Bombhot... vardagsmat nu mera

Ja vad har hänt sen sist.. Inte så mycket faktiskt. Ella har nästan blivit av med sin ögoninflamation, Dom har fotats på dagis och det har varit ett nytt bombhot här i stan.

Jag förstår inte det här med bombhoten. Vem är det som har något som helst nöje av att se skattepengar försvinna upp i rök? Antagligen någon dum jävel som har nån pervers tanke om det hela.

Det har även hänt en olycka med 3 ungdomar här uppe där alla dog tyvärr. Ingen vet väl riktigt hur det gick till men dom låg utanför bilen när dom hittade dom. Vår vän Virre jobbade med en av dom.
Man undrar så klart hur det kunde hända men det har vart väldigt halt här uppe i det sista och ja det gjorde det väl inte bättre. Tragiskt som faan är det i allafall så klart!

Idag har jag vart hemma halvdag med Ella eftersom Linda skulle jobba. Man får ABSOLUT inte vara på dagis med ögoninflamation... kanske är bra det för det har inte vart roligt att se hennes blodsprängda ögon nu.

Idag har Linda lånat hem någonsorts madrass vi ska testa.. liknande tempur men hette nåt annat. Ska se om det kan vara nåt kanske...

Kram
Bengan - Inte riktigt bombad ännu.

Kommentarer
Postat av: Virre

jaha ni ska testa madrass ni ;-) hihihihiiiiiiiiiiiiii


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback