Stephen Hawking

Vad märkligt det är ibland. Jag har aldrig riktigt funderat på Stephen Hawking innan, klart att man vet vem han är och lite vad han pysslar med å så men inte som dom senaste dagarna.
Allt började med att vi snackade om nåt hemma hos Lindas mamma och sen kunde jag inte släppa det.

Och idag läser jag att han åkt akut till sjukhuset. Det har inte stått om han i tidningen på gud vet hur länge men NU kommer det?!Vad betyder det? ska jag ta hans plats och leta efter en ny teori om Big bang? Ska jag lika vilse som han leta i nästan en hel livstid efter något som jag aldrig ändå kommer få veta om jag har haft rätt eller fel?

Saken är ju faktiskt den att han är en fantastisk person som är smartare än få. Nåt annat som är otroligt är att han har överlevt så länge med den sjukdomen ha har. Han har en typ av ALS samma typ som hon Karin ??? på SVT hade som gick bort på mindre än ett år. Men Stephen har klarat sig väldans många år nu.

Nää jag vet inte vad det beror på att jag har han i huvudet men det kanske ger sig.

Jag har också fått veta att kolhydrater INTE har med minnet att göra. Jag ska höra efter lite om det här så får jag helt enkelt återkomma. Nåt som är säkert i allafall är att biverkningarna efter denna operationen har visat sig för vissa vara långt större än vad någon kunnat tro. Samt att många faktiskt har tappat närminnet efter op.

Kram
Bengan

Kommentarer
Postat av: Johanna

Om det har med OP:en att göra så borde det väl vara typ fettbrist eller något som gör det, för pasta/potatis/ris osv. brukar väl inte många ha problem med att få i sig. Men jag är bara hobbyspecialist ;) kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback