigt så är man inbiten Metallica nörd.
Åhh vilket I-landsproblem! egentligen. Men än dock ett problem!

Igår va Ella på ett riktigt strålande humör på kvällen, hon ville mysa å kramas å busa hur mycket osm helst. Det är ganska skönt när det händer. Men hon kan va lite kinkig med det där ibland och hon är inne i en grym mamma period nu som jag försöker få ur henne lite. Men det är svårt och krävs tålamod till max!

Nu i veckan så händer det inte så mycket, Linda jobbar resten av veckan utom Lördag. Jag har möte på jobbet till sent på Torsdag och Pär tar Ella denna tiden som väl är.

Jag har lovat mig själv att gå å lägga mig tidigare på kvällen oxå. Jag har fastnat i spel djävulens käftar och den vill inte riktigt släppa taget ännu.  Men det är sååå himla roligt och nu är vi 8-9 st som kör i samma lag vilket gör det ännu roligare. Det vi spelar är så klart Call of duty 4. Hur har man klarat sig utan att spela detta innan?

Men försöka ska jag allt så får vi se hur det går...

Köpte faktiskt den första julmusten för i år igår också. Känns ganska tidigt för den här skiten men vi får se. Jag hinner säkert bli lika less som vanligt på julen innan November.

Köpte kinamat igår också. Vet att det inte va bästa stället vi gick till som finns här men dom har ganska bra pris i allafall. Köpte wookade nudlar med grönsaker, hade stora förhoppningar och det blev platt fall! Faan va jävla typiskt!
Nu blir det ALDRIG mat där igen... så det så!

Ha det mina vänner.
Bengan - splittrad men inte sprängd?

Middag

I Fredags kommer jag inte ihåg va jag gjorde men i Lördags va vi på middag hos Tina och Ulf. Det blev Potatis, rödbetor, morötter, lök, kålrot tror jag och feta ost blandat i en härlig kompott som tillagades i ugnen. Till detta fick vi kyckling.

Sen hade jag och Linda eller rättare sagt Linda hade gjort en cheese cake som va grym! Riktigt trevligt hade vi!!

PÅ natten sen va jag å hämtade pär som va ganska så rejält i gasen vilken han märkte först idag.. hahah Han va bakis han!

Imorron jobba igen... FAAN!

Idag hålla tillbaka ångesten och vi har fixat lite i trädgården. Livet går vidare!

Ha det mina vänner. Imorgon ska jag försöka ha nåt lite lite mer roligare att skriva om... kanske hittar jag nåt.

Kram
Bengan

Herre jösses!

NU har det gått en massa dagar sen sist jag uppdaterade. Det är märkligt men tiden går såååå långsamt på jobbet men hemma eller när man ska göra nåt går det snabbt. Så det känns som om jag uppdaterat för bara nån dag sen. Underliga tidsuppfattningar!

Vad som hänt i veckan vet jag inte riktigt men jag vet att vi va å kollade på Özz, Soran, Måns Möller och Björn Gustafsson igår.

Det var faan skitkul! jag skratta å jag grät när Björn körde sitt race. Trodde han skule vara ganska överskatad men han va så jävla bra! Jag är hel nöjd med den kvällen!!

Jag tog ett par bilder men det va så dålig kvalité så jag håller den från er faktiskt för man ser knappt vilka det är ändå. Ska lägga över det till datan sen å se så kanske det seer bättre ut.

I helgen så är Lindas mamma här och  imorgon kommer Lindas syster Jenny också. Ska bli trevligt!

Har snackat med mamma idag men deras telefon eller trådar in i huset är lite si å så så man hör knappt vad dom säger... Men det va kul att höra dom i allafall.

Jag vet kinte vad som har hänt mer... det är ganska soft just nu.

Kram
Bengan - Sliten men ej klar för nödslakt än... hahah

Ännu en Måndag.

Ja nu har ännu en Mändag hunnit komma å gå. Måndagar är banne  mig värsta dagen men jag vet inte varför egentligen. Vad gör den dagen värre än dom andra?

Nää Hejja Måndag säger jag fast jag vet att det tar lite väl lång tid att vika sig för faktumet att det inte längre är helg. Kanske om man hade ett jobb man längtar till... Så kanske Måndag skulle vara veckans nya Lördag? vad vet jag?!

Nya rön om mitt ben förresten...

För den som inte vet så var jag hos en kiropraktor som sa att mitt vänstra ben är 3-4 cm kortare än det andra. Läkaren höll inte med utan tror mer på 1,5 cm. Han skickade mig vidare till sjukgymnasten som idag sa att det skiljer högst 3 mm.

Vem ska man tro på? vem vet bäst? en kiropraktor, en läkare eller en sjukgymnast? Ja jag vet inte. Så jag ska tillbaka till kiropraktorn i början av november så hon får kolla igen... Vem håller ni på?

Ella la sig idag utan det minsta problem! skönt säger jag och hoppas det fortsätter så här!

Kram
Bengan - Kanske inte så kort som jag trodde?

Det rullar på.

Ja det händer som sagt inte så mycket i livet just nu. Men lite nyheter kan jag nog komma med.

Mamma går det framåt för, hon är som bekant äntligen hemma nu och verkar repa sig ganska fort. Hon har skärt karré själv och till å med skalat potatis! det är framsteg det. Sakta men säkert!! GO Morsan!!

Vi var igår å kolla på Johanna och hennes nya kör Spectra från Sundsvall. Det var ta mig tusan svängigt värre! Johanna hade ett solo och som vanligt så gjorde hon ingen oberörd! Det blir liksom omedelbar ståpäls.. om det är för att jag känner henne och man blir stolt eller om det är för att hon är så JÄVLA bra eller en blandning vet jag inte. Men nåt utöver det vanliga är det alltid!

Jag är liksom ingen gospel kille och tycker väl egentligen nästan att gud är det största lögnen någonsin men Det är ett himla drag i det hela! Det har en grym rytm och känsla som enbart kan upplevas på plats tror jag.

Idag har jag och Linda satt upp staket här hemma och bytt till vinterdäck. För mina vänner längre söderut kan jag meddela att det är minus grader nästan varje natt här nu och vintern väntas snart. Så det är lika bra att vara förberedd!!

Ella har senaste dagarna inte velat sova när man lägger henne. Vad detta beror på vet jag inte och jag har ingen lust att vara med om det längre.
Jag kan försöka och jag gör det ofta mycket och länge men till slut är det bara Linda som kan ta henne. Om hon är inne i en grym mamma period nu så tycker jag synd om Linda och lite om mig själv också. Det blir en himla press på henne at ha Ella efter sig hela tiden. Och trist för mig eftersom jag halkar efter i umgänget på nåt vis. Men vi får hoppas det släpper. Jag försöker så gott jag kan iallafall för att just det ska ske.

Idag fyller Christoffer 14 men jag har inte lyckats få tag i han ännu. GRATTIS till honom!!

Nää softa i soffan sen sova!

Kram
Bengan - Din tröst i natten


Dålig på att uppdatera?! va jag?!

Ja kanske är jag kass på det men jag har inte så hög prioritering på den här sidan just nu, men när jag har tid fixar jag till den.

I helgen har det vart ganska körigt. Började med att jag somnade som en klubbad säl i soffan i Fredags och vaknade när Simon väckte mig 05:30.

I Lördags var jag på kompisen Pärs mammas begravning. Det var JÄTTE fin begravning och gud va vänner hon hade! det var kanske 140 pers där och jätte många som skickat in hälsningar och pengar till cancer fonden.

Jag måste säga att jag kände kanske inte Birgit så himla bra men jag är glad över att få träffat henne. Hon var altid glad och positiv och vi hade alltid jätte trevligt! Vi har vart ute å grillat, fiskat, åkt båt, gjort kolbulle, åkt pulka, åkt skoter, fikat och en hel del annat ihop. Man kände sig alltid välkommen hem till henne och Olle. Hon varen helt fantastisk människa helt enkelt.

Senare på kvällen var vi på 30-års kalas hos Lindas mamma, Lindas lillasyster och hennes kille bor där nu medans dom renoverar sitt hus. Vilket då alltså gör att Lindas mamma fyllde inte 30 utan Lindas syster Saras kille Daniel fyllde så mycket! Hänger ni med?

Men nu är vi hemma igen, Linda vilar eftersom hon har så himla ont i huvudet och jag ska snart upp å lägga mig med tanke på att jag ska åka iväg med jobbet ca8 imorgon och vart vi ska vet vi inte. Vi vet att busresan tar ca 1,5-2 timmar men inte åt vilket håll vi ska eller exakt var vi ska.
Det vi vet är att vi ska bo i stugor men inte så mycket mer än det. Men det lär väl ordna sig det med.

Ha det gott vänner
Kram
Bengan - ditt värmeljus dessa mörka kvällar.

Tatuering

Ja då har man tatuerat sig igen, denna gången så blev det barnas namn. Himla bra faktiskt!! Hon kan hon den där Mia.

Jag har faktiskt inte så mycket att tillägga. Det händer inte så mycket i livet just nu utan man går till jobbet och tar det soft när man kommer hem. Å hur kul är det att höra om det?

Men en bild på tatueringen kan jag bjuda på i allfall...

Tommy på jobbet sa: ja... ännu ett steg närmare white trash! Kanske har han rätt. Vad vet jag?



Kram
Bengan - En liten bit av Sverige