Snökaos?

Visst är det roligt det där med snökaos. Särskilt när man kollar på Expressen eller Aftonbladets sidor. Man ser hur dom stackars Stockholmarna tar sig fram i snön å dom sliter å släpar med sina stackars barnvagnar eller resväskor.  Det ser nästan ut som krigsbilderna från nåt krigshärjat land. I allafall om man ser till misären som det måste va för dom att få gå i centimeter djup snö.

Visst är det synd om dom?! dom har fått se snö ett år till och än en gång har det visat sig att det inte är Barbados dom bor i.

Jag förstår inte hur man kan kalla det snökaos när det är några centimeter bara? Borde det inte finnas en gräns på det där? det är INTE kaos om det är under 2 meter tycker jag! sen kan dom börja snacka kaos! inte en millimeter innan.

Så det så!

Bengan - som uppskattar lite snö och anpassar sig därefter.

Kommentarer
Postat av: Sofia

hmmmm jaja mister ö-sund!!Kom hit å se eländet!!

Nädå det är jätte mysigt med denna snö, synd bara att den inte får ligga kvar särskilt länge!Anledningen till att det blir kaos här å inte hos er är att det inte plogas i tid, plognissarna vaknar inte förens det är en decimeter med mer kommande. Det är fler som ska fram på denna lilla yta än hos er kan jag tänka!Själv så njuter jag av varje snöflinga!!Kram från ett mysigt vitt vinterland Stockholm!!

2008-11-24 @ 20:02:04
Postat av: Virre

Nä fy bubblan, bort med all j***a snö!!!!

Snön kan komma strax innan jul & försvinna nån dag efter!!!!

Bläääääääääää

Postat av: Anonym

Håller med, ha ha ha! De vet inte vad de snackar om, så är det ju bara. Kram vännen!

2008-11-24 @ 23:34:27
URL: http://www.jonsy.se
Postat av: Sara

sedan är det många som åker kollektivtrafik här, och SL som har hand om tåg och bussar bli varje år lika överraskade att det blir vinter i sthlm, vilket leder till MASSA förseningar pga kyla, fallande löv, regn och snö...

och som förgående sthlmare sa, det plogas inte i tid! Tycker iofs det är mycket finare när det inte är plogat, men det är inte särskilt praktiskt...

suck

2008-11-27 @ 17:15:39
URL: http://smuppra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback