Det går framåt

Idag känns det riktigt bra faktiskt, jag är mycket rörligare än vad jag skulle kunnat tro och det känns toppen!

Nu gäller det ara att man inte gör bort sig. För även om det känns hur bra som helst så är det ännu fara på färde så att säga. Det går inte på ett par dagar att läka ihop en hel mage.

Det som är tråkigast med idag är att Linda jobbar till 7 så hela dagen är jag själv. Men det ska nog gå bra det med. Jag har en del filmer som jag kan kolla på som väl är.

Nu väntar bara Beach 2009 eller ev 2010. Men jag har sett en bild på hur jag skulle vilja att det såg ut men vad vet jag... kanske kommer jag dit kanske inte.Ja vad tror ni.. kommer jag komma hit?

Kram kram
Bengan

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag har samma bild på mitt kylskåp...;) Nejdå, inte direkt.. Du får nog satsa på beach 2015 om du ska se ut sådär.. Ha en bra dag!

2009-02-23 @ 12:07:36
Postat av: kent

gött å höra att de går framåt. men tvättbräda lär du få vänta på, ta de lugnt man duger som man e, å trivs med livet som de kan va. hälsa runt å låt linda krama solstrålen fr. mej eller om hon inte e hemma monica får görat istället. ha de bara bäst kent

2009-02-23 @ 12:30:43
Postat av: Jonsy

Beror väl på hur mycket och hur hårt du är villig att satsa! Alltid bra att ha mål i sikte :) Kram! (och idag ska jag verkligen försöka allt för att få till att ringa - igår gick det bara inte! :P)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback