Kanske ännu ett begär!

Ja hur ska detta sluta?

Zandra & Reidar, Reidar & Zandra i all ära. Reidar är en himla trevlig farbror på alla sätt och man får vara med och lära sig en massa roliga saker med syllstocksbytet. Man får till å med bakgrunds historia innan man ska hjälpa till så man vet hur  det övriga har kommit dit. Och det är bra för annars vet man inte vad man håller på med. :)

Zandra gör jordens absolut godaste bakverk och jag förstår varför Frösöfix anställde henne! Alla konditorier i världen borde ha en Zandra! större naturbegåvning har jag sällan stött på!

Men begäret vart kommer det in undrar ni säkert?Jo Zandra antar jag att det är (Rätta mig om jag har fel Reidar) preminumererar på Allt om mat. Tidningen alltså. Och nu vill Linda göra det också. Inget fel med det mer än att man kommer få bra recept tänker ni. Men det ökar också begäret efter mer ordentlig mat om man säger så. Läser man den tidningen vill man knappast sätta sig å äta snabbmakaroner å mamma scans efteråt.
Kan iofs vara både bra och dåligt. Bra på det viset att man faktiskt behöver mer rejäl mat än det som går fort och dåligt för tiden och plånboken.

Men vi ska nog ge den här tidningen en ärlig chans å se...

Idag var vi hos Virre & Nova på lite kaffe å fika. Det var himla gott! Nu blir det mest att ta det lugnt å slappa innan jobbet imorgon.

Chipp chopp
Beng-a

Kommentarer
Postat av: Micke

mm mycket goda recept i den tidningen helt klart

2009-08-24 @ 08:02:35
Postat av: Syrran

Den tidnigen får jag varje månad gratis. Men den åker i soporna direkt. Vill ni ha dem??

2009-08-25 @ 17:27:50
Postat av: Reidar

Många fina ord det där, men visst stämmer det att tidningen INTE är min, fast det kanske borde vara på sin plats att läsa den för jag är ju ingen naturbegåvning direkt, inte på matlagning iallafall! ;-)

Postat av: Reidar

Och du! de jobbar på RÖDÖFIX naturligtvis!!

2009-09-01 @ 12:17:13
URL: http://fjose.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback